• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim konusunda karar veremiyorum

Kesinlikle katılıyorum. Aptal sarışında çok fazla bedeni iyi olup beyni olmayan koca parasi harcamaktan başka birşey bilmeyen .bırakın Allah aşkına daha yolun çok başında bu kelimeleri sabreden adam sizi evde borçları kredileri faturaları ödetmek için tutar ama gözü surekli dışarda olur ayık olun lütfen mesleğiniz var iyi bir geliriniz var boyunuz posunuzda yerinde kısa felan degilsiniz
Adam bağırıyor,ben karaktersizin tekiyim diye.Daha ne diyelim ki.

Ikilemde kaldığım nokta daha önce hep beni mutive ederdi.kendine güven, erkeklerle iişki yaşayarak kendini iyi hissetmeye çalışma özgüvenli ol.istersen onlardan kaç tane bulursun, ben de bulurum ama istemiyorum tarzı. Hatta ben onun sayesinde oturaklaşmıştım o konularda.ama tatil tam bir hayal kırıklığı oldu. Yıllar önce yine bir sevgilimle tatil maceramız olmuştu.sağolsun o hiç bu şekilde tepkiler vermemişti.ama ben yine de sevemedim bu tatil yöresi muhabbetlerini.insan rahatsız oluyor.
"erkeklerle iişki yaşayarak kendini iyi hissetmeye çalışma özgüvenli ol.istersen onlardan kaç tane bulursun, ben de bulurum ama istemiyorum" şu cümleleri sizinle neden paylaştı? Bu kişi sevgiliniz değil mi, neden böyle şeyler söyledi buraya takıldım.

Bu yazdıklarınız tatil yöresi muhabbetleri değil ki ne konuştuğunu bilmeyen saygısız iki kişinin saçmalıkları. Kim olsa zaten rahatsız olurdu. Sizin de rahatsız olmanız çok normal.

Vallahi isteyen alınsın isteyen darılsin ben burada şunu anladım bazı kadınlar evlenememisse eğer iş çok tehlikeli bir hal alıyor.Konu sahibi o katagoride.Acil evlenmeli.

Bence alakası yok, konu sahibesi adam doktor diye yapışmış kendini horlatıyor. İlle de evlenicem dese daha az parası olmayan erkek de bulurdu bir şekilde. Konu sahibesinin derdi evlenmek değil paralı adamla evlenmek.

Ne güzel kendilerini pazarliyor bu adamlar ya. Siz de bunlari gozunuzde buyutup bir şey sanıyorsunuz. 🙄
Kendisi çok begeňdigi kizlardan biriyle birlikte olabilecek olsa sizinle dolanip butun gun cenesini mi yorardi guzelliklerini konuşurken yoksa gidip sevgili mi olurdu???? Kendi de biliyor kendini ama size yediriyor boyle işte.
Bu ayaklari saglam basan bir ilişki degil. Sizi eziyor, kendinize guveninizi kiriyor aklinizi bulandiriyor leş bir ilişki.

Bence alakası yok, konu sahibesi adam doktor diye yapışmış kendini horlatıyor. İlle de evlenicem dese daha az parası olmayan erkek de bulurdu bir şekilde. Konu sahibesinin derdi evlenmek değil paralı adamla evlenmek.
Öfff sırf doktor diye mi bunca aksiyon😒?

Sevgilim Adriana lima gibi kızlara yol veriyor diye övünen de ilk defa gördüm. :KK53:
Ben de “açık saçık, at gibi” kızların olduğu şehirde yaşıyorum, boyum 163 hiç kendimi kıyasladığım olmadı. Zaten diplerde olan özgüvenin bu adamla birlikte yok olmuş. Elbette başka kızları güzel bulabilir, ama başkalarını överken sizi yeremez.

Öfff sırf doktor diye mi bunca aksiyon😒?

Ablacım adam hasta bakıcı olsaydı konu sahibesi yapışıp hamile kalır mıydı? Şansını bir de öyle denedi ama tutmadı adam istemeyince öylece peynir ekmek gibi kürtaj olmuş. Sorduk önceki konuda alla alla hamile kalabiliyor muyum bir deneyeyim dedim yazmış :KK51:

Ablacım adam hasta bakıcı olsaydı konu sahibesi yapışıp hamile kalır mıydı? Şansını bir de öyle denedi ama tutmadı adam istemeyince öylece peynir ekmek gibi kürtaj olmuş. Sorduk önceki konuda alla alla hamile kalabiliyor muyum bir deneyeyim dedim yazmış :KK51:
Konuyu bilmiyorum ama baya midem bulandı bu kadarı ile😅.

Ikilemde kaldığım nokta daha önce tam tersini yapan adama tatil zamanı ne olduğu.hep bu şekilde olsa ben de ayrılırdım zaten. Bazen beni şaşırtıyor olumsuz açıdan.
Ayrılırdın demek? Vallahi Papa müslüman oldu deseler ona inanırım buna inanmam

Başkalarının yanında sizi küçük düşürmüye çalışan insanlardan uzak durulmalı bence
Hava cevabı yapıştırsanız süper olur ama her an tetikte ve gergin olmak da gereksiz bence
Bu arada bu ayakları yere basan ilişki olmuyor hakaret yiyince :D
Herkes can sıkıcı zaten sevgili dediğin modumu yükseltip beni iyi hissettirmeli prenses gibi Kleopatra gibi :D karşılıklı tabii
yani ne bilim sevemedim ben bu adamı
Eski sevgilim yapardı böyle herkes niye kızıp susturmuyosn derdi yorulurdm meğer sevmiyormus :))

Çok acımasızsınız.

Başkalarının yanında sizi küçük düşürmüye çalışan insanlardan uzak durulmalı bence
Hava cevabı yapıştırsanız süper olur ama her an tetikte ve gergin olmak da gereksiz bence
Bu arada bu ayakları yere basan ilişki olmuyor hakaret yiyince :D
Herkes can sıkıcı zaten sevgili dediğin modumu yükseltip beni iyi hissettirmeli prenses gibi Kleopatra gibi :D karşılıklı tabii
yani ne bilim sevemedim ben bu adamı
Eski sevgilim yapardı böyle herkes niye kızıp susturmuyosn derdi yorulurdm meğer sevmiyormus :))
Hmm öyle mi diyorsun. Işin içinde olunca insan sevip sevmediğine de karar veremiyor.bir de yerini neyle dolduracaksın bir de onu düşünüyorsun.

Adriana lima mı bilmem ama gerçekten yol verdiği kız çok oluyor buna şahidim gerçekten.
kendini ne kadar da ezikledin.geçenki konunda böyleydi.valla bir hemcinsim olarak adına üzüldüm.silkin de bir kendine gel artık.

Back