Sevgiliniz çat çat gerçekleri söyleyen biri değil, yerli yersiz boş boş konuşan luzümsuzun biri.Merhaba.28 yaşında yalnız yaşayan memur biriyim.5,6 aydır görüştüğüm bir sevgilim var.kişiden kişiye göre değişir ama bence orta boyluyum (167). Konuya gelecek olursak 3,4 günlüğüne bayram tatilinde Antalyaya gitmeye karar verdik.bir süre herşey çok güzeldi. Gezdik, otele yerleştik falan. Sonra yeğeniyle ve eşiyle buluştuk. Yemek yiyorduk.Bildiğiniz üzere oradaki kadınlar hem çok boylu, poslu, çok güzel, hem de neredeyse çıplak geziyorlar. Eee ister istemez dikkatini çekmemesi mümkün değil ne kadınların ne erkeklerin.şimdi bunlar biz yanlarındayken Antalyadaki kızların güzelliğinden konuşmaya başladı.yeğeninin eşi uyarıyor benimkini, üzüldüğümü anladığı için, bana atarlanıyor bu sefer de biz kendi aramızda konuşuyoruz diye. Sonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mülkü önüne sererim tarzı birşey söyledi.bana da bugüne kadar bir yemeği bile ortaklaşa ödetmiştir.çok bozuldum ama iltifatlarla tekrar düzelmemi sağladı. Ama hâlâ o anları özgüvensizliğiyle dolaşıyorum sokaklarda. Hâlâ çok güzel ve açıksaçık kadınlar karşımıza çıkıyor tabi.
Neyse dedim düzeldim.bu sefer de turistlerin ne kadar uzun boylu olduğundan bizim neden kısa olduğumuzdan falan dert yanmaya başladım.oysaki bir erkeğe göre kedisi daha kısa boylu.ikinci darbeyi de buradan yedim.tamam göz var izan var.ben de biliyorum ikimizin de çok uzun ve çok güzel insanlar olmadığımızı ama açık açık söylenmesi de insanın modunu ve özgüvenini düşürüyor gerçekten. Zaten bu konularda takıntılıyım.neyse yani karar veremiyorum.beni pohpohlayan, iltifatlar eden eski sevgililerim gibi biriyle mi devam etmeliyim.yoksa gerçekleri yüzüme çat çat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım. Bu arada seviyorum da ama bazen gerek yok mu acaba. Ben yalan dünyamda mutlu muydum diyorum.sizce ?
Bu arada artı özelliği karı, kız muhabbetleri yapsa da gerçekte hiç eyleme geçmeyen, o işlerle alakası olmayan biri. Neden böyle yaptı hâlâ şaşırıyorum.sorunca ben Adriana limaya bile yeri geldi yol verdim diyor.dediği gibi de yapıyor gerçekten ama bana bu kadar gerçekçilik fazla geliyor sanırım.
Siz iyi misiniz? Sizin yaninizda sunlardan biri olsa mali mulku sererdim diyen bir insani gercekten yaniniza yakistiriyor musunuz? Eyleme gecmezmis, yahu yaptigi saygisizligin farkinda misiniz? Eyleme gecse ne gecmese ne, illa eyleme gecmesi mi lazim? Siz deyin bakalim onun yanindayken su kasli erkeklerden biri olsa yanimda neler yapardim neler...bakalim ne tepki verecek? Ay vallahi sastim kaldim. Saygisizliga bu kadar mi aliskinsiniz?Merhaba.28 yaşında yalnız yaşayan memur biriyim.5,6 aydır görüştüğüm bir sevgilim var.kişiden kişiye göre değişir ama bence orta boyluyum (167). Konuya gelecek olursak 3,4 günlüğüne bayram tatilinde Antalyaya gitmeye karar verdik.bir süre herşey çok güzeldi. Gezdik, otele yerleştik falan. Sonra yeğeniyle ve eşiyle buluştuk. Yemek yiyorduk.Bildiğiniz üzere oradaki kadınlar hem çok boylu, poslu, çok güzel, hem de neredeyse çıplak geziyorlar. Eee ister istemez dikkatini çekmemesi mümkün değil ne kadınların ne erkeklerin.şimdi bunlar biz yanlarındayken Antalyadaki kızların güzelliğinden konuşmaya başladı.yeğeninin eşi uyarıyor benimkini, üzüldüğümü anladığı için, bana atarlanıyor bu sefer de biz kendi aramızda konuşuyoruz diye. Sonra bunlar gibi biri yanımda olsun malı mülkü önüne sererim tarzı birşey söyledi.bana da bugüne kadar bir yemeği bile ortaklaşa ödetmiştir.çok bozuldum ama iltifatlarla tekrar düzelmemi sağladı. Ama hâlâ o anları özgüvensizliğiyle dolaşıyorum sokaklarda. Hâlâ çok güzel ve açıksaçık kadınlar karşımıza çıkıyor tabi.
Neyse dedim düzeldim.bu sefer de turistlerin ne kadar uzun boylu olduğundan bizim neden kısa olduğumuzdan falan dert yanmaya başladım.oysaki bir erkeğe göre kedisi daha kısa boylu.ikinci darbeyi de buradan yedim.tamam göz var izan var.ben de biliyorum ikimizin de çok uzun ve çok güzel insanlar olmadığımızı ama açık açık söylenmesi de insanın modunu ve özgüvenini düşürüyor gerçekten. Zaten bu konularda takıntılıyım.neyse yani karar veremiyorum.beni pohpohlayan, iltifatlar eden eski sevgililerim gibi biriyle mi devam etmeliyim.yoksa gerçekleri yüzüme çat çat vuran biriyle ayakları yere basan bir ilişki mi yaşamalıyım. Bu arada seviyorum da ama bazen gerek yok mu acaba. Ben yalan dünyamda mutlu muydum diyorum.sizce ?
Bu arada artı özelliği karı, kız muhabbetleri yapsa da gerçekte hiç eyleme geçmeyen, o işlerle alakası olmayan biri. Neden böyle yaptı hâlâ şaşırıyorum.sorunca ben Adriana limaya bile yeri geldi yol verdim diyor.dediği gibi de yapıyor gerçekten ama bana bu kadar gerçekçilik fazla geliyor sanırım.
sevgilisi değil ki bence.takılıyorlar sadece.Sevgiliniz çat çat gerçekleri söyleyen biri değil, yerli yersiz boş boş konuşan luzümsuzun biri.
Öyle valla.yine de sıcaktı. Anadan üryan hatun kaynıyordu. Bugün yağışlıydı sadece.ama yine de sıcaktı.Diyelim ki ortalık Ferhans ın dediği gibi , neredeyse anadan üryan hatun kaynıyor. Konu sahibine yemekleri ortaklaşa ödeten adam tatil ısmarlamayacağına göre , adam bu terbiyesizliği yapsa kk ya konu mu açarsınız , adamı def edip tatilinizi mi yaparsınız ?
Konuyu okuyunca , fondan "nerden baksam tutarsızlık" sesleri yükseliyor.
anadan üryan mı?hem de bu mevsim de?turizmci olmasam inanırdım da cıkssss inanmadımmmÖyle valla.yine de sıcaktı. Anadan üryan hatun kaynıyordu. Bugün yağışlıydı sadece.ama yine de sıcaktı.
Alışkın değilim de çelişkili tavırları olduğu için karar veremiyoruz zaten.Siz iyi misiniz? Sizin yaninizda sunlardan biri olsa mali mulku sererdim diyen bir insani gercekten yaniniza yakistiriyor musunuz? Eyleme gecmezmis, yahu yaptigi saygisizligin farkinda misiniz? Eyleme gecse ne gecmese ne, illa eyleme gecmesi mi lazim? Siz deyin bakalim onun yanindayken su kasli erkeklerden biri olsa yanimda neler yapardim neler...bakalim ne tepki verecek? Ay vallahi sastim kaldim. Saygisizliga bu kadar mi aliskinsiniz?
Öyle valla.yine de sıcaktı. Anadan üryan hatun kaynıyordu. Bugün yağışlıydı sadece.ama yine de sıcaktı.
Güzel kardeşim biz istediğimiz gibi giyinecez, senin yanında adam diye taşıdığın öküze sözün geçsin. Sana ne elalemin giyinmesinden?Öyle valla.yine de sıcaktı. Anadan üryan hatun kaynıyordu. Bugün yağışlıydı sadece.ama yine de sıcaktı.
Sevgi anlayışınızı gözden geçirin.bu adamın gözü dışarıda belli.zaten sizi de sevse idi yanınızda böyle konuşmazdı.hala kafa karışıklığı yaşamanız tuafDışarıdan okusam ben de aynı bu yorumu yapardım ama arada yine de sevgi bağı oluşmuş demek ki ikilemde kaldım.
evden yazıyor olmasın üstünde pijamalarıyla aynı benim gibiŞu konunuza ve mesajınıza, atma Ferhans din kardeşiyiz diyorum.
Kesinlikle katiliyorum. Bu kadar kör olamazsiniz. Siz hala mevzu para adam cimri falan diyorsunuzda körmüsünüz böyle konusacak ben 1dk durmam o adamla o ortamda. İstedigi gibi birini buldugu an size by by.Adam seninle takılıyor farkındasın di mi? Kriterlerine uygun birini bulunca totişine nazik bir tekmeyle uzaklaştıracak seni yanından.
Onda aslında para var. Hani şu sanal para muhabbetleri bitcoinler, paribular falan var ya. Orada trilyonlarca parası varmış.hatta daha yeni 3.5 trilyon zarar etmiş. 100 defa söyledim made bu kadar zenginsin neden günlük hayatını bile zora sokacak kadar para harcamıyorsun diye.yemini varmış beyefendinin.türkiyenin en lüks otelini alana kadar bozdurmayacakmış. Şimdi onun kahrını çekiyormuşum ya zamanı gelince o da beni görecekmiş. Ayyy şimdi bunu yazınca kendi kendime gıcık oldum valla.oturup adam gibi düşünmemişim hiç.işin garp tarafı bana da gösteriyor parayı.gerçekten var böyle bir para.ben de az çok biliyorum meseleyi.Bi özguven bi hışımla gidiyorlar, e tip yok para yok, ayılik var kekoluk var , yüzlerine bakilmayinca gtüne baka baka geliyorlar.
Run baby girl runVa
Valla para hesabı yapan biri ne yalan söyleyeyim.dün tatil dönüşü bana 450 lira atacaktı ortaklaşa gittiğimiz için.ki ben de ortaklaşa daha çok rahat ediyorum.bana atmayacağım, yemek parasını, tatlı parasını ben ödemiştim dedi. Şok oldum.onları bile mi hesaplıyorsun dedim.kızdım.sonra şaka yapıyorum geçen arkadaşıma da vermeyeceğim diye şak yaptım sonra verdim dedi. Bunun şakası bile hoş değil dedim.sen de her şeyi ciddiye alıyorsun, beni kızdırıyorsun diyor. Ben de şaka bile olsa aklından böyle virşey geçmemesi gerekirdi dedim.tripli oldum.şeytan diyor çek git kıymetli parasını kime harcarsa harcasın
puha ha ha.cidden bunlara inandın mı?tam bedava sex artı sıfır para harcama taktikleri.adam dolandırıcı ayolll.ama sadece sizi dolandırıyor.ilerde sevdiği kadını da ihya edecekOnda aslında para var. Hani şu sanal para muhabbetleri bitcoinler, paribular falan var ya. Orada trilyonlarca parası varmış.hatta daha yeni 3.5 trilyon zarar etmiş. 100 defa söyledim made bu kadar zenginsin neden günlük hayatını bile zora sokacak kadar para harcamıyorsun diye.yemini varmış beyefendinin.türkiyenin en lüks otelini alana kadar bozdurmayacakmış. Şimdi onun kahrını çekiyormuşum ya zamanı gelince o da beni görecekmiş. Ayyy şimdi bunu yazınca kendi kendime gıcık oldum valla.oturup adam gibi düşünmemişim hiç.işin garp tarafı bana da gösteriyor parayı.gerçekten var böyle bir para.ben de az çok biliyorum meseleyi.
Anlatınca öyle gibi geliyor ama yüzyüze gelince işte ne biliyim.biz kadınlar biraz bile sevsek gerçekleri göremeyebiliyoruz.puha ha ha.cidden bunlara inandın mı?tam bedava sex artı sıfır para harcama taktikleri.adam dolandırıcı ayolll.ama sadece sizi dolandırıyor.ilerde sevdiği kadını da ihya edecek
Offff bu ucuz palavralara inanacak kadar kötü durumda mısıniz cidden ya?Onda aslında para var. Hani şu sanal para muhabbetleri bitcoinler, paribular falan var ya. Orada trilyonlarca parası varmış.hatta daha yeni 3.5 trilyon zarar etmiş. 100 defa söyledim made bu kadar zenginsin neden günlük hayatını bile zora sokacak kadar para harcamıyorsun diye.yemini varmış beyefendinin.türkiyenin en lüks otelini alana kadar bozdurmayacakmış. Şimdi onun kahrını çekiyormuşum ya zamanı gelince o da beni görecekmiş. Ayyy şimdi bunu yazınca kendi kendime gıcık oldum valla.oturup adam gibi düşünmemişim hiç.işin garp tarafı bana da gösteriyor parayı.gerçekten var böyle bir para.ben de az çok biliyorum meseleyi.
hele milyonlarım var ama ama sana zırnık yok diyenden hızla kaçmak lazımKadından para isteyen erkekten arkama bakmadan kaçarım
evden yazıyor olmasın üstünde pijamalarıyla aynı benim gibi
Eşim daha yeni askerden döndü. Diyor ki ülkede aylık 100 bin liradan aşağı kazanan erkek yokmuş askerde anladımOnda aslında para var. Hani şu sanal para muhabbetleri bitcoinler, paribular falan var ya. Orada trilyonlarca parası varmış.hatta daha yeni 3.5 trilyon zarar etmiş. 100 defa söyledim made bu kadar zenginsin neden günlük hayatını bile zora sokacak kadar para harcamıyorsun diye.yemini varmış beyefendinin.türkiyenin en lüks otelini alana kadar bozdurmayacakmış. Şimdi onun kahrını çekiyormuşum ya zamanı gelince o da beni görecekmiş. Ayyy şimdi bunu yazınca kendi kendime gıcık oldum valla.oturup adam gibi düşünmemişim hiç.işin garp tarafı bana da gösteriyor parayı.gerçekten var böyle bir para.ben de az çok biliyorum meseleyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?