- Konu Sahibi sevgiliask
-
hımmm zor bır durum ama aşılamayacak bır durum değil bence. karşına al ve açık açık konuş ben bu chat olayını ıstemıyorum bana söz verırsen bu yolda ılerlerım. ama söz veremıyorsan benı boşuna oylama çunku yakalarsam gıderım, o gun gıdecegıme bugun gıdeyım kendıne guvenmıyorsan demelısın.
birde onu denedıgını bılmesını sagla, bundan korksun bence. zaten benı bırakma falan demış o gece bence az cok anlamış senı yoklamış gıbı geldı.
benım anladıgım sevgılın senı sevıyor evdeyken yanlızlık ve bosluktan dolayı nete gırıyor eskıden özel muhabbetler yapıyoken sımdı yapmamaya calısıyor senı sevıyor hafıf ıcmıs ve korkuyor bırakma benı dıyor senle cıddı dusunuyor ama bu bagımlılıgından nası kopabılecegını bılmıyor muhtemelen evlendıgınızde tum gun yanında oldugunda evde de net olmayınca zaten kopacaktır kopmayı da ıstemıyor degıl kötu bır durum yok devam et bozma derım uzmeyın uzulmeyın, ve sureklı kontrol edebılecegını bılmesını de sagla kı kendı kendıne de uzaklassın.
Gayet sakin anlatmissin aslinda.
Genelde böyle durumlarda kadinlar bu kadar sogukkanli olamaz.
Madem aranizda sevgi var, bencede karsiniza alip konusmalisiniz.
Bu isleri birakmasini söylemelisiniz. Sizinkinde aliskanlik olmus herhalde.
Aslinda yaptigi bu kadar hos karsilanacak bir durum degil (Allah büyük söyletmesin) ama iliskiniz bozulmadan tam anlamiyla düzene girecege benziyor. Konusun kendisiyle, umarim ise yarar.
Mutluluklar..
teşekkür ederim iyi dilekkleriniz için. soğukkanlı olmayı bana yıllar ve yaşanmışlıklar öğretti. kendimi hırpalamamay çalışıyorum. bazen sakinlik iyidir...ama facebook la ilgili olayda pek de sakin değildim:) işe de yaradı...
O facebook isini iyi yapmissin canim, benzer bir olayi bende yasadim.
Arkadasken ne oldugu belirsiz bir sitede profili vardi, yonjamidir nedir orda.
Profilini göstermisti bir keresinde, sifresinide vermisti hatta:) kiz erkek karisIk herkes vardi, kendisi müzikle ugrastigi icin fan sitesi olarak kullaniyormus - yemedim tabi:)
Neyse arkadasken birsey demedim tabi, ama begenmedigimi söyledim ve o siralar bana acilmisti.. Sonra sevgili olduk, ve o siteye sinir oldugumu defalerca belirttim ama hic kapat demedim.. Birgün tartismamizda, sen o siteyi sorun ediyorsun diyerek kapatti:) oysa kapat dememistim, hoslanmadigimi ¨ve hoslanmak mecburiyetinde olmadigimi söylemistim:) iyide ettim valla..
Böyle seyler yasaniyor, ama iliski esnasinda baska bayanlarla, sadece muhabbet amacli dahi olsa, konusmasi hos degil. Lakin bu seni sevmedigini göstermiyor, senin durumuna baktigimda seviliyorsun bence, hatta baya bi seviyor. Sende seviyorsan, birgün pcinin basina gec ve konusmalari buldugunu söyle, ben test ettim seni demek zorundada kalmazsin ozaman..
mutlu olman dilegiyle canim..
madem amaç sadece sohbet can sıkıntısını atmak neden karşısında ki kişiye camera açması sölüyo ki.kadın mı erk mi ne önemi var madem amaç sadece sıkıntıyı atmaksa.
benım anladıgım sevgılın senı sevıyor evdeyken yanlızlık ve bosluktan dolayı nete gırıyor eskıden özel muhabbetler yapıyoken sımdı yapmamaya calısıyor senı sevıyor hafıf ıcmıs ve korkuyor bırakma benı dıyor senle cıddı dusunuyor ama bu bagımlılıgından nası kopabılecegını bılmıyor muhtemelen evlendıgınızde tum gun yanında oldugunda evde de net olmayınca zaten kopacaktır kopmayı da ıstemıyor degıl kötu bır durum yok devam et bozma derım uzmeyın uzulmeyın, ve sureklı kontrol edebılecegını bılmesını de sagla kı kendı kendıne de uzaklassın.
haklısınız bence dee..kusurabakma ama aldatmaya girmiormu sevgilisi varken başkasıyla konuşması CİNSELKONULAR HEMDE??? NOLUR KUSURABAKMA AMABİRAZ DÜŞÜN BENCE AL KARŞINA KONUŞ YAŞINIZ 27 ARTIK BAZI ŞEYLERİ HEYCANLARI GENÇLİK DÖNEMLERİ GEÇMESİ LAZIMKEN BİLEMİORUM HAIYRLISI OLSN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?