• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim konsere gidersem benden ayrılacak...

Ben bu tiplerin ciğerini bilirim. O konsere gitmezsen yüz bulacak. Gidersen de burnundan getirecek.
Oraya gitme, onu giyme, onla konuşma ohooo yüz buldu mu iflah olmaz bunlar.
Resti çek derim ayrılmaya gözü yemez merak etme. ayrılık tehditiyle de iş yaptırmayacağını görsün.
ama tabi en iyisini sen bilirsin çocuğu tanıyan sensin.

1 aylık bir ilişki??? gerçi 10ay olsa da benim umrumda olmazdı kocam değil bir şeyim değil ailem her zaman değerlidrailem izin verdiyse onun konu hakkında yorum yapmasına dahi fırsat vermezdim ne demek bu ya

Bacım çok iyi niyetli demişsin ama iyi niyet gösterecek insan gidip eğlenmeni, senelerdir beklediğin şeyi gerçekleştirmeni arzular. Adam bildiğin mantıksız davranıyo şuan. Çocukça yani konsere yollamamak ve üstüne ayrılıkla tehdit etmek nedir. bebek misiniz yahu ? Sizin ilişkiniz eğlence yüzünden masaya yatırılacak kadar basit mi yani? Bence ayrılamaz, ayrılsada döner zaten bu tip adamlar. Sen eğlenmene baaaak.

Gitmeyi ver canım altı üstü bı konser sevdıcegınızden onemlımı.. Yansın bıletler amaaaaaan..

Ben olsam bi tarafına tekmeyi basarım. Aşağılık kompleksli herif. Ağızlarının suyunu akıta akıta Adriana Lima'yı izlemelerine bi şey diyor muyuz biz?

Enrique Iglesias da erkek gibi erkek şimdi bacım :KK53: Onun 1 konseri o meymenetsiz sevgilinin nemrut suratını çekmenden 1000000000 kat iyidir.

KONSERE GİT KIZIM KONSERE, BAK KONSER BU AKŞAM BEN GİDEMİYORUM PİŞMANIM ZATEN. AİLEN KAPIDA BEKLEMESE NOLUR 22 YAŞINDASIN. AYRIL O KENDİNİ BİLMEZ KOMPLEKSLİDEN. HAYATI ZİNDAN EDER SANA. AHHH NE KISKANDIM SENİ...

Canim sen simdiden ipleri onun eline verirsen isin is nisanlin diil bisi diil kaldiki nisanlin bile bunu diyemez ancak esinin rizasi olmadan biyere gidemessin egerki hayalini gerceklestirmessen ilerde yasican pismanlini dusun bence git zaten seni gercekten seviyosa hic bisi yapamaz ayrica ailenle gidiyosun neyin kafasinda acaba arkadas :110:

Merhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Bu kadar kıskanacak birşey yok alt tarafı şarkıcı, benim gözüm senden başkasını görmez desem de beni dinlemedi. Ayrıca ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. Çok zor durumdayım. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?
.... cocukca kıskanclıklar ne yanıı enrique o kalabalıkta sızı gorecekk , elınızden tutup bı dansa cıkaracakk, asık olacak ve onu terk edeceksınız sanıyor sanırımm ...
aılenızle gıdıyorsunuz bırde ayy cok sacmaa .. ufak tefek seyden ılıskı bıtıreceksee , bıtırsınn .. buna mı kafa yoruyorsunuzzz

Sakın sakın taviz verme, erkek arkadaşın haksız. Hastalıklı bir düşünce kesinlikle yani olay sadece kıskançlıkla açıklanacak gibi değil. Mantıksızlık diz boyu. Sanki absürt bir istek içerisindeymissin gibi konsere gitmek için erkek arkadaşından icazet almak ne demek? Bugün gideceğin konser üzerinden tahakküm kurmaya çalışan insan yarın neler yapar bir düşün. O nedenle şimdi kişilikli bir duruş sergilemezsen, daha sonra ben nerde hata yaptım diye hayıflanırsın. Böyleyken böyle..

İşte açık açık yüzüne bu şekilde de soramıyorum... Biraz özgüvensiz biri ama çok iyi niyetli ondan kalbini kırmak istemiyorum.

Özgüveni olmayan adam da çok itici be. Ezik, Enrique de seni bekliyor açmış gollarini gel diyiveriyor :KK70: Ve genç kizlarimiza Hoppa şunu söyleyim seveceginiz adam sizi, hayallerinizi , isteklerinizi destekleyen, sorun çıkaran değil sorun çözen sizi mutlu eden adam olsun . Kısıtlayan sizi üzen insanı sevmeyin . Çünkü aşk sevgi bu değil.

Ben sana bi'şey söyleyeyim mi, biraz sert olacak alınma ama, sen git bu konsere, o şarkıcı bir kere gelir, bir daha gelir mi bilinmez. Enrique'den bir tane var ama bu ülke de senin sevgilin gibi özgüvensiz, ergen tavırlı bir sürü erkek kaynıyor, başka bir özgüvensiz bulursun kendine istersen, sorun değil bırak ayrılsın yani. Kusura bakma ama daha hafif konuşamadım.
Agzina saglik.

bu sebeple ayrilcaksa birak gitsin madem bu kadar kiskanio seninle gelseymis aileniz izin vermis ona noluo sevgilim yapmami istemio izin vermio vs vs die de kendini kisitlama sakin o bi shakira konseirne gitmek istese sen ona hayir mi diceksin ya da sen hayir desen de shakira sanki beni mi beklio die kavga cikarip kesin kendisi giderdi zaten. ciddi iliskimi dusunuorm demissin ama hangi ciddi iliski cocuk ya senin sevgilin daa ne ciddiyeti birak git konsere o da ayriliosa ayrilsin hic de uzulme

Back
X