- 8 Temmuz 2015
- 119
- 56
- 13
- Konu Sahibi uzaklardaask
-
Seni kullanıyor başka biriylede konuşuyor bence uzak dur ondan kendi oklundan başka biriyle görüş onuda unutursun.Ya kizlar benim 20 yasinda sevgilim var. Bende 18 yasindayim. Ve maalesef onun okulu yuzunden ayri sehirlerdeyiz ben istanbul, o baska bir sehirde. Biz sadece whatsapp tan falan mesajlasiriz gün içinde. Herneyse simdi tehtid kismina gecersek, simdi normal gayet guzel guzel sohbet ediyoruz diyelim. Bana diyor ki bana yeni resim cekip atsana falan bende hayir canim hic halim yok vs diyorum makyajim yok makyajsiz hayatta cekmem diyorum iste. E tabi dedigini yapmayinca kuplere biniyor. Ki inanilmaz asiri sinirli biri bazen cekemiyorum o derece ama yine de iyi sabrediyorum yani.. Ama baskasi olsa ona tekmeyi basardi. Ama ben cok seviyorum. İnanin ki cookk asigim gozum baskasini gormuyor diyeyim. Onun icin mecbur katlanmaya calisiyorum hatta katlaniyorum. Simdi konuya gecersek. Dedigim gibi bazen cok afedersiniz dekolteli vs resimler de istiyor. Peki ben ne diyim ah tabii ki askim ne demek lafi mi olur aaaaa .. Mi diyim yoksa geri mi cevirmeliyim ? E bende geri ceviriyorum. Hemen kiziyor senin canin tehtid mi istiyor istersen edeyim derken tehtidi basiyor. Eger o resmi atmassan seninle konusmayacagim diyor bazen tınlamadığım zamanlar bakiyorum harbi 2 gün konusmadik ama sonra dayanamadim msj attim derken hiiicc bisey olmamais gibi konusmaya devam ettmistik. Bide dun yine resim mevzusu oldu atmadim diye kizdi bagirdi cagirdi mesajda. Simdi biraz darginiz. Bugun yine dayanamayip msj attim saat 18:00 gibi canim ben aksam sana yazicam simdi dersteyim dedi. Ama surekli bakiyoeum ve surekli cevrimici. Uzuluyorum ama elimden biaey gelmiyor. Simdi o beni tehtid ederse ve ben aman s.... Git be ne halin varsa gor seni mi cekicem vs demek istiyorum ama olmuyor aramizda şehirler var ben oyle desem soguyacak benden belki onun icin alttan aliyorum. Ve her seferinde kirilan taraf ben oluyorum. Kizlar allah askina ben ne yapacagim bu cocukla boyle ? Beni yine tehtid ederse ne demeliyim ? Bu arada acayiipp yakisikli bisey tas gibi ben bile ilk gordugumde agzim sulanacakti diyim. E malum bilirsiniz yakisikli erkekler öküzün taa önde gideni olurlar iste benim ki de oyle ... Nolur bir akil verin kizlar. Benim kiymetimi degerimi sevgimin degerini nasil anlamali ? Ha birde burcu balik beyefendinin burcunun %70 ozelligini tasir. Ama öküzlüğü nereden gelmis bilmiyorum. Ve kizlar allah askina ayril falan demeyin zaten ayrilacak olsam buraya konu acmazdim yani tekmeyi basardim bana baska erkek yok mu diye. Lutfen ben bu iliskiyi duzeltmek istiyorum. Simdiden tesekkurler.. Ha birde sunu ekliyim ben bunaa cooookkk yüz verdim sevgimden cookk şımardı.
Uzak dur o çocuktan iyi biri değil.Ya kizlar benim 20 yasinda sevgilim var. Bende 18 yasindayim. Ve maalesef onun okulu yuzunden ayri sehirlerdeyiz ben istanbul, o baska bir sehirde. Biz sadece whatsapp tan falan mesajlasiriz gün içinde. Herneyse simdi tehtid kismina gecersek, simdi normal gayet guzel guzel sohbet ediyoruz diyelim. Bana diyor ki bana yeni resim cekip atsana falan bende hayir canim hic halim yok vs diyorum makyajim yok makyajsiz hayatta cekmem diyorum iste. E tabi dedigini yapmayinca kuplere biniyor. Ki inanilmaz asiri sinirli biri bazen cekemiyorum o derece ama yine de iyi sabrediyorum yani.. Ama baskasi olsa ona tekmeyi basardi. Ama ben cok seviyorum. İnanin ki cookk asigim gozum baskasini gormuyor diyeyim. Onun icin mecbur katlanmaya calisiyorum hatta katlaniyorum. Simdi konuya gecersek. Dedigim gibi bazen cok afedersiniz dekolteli vs resimler de istiyor. Peki ben ne diyim ah tabii ki askim ne demek lafi mi olur aaaaa .. Mi diyim yoksa geri mi cevirmeliyim ? E bende geri ceviriyorum. Hemen kiziyor senin canin tehtid mi istiyor istersen edeyim derken tehtidi basiyor. Eger o resmi atmassan seninle konusmayacagim diyor bazen tınlamadığım zamanlar bakiyorum harbi 2 gün konusmadik ama sonra dayanamadim msj attim derken hiiicc bisey olmamais gibi konusmaya devam ettmistik. Bide dun yine resim mevzusu oldu atmadim diye kizdi bagirdi cagirdi mesajda. Simdi biraz darginiz. Bugun yine dayanamayip msj attim saat 18:00 gibi canim ben aksam sana yazicam simdi dersteyim dedi. Ama surekli bakiyoeum ve surekli cevrimici. Uzuluyorum ama elimden biaey gelmiyor. Simdi o beni tehtid ederse ve ben aman s.... Git be ne halin varsa gor seni mi cekicem vs demek istiyorum ama olmuyor aramizda şehirler var ben oyle desem soguyacak benden belki onun icin alttan aliyorum. Ve her seferinde kirilan taraf ben oluyorum. Kizlar allah askina ben ne yapacagim bu cocukla boyle ? Beni yine tehtid ederse ne demeliyim ? Bu arada acayiipp yakisikli bisey tas gibi ben bile ilk gordugumde agzim sulanacakti diyim. E malum bilirsiniz yakisikli erkekler öküzün taa önde gideni olurlar iste benim ki de oyle ... Nolur bir akil verin kizlar. Benim kiymetimi degerimi sevgimin degerini nasil anlamali ? Ha birde burcu balik beyefendinin burcunun %70 ozelligini tasir. Ama öküzlüğü nereden gelmis bilmiyorum. Ve kizlar allah askina ayril falan demeyin zaten ayrilacak olsam buraya konu acmazdim yani tekmeyi basardim bana baska erkek yok mu diye. Lutfen ben bu iliskiyi duzeltmek istiyorum. Simdiden tesekkurler.. Ha birde sunu ekliyim ben bunaa cooookkk yüz verdim sevgimden cookk şımardı.
sen boyle dekoldeli resimleri gondermeye devam et ilerde coooooook basin agrir bu adam seni kullaniya sana nediyeyimYa kizlar benim 20 yasinda sevgilim var. Bende 18 yasindayim. Ve maalesef onun okulu yuzunden ayri sehirlerdeyiz ben istanbul, o baska bir sehirde. Biz sadece whatsapp tan falan mesajlasiriz gün içinde. Herneyse simdi tehtid kismina gecersek, simdi normal gayet guzel guzel sohbet ediyoruz diyelim. Bana diyor ki bana yeni resim cekip atsana falan bende hayir canim hic halim yok vs diyorum makyajim yok makyajsiz hayatta cekmem diyorum iste. E tabi dedigini yapmayinca kuplere biniyor. Ki inanilmaz asiri sinirli biri bazen cekemiyorum o derece ama yine de iyi sabrediyorum yani.. Ama baskasi olsa ona tekmeyi basardi. Ama ben cok seviyorum. İnanin ki cookk asigim gozum baskasini gormuyor diyeyim. Onun icin mecbur katlanmaya calisiyorum hatta katlaniyorum. Simdi konuya gecersek. Dedigim gibi bazen cok afedersiniz dekolteli vs resimler de istiyor. Peki ben ne diyim ah tabii ki askim ne demek lafi mi olur aaaaa .. Mi diyim yoksa geri mi cevirmeliyim ? E bende geri ceviriyorum. Hemen kiziyor senin canin tehtid mi istiyor istersen edeyim derken tehtidi basiyor. Eger o resmi atmassan seninle konusmayacagim diyor bazen tınlamadığım zamanlar bakiyorum harbi 2 gün konusmadik ama sonra dayanamadim msj attim derken hiiicc bisey olmamais gibi konusmaya devam ettmistik. Bide dun yine resim mevzusu oldu atmadim diye kizdi bagirdi cagirdi mesajda. Simdi biraz darginiz. Bugun yine dayanamayip msj attim saat 18:00 gibi canim ben aksam sana yazicam simdi dersteyim dedi. Ama surekli bakiyoeum ve surekli cevrimici. Uzuluyorum ama elimden biaey gelmiyor. Simdi o beni tehtid ederse ve ben aman s.... Git be ne halin varsa gor seni mi cekicem vs demek istiyorum ama olmuyor aramizda şehirler var ben oyle desem soguyacak benden belki onun icin alttan aliyorum. Ve her seferinde kirilan taraf ben oluyorum. Kizlar allah askina ben ne yapacagim bu cocukla boyle ? Beni yine tehtid ederse ne demeliyim ? Bu arada acayiipp yakisikli bisey tas gibi ben bile ilk gordugumde agzim sulanacakti diyim. E malum bilirsiniz yakisikli erkekler öküzün taa önde gideni olurlar iste benim ki de oyle ... Nolur bir akil verin kizlar. Benim kiymetimi degerimi sevgimin degerini nasil anlamali ? Ha birde burcu balik beyefendinin burcunun %70 ozelligini tasir. Ama öküzlüğü nereden gelmis bilmiyorum. Ve kizlar allah askina ayril falan demeyin zaten ayrilacak olsam buraya konu acmazdim yani tekmeyi basardim bana baska erkek yok mu diye. Lutfen ben bu iliskiyi duzeltmek istiyorum. Simdiden tesekkurler.. Ha birde sunu ekliyim ben bunaa cooookkk yüz verdim sevgimden cookk şımardı.
tam ben diyecrktim sen dedim canim dogru soyliyon U uzaklardaask ilerde daha acik fitograflar ginderirsen bunlari tehtit icin gondere bilir belkide o fotograflari arkadslarina bile gosteriyodur.Ciddi bir iliski düşündüğünü sanmıyorum. Siz bugün ona dekolteli bir fotoğraf gönderirseniz yarın daha açık bir fotoğraf isteyebilir ve o fotoğrafları kullanabilir. Yol yakınken kalbinize söz geçirin ve ayrilin.
Pek anlayamadim dediginizi ?Canım hakedıyon ama bende bulsam senın gbi birini bende oynar dururum
NeeeBak farkında mısın 6 sayfa olmuş herkes aynı şeyi söylüyor. Bunları yazanların bi çoğu evli barklı çocuklu falan. Senjn yaşında çocuğu olan var. Yani bi şeyleri gördük geçirdik. Bu çocuktan sana hayır gelmez. Zarar gelir bela gelir ama hayır gelmez. Normal ilişkilerde Evet insanlar birbirini özlüyor fotoğraf istiyor ama atmayınca küsmüyor. Yani sanma ki senden seni özlediği için fotoğraf istiyor. Konuşma kesin şöyle ilerliyordur.
-aşkım özledim fotoğraf at.
-şimdi atamam aşkım halim iyi değil
-atmazsan bi daha konuşamam seninle altı üstü bi fotoğraf istedim...falan filan falan filan
-tamam atıyorum (tek ve normal bi fotoğraf atarsın)
-bu kadar mi aşkım. Hadiii daha fazla gönder. O gömleğin düğmesini açsana biraz...
Durum böyle yanılmıyorum dimi? Yanılmıyorum çünkü arkadaşım tecavüze uğramadan önce böyle başlamıştı...
Ya kizlar benim 20 yasinda sevgilim var. Bende 18 yasindayim. Ve maalesef onun okulu yuzunden ayri sehirlerdeyiz ben istanbul, o baska bir sehirde. Biz sadece whatsapp tan falan mesajlasiriz gün içinde. Herneyse simdi tehtid kismina gecersek, simdi normal gayet guzel guzel sohbet ediyoruz diyelim. Bana diyor ki bana yeni resim cekip atsana falan bende hayir canim hic halim yok vs diyorum makyajim yok makyajsiz hayatta cekmem diyorum iste. E tabi dedigini yapmayinca kuplere biniyor. Ki inanilmaz asiri sinirli biri bazen cekemiyorum o derece ama yine de iyi sabrediyorum yani.. Ama baskasi olsa ona tekmeyi basardi. Ama ben cok seviyorum. İnanin ki cookk asigim gozum baskasini gormuyor diyeyim. Onun icin mecbur katlanmaya calisiyorum hatta katlaniyorum. Simdi konuya gecersek. Dedigim gibi bazen cok afedersiniz dekolteli vs resimler de istiyor. Peki ben ne diyim ah tabii ki askim ne demek lafi mi olur aaaaa .. Mi diyim yoksa geri mi cevirmeliyim ? E bende geri ceviriyorum. Hemen kiziyor senin canin tehtid mi istiyor istersen edeyim derken tehtidi basiyor. Eger o resmi atmassan seninle konusmayacagim diyor bazen tınlamadığım zamanlar bakiyorum harbi 2 gün konusmadik ama sonra dayanamadim msj attim derken hiiicc bisey olmamais gibi konusmaya devam ettmistik. Bide dun yine resim mevzusu oldu atmadim diye kizdi bagirdi cagirdi mesajda. Simdi biraz darginiz. Bugun yine dayanamayip msj attim saat 18:00 gibi canim ben aksam sana yazicam simdi dersteyim dedi. Ama surekli bakiyoeum ve surekli cevrimici. Uzuluyorum ama elimden biaey gelmiyor. Simdi o beni tehtid ederse ve ben aman s.... Git be ne halin varsa gor seni mi cekicem vs demek istiyorum ama olmuyor aramizda şehirler var ben oyle desem soguyacak benden belki onun icin alttan aliyorum. Ve her seferinde kirilan taraf ben oluyorum. Kizlar allah askina ben ne yapacagim bu cocukla boyle ? Beni yine tehtid ederse ne demeliyim ? Bu arada acayiipp yakisikli bisey tas gibi ben bile ilk gordugumde agzim sulanacakti diyim. E malum bilirsiniz yakisikli erkekler öküzün taa önde gideni olurlar iste benim ki de oyle ... Nolur bir akil verin kizlar. Benim kiymetimi degerimi sevgimin degerini nasil anlamali ? Ha birde burcu balik beyefendinin burcunun %70 ozelligini tasir. Ama öküzlüğü nereden gelmis bilmiyorum. Ve kizlar allah askina ayril falan demeyin zaten ayrilacak olsam buraya konu acmazdim yani tekmeyi basardim bana baska erkek yok mu diye. Lutfen ben bu iliskiyi duzeltmek istiyorum. Simdiden tesekkurler.. Ha birde sunu ekliyim ben bunaa cooookkk yüz verdim sevgimden cookk şımardı.
Seni diyorumm kullaniyor neden buna izin veriyorsunPek anlayamadim dediginizi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?