Sonradan görüşmeyeceğin bir yerse evlenip başka şehre gidicem de ayrıl
yeni is aramaya basla buluncada ayril,annen baban nasil goderdi ki seni oraya
İşide sevgiliyide gözüm tutmadı
İş yerinde illegal olaylar oluyor bu normal değil bu konuda yetkilileri haberdar edin
Profesyonellikten uzak ve can güvenliğinizin tehlikede olabileceği bir yer olduğu için işten çıkmalısınız, sevgiliniz istediği için değil. Fazla bile durmuşsunuz, saçmasapan bir yer. İlla bir bahane de üretmek zorunda değilsiniz, "Babam artık çalışmamı istemiyor" deyip çıksanız bile olur. O işyerini de yetkili yerlere şikayet edin çıktıktan sonra lütfen, 18 yaş altı çocuk çalıştırıyorlar hem de Suriyeli. Sigortasızdır da tabi. Yazık bildiğin çocuk istismarı yapılıyor.
Düşündüğünüz gibi yılı tamamlayın bence. Tam dönem sonu kapanışı yapmadan işten çıkan muhasebeciyi kılıç koleksiyonuyla kovalasa haklı patron.
İşten ayrılırken sözlüm ve ailesi biraz tutucu sanayi bölgesinde çalışmamı istemiyorlar diyebilirsin.
Aslında o istedi diye değil sahiden. İlk başladığım zamandan beri aklimda ama acil paraya ihtiyacım var hala onu biriktirip çıkmak istiyorum o sırada da yıl biter hesapları topladım onları da yarıda bırakmamış olurum.
Yıl bitmesine çok bir şey kalmadı az sabredin madem, kendinize de dikkat edin. Ama lütfen o işyerini isimsiz olarak şikayet edin.
Ya aslında patron iyi birisi maaşları bununda yatırır, rahatım vs ama gerceklik algim değişti resmen ya depoda silahlar patlıyor ben içeride mail yazıyorum
Şiddete meyilli, iyi bir insan değil. Ne zaman kime ne yapacağını kestiremezsiniz, buna siz de dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?