- 25 Ekim 2012
- 514
- 126
Kızlar görüştük bugün.Tahmin ettiğim gibi gayet normal hiçbişe olmamış gibi davrandı.Bir şekilde açtım konuyu ve düşüncelerimi söyledim.Sen de mesaj atmıyosun aramıyosun dedi. Nedenini sordum tabiki bu durumun.Bilmiyorum sanırım böyle benimle inatlaşınca saçmalıyorum dedi.Zaten iki sözünden biri haklısın dı. Söyledim her şeyi. Eğer ilişkimiz bu şekilde devam edecekse birbirmzin zamanını almayalım herkes yoluna gitsin dedim. Garip olansa saçma davrandığının farkında ama neden diye sorunca bir şey açıklayamıyor nedenini bende bilmiyorum ama kasıtlı yapmadım dedi. Bu şekilde davranmasının beni soğuttuğunu söyledim. bundan sonra dikkat edecekmiş güzel günlerimiz olacakmış çok yakında. Bu sözleri çok duyduğum için pek etkilenmedim ama bir daha böyle bir şey olursa ben yokum bunu bilip öyle davranırsan iyi edersin dedim. Sonra da işte yemek yedin mi falan diye mesaj atmış. Birazcık daha iyi gibi ama ne olur nasıl olur bilmiyorum artık hayırlısı diyelim. Ama bir daha böyle bişe olursa kesinlikle bitireceğim. Ve bundan sonra ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum hiç