- 19 Mayıs 2020
- 46.570
- 208.708
- 548
Sarı saçlı mavi gözlü uzun bacaklı kadın bulamazsa malı mülkü önüne yığacak, evlenir konu sahibi ile maaşına el koyar. Mis ..katılıyorumm sonuna dekkkkk.eğlenilecek kadın evlenilecek kadın yapacak bu adam .
evlenmeyeceğine dair bahse girebilirimmmmSarı saçlı mavi gözlü uzun bacaklı kadın bulamazsa malı mülkü önüne yığacak, evlenir konu sahibi ile maaşına el koyar. Mis ..
Konu sahibinin radarına girmen için cıbıldak giyinmen gerekmez. 22 derecede pekala diz üstü dekolteli elbise giyersin, üstüne ince bir şal , tamam.Valla ablacım çok çok çakalsın. Sen söyleyince bir düşündüm Rus mevsimi daha başlamadı. Ben Haziran başı giderim Antalyaya Ruslar da o sırada gelmeye başlar. Bu arada hava Antalyada 22 dereceymiş öyle sandaletle akşam yemeği falan yenecek bir hava değil akşam serin olur:
Valla para hesabı yapan biri ne yalan söyleyeyim.dün tatil dönüşü bana 450 lira atacaktı ortaklaşa gittiğimiz için.ki ben de ortaklaşa daha çok rahat ediyorum.bana atmayacağım, yemek parasını, tatlı parasını ben ödemiştim dedi. Şok oldum.onları bile mi hesaplıyorsun dedim.kızdım.sonra şaka yapıyorum geçen arkadaşıma da vermeyeceğim diye şak yaptım sonra verdim dedi. Bunun şakası bile hoş değil dedim.sen de her şeyi ciddiye alıyorsun, beni kızdırıyorsun diyor. Ben de şaka bile olsa aklından böyle virşey geçmemesi gerekirdi dedim.tripli oldum.şeytan diyor çek git kıymetli parasını kime harcarsa harcasınAdam yemekleri ortaklaşa mı ödetiyo sürekli
Ben olsam evlenirim. Sonra iş gezisi diye çıkar dolaşır gelirim eve he he.evlenmeyeceğine dair bahse girebilirimmmm
Valla ablacım çok çok çakalsın. Sen söyleyince bir düşündüm Rus mevsimi daha başlamadı. Ben Haziran başı giderim Antalyaya Ruslar da o sırada gelmeye başlar. Bu arada hava Antalyada 22 dereceymiş öyle sandaletle akşam yemeği falan yenecek bir hava değil akşam serin olur:
Şeytanı dinleVa
Valla para hesabı yapan biri ne yalan söyleyeyim.dün tatil dönüşü bana 450 lira atacaktı ortaklaşa gittiğimiz için.ki ben de ortaklaşa daha çok rahat ediyorum.bana atmayacağım, yemek parasını, tatlı parasını ben ödemiştim dedi. Şok oldum.onları bile mi hesaplıyorsun dedim.kızdım.sonra şaka yapıyorum geçen arkadaşıma da vermeyeceğim diye şak yaptım sonra verdim dedi. Bunun şakası bile hoş değil dedim.sen de her şeyi ciddiye alıyorsun, beni kızdırıyorsun diyor. Ben de şaka bile olsa aklından böyle virşey geçmemesi gerekirdi dedim.tripli oldum.şeytan diyor çek git kıymetli parasını kime harcarsa harcasın
Yok bulamasa da konu sahibiyle evlenmez bu adam.Sarı saçlı mavi gözlü uzun bacaklı kadın bulamazsa malı mülkü önüne yığacak, evlenir konu sahibi ile maaşına el koyar. Mis ..
bu kadar ince ince para hesabı yapan adama siz de ince ince sex hesabı yapınVa
Valla para hesabı yapan biri ne yalan söyleyeyim.dün tatil dönüşü bana 450 lira atacaktı ortaklaşa gittiğimiz için.ki ben de ortaklaşa daha çok rahat ediyorum.bana atmayacağım, yemek parasını, tatlı parasını ben ödemiştim dedi. Şok oldum.onları bile mi hesaplıyorsun dedim.kızdım.sonra şaka yapıyorum geçen arkadaşıma da vermeyeceğim diye şak yaptım sonra verdim dedi. Bunun şakası bile hoş değil dedim.sen de her şeyi ciddiye alıyorsun, beni kızdırıyorsun diyor. Ben de şaka bile olsa aklından böyle virşey geçmemesi gerekirdi dedim.tripli oldum.şeytan diyor çek git kıymetli parasını kime harcarsa harcasın
Azcık aklı varsa evlenir, çocuk yapar , bosansa bile bi yerde çocuğunu büyüten bir kadın bulundurur, kendi rahat rahat gt gezdirir.Yok bulamasa da konu sahibiyle evlenmez bu adam.
Kız senin gibi sevgili bulsam ben de takılırım. Hakaret ediyorsun akşama koynuna giriyor, para harcamıyorsun, gözünün dışarda olması sorun değil. Arada küçük tripler atsa da yine gelip sevişiyor seninle. Valla süper sevgili.Va
Şimdi ben eve döndüm.o memlekete gitti.bir hafta sonra dönsün bakalım.son kez test edeceğim para konusunda.geçemezse ayrılacağım.Şeytanı dinle
Mesela korunmadan sex. Adam cimri olunca spermlerin bile hesabını sormuş kadındanbu kadar ince ince para hesabı yapan adama siz de ince ince sex hesabı yapın
Önüne 200 TL at bakalım alıyor mu?Şimdi ben eve döndüm.o memlekete gitti.bir hafta sonra dönsün bakalım.son kez test edeceğim para konusunda.geçemezse ayrılacağım.
Yani hakikaten öyle.güzel özetledin.Kız senin gibi sevgili bulsam ben de takılırım. Hakaret ediyorsun akşama koynuna giriyor, para harcamıyorsun, gözünün dışarda olması sorun değil. Arada küçük tripler atsa da yine gelip sevişiyor seninle. Valla süper sevgili.
nasıl bir test olacak?çok merak ettimmmmŞimdi ben eve döndüm.o memlekete gitti.bir hafta sonra dönsün bakalım.son kez test edeceğim para konusunda.geçemezse ayrılacağım.
Konu sahibi çocuk büyütebilecek yeterlikte mi sence? Konu sahibinden çocuğun olsun ister miydin? Adam da istemiyor. Adamın derdi seks. Bedava yapabileceği ama o kadar bedava ki yemek bile ısmarlamayacak kadar bedava seks yapabileceği yüzüne tükürünce yarabbi şükür diyen kadın bulmuş. Evleneceği kadını bulana kadar sevişecek işte.Azcık aklı varsa evlenir, çocuk yapar , bosansa bile bi yerde çocuğunu büyüten bir kadın bulundurur, kendi rahat rahat gt gezdirir.
Yooo daha bugün yağışlıydı.önceki iki gün iyiydi.zaten yağışlı olsa bile soğuk olmuyor.giyiyorlar yine.Valla ablacım çok çok çakalsın. Sen söyleyince bir düşündüm Rus mevsimi daha başlamadı. Ben Haziran başı giderim Antalyaya Ruslar da o sırada gelmeye başlar. Bu arada hava Antalyada 22 dereceymiş öyle sandaletle akşam yemeği falan yenecek bir hava değil akşam serin olur:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?