• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim işten çıkmamı istiyor

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.451
1.789
133
Merhaba kızlar;
Valla içinizi baydim biliyorum bundan dolayı kusra bakmayın.

Sevgilim işten çıkmamı istiyor. Yanlış anlaşılmasın çalışmama karışmıyor ama şu anki iş yerim biraz garip. Sanayi içerisinde bir yer küfürler gırla. Patronum silah, kılıç vs seviyor. Bı gün depoya geldi çalışanlardan birini korkuttu kuru sıkı silahla. Olayı bilmediğim için sesi duyunca baya irkildim. Çok garipsedim. İlkten bunu demiştim erkek arkadaşıma garip gelmişti baya. Sonrasında Suriyeli çalışanlar var onlardan küçük olanı (18 yaşında) onu bı tabureye çıkarıyor, tek ayak üzerinde tutuyor ayağını indirirse kuru sıkıyla tehdit ediyor. Suriyeli çocuk gülüyor vs ama bana çok tuhaf geliyor. Depoda silahla atış yapıyorlar. Arka arkaya kuru sıkı patlıyor. Bunlari sevgilime anlatmadım hic. Sadece ilkten o şakayı anlatmistim. Önceki konularımda da bahsettiğim depoda çalışan eleman serviste giderken yolda kız görünce arabaya alalım, yurumesin üffff tarzı laflar atıyor. Ofis kısmına bı kız geliyor mesela kız gidince içeriyi gelip az önce bı kız girdi buraya kimdi o yavru vs tarzı laflar ediyor. Muhatap olmuyorum garip garip bakakaliyorum. Bunları böylece sevgilime detay vere vere hiç anlatmadım. Bugün bir şeyden konuşuyorduk boş bulunup saf gibi "bizim buradaki çalışan da öyle" dedim. Onun üstüne anlatttim. Şimdi tutturdu karar senin ama orda çalışmanı istemiyorum, ne işin var öyle bı yerde vs diye ısrar etmeye başladı. Açıkcasi çıkacağım ama yıl sonu geldi muhasebede çalışıyorum yeni birisinin gelmesi vs derken 2018 olacak. Yılı bitireyim hesapları vs duzelteyim ondan sonra çıkarım diye düşünüyordum öncesinde de.

O su an böyle istedi diye hemen çıkamam. Hem sahiden yarı yolda bırakmış gibi hissederim içim rahat etmez. Çocuk gibi tutturdu resmen. İlk girdiğim zamandan beri çıkmayı düşünüyorum. Acil paraya ihtiyacım oldugu için çıkmadım calistim. Yılbaşından sonra çıkacağımı söyleyip yeni birisi bulunana kadar çalışacağım. Ufak bir yer kötü ayrılmak istemiyorum ama ne diyip de işten çıkacağımı da bilmiyorum. Ne diyebilirim? Direkt çıkmak istiyorum vs diyip neyi bahane edebilirim

yeni is aramaya basla buluncada ayril,annen baban nasil goderdi ki seni oraya

İşide sevgiliyide gözüm tutmadı
İş yerinde illegal olaylar oluyor bu normal değil bu konuda yetkilileri haberdar edin

Profesyonellikten uzak ve can güvenliğinizin tehlikede olabileceği bir yer olduğu için işten çıkmalısınız, sevgiliniz istediği için değil. Fazla bile durmuşsunuz, saçmasapan bir yer. İlla bir bahane de üretmek zorunda değilsiniz, "Babam artık çalışmamı istemiyor" deyip çıksanız bile olur. O işyerini de yetkili yerlere şikayet edin çıktıktan sonra lütfen, 18 yaş altı çocuk çalıştırıyorlar hem de Suriyeli. Sigortasızdır da tabi. Yazık bildiğin çocuk istismarı yapılıyor.

Düşündüğünüz gibi yılı tamamlayın bence. Tam dönem sonu kapanışı yapmadan işten çıkan muhasebeciyi kılıç koleksiyonuyla kovalasa haklı patron.

İşten ayrılırken sözlüm ve ailesi biraz tutucu sanayi bölgesinde çalışmamı istemiyorlar diyebilirsin.

Profesyonellikten uzak ve can güvenliğinizin tehlikede olabileceği bir yer olduğu için işten çıkmalısınız, sevgiliniz istediği için değil. Fazla bile durmuşsunuz, saçmasapan bir yer. İlla bir bahane de üretmek zorunda değilsiniz, "Babam artık çalışmamı istemiyor" deyip çıksanız bile olur. O işyerini de yetkili yerlere şikayet edin çıktıktan sonra lütfen, 18 yaş altı çocuk çalıştırıyorlar hem de Suriyeli. Sigortasızdır da tabi. Yazık bildiğin çocuk istismarı yapılıyor.

Aslında o istedi diye değil sahiden. İlk başladığım zamandan beri aklimda ama acil paraya ihtiyacım var hala onu biriktirip çıkmak istiyorum o sırada da yıl biter hesapları topladım onları da yarıda bırakmamış olurum.

Düşündüğünüz gibi yılı tamamlayın bence. Tam dönem sonu kapanışı yapmadan işten çıkan muhasebeciyi kılıç koleksiyonuyla kovalasa haklı patron.

İşten ayrılırken sözlüm ve ailesi biraz tutucu sanayi bölgesinde çalışmamı istemiyorlar diyebilirsin.

Ben de öyle düşünüyorum; hem aklımda kalmaz hem yeni mezunum az çok bir şeyler öğrenirim ondan da.

Sözlü değiliz ama bu tarz bı bahane olur sanırım

Aslında o istedi diye değil sahiden. İlk başladığım zamandan beri aklimda ama acil paraya ihtiyacım var hala onu biriktirip çıkmak istiyorum o sırada da yıl biter hesapları topladım onları da yarıda bırakmamış olurum.

Yıl bitmesine çok bir şey kalmadı az sabredin madem, kendinize de dikkat edin. Ama lütfen o işyerini isimsiz olarak şikayet edin.

Yıl bitmesine çok bir şey kalmadı az sabredin madem, kendinize de dikkat edin. Ama lütfen o işyerini isimsiz olarak şikayet edin.

Ya aslında patron iyi birisi maaşları bununda yatırır, rahatım vs ama gerceklik algim değişti resmen ya depoda silahlar patlıyor ben içeride mail yazıyorum

Ya aslında patron iyi birisi maaşları bununda yatırır, rahatım vs ama gerceklik algim değişti resmen ya depoda silahlar patlıyor ben içeride mail yazıyorum

Şiddete meyilli, iyi bir insan değil. Ne zaman kime ne yapacağını kestiremezsiniz, buna siz de dahil.

Şiddete meyilli, iyi bir insan değil. Ne zaman kime ne yapacağını kestiremezsiniz, buna siz de dahil.

Doğru diyorsunuz. Önceki çalışan kadın evlendiği için çıktı 2 yıl çalışmış hemen hemen nasıl çalıştı bilmiyorum

Back
X