Sevgilim istediğini yapmayınca beni hep TEHTİD ediyor :( yardim edinn

Dekolteli fotograf atarsanizda bu seferde onunla tehdit etmeye baslayacak benden söylemesi

Eğer ona resim çekip atarsan çok büyük hata yaparsın. Asıl o zaman tehditin kralını görürsün.
Anladığım kadarıyla ciddi bir ilişki değil ve erkek arkadaşın güvenilmez biri.
Dekolteli ister sonra biraz daha açık ister iç çamaşırlı ister....ister de ister yani.
Sonra da "eski sevgilim beni tehdit ediyor çıplak resimlerimi herkese yayacak yardım edin" diye konu açarsın.
Burada aynen bu şekilde konu açan bir sürü üye oldu hepsi de bin pişman arat bak...

Dekolteli foto at yoksa konusmam diye tehtid eden herif yarin bigunde baska bisey icin o dekolteli fotolarinla seni tehtid ederse ozaman gorurum agzinin suyunu...

bu genclik nereye koşuyor boyle...bence bi hareket yapip onun resmini gonderin..tovbe tovbe...ne munasebet dekolteli fotograf..sakin derim aman derim dikkatli olun...

Konusmazsa konuşmasin .. Konuşmamakla tehdit mi? Siz asıl tehlikenin farkında değilsiniz heralde. Yarın öbürgün yakınlaşma yasarsaniz ya da dekolteli fotolar gönderirseniz asıl o zaman görürsünüz tehditi. . Bulmuş ışte kukla gibi oynatıyor. Umarim yarın daha büyük problemlerle konu acmazsiniz.

Bunu burca baglama. Balik burclari boyle olmaz.

Ayrica neden bir kütüğü, bir odunu sevmiyorsun da bu adami seviyorsun. En azindan bunlarin kimseye zarari yok.

Sana hicbir tavsiye vermicem, ciddi ciddi. 18 yasindaki bi kiz erkegin yakisikli oldugunu anlar ama neden terkedilmesi gerekir onu anlamaz.

Fotograf istediğinde hemen at. Atmam deme.
Senden ayrıldığında seni yeterince tehdit edebilsin (!)

Kendinden ödün verme olur mu? Cok tehlikeli şeyler bunlar istedigi dekolteli fotolar basini agritir sonra aman dikkat.

Yavrum bugun konusmamakla tehdit eden; yarin oburgun acik sacik dekolteli resimlerinle tehdit eder DIKKAT ET!!

Aferim
Atın dekolteli fotoları ki gerçekten tehdit edecek bir şeyler olsun elinde.
Adam abazanlığını sizin üzerinizden gideriyor siz hala seviyorsunuz.
Sevgi bu değil.
Ayrılın gitsin.
Çok seviyorum off öyle aşığım ki nidaları gerçek değşl ve geçecek.

Bi Foto atmadin diye tehdit eden adamdan ne beklenir ki??
Bence seni kullaniyor ve sevse seninle gelecek kursaydi boyle sacma sapan seyler icin seni ayrilikla tehdit etmezdi bence.sen ayril deme diyosun canm ama kb .bu adam seni istemiyor

Kızlardaki bu sabrediyorum kafası nedir ya? Neye niçin sabrediyorsun canının yapmak istemediği sana doğru gelmeyen hiç birşeyi yapma.Kullandırma kendini.

Aynen ya ne sabrediyor sanki 20 senelik evli kızım boşver daha yaşın genç daha tiplisinide bulursun adamın seni umutlarını yok zaten o whatssap ta senle konuşuyorduk dışardaki başka sevgilisi vardır

Bir tane foto attığın takdirde o zaman tehditlerin de boyutunun değişeceğini unutma ve o zaman sen bu çocuğun elinde daha fazla oyuncak olacaksın. Lütfen kendini kullandırma ileride çok pişman olursun. Tehditlerin boyutu derken kastettigim şey ; dekolte foto atman için atmazsan konusmam derken o fotoğrafı attığın takdirde senden kim bilir neler isteyecek ve yapmadigin takdirde dekolteli fotoğraflarını başkalarına yaymakla tehdit edecek.

Hepimiz geçtik bu yollardan genç olduk. Bak kardeşim bu hareketler se ven bi adamın hareketi değil. Uyanık ol. Sevme öyle tehtdle felan olmaz. Ne demek dekolteli fotoğraf. Baya olayı başka. Katılıyorum arkadaşlarıma kullandırma kendini. Masum bi fotoğraf isteme gibi gorunur ama ucu nereye vardır bilemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…