Sevgilim istediğini yapmayınca beni hep TEHTİD ediyor :( yardim edinn

Seni kullanıyor başka biriylede konuşuyor bence uzak dur ondan kendi oklundan başka biriyle görüş onuda unutursun.

Uzak dur o çocuktan iyi biri değil.

bu kadar saf olmak zorunda mısınız? benden soğursaymış(!) kendıne dekolte fotolarla mı bağlayacaksın? ne tavsıyesı istiyorsun ki? adam yakışıklı olabılır ama huyu kötü huyu! beş para etmez!
eğer aman yakışıklı ya olsun çekerim diyosan daha çoook çekeceksin güzelim.
gün gibi açık seni sevmediği. sen foto atmıyosun dıye senı ıkı gün aramıyor sallamıyor. seni kullandığı, değer vermediği gün gibi ortada. kusura bakma da söylemeden edemeyeceğim. sizin gıbı saf kızlar hakediyorlar başlarına gelecekleri. üzülemıyorum. şimdi anlayamıyorsanız görmüyor amaaa çok yakışıklıııııı diyorsanız acı çeke çeke darbeleri yiye yiye olgunlaşacaksınız. seçim sizin. tavsıyesi yok bu işin ayrılmaktan başka.

sen boyle dekoldeli resimleri gondermeye devam et ilerde coooooook basin agrir bu adam seni kullaniya sana nediyeyim

tam ben diyecrktim sen dedim canim dogru soyliyon U uzaklardaask ilerde daha acik fitograflar ginderirsen bunlari tehtit icin gondere bilir belkide o fotograflari arkadslarina bile gosteriyodur.

Bu seni şimdi tehdit edip bağırıp çağırıyorsa evlenince döver de.bide abazan bi tip.arkadaşların da dediği gibi bugün dekolteli fotoğrafını ister yarın daha fazlasını.

Bu tehditler ne ki sen o fotoları attıkça daha ne tehditler çıkar karşına allah korusun .adamın sevmediği ortada sen bu işe hangi açıdan bakıyosun da daha o çocukla olan aranızdaki şeyi bozmamaya çalışıyosun allah aşkına ya, zaten uzak yerdeymiş yakışıklı olsa ne olmasa ne istediği şeyi görmüyo musun?? Bile bile ateşe atıysun kendini

Valla tatlım yarın sana bu kadar küçük konuda bağîran kimbilir obur gun napar kendini kullandîrtma

Sen resmen kullaniyor. Ayrica cok asilsan cok seviyorsan bizden ne gibi bi yars bekliyorsun ki? Biz ne dersek yapamayacaksin zaten.

Neee

Yakında buraya acacagin konu başlığını söylüyorum : sevgilim beni fotograflarimla tehdit ediyor.yardım edin

Ayrilmayi düsünmüyorum ayril demeyin demissin ozman diyecek bisey kalmiyor.
Baska sehirde tehdit dekolteli resimler vs ve sürekli cevrimici ama size yazmiyor?
Bunlar sizi kullandiginu sevmediginj akla getiriyor resmen kullaniyor kendi egolarini tatmin ediyor gibi geldi bana yakisikli erkekler öküzden cok capkin olurlar bunuda ekleyeyim .
Karar senin gözünü ac biraz daha cok üzülmeden

18 yaşında hayatının en güzel zamanındasın dert ettiğin şeye bak allah aşkına sanıyo musun seni seviyo seven erkek küsmez bir resim için bu çocukluk ya. Başka şehirde sanıyo musun seni düşünüyo bulmuştur çoktan birini sen onun yedeğisin gibi kullanıyo duruyo.
Dekolteli dotoğrafların acaba sadece onda mı saklı? Aman allahım aklıma daha ne iğrençlikler geliyo böyle
Ama sen ayrılma aynen devam güzel kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…