Sevgilim konusunda karar veremiyorum

Konu sahibinin radarına girmen için cıbıldak giyinmen gerekmez. 22 derecede pekala diz üstü dekolteli elbise giyersin, üstüne ince bir şal , tamam.

Va
Adam yemekleri ortaklaşa mı ödetiyo sürekli
Valla para hesabı yapan biri ne yalan söyleyeyim.dün tatil dönüşü bana 450 lira atacaktı ortaklaşa gittiğimiz için.ki ben de ortaklaşa daha çok rahat ediyorum.bana atmayacağım, yemek parasını, tatlı parasını ben ödemiştim dedi. Şok oldum.onları bile mi hesaplıyorsun dedim.kızdım.sonra şaka yapıyorum geçen arkadaşıma da vermeyeceğim diye şak yaptım sonra verdim dedi. Bunun şakası bile hoş değil dedim.sen de her şeyi ciddiye alıyorsun, beni kızdırıyorsun diyor. Ben de şaka bile olsa aklından böyle virşey geçmemesi gerekirdi dedim.tripli oldum.şeytan diyor çek git kıymetli parasını kime harcarsa harcasın

Diyelim ki ortalık Ferhans ın dediği gibi , neredeyse anadan üryan hatun kaynıyor. Konu sahibine yemekleri ortaklaşa ödeten adam tatil ısmarlamayacağına göre , adam bu terbiyesizliği yapsa kk ya konu mu açarsınız , adamı def edip tatilinizi mi yaparsınız ?

Konuyu okuyunca , fondan "nerden baksam tutarsızlık" sesleri yükseliyor.

Şeytanı dinle

bu kadar ince ince para hesabı yapan adama siz de ince ince sex hesabı yapın

Kız senin gibi sevgili bulsam ben de takılırım. Hakaret ediyorsun akşama koynuna giriyor, para harcamıyorsun, gözünün dışarda olması sorun değil. Arada küçük tripler atsa da yine gelip sevişiyor seninle. Valla süper sevgili.

Yani hakikaten öyle.güzel özetledin.

Azcık aklı varsa evlenir, çocuk yapar , bosansa bile bi yerde çocuğunu büyüten bir kadın bulundurur, kendi rahat rahat gt gezdirir.
Konu sahibi çocuk büyütebilecek yeterlikte mi sence? Konu sahibinden çocuğun olsun ister miydin? Adam da istemiyor. Adamın derdi seks. Bedava yapabileceği ama o kadar bedava ki yemek bile ısmarlamayacak kadar bedava seks yapabileceği yüzüne tükürünce yarabbi şükür diyen kadın bulmuş. Evleneceği kadını bulana kadar sevişecek işte.

Yooo daha bugün yağışlıydı.önceki iki gün iyiydi.zaten yağışlı olsa bile soğuk olmuyor.giyiyorlar yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…