- 22 Ocak 2014
- 248
- 80
- 28
- 34
- Konu Sahibi uzaklardaask
-
Yeni nesil biraz daha iri. Biz az yiyebildik tamamı beynimize gitti. Bunların bazılarının sadece bedenine yarıyo herhal.Yıllar ilerledikçe kızlarımızın zekası geriliyor isviçreli bilim adamları buna bir el atmalı bence.
İdrak yolları tıkalı diyorsun baypas mıdır ne zımbırtıysa şart o vakit yoksa nesil elden gidiyor heyhat.Yeni nesil biraz daha iri. Biz az yiyebildik tamamı beynimize gitti. Bunların bazılarının sadece bedenine yarıyo herhal.
seven erkek tehdit etmez seni sevmiyor sana yalan söylüyor.yerinde olsam hattımı da değiştirir onu hayatımdan sonsuza dek çıkartırım. Bir erkeğe bu kadar taviz verirsen bu yaşında ilerisini düşünemiyorum. Erkekler her istediğini yapan kadınları zayıf ve güçsüz bulurlar sevmezler.Ya kizlar benim 20 yasinda sevgilim var. Bende 18 yasindayim. Ve maalesef onun okulu yuzunden ayri sehirlerdeyiz ben istanbul, o baska bir sehirde. Biz sadece whatsapp tan falan mesajlasiriz gün içinde. Herneyse simdi tehtid kismina gecersek, simdi normal gayet guzel guzel sohbet ediyoruz diyelim. Bana diyor ki bana yeni resim cekip atsana falan bende hayir canim hic halim yok vs diyorum makyajim yok makyajsiz hayatta cekmem diyorum iste. E tabi dedigini yapmayinca kuplere biniyor. Ki inanilmaz asiri sinirli biri bazen cekemiyorum o derece ama yine de iyi sabrediyorum yani.. Ama baskasi olsa ona tekmeyi basardi. Ama ben cok seviyorum. İnanin ki cookk asigim gozum baskasini gormuyor diyeyim. Onun icin mecbur katlanmaya calisiyorum hatta katlaniyorum. Simdi konuya gecersek. Dedigim gibi bazen cok afedersiniz dekolteli vs resimler de istiyor. Peki ben ne diyim ah tabii ki askim ne demek lafi mi olur aaaaa .. Mi diyim yoksa geri mi cevirmeliyim ? E bende geri ceviriyorum. Hemen kiziyor senin canin tehtid mi istiyor istersen edeyim derken tehtidi basiyor. Eger o resmi atmassan seninle konusmayacagim diyor bazen tınlamadığım zamanlar bakiyorum harbi 2 gün konusmadik ama sonra dayanamadim msj attim derken hiiicc bisey olmamais gibi konusmaya devam ettmistik. Bide dun yine resim mevzusu oldu atmadim diye kizdi bagirdi cagirdi mesajda. Simdi biraz darginiz. Bugun yine dayanamayip msj attim saat 18:00 gibi canim ben aksam sana yazicam simdi dersteyim dedi. Ama surekli bakiyoeum ve surekli cevrimici. Uzuluyorum ama elimden biaey gelmiyor. Simdi o beni tehtid ederse ve ben aman s.... Git be ne halin varsa gor seni mi cekicem vs demek istiyorum ama olmuyor aramizda şehirler var ben oyle desem soguyacak benden belki onun icin alttan aliyorum. Ve her seferinde kirilan taraf ben oluyorum. Kizlar allah askina ben ne yapacagim bu cocukla boyle ? Beni yine tehtid ederse ne demeliyim ? Bu arada acayiipp yakisikli bisey tas gibi ben bile ilk gordugumde agzim sulanacakti diyim. E malum bilirsiniz yakisikli erkekler öküzün taa önde gideni olurlar iste benim ki de oyle ... Nolur bir akil verin kizlar. Benim kiymetimi degerimi sevgimin degerini nasil anlamali ? Ha birde burcu balik beyefendinin burcunun %70 ozelligini tasir. Ama öküzlüğü nereden gelmis bilmiyorum. Ve kizlar allah askina ayril falan demeyin zaten ayrilacak olsam buraya konu acmazdim yani tekmeyi basardim bana baska erkek yok mu diye. Lutfen ben bu iliskiyi duzeltmek istiyorum. Simdiden tesekkurler.. Ha birde sunu ekliyim ben bunaa cooookkk yüz verdim sevgimden cookk şımardı.
Ya kizlar benim 20 yasinda sevgilim var. Bende 18 yasindayim. Ve maalesef onun okulu yuzunden ayri sehirlerdeyiz ben istanbul, o baska bir sehirde. Biz sadece whatsapp tan falan mesajlasiriz gün içinde. Herneyse simdi tehtid kismina gecersek, simdi normal gayet guzel guzel sohbet ediyoruz diyelim. Bana diyor ki bana yeni resim cekip atsana falan bende hayir canim hic halim yok vs diyorum makyajim yok makyajsiz hayatta cekmem diyorum iste. E tabi dedigini yapmayinca kuplere biniyor. Ki inanilmaz asiri sinirli biri bazen cekemiyorum o derece ama yine de iyi sabrediyorum yani.. Ama baskasi olsa ona tekmeyi basardi. Ama ben cok seviyorum. İnanin ki cookk asigim gozum baskasini gormuyor diyeyim. Onun icin mecbur katlanmaya calisiyorum hatta katlaniyorum. Simdi konuya gecersek. Dedigim gibi bazen cok afedersiniz dekolteli vs resimler de istiyor. Peki ben ne diyim ah tabii ki askim ne demek lafi mi olur aaaaa .. Mi diyim yoksa geri mi cevirmeliyim ? E bende geri ceviriyorum. Hemen kiziyor senin canin tehtid mi istiyor istersen edeyim derken tehtidi basiyor. Eger o resmi atmassan seninle konusmayacagim diyor bazen tınlamadığım zamanlar bakiyorum harbi 2 gün konusmadik ama sonra dayanamadim msj attim derken hiiicc bisey olmamais gibi konusmaya devam ettmistik. Bide dun yine resim mevzusu oldu atmadim diye kizdi bagirdi cagirdi mesajda. Simdi biraz darginiz. Bugun yine dayanamayip msj attim saat 18:00 gibi canim ben aksam sana yazicam simdi dersteyim dedi. Ama surekli bakiyoeum ve surekli cevrimici. Uzuluyorum ama elimden biaey gelmiyor. Simdi o beni tehtid ederse ve ben aman s.... Git be ne halin varsa gor seni mi cekicem vs demek istiyorum ama olmuyor aramizda şehirler var ben oyle desem soguyacak benden belki onun icin alttan aliyorum. Ve her seferinde kirilan taraf ben oluyorum. Kizlar allah askina ben ne yapacagim bu cocukla boyle ? Beni yine tehtid ederse ne demeliyim ? Bu arada acayiipp yakisikli bisey tas gibi ben bile ilk gordugumde agzim sulanacakti diyim. E malum bilirsiniz yakisikli erkekler öküzün taa önde gideni olurlar iste benim ki de oyle ... Nolur bir akil verin kizlar. Benim kiymetimi degerimi sevgimin degerini nasil anlamali ? Ha birde burcu balik beyefendinin burcunun %70 ozelligini tasir. Ama öküzlüğü nereden gelmis bilmiyorum. Ve kizlar allah askina ayril falan demeyin zaten ayrilacak olsam buraya konu acmazdim yani tekmeyi basardim bana baska erkek yok mu diye. Lutfen ben bu iliskiyi duzeltmek istiyorum. Simdiden tesekkurler.. Ha birde sunu ekliyim ben bunaa cooookkk yüz verdim sevgimden cookk şımardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?