Sevgilim istediğini yapmayınca beni hep TEHTİD ediyor :( yardim edinn

Bak farkında mısın 6 sayfa olmuş herkes aynı şeyi söylüyor. Bunları yazanların bi çoğu evli barklı çocuklu falan. Senjn yaşında çocuğu olan var. Yani bi şeyleri gördük geçirdik. Bu çocuktan sana hayır gelmez. Zarar gelir bela gelir ama hayır gelmez. Normal ilişkilerde Evet insanlar birbirini özlüyor fotoğraf istiyor ama atmayınca küsmüyor. Yani sanma ki senden seni özlediği için fotoğraf istiyor. Konuşma kesin şöyle ilerliyordur.

-aşkım özledim fotoğraf at.
-şimdi atamam aşkım halim iyi değil
-atmazsan bi daha konuşamam seninle altı üstü bi fotoğraf istedim...falan filan falan filan
-tamam atıyorum (tek ve normal bi fotoğraf atarsın)
-bu kadar mi aşkım. Hadiii daha fazla gönder. O gömleğin düğmesini açsana biraz...

Durum böyle yanılmıyorum dimi? Yanılmıyorum çünkü arkadaşım tecavüze uğramadan önce böyle başlamıştı...

yol ver..

Sen kendinde bu tavirlari yuzunden ondan hic sogumuyor musunuz? Ona baktiginde ne oluyor yani bunlari dusundukce ben kesinlikle irite olurdum resmen abaza bir erkek profili,korkunc. Ayrica diger bayanlara katiliyorum kesinlikle seni kullaniyor yada hala ergen.. Sen dekolteli fotograf atmadigin icin seninle kus kalmayi tercih ediyor saka gibi sen bu insanin sevgisinden emin misin once bi bunu dusun bence

Babanin killi gogsunu cekip whatsapp tan yolla.
Yarin oburgun askerden dondugunde tehditle bana sahip oldu deme de.
Yari yasimdasin bi buyuk sozu olarak al ama su erkeklerin karsisinda nasil bu kadar ezik olup cok afedersin salak yerine koydurabiliyosunuz kendinizi. Yapmayin bunu kizlar ya

Dekolteli fotoğraf atmayınca tehdit edip küsen biri, sence sevdiği için mi seninle birlikte?

Daha 18 yaşındasın ya arkadaşlarınla deli gibi eğleneceğin yeri gelince derslerine yoğunlaşacağın ailenden baska kimseye hesap verme zorunlulugunun olmadıgı en güzel yaşındasın.
Ve heba ediyorsun .yazık

Kusura bakma ama cok safsin.Aslinda sende gercegi kendi agzinla anlatmissin cevabini en iyi sen biliyosun yaptigin hatalarida soyluyosun..Seven erkek dekolteli fotograf atmadin diye kusmez.Kusuyosa kussun niye sen mesaj atiyosun?Sevseydi o mesaj atardi ben kizi kirdim diye.Zaten cok yakisikli okuz diyosun e anlattiklarinida duyunca anladigim kadariyla ergenligin doruklarinda,kim bilir demekki o ayri yasadigi sehirde ne kizlari goruyo goruyo da...senden dekolteli foto istiyo.....

Ama biz boşa konuşuyoruz büyük ihtimalle. Sen o taş gibi çocuğu sırf bu yüzden bırakıp normal yakışıklılıkta ki biriyle seviyeli bi ilişki yaşamak istemezsin. Çünkü bi çok ders ille de başa gelince alınıyor. Ne diyeyim dikkat et kendine. Kurda kuşa yem etme.

Aynen. zaten o tipte biri sadece fotoğrafa bakıp tatmin olmuyodur. Hele ki okul ortamında.

Ayrıl demesek te yakın zamanda o senden üyrılcak seni tınlamadığına ğöre konustuıu çok kız var.. vee seni o attığın dekolteli fotolarlada tehdit etmesi yakın.. dikkat et derim kız deıil erkek koşar peşinden..

Tavizler başka tavizleri doğurur. O yüzden daha fazla taviz vermeden ayrılman en güzeli.

Tip gider adamlık kalır sende onu tehdit et bakalım bi kerede tavrı ne olucak. Oda şöle düşünüyor taş gibi adamım bana güzel kızda var çirkin kızda var alayına giderim diodur. Senin memeyi görmese başka meme gösteren bulur sana tavsiyem evlen ve ya evlenme hiç bi erkeğe oranı buranı paylaşma ilerde evleniceğin adama haksızlık olur.bnde eşimle ayrı kaldım 6 ay sevgili 1 sene nişanlı kaldım ve bu süre içinde hep ayrı şehirlerdeydik bi kere bile böle istekleri olmamıştır ne de cinsel muhabbetimiz. Sınırlarını koru derim kaybetmekten korkma az cesur ol

Ayrilmaya kalksan benden ayrilirsan ailene konusmalarimizi resimlerini gosteririm diye tehdite baslar benden demesii atma resim falan kim bilir neden istiyo ergen. Bosan!!!!!!!!!

Dünyada başka adam mı kalmadı da afedersin bu öküze katlanıyorsun.Senin ondan çoktaan soğumuş olman lazım ki o sogur diye endişeleniyosun.Başlığı ilk görünce önemli birşey sandım ayrılmak istiyormuş tek derdin bu olsun bırak ne hali varsa görsün.

He bi de ona vazgecilmezmis gibi bi izlenim birakmissin o da bunu kullaniyo cok sevdigini kiyamiycagini her desigini yapicagini biliyo ben olsam ben de tehdit ederdim senle tehditle birlikte bile olurdum yani nasil olsa bana kor kutuk asiksin diye. Ama ondn ayrilirsan vazgecilmez olmadigini senin guclu bi kiz oldugunu onsuz da yasabilecegini gostermis olursun. Yoksa bu cocuk sana deger falan vermiyoo kullaniyooo. Ezdirmeyin kendinizi bu kadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…