Sevgilim istediğini yapmayınca beni hep TEHTİD ediyor :( yardim edinn

Hiç ayrılma falan diyemicem.kusura bakma ama düpedüz sapık adam.kimbilir o fotoların karşısında ne yapıyor.buradaki herkese sor kimsenin evlendiği adam sevgiliyken bu tür şeyler istememiştir.normali budur zaten.bi de evlenince kimbilir neler ister senden.yapma bırak yakışıklı olsun ,bunalıma girersin.

Yarın öbür gün ayrılmak istediğinde de, o fotoğrafları babana gönderirim diye tehdit edileceğinin garantisini veririm sana. O zaman da bir hata ettim, güvendim diye ağlarsın.
Eskiden cehalet vardı, insanları tuzağa düşürmek kolaydı, anlarım da... Yahu elinizin altında internet var, milyonlarca foruma giriyor, yaşam hikayesi okuyorsunuz, sosyal medya, tv kadın tacizcileri, sevgilisine psikolojik şiddet uygulayan, darp eden manyakların haberleriyle dolu. Azıcık da kendinize pay çıkarsanız, gözünüz açılır.

Ya birak bu askimdan ölüyorum olaylarini, uzakta iliski hemde 20 li yaslarda pekde surmez..her yeri baska oynuyordur simdi onun..senden acik secik foto isteyen adamdanda sana hic mi hic hayir gelmez..

Derslerine calis daha karsina neleri cikar, sal gitsin sen onu..

valla ılk defa bana ayrıl demeyin bırıne ıkna oldum :KK70:

cocuk sana muhtac dekoltelı resımlere muhtac
sen degıl o surunsün köpek(öküzde olur)

Ama hiç yakışıklı filan deme sana muhtacmıs baaksana

Son düzenleme:
tatlım çok küçüksünn kaç kurtul bu pislikten yarın öbür gün ayrılsanız bu kezde resımlerını baskalarına gostermekle tehdıt eder........bırak soğusun erkekmı yok...kaç kurtul abla tavsıyesı

aferin kızım aferin yavrum aynen devam et .. kontorum yok arayamam ama sen at ben bi bakıp işimi halledeyim şu dekolteli fotolarla... haa arada skyp açarız bide soyunursun kamerada.. ohhh.. ben seni tehdit falan etmem ki ozaman .. zaten çoook yakışıklıyım.. başka şehirde okul okuyorum tek derdim senle mesajlaşmak..
ALLAHIM ağzımı bozacam şurda ilk defa.. kafana o çocuk kadar taş düşsün senin.. annen babanda içerde seni dersmi çalışıyor sanıyor.. kınamıyorum kızım var.. ama yok ya .. bizde gençtik it gibi sevdik ama bukadar düşmedik.. elini tutmak bile ayıp sayılırdı.. hatamı ettik etmedik valla etmedik.. yanarsın derdine o fotoları internette sağda solda hatta babanın telefonunda görünce..

Ya gerçekten adamın niyetini anlamayacak kadar saf mısınız yoksa elde tutmak için saf ayağına mı yatıyorsunuz Resmen sapık niyeti belli Her şeye aşk sevgi etiketi yapıştırınca bu onu masumlaştırmıyor Yol verin gitsin
Yoksa Bir sonraki konunuz muhtemelen şöyle olacak;
Erkek arkadaşıma bazı fotoğraflar attım şimdi onları kullanarak kendisiyle birlikte olmam için beni tehdit ediyor ya aileme söylerse onlar duymadan nasıl kurtulabilirim yardım edin

Ya kizlar benim 20 yasinda sevgilim var. Bende 18 yasindayim. Ve maalesef onun okulu yuzunden ayri sehirlerdeyiz ben istanbul, o baska bir sehirde. Biz sadece whatsapp tan falan mesajlasiriz gün içinde. Herneyse simdi tehtid kismina gecersek, simdi normal gayet guzel guzel sohbet ediyoruz diyelim. Bana diyor ki bana yeni resim cekip atsana falan bende hayir canim hic halim yok vs diyorum makyajim yok makyajsiz hayatta cekmem diyorum iste. E tabi dedigini yapmayinca kuplere biniyor. Ki inanilmaz asiri sinirli biri bazen cekemiyorum o derece ama yine de iyi sabrediyorum yani.. Ama baskasi olsa ona tekmeyi basardi. Ama ben cok seviyorum. İnanin ki cookk asigim gozum baskasini gormuyor diyeyim. Onun icin mecbur katlanmaya calisiyorum hatta katlaniyorum. Simdi konuya gecersek. Dedigim gibi bazen cok afedersiniz dekolteli vs resimler de istiyor. Peki ben ne diyim ah tabii ki askim ne demek lafi mi olur aaaaa .. Mi diyim yoksa geri mi cevirmeliyim ? E bende geri ceviriyorum. Hemen kiziyor senin canin tehtid mi istiyor istersen edeyim derken tehtidi basiyor. Eger o resmi atmassan seninle konusmayacagim diyor bazen tınlamadığım zamanlar bakiyorum harbi 2 gün konusmadik ama sonra dayanamadim msj attim derken hiiicc bisey olmamais gibi konusmaya devam ettmistik. Bide dun yine resim mevzusu oldu atmadim diye kizdi bagirdi cagirdi mesajda. Simdi biraz darginiz. Bugun yine dayanamayip msj attim saat 18:00 gibi canim ben aksam sana yazicam simdi dersteyim dedi. Ama surekli bakiyoeum ve surekli cevrimici. Uzuluyorum ama elimden biaey gelmiyor. Simdi o beni tehtid ederse ve ben aman s.... Git be ne halin varsa gor seni mi cekicem vs demek istiyorum ama olmuyor aramizda şehirler var ben oyle desem soguyacak benden belki onun icin alttan aliyorum. Ve her seferinde kirilan taraf ben oluyorum. Kizlar allah askina ben ne yapacagim bu cocukla boyle ? Beni yine tehtid ederse ne demeliyim ? Bu arada acayiipp yakisikli bisey tas gibi ben bile ilk gordugumde agzim sulanacakti diyim. E malum bilirsiniz yakisikli erkekler öküzün taa önde gideni olurlar iste benim ki de oyle ... Nolur bir akil verin kizlar. Benim kiymetimi degerimi sevgimin degerini nasil anlamali ? Ha birde burcu balik beyefendinin burcunun %70 ozelligini tasir. Ama öküzlüğü nereden gelmis bilmiyorum. Ve kizlar allah askina ayril falan demeyin zaten ayrilacak olsam buraya konu acmazdim yani tekmeyi basardim bana baska erkek yok mu diye. Lutfen ben bu iliskiyi duzeltmek istiyorum. Simdiden tesekkurler.. Ha birde sunu ekliyim ben bunaa cooookkk yüz verdim sevgimden cookk şımardı.
seven erkek tehdit etmez seni sevmiyor sana yalan söylüyor.yerinde olsam hattımı da değiştirir onu hayatımdan sonsuza dek çıkartırım. Bir erkeğe bu kadar taviz verirsen bu yaşında ilerisini düşünemiyorum. Erkekler her istediğini yapan kadınları zayıf ve güçsüz bulurlar sevmezler.

Ya kizlar benim 20 yasinda sevgilim var. Bende 18 yasindayim. Ve maalesef onun okulu yuzunden ayri sehirlerdeyiz ben istanbul, o baska bir sehirde. Biz sadece whatsapp tan falan mesajlasiriz gün içinde. Herneyse simdi tehtid kismina gecersek, simdi normal gayet guzel guzel sohbet ediyoruz diyelim. Bana diyor ki bana yeni resim cekip atsana falan bende hayir canim hic halim yok vs diyorum makyajim yok makyajsiz hayatta cekmem diyorum iste. E tabi dedigini yapmayinca kuplere biniyor. Ki inanilmaz asiri sinirli biri bazen cekemiyorum o derece ama yine de iyi sabrediyorum yani.. Ama baskasi olsa ona tekmeyi basardi. Ama ben cok seviyorum. İnanin ki cookk asigim gozum baskasini gormuyor diyeyim. Onun icin mecbur katlanmaya calisiyorum hatta katlaniyorum. Simdi konuya gecersek. Dedigim gibi bazen cok afedersiniz dekolteli vs resimler de istiyor. Peki ben ne diyim ah tabii ki askim ne demek lafi mi olur aaaaa .. Mi diyim yoksa geri mi cevirmeliyim ? E bende geri ceviriyorum. Hemen kiziyor senin canin tehtid mi istiyor istersen edeyim derken tehtidi basiyor. Eger o resmi atmassan seninle konusmayacagim diyor bazen tınlamadığım zamanlar bakiyorum harbi 2 gün konusmadik ama sonra dayanamadim msj attim derken hiiicc bisey olmamais gibi konusmaya devam ettmistik. Bide dun yine resim mevzusu oldu atmadim diye kizdi bagirdi cagirdi mesajda. Simdi biraz darginiz. Bugun yine dayanamayip msj attim saat 18:00 gibi canim ben aksam sana yazicam simdi dersteyim dedi. Ama surekli bakiyoeum ve surekli cevrimici. Uzuluyorum ama elimden biaey gelmiyor. Simdi o beni tehtid ederse ve ben aman s.... Git be ne halin varsa gor seni mi cekicem vs demek istiyorum ama olmuyor aramizda şehirler var ben oyle desem soguyacak benden belki onun icin alttan aliyorum. Ve her seferinde kirilan taraf ben oluyorum. Kizlar allah askina ben ne yapacagim bu cocukla boyle ? Beni yine tehtid ederse ne demeliyim ? Bu arada acayiipp yakisikli bisey tas gibi ben bile ilk gordugumde agzim sulanacakti diyim. E malum bilirsiniz yakisikli erkekler öküzün taa önde gideni olurlar iste benim ki de oyle ... Nolur bir akil verin kizlar. Benim kiymetimi degerimi sevgimin degerini nasil anlamali ? Ha birde burcu balik beyefendinin burcunun %70 ozelligini tasir. Ama öküzlüğü nereden gelmis bilmiyorum. Ve kizlar allah askina ayril falan demeyin zaten ayrilacak olsam buraya konu acmazdim yani tekmeyi basardim bana baska erkek yok mu diye. Lutfen ben bu iliskiyi duzeltmek istiyorum. Simdiden tesekkurler.. Ha birde sunu ekliyim ben bunaa cooookkk yüz verdim sevgimden cookk şımardı.

gözlerini aç güzelim sen onu red ettikçe tehtit etmeye alışmış artık bilio sen onsuz olamıycanı tehdidini edio istediğini yaptırıo sende keriz gibi düşüosun ağına
oseni sevmio sevgi böle olmaz güzelim. o sana mesaj atmadığında kimlere kimlere mesaj atıodur umrunda bile değilsindir . seni sadece kullanıo bugun resim için tehtit eden yarın neler için tehtit eder aklını başına topla yol yakınken ayrıl

dekolte atarsan yarın daha fazlasını ıster hatta bu fotoları ifşa etmekle tehdıt eder bas tekmeyı gitsin

aynısından ben de de vardı resmen hastalık sahibi oldum sinir hastası oldum ben 5 yıl dayandım ama daha fazla katlanamadım Allah yardımcın olsun.

Hayat zor, taş gibi erkekler aslanın ağzında, mücadele etmen şart.

İlişkiyi kurtarmak istiyorsan kuzum, direkt yat kendisiyle..!

Ne istiyorsa yap, biraz naz et ama sonuçta yap.

Malum taş gibi oğlan; gözü kayar falan Allah muhafaza, kim ne veriyorsa iki katı diyeceksin.

Buluşmalarda aklını kaçırtacaksın ki, bir sonraki görüşmeyi iple çekecek...!

Hatta grup falan isterse utanma, çekinme.

Bir taş erkeğin nesi var, üç taş erkeğin sesi var.

ayrılmazsan sonunda çok kötü olursun canın daha çok yanar
bitirmelisib

Back