Sevgilim konusunda karar veremiyorum

Çok acımasızsınız.

Ama canım ablacım böyle olmadı mı? Adam belkin nikah yapar dye hamile kaldın, tutmayınca kliniğin yolunu tuttun. Kendine zaten hiçbir saygın yok, tüm derdin doktor koca. Bunun üstüne bir de amma kızlara baktııı şeklinde konu açman gerçekten abes. Kızlara gelinceye kadar adamın sana zaten hiçbir saygısı yok. Saygıyı da hak etmiyorsun zaten, parası olmasaydı adamı hamilelikle tuzağa düşürmeye çalışır mıydın?

Hmm öyle mi diyorsun. Işin içinde olunca insan sevip sevmediğine de karar veremiyor.bir de yerini neyle dolduracaksın bir de onu düşünüyorsun.
Direk seviyor sevmiyor diyemem kendimden örnek verdim ama , değer vermiyor olabilir ne bileyim kaybetmekten korkmuyor olabilir
Son seçenek aranızda böyle şakalaşma huyunuz bunun geçmiş muhabbeti takılmalarınız varsa belki ni ihtimal kötüye yormam
Burcu neeeee? Kova deme

katılıyorumm sonuna dekkkkk.eğlenilecek kadın evlenilecek kadın yapacak bu adam .

%100
Adam da bir rezil, konu sahibesine yaklaşımı mide bulandırıcı. 2 taraf da normal ilişki değil simbiyotik yaşam yaşıyori biri parasını sunuyor diğeri de bedenini sunuyor. Gercekten mide bulandırıcı bir ilişki türü

Konuya gelecek olursak 3,4 günlüğüne bayram tatilinde Antalyaya gitmeye karar verdik

Bildiğiniz üzere oradaki kadınlar hem çok boylu, poslu, çok güzel, hem de neredeyse çıplak geziyorlar.

Bahsettiğiniz bayram tatili , dün başlayan bayramsa forumda ne işiniz var ? Antalya da tatil ayarlayıp kk da mı takılıyorsunuz ?

İstanbul da hava rüzgarlı , dünde öyleydi ; bugün ek olarak yağmurlu.

Antalya neredeyse çıplak gezilecek kadar sıcak mı şu an ?

Siz de açık giyinip namınızı duyurmak istiyordunuz. Madem hava güzel , ortam uygun ; giyseydiniz bugüne kadar giyemediğiniz içinizde ukde kalan kıyafetleri.

Valla ablacım çok çok çakalsın. Sen söyleyince bir düşündüm Rus mevsimi daha başlamadı. Ben Haziran başı giderim Antalyaya Ruslar da o sırada gelmeye başlar. Bu arada hava Antalyada 22 dereceymiş öyle sandaletle akşam yemeği falan yenecek bir hava değil akşam serin olur:

Hastanede mini etek giymek istiyorum diye konu açan üye bu mu?

E Ruslar bu yıl savaştan dolayı gelmedi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…