- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi sassyassyy
Arkadaşlar ya ev hanımı diğer üyelerden özür dilerim nolur yanlış anlamayın lütfen ay delircemev hanımı olduğun o kadar belli ki yazık ya kafa gitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ya ev hanımı diğer üyelerden özür dilerim nolur yanlış anlamayın lütfen ay delircemev hanımı olduğun o kadar belli ki yazık ya kafa gitmiş
ev hanımı olduğun o kadar belli ki yazık ya kafa gitmiş
Gözardı et butonu vardı ordan galibakonuya yorum yazmasini engelleyebiliyo muyum ben bunun?
konuya yorum yazmasini engelleyebiliyo muyum ben bunun?
Hanımefendi iki çocuk annesi bir kadınsanız niye genç bir kızla ergen gibi laf dalaşına giriyorsunuz ayıp ya..Evet sukur tek derdim o su bildirimleride kapatim ohhh benden iyisi yok Ben memnunum konumumdan iki cocuk annesi kocasi tarafindan sevilen ailesi tarafindan sevilip sayilan bir insanim çünkü bana ihtiyaci olana ben gelimmi demem giderim direk hatali olsun olmasin orda olurum ya bu arada ceketi de hic sorma kacirdim neyse birdahakine artik
Evet oyle bir secenegin var , muhendis hatunsun buluver bir zahmetkonuya yorum yazmasini engelleyebiliyo muyum ben bunun?
Evet oyle bir secenegin var , muhendis hatunsun buluver bir zahmet
Gerçekten mühendis mi ne bilelim, diplomasını koysun madem, siz mühendis dediniz koysun da görelim demesinler şimdiEvet oyle bir secenegin var , muhendis hatunsun buluver bir zahmet
Evet oyle bir secenegin var , muhendis hatunsun buluver bir zahmet
@Mune K Kazen
Yorumları okuyordum da bu kadının yazdığı yorumlar nasıl seviyesiz bir üsluptur ya ?
Inanamadim. Bir de anneymis. Bir çocuk yetistiriyor bu üslupla. Avukat bozmadı vs derken sizin zaten eğitimsiz kültürsüz cahil olduğunuz her kelimenizden belli. Keşke sizde avukat bozması olsaydınız belki biraz üslup öğrenirdiniz.
Aman kocam şöyle aman ben böyleyim diye birde hava atma çabanız ??
Bu ne avamlık ? Nasıl bir mahallevari üslup ya ???
K Kazen konuya son yazdığı mesajları okur musunuz ? Bence banlanmasi gerekiyor.
Kocasini övme seklini ve kullandigi yallah pehh falan gibi kelimeleri gorunce aklıma istemsizce cennet mahallesi dizisi geldi
yok öyle birşey:))
sadece yazdığı yorumları görmez engellerse.
pro olunca oluyomus, sirf bu abla yuzunden pro olucam ama o zaman da kendisi bi iyilige vesile olmus olcak...yine kârli cikti, ee kocasi seviyo sonucta her yerde yuzu guler benim gibi gariban mi jdkdhdkdhdmdh
merak ettim deneyecem.:)
şimdi ben seni engellesem sen beni göremiyorsun öyle mi?
bi kere pronun biri beni engellemisti yorum yazma yerinde bu konuya mesaj yazma yetkiniz yok mu ne yaziyodu herhalde. oyle bi g*t olus hikayem de var yani
Ahhaa haklisin ne diyimGerçekten mühendis mi ne bilelim, diplomasını koysun madem, siz mühendis dediniz koysun da görelim demesinler şimdi
Var canim benim istemedigin uye konuna yorum yapamiyor , benim var oyle engelledigim bir iki kisiyok öyle birşey:))
sadece yazdığı yorumları görmez engellerse.
yapici yorumunuz icin tesekkur ederim. :)
haklisiniz kesinlikle. maddi olarak benim durumum ondan kat kat iyi ama benim ailemin sinirlari var. bir sey yaparken babamin tepkisinden cekinecegim olaylar var. sevgilimde o yok. babasi kizar bagirir cagirir ama hicbir yaptirimi olmaz. cunku sevgilim arabasiz kalirsa babasi “benim oglum arabasiz kalmis dedirtmem” kafasindadir. benim babam “ee kaza yapmasaydin, otobus kullan” der gecer.
hayatta bir zorluk gormemis, ki cok sukur ben de gormedim, biraz daha her seyin tozpembe tarafini goren bir tip. ama bu icinde bulundugumuz ortam icin normal maalesef. yurt disinda yasarken oyle degil mesela cunku babasinin yetisemeyecegini bilir. daha once de yazmistim biz turkiyeye gelince iliskimizin dengesi alt ust oluyor.
IQ seviyene..... Sen nerden billion ozaman sen adini nasil aldin atiorsun SEN ozmana at adini ozmana benim arkadasim olmak senin gibi ezik bir avukatin haddi deil ben sana saygi duymak zorunda pehh hic deilim atio yok Google Yaz bla Bla adini ver virimim ahahahaha