Sevgilim istediğini yapmayınca beni hep TEHTİD ediyor :( yardim edinn

üzgünüm canım kardeşim ama kurtarılacak bi ilişki yok ortada ne yazık ki
senin onu sevdiğini bildiği için sevgini kullanarak isteklerini yaptırmaya çalışıyor ve ne yazık ki yarın öbür gün yanyana geldiğinizde bu istekleri bi tık fazla olacak her seferinde ve sen bu tehditlere boyun eğersen ileride çooookkkkk pişman olacaksın
ayrıl dememizi istemiyorsun ama ayrılmazsan çok acı çekeceksin bunu bil
daha gencecik kızsın daha ne aşklar çıkacak karşına ki şu an yaşadığın şey aşk falan değil bence o taş gibi vücuda aşıksın sen yoksa kişiliği beş para etmez bu çocuğun be kuzum

Ah bu gençlerrrr. Kendini niye kullandırıyosun güzelim daha 18 yaşındasın. Kaçan kovalanır unutma.

Adam uzak şehirde atı almış bırak Üsküdar' ı neredeyse Avrupayı geçmiş sen hala ayrılamam diyor.
Senin fotoğrafını aşık olduğu için istemiyor Elizabeth takılacak e tabi done lazım kendisine.
Gözünü aç biraz. Neymiş konuşmam diye tehdit ediyormuş Konuşmasın ölecek misin konuşmasan?
Kurtul şundan kendini kullandırtma azıcık akıllı olun ya

offff yapmaaaa hay allahım son cümlene kadar normal normal okuyodum, son cümlen kalbime saplandı resmen, Allahım sen koru evlatlarımızı yaaa

kızım, güzel kardeşim aç gözünü Allah aşkına ya, yarın öbür gün tehdit etti birlikte olduk ama şimdi terk etti beni ne yapacağım ben diye konu açmak istemiyorsan nolur ayrıl yaa nolur

sevgilin seni kullanmak istiyo ve hala cocuk ne o oyle resim atmıyosun tehdit edicem konusmıcam falanlar filanlar. cok çoçukça ya. suan cok gencsin ama 20 li yaşların ortalarına geldiğinde asıl önemli olanın aşk ya da yakısıklılık olmadıgını anlayacaksın... başına daha kötü şeyler gelmeden ayrıl.. ayrıl demeyın demıssın ama en mantıklısı o yanı.

Whatsapp da sürekli çevrim içiyse ve seni dersteyim diye kekliyorsa bil ki seni kandırıyor, sana aşık falan değil olsaydı sırf dekolteli fotoğraf göndermiyorsun diye tehdit etmezdi aç biraz gözünü anneni babanı düşün yazık onlara senden faydalanmak istemezse çoktan ayrılmıştı, uzak dur bu adamdan

Sonunda ayril demeyin demisssin ya aklima su geldi "ne diyem mahmut mu diyem "

Ayril demesem baska yapacak yorum bulamiyorum ne yazikki.

o fotoğrafları ne yapacakmış ki aceba kötü bi çetenin üyesi mi ne bileyim elin adamı sonuçta insan kocasına bile atmamalı oyle resim ya kötü niyetli birinin eline geçse aman yahu buda nedir sapık mı desem sapkın mı bilemedim şimdi?

Tekmeyi baş nie dersen seni düşünen adam bu duruma sokmaz seni bence ilerisinde yok seven adam o uzakta krmasin die bu kadar ufak şeylere onu kurmaz bence daha fazla dayanma bi annne atasözü elini open alsın :)

O fotoğrafları yarin bigun dağıtmaya kalksa seni bir de bununla tehdit etse ne yapicaksin? Sen at o fotoğrafı en iyi ihtimalle arkadaşlarına falan gösterir "nasi da ayarttim hatunu gördünüz mu bana hasta bu kiz yiaa" diye hava atar. Kotu ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum.
Bu çocuk seni sevmiyor tatlım. Evet çok uzuleceksin ama kendini bu gerçeğe alıştırman çok önemli . düşün bakalım sen bu çocuğu seviyosun en ufak bir şeyde tehdit edip iki gun mesaj atmamazlik yapar misin? Yapmazsin dimi çünkü dayanamazsın özlersin. Ama o yapıyor iste . bir de başka şehirde o. Farklı fırsatlar da eline geciyordur.nasıl değerlendiriyor acaba?
Uzun lafın kısası sen istemesen de biz sana ayrıl demek zorundayız. Yasin çok ufak, biraz üzülür ama zamanla alisirsin. Emin ol o çocukla olduğun müddetçe daha çok zarar göreceksin. Bir an önce at onu hayatından kendi yoluna bak.

SEni sevdiğini sanmıyorum resmen kullanıyr aşkın gözü kör demek bu olsa gerek göremiyorsun ama kendinş kullamdırtma derim çünkü bu işin sonı ayrılık siz evlenmezsiniz yani ille ayrılırsınız ki pişman olacğın şeyler yapma yarın birgün seni ister ve sen olmaz desiğinde o attığın fotoğrflarla seni tehtit eder eğlencesi olma derim erkek milleti pis düşünür sem duygusal yönden deilde biraz kafanı çalıştır aç gözlerini salla gitsin oyuncak olma geçmiş olsn

Bende başlığı okuyunca nasıl tehdit ediyor diye düşündüm böyle giderse senin köle eder dayak bile atsa sana sen agliyamazsin diye terkeder beni diye aklın mi yok senin ya devam et böyle iyi bulmuss senin gbisini aman haa saygıda kusur etmeyiver

bu kadar çabalamanı yaşının küçük olmasına bağılıyorum.Fakat keşke birazdaha aklı selim davranıp hayatı pamuk ipliğinde görmesen .Şimdi sen buna dekolte atıyorsun yarın farklı bir dekolte ister senden!! ileri gidebilir .allah aşkına böyle hayatının baharında bu ilişkilerden kaçın sana yararı değil müthiş zararı olur.Yanyana geldiğinizde bu adamın senden nederece ileri şeyler isteyebileceğini düşünemiyorum bile...Ayrıca çok yakışıklı demişsin ne yarar ''karakter bozuksa ''.....

Nolur biraz gözünüzü açın... Herkes aynı şeyi söylüyor sen nasıl göremiyorsun. Hepsi gelip geçici yaşınız bile daha ufak sizi resmen kullanıyor ihtiyacı geldiğinde çek olmadığında başka birşey . çok yazık gerçekten. gözünü aç biraz . Oku kendini geliştir. o sana ayrılalım demeden sen bitir.. yakışıklılıkla adamlık olmuyor malsef

Yazmayayim dedim ama yazacagim yine. Dis gorunusu ne kadar yakisikli olursa olsun "Adam" olmadigi surece bir degeri olmasin senin gozunde.

Bir laf vardir ya "Yuzu guzele doyulur ama huyu guzele doyulmaz" diye. Isterse dunyanin en yakisiklisi olsun "Kisiliksiz" olup sana deger vermedigi surece ne onemi var?

Ya Allah aşkına saçma sapan iş yapmada gözünün önüne bak ilerde pişman olacağın işler yapma yarın bigün açık seçik foto atarsın bu herif seni rezil eder tehdit eder annene babana atmakla internete yayar fotoğraflarını bak dikkatli ol yaşın daha küçük mantıklı düşün seni tehdit etmesine izin verme bence kesinlikle ayrıl böyle mantıksız bi insanla ilişki olmaz.

Bende 20 yasindayim.
Arkadaşlarınca ben yaşlarında.
İlişkim de 3.5 yillik..
Benim erkek arkadaşım 1kere bile açık foto istememiştir..
Arkadaşlarım buna çok şaşırıyor mesela..
İstese ayrılık olur..
Seninkinde de olması gereken bu..
Ayrılık yani..
Çok yakışıklı diye ayrılmıyorsun ama ilerde daha fazlası olur..
Evlenirsen de mutlu olamayabilirsin.
Normal biriyle mutluluk mu istersin yoksa yakışıklı biriyle mutsuzluk mu ?
Bence de sevmiyor.
Seviyor olsa anlayışlı olurdu.

bugun resim yollamadin die tehdit eden trip atan adam yarin gel yatalim dediginde sen reddediosun die de tehdit eder trip yapar sende alttan almak icin kirmayim diye razi olursun sonra burda konu acarsin sevgilim beni kullandi ayrildi die o zaman sana verecek tavsiye de kalmaz ayril yazmayin demissinde ayrilmaktan baska bi caren yok bu adam sadece seni kullanmak istio o kadar daha gencsin birak yoluna gitsin zaten ayri sehirlerdeymissin kendi yamacinda bul birini deymez bu dengesize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…