sevgilim internette bir işler çeviriyor diyenler buraya.

sevgiliask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
129
0
96
43
İstanbul
merhaba arkdaşlarım... olayı size sıkmadan özetlemek istiyorum.

biz sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz.
ikimizde aynı yaştayız: 27
ben ilişkimizin 7 yada 8 ayında onun yalnız yaşadığı evinde olduğum bir gü pc sinde tesadüfen internette yaptığı konuşmaları gördüm.
yabancı kadınlar genelde ve ingilizce sohbetler. çok aşırı olmasa da cinselliğe eninde sonunda kaymış konular..
ona bir şey söylemedim (yani pc sinde gördüğüm şeylerle ilgi)
sevgilim benden önceki sevgilisinden ayrıldığı dönemde işsiz kalmış yaklaşık 1 yıl. o süreçte ailesiyle oturuyormuş. ve pc ye karşı bi alışkanlığı gelişmiş. bu chat olaylkarına falan dalmış.. ben bi iki defa başka yerlerden falan konuyu açarak sorun yaşayabileceğimiz söyledim bu konularla ilgili. o da faccebook sayfasını kapattı( facebookla ilgili aramızda geçen bi konudan dolayı, ben kapat demememe rağmen ) ve o süreçte beni kaybedebileceğinden de korkmaya başladı....
ben onunlayken eynı evde kalırken kesinlikle bu tarz şeyle yaşamıyoruz. ama ben ben yokken %90 internete giriyor ve chat yapıyor. mesela ban sen yokken evde çok sıkılıyorum ve gereksiz şeylerle uğraşıyorum ama sen varken film izliyoruz konuşuyoruz ve daha mutlu, huzurlu oluyorum diyor.)
ben kendimi bir kaç kez onun msn nine başka bir adresle ekledim ama o msn adresinde sadece yabancı kadınlar olduğundan dolayı şüphelendi(tanıdık biri olabilirim diye) ve sohbeti uzatmadan kesti)

bende yabancı bir kullanıcı hesabıyla onunla ingilizce caht yapmaya başladım ..benimingilizcem iyi değil ama o sorunu rahat bişekilde çözdüm. ingilizcem iyi olmadığı için de benden şüphlenmiyor. ancak bu akşma kamerayı açmamı istedi yoksda konuşmam dedi. karşısındakinin tanıdık yada erkek olma ihtimalindenkorkuyor olabilir. bende açamam dedim evliyim ve bu doğru olmaz dedim..

sonra da kendisine senin sevgilin yok dimi dedim iyi kide yok. olsaydı onun için üzülürdüm dedim. o da neden üzülesin ki benim kötü bir niyetim yok sadece sohbet ediyoruzz falan dedi ( ki ben muhabbetinorda kalmayacağını biliyorum)

1 saat önce beni yatarken iyigeceler demek için aradı. yani ben olan beni:) konuşurken durdu ve bir den "canım beni sakın bırakma dedi. tamam ama neden dedin bunu dedm. ben normal bi adam değilim dedi, edemek bu dedim, yanlış bişey yapıyorum diye demedim dedi, sadece sanırım hala büyümeyen yanlarım var ama ne olur bırakma beni dedi. bende umarım dedim. kapattık,( hafiiften alkollüydü..)

bu arada ben 3 hafta önce ailesiyle tanıştırdı, benimle evlenmeyi çok istiyor. çok iyi anlaşıyoruz. çevremde onu sevmeyen kimse yok, günlük hayatında çok vicdanlı dürüst ve sevecen biri. ama birde bu yönü var. belkide ben abartıyorum. ....beni çok sevdiğini benim de onu çok sevdiğimi kesin bir şekilde söyleyebilirim. aramızda bir cinsel paylaşımda var... bu konu dışında sorunumuz yok diyebilirim.

akıl verin nolur... ne yapmalıyım. çevremdeki bazı arkadaşlarım çok fazla kurcalayarak kendimiz üzmememi söylüyor. ama sahiden üzülüyorum. en azından aklımın bi kenarı takılıyor... ama onuıunla yakaladığım bu sevgi ve uyum dolu ilşkiyi de kaybetmek istemiyorum...
bu sadecesıkıntıyla yapılan bişeymi yok sa böyle devam eder mi?

hımmm zor bır durum ama aşılamayacak bır durum değil bence. karşına al ve açık açık konuş ben bu chat olayını ıstemıyorum bana söz verırsen bu yolda ılerlerım. ama söz veremıyorsan benı boşuna oylama çunku yakalarsam gıderım, o gun gıdecegıme bugun gıdeyım kendıne guvenmıyorsan demelısın.

birde onu denedıgını bılmesını sagla, bundan korksun bence. zaten benı bırakma falan demış o gece bence az cok anlamış senı yoklamış gıbı geldı.

haklısın ama ona ait gizli bişeyi gördüm ben yani ben bu şekilde yüz gözde olmak istemiyorum v eben bu gördüklerimi söyleyip de devam edersem yaptığı herşeye çanak tutmuş olacağımııı düşünüyorum. yani tüm gerçekelr konuşulmuş olucak o da kabul edicek ve ben o zaman ona olan saygımı değil ilk olarak devam edersem ilşkiye kendime olan saygımı kaybedicem....

benım anladıgım sevgılın senı sevıyor evdeyken yanlızlık ve bosluktan dolayı nete gırıyor eskıden özel muhabbetler yapıyoken sımdı yapmamaya calısıyor senı sevıyor hafıf ıcmıs ve korkuyor bırakma benı dıyor senle cıddı dusunuyor ama bu bagımlılıgından nası kopabılecegını bılmıyor muhtemelen evlendıgınızde tum gun yanında oldugunda evde de net olmayınca zaten kopacaktır kopmayı da ıstemıyor degıl kötu bır durum yok devam et bozma derım uzmeyın uzulmeyın, ve sureklı kontrol edebılecegını bılmesını de sagla kı kendı kendıne de uzaklassın.

canım arkadaşım.. çok iyi geldi ... sözcüklerin gücü bu olsa gerek...umarım sözlerin dua yerine geçer...

Gayet sakin anlatmissin aslinda.
Genelde böyle durumlarda kadinlar bu kadar sogukkanli olamaz.

Madem aranizda sevgi var, bencede karsiniza alip konusmalisiniz.
Bu isleri birakmasini söylemelisiniz. Sizinkinde aliskanlik olmus herhalde.
Aslinda yaptigi bu kadar hos karsilanacak bir durum degil (Allah büyük söyletmesin) ama iliskiniz bozulmadan tam anlamiyla düzene girecege benziyor. Konusun kendisiyle, umarim ise yarar.

Mutluluklar..

madem amaç sadece sohbet can sıkıntısını atmak neden karşısında ki kişiye camera açması sölüyo ki.kadın mı erk mi ne önemi var madem amaç sadece sıkıntıyı atmaksa.

teşekkür ederim iyi dilekkleriniz için. soğukkanlı olmayı bana yıllar ve yaşanmışlıklar öğretti. kendimi hırpalamamay çalışıyorum. bazen sakinlik iyidir...ama facebook la ilgili olayda pek de sakin değildim:) işe de yaradı...

O facebook isini iyi yapmissin canim, benzer bir olayi bende yasadim.
Arkadasken ne oldugu belirsiz bir sitede profili vardi, yonjamidir nedir orda.
Profilini göstermisti bir keresinde, sifresinide vermisti hatta:) kiz erkek karisIk herkes vardi, kendisi müzikle ugrastigi icin fan sitesi olarak kullaniyormus - yemedim tabi:)
Neyse arkadasken birsey demedim tabi, ama begenmedigimi söyledim ve o siralar bana acilmisti.. Sonra sevgili olduk, ve o siteye sinir oldugumu defalerca belirttim ama hic kapat demedim.. Birgün tartismamizda, sen o siteyi sorun ediyorsun diyerek kapatti:) oysa kapat dememistim, hoslanmadigimi ¨ve hoslanmak mecburiyetinde olmadigimi söylemistim:) iyide ettim valla..

Böyle seyler yasaniyor, ama iliski esnasinda baska bayanlarla, sadece muhabbet amacli dahi olsa, konusmasi hos degil. Lakin bu seni sevmedigini göstermiyor, senin durumuna baktigimda seviliyorsun bence, hatta baya bi seviyor. Sende seviyorsan, birgün pcinin basina gec ve konusmalari buldugunu söyle, ben test ettim seni demek zorundada kalmazsin ozaman..

mutlu olman dilegiyle canim..

canım çok güzel yazmışsın... bende aynen senin gibi hiç kapat demedim. kendikendine kapattı... erkeklere gidebileceğin hissiiz vermek gerek... bu his onların biraz olsun durultuyor. ve sana olan saygıları artıyor... saygıyı kaybetmemek o kadar önemli ki.. sadece sevgi olan bir iilşki saygı ve okarşındakini anlamaya çalışma yetisi ortadann kalkmışsa bir işe yaramaz ve bir yere de varmaz... umarım sende daima mutlu olursun.. bize yonjasız facebooksuz.. yıllar canım:)

madem amaç sadece sohbet can sıkıntısını atmak neden karşısında ki kişiye camera açması sölüyo ki.kadın mı erk mi ne önemi var madem amaç sadece sıkıntıyı atmaksa.

evet tabi ama nasıl alısmıssa onu yapıyor, bız mesela netı açınca ne yapıyoruz kk yı açıyoruz mail bakıyoruz msn açıyoruz degıl mı :)
benım de bır kız arkadasım sureklı kamerasını acar ızle benı der kız cok komık yüzünü hep ızletıyor mımık yapıyor vs ama ızlıyorum o da oyle alısmıs işte herksın alıskanlıgı ama kurtulmaya calısması guzel olanı o da farkında cunku ıstemıyor bunu , konuyu acan arkadasımız da bılıyor bak ne guzel aktarmıs bıze :) kaydirigubbakcemile5

bene tamamen arkadaşa katılıyorum. bence tamamen boşluktan, cansıkıntısından uğraşıyor chatla. bende bile internet bağımlılık yaptı mesela. ama yinede ben olsam kesinlikle bildiklerimi ona anlatırdım.

eden gizli iş yapıosun anlat canım gördüm de benimle konuştun de ayrıl bikere blöften bağır çağır arama bi kaç günn...
seni sevdiinden eminsin evlenmek istiyo diyosun bu çocuk boşluktan yapıo kesin
sen yanında olsan yapmaz ama buda bir ders olur bikere tepkini gösterki yapamasın seni kaybetmekten korkar

yazdıkalrından anladığım kadarıyla seni seviyor ve kaybetmek istemiyor..bu çok güzel birşey geldi bana..
ama dürsüt olayım ben olsam anlayış gösteremem..zaten içime de sinmez..
sen yanında olsan yapmaz demişler,,ben de katılıyorum ama istersen evli arkadaşlarımıza sor;yıllar geçtikçe evliliğin büyüsü gidiyor ve herşey nesnelleşiyor,reel halini alıyor..hele ki yok edilmemiş bir alışkanlık varsa ortada ilerde tekrarlayabilir..
başka sorununz yokmuş ne de olsa açıkca rahatszılığını söyle,,ve bunu kabullendir,,senin için değer öyle değilmi?
erkeklerin ne kadar alçalabileceğini duydum gördüm okudum..allah korusun aranızın bozuk olduğu bir zamanda yada bunaldığı bir dönemde farklı muhabbetlere girmesin chat falan derken..

kusurabakma ama aldatmaya girmiormu sevgilisi varken başkasıyla konuşması CİNSELKONULAR HEMDE??? NOLUR KUSURABAKMA AMABİRAZ DÜŞÜN BENCE AL KARŞINA KONUŞ YAŞINIZ 27 ARTIK BAZI ŞEYLERİ HEYCANLARI GENÇLİK DÖNEMLERİ GEÇMESİ LAZIMKEN BİLEMİORUM HAIYRLISI OLSN

haklısınız bence dee..

bılmıyorum erkeklere guvenım bazen kayboluyor benım ...

ıyı dusun dogru karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…