Sevgilim narsist mi?

ceyyceyy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
52
12
3
21
Arkadaşlar merhaba ben 22 yaşında orta bir üniversitede Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisiyim 1 ay önce biriyle tanıştım instagram üzerinden bu zamana kadar sevgili olarak geldik ta ki bu çocuğun bazı hareketleri beni itti ama hep gönlümü aldı şöyle örnek vereyim sürekli kız şakası yapıyor uyarıyorum şaka yaptım ben o anlamda demedim gibisinden savunuyor pekala dedim neyse bir kere biz konuşuyoruz ben dedim ki evlenmeden cinselliğin bana karşı olduğunu söyledim birden tm yazdı en sinir olduğum şeydir sebebini sordum bir şey yok dedi üstüne gitmedim soğuk yapmaya devam ediyor ama sonra yumurtladı dedi ki bana sapık gibi hissettirdin bunun onla alakası olmadığını genel düşüncemi belirtmemin onu sapık gibi hissettirmesinin saçma olduğunu söyledim kavga çıkardı barıştık aynı gün ama benim zoruma gitti alttan aldım bana sürekli görüldü atıyordu sorduğumda ise online gözüküyorum aşkım yazacaktım bekle böyle saçma sebepler söylüyordu sinirleniyordum kafeye gidicem diye kavgalar kıyametler kopuyordu aşırı sıkılmıştım kavgalı barışmalı 1 ayı geçirdim ta ki bugün ki kavgamızda soğuduğumu fatkettim kavgada şundan çıktı bana müsait değilim dedi sebebini sordum arkadaşımlaydım dedi üstelemedim konuyu hatırlamıyorum ama x dedi ismimi söyledi çok sinirlendim aşkıma noldu dedim oyundayım sonra konuşalım dedi bana geldiler bir sürü saydım sövdüm ben sana bir şey yapmadım dedi anlayışsızsın dedi şoka uğradım uzun konu arkadaşlar yine barıştık ama soğudum ayrılmayı düşünüyorum ama hediye aldığı için ayrılmaya mahcup hissediyorum sizce napmalıyım bu arada 25 yaşında.

Hedıyeyı ver ayrıl hediye aldı die sevmediğin adamla devam mı edeceksin

Birde bana kabalaştığını söylediğimde buna gelemeyeceğimi ona hala kibar olduğumu söylediğimde gelme o zaman dedi arkadaşlar kendimden utandım birde salak gibi yalvardım of

Herkese narsist demek moda oldu. Narsist değil sadece cinsel ihtiyacı var. Eğer evlilik öncesi cinsellik istemiyorsan hayatına alacağın kişiyi ona göre seçmelisin.

hediye aldığı için neden ayrılmaya mahcup hissediyorsun 20 bin liralık saat aldırıp iade bile etmeden ayrılan bir kız tanıyorum maks ne almış olabilir sana ruh sağlığın için ayrıl. Evet sevgilin narsist. Tam böyle biriyle 1 hafta konuşmuştum. İlk buluşmayı yapmadan cinsellik konuları açmaya çalışıyordu. Ben böyle şeylere karşıyım deyince "sapık gibi hissettirdin" diye tartışma çıkarmıştı. Evet sapıksın doğruya doğru. Düşüncelerini değiştirmek için manipüle eder. Değişmeyince hırçınlaşıyorlar. 1ay bile fazla bu sapıklara tekmeyi vur bebek.

Evet bugün aşırı üslupsuz saygısız hırçınca konuştu söyleyince yine ben suçlu oldum oyun bağımlısı dcsini yakaladım oradakilerin pek normal olduğunu düşünmüyorum

Uzak mesafe ilişkilerinden vazgeçin. Çağın hiçbir döneminde sağlıklı bir ilişki biçimi değildi. Hala daha değil. Mecburi sebeplerle uzaklaşırsın tamam ama keyfiyen uzak mesafe ilişkisi yaşanmaz.

Olabilir sürekli öpmek istiyor sürekli yicem seni diyor çok değişik ve salakça hareketleri var
20li yaşlarda hormonlar tavan. İstekli olması normal ama sen cinsellik konuşmaktan rahatsız olduğunu söylemene rağmen böyle konuşuyorsa normal değil.

Evet sürekli kısıtlıyor uzak mesafe yanına gelicem diyor
Ayrıl bence hiç görüşmeyin. Seni kısıtlayan biriyle hiç uğraşma. Zaman kaybı olmasın. O seni öpmek istiyorum yicem seni falan diyor. Ama sen evlilik öncesi cinsellik istemiyorsun. Birbirinize zıtsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…