- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
sen adamı sevmiyorsun ki.adam kariyer olarak eğitim olarak para olarak senden üstün diye yanındasın.bir ihtimal evlenebilir benle diyorsun.sevilmediğinin de bal gibi farkındasın.çok dr yakını olan bir üye olarak asla evlenmez diyorum.zamanına yazık bu adamlaAnlatınca öyle gibi geliyor ama yüzyüze gelince işte ne biliyim.biz kadınlar biraz bile sevsek gerçekleri göremeyebiliyoruz.
Onda aslında para var. Hani şu sanal para muhabbetleri bitcoinler, paribular falan var ya. Orada trilyonlarca parası varmış.hatta daha yeni 3.5 trilyon zarar etmiş. 100 defa söyledim made bu kadar zenginsin neden günlük hayatını bile zora sokacak kadar para harcamıyorsun diye.yemini varmış beyefendinin.türkiyenin en lüks otelini alana kadar bozdurmayacakmış. Şimdi onun kahrını çekiyormuşum ya zamanı gelince o da beni görecekmiş. Ayyy şimdi bunu yazınca kendi kendime gıcık oldum valla.oturup adam gibi düşünmemişim hiç.işin garp tarafı bana da gösteriyor parayı.gerçekten var böyle bir para.ben de az çok biliyorum meseleyi.
Yok benim kimsenin parasını yeme gibi bir derdim gerçelten yok. Ama bu kadar zengin olduğunu söyleyen birisinin de en ufak harcamalarda bile gözünün olması insanı gıcık ediyor.diyorum 30 yaşındasın, hadi 19 falan olsa bayalleri var, daha çok uzun bir ömrü var planlarını bozmak istemiyor diyeceğim ama 30 yaşında da o kadar uzun bir gelecek olmuyor yani önünde. Yüzün e de söyledim.papağan gibi yeminim var yeminim var. 10 sene sonra bu rezil hayattan bambaşka bir hayata geçme ihtimali var diyor.ayyu haklısınız valla şimdi baştan düşününce anladım.Eşim daha yeni askerden döndü. Diyor ki ülkede aylık 100 bin liradan aşağı kazanan erkek yokmuş askerde anladımErkekler bayılır kolpalamaya. Sen de bunlara inanıp belki o zenginlikten bana da bir pay düşer umuduyla bu vasıfsız herifi bırakmıyosun. avucunu yalıyosun ama.
deniz buz gibidir şu an.nasıl anadan üryan turistler olacak?en fazla şortlu falan geziyorlardır.bir de gece kulüplerinde dekoltelidirler hepsi bu.Muhtemelen öyle zaten. Hava durumu demeseydim , @MissCherryBlossom da Antalya da hava durumu linki koymasa , halen Antalyadan bildiriyorum diyecekti , bir anda Van a , evine döndü.
Arkadaşlar izmirden bildiriyorum mini şortlular bir aydır sokakta. Abartmayın bahar geldi mi çekiyos biz şortlarıMuhtemelen öyle zaten. Hava durumu demeseydim , @MissCherryBlossom da Antalya da hava durumu linki koymasa , halen Antalyadan bildiriyorum diyecekti , bir anda Van a , evine döndü.
bu adam ne iş yapıyor tam olarak?Yok benim kimsenin parasını yeme gibi bir derdim gerçelten yok. Ama bu kadar zengin olduğunu söyleyen birisinin de en ufak harcamalarda bile gözünün olması insanı gıcık ediyor.diyorum 30 yaşındasın, hadi 19 falan olsa bayalleri var, daha çok uzun bir ömrü var planlarını bozmak istemiyor diyeceğim ama 30 yaşında da o kadar uzun bir gelecek olmuyor yani önünde. Yüzün e de söyledim.papağan gibi yeminim var yeminim var. 10 sene sonra bu rezil hayattan bambaşka bir hayata geçme ihtimali var diyor.ayyu haklısınız valla şimdi baştan düşününce anladım.
Niye böyle dedim şimdiKafa mı buluyorsunuz milletle yoksa bu normal haliniz mi?Kız parası olan adam seni ne yapsin
şortlu yok demedik ki.anadan üryanlar yok dedikArkadaşlar izmirden bildiriyorum mini şortlular bir aydır sokakta. Abartmayın bahar geldi mi çekiyos biz şortları
E yazın da yok ki anadan üryanlar. O konu sahibinin hayal gücü.şortlu yok demedik ki.anadan üryanlar yok dedik
Devlette memurbu adam ne iş yapıyor tam olarak?
Çünkü parası olan adamı çekecek bir artın yok bebem.Niye böyle dedim şimdi
üstsüz güneşlenenleri kastediyodur.ona da heryerde izin verilmez.otelin içinde nahh güneşlenirlerE yazın da yok ki anadan üryanlar. O konu sahibinin hayal gücü.
Arkadaşlar izmirden bildiriyorum mini şortlular bir aydır sokakta. Abartmayın bahar geldi mi çekiyos biz şortları
doktor mu nasıl bir memur?Devlette memur
Yoo değilim aslında.hatta peşimden koşan beni sevgisiyle, şefkatiyle bunaltacak çok erkek var. Insanoğlunun zaafı kaçanı kovalamak galiba.Offff bu ucuz palavralara inanacak kadar kötü durumda mısıniz cidden ya?
Vallahi daha neler neler derim ama ne gerek var . İnşallah fake konudur bunlar değilse yazık size.Uzucu bir durumNiye böyle dedim şimdi
Bitcoinde 20 bin TL biriktiren kendini multimilyarder sanıyor ya, some okumuş Türk erkeği problems.Eşim daha yeni askerden döndü. Diyor ki ülkede aylık 100 bin liradan aşağı kazanan erkek yokmuş askerde anladımErkekler bayılır kolpalamaya. Sen de bunlara inanıp belki o zenginlikten bana da bir pay düşer umuduyla bu vasıfsız herifi bırakmıyosun. avucunu yalıyosun ama.
ha adamın kaçtığının farkındasın yani?buna sevindimm bakYoo değilim aslında.hatta peşimden koşan beni sevgisiyle, şefkatiyle bunaltacak çok erkek var. Insanoğlunun zaafı kaçanı kovalamak galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?