• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim internette bir işler çeviriyor diyenler buraya.

:kahve:
bılmıyorum erkeklere guvenım bazen kayboluyor benım ...

ıyı dusun dogru karar ver

ah arkadaşım bu "iyi düşün" lafı var ya.... keşke mümkün olsa ama sevginin içinde çoğu zamn nedenler , niçinler ve düşünce olmuyor. düşünerek karar alınan ilşkiler evlilikler var mı ve bu karar sadece düşünce il ealınarak uygulanabiliyor mu?

mesela ayrılmalıyım diyip arılabiliyor mu insanlar çok merak ediyorum...

ama arkadaşım güven kaybı konusunda çok haklısın.. en önemlisi de onun gözümüzdeki o büyüklüğünün, yıkılmaz tahtınının sarsılması... zaaflarının ortaya çıkması...

canım aynı olay benimde başıma geldi.biz ilişkimizin 6. yılına girmiştik.eski sevgilim askerdeyken facebooka üye olmuş.bunuda bana ağzından kaçırarak söyledi.bende hemen silmesini söyledim.tabi bu şifremi kaybettim falan diye yalan söyledi.bende inandım.daha sonra ben bunun msn şifresini kırdım.birde ne göreyim.bir sürü kızlar ekliydi.ve cinsel içerikli sitelere üyeydi.ayrıca bide bi kızla onun ismine alınmış msn adresi vardı.süründürdüm bunu .çok yalvardı yakardı.sonra yeminler etti.internete girmicem dedi.birsürü saçma sapan şeyler.bende sandım ki bunun burnu sürttü.birdaha göze alamaz böyle şeyler yapmayı.çünkü tek bir yanlışında biter demiştim.her zaman benim içimde bi şüphe vardı.zaten ayrı şehirlerdeydik.ama ben onların evine gidip geliyodum falan herkes tanıyodu onların akrabasından.sonra facebooka sahte bi isimle girdim.abisinin ismine baktım.abisinin arkadaşlarında yabancı bi isim vardı.ama artık 6 senedir onu tanıdığım için bu o dur dedim.ve gerçekten oymuş.ekledim onu.ertesi gün işyerindeyken kabul etmiş beni.akşam msnime ekledim görüşelimmi dedim.o da hemen kabul etti.ekledi beni hemde bana kapattım dediği msn adresine ekledi beni.sonra konuştk orda.kamerayı açıcaktık onun o suratının halini görücektim.ama şans ya açılmadı kamera. ve ben resmimi koydum bitirdim herşeyi.yani arkadaşım üzülerek söylüyorum ki huylu huyundan vazgeçmez .ben çok şeyi affettim.ama biyerden sonra da insanın gururu ön plana çıkıyor.bence sende çok iyi düşün.tabi her insan aynı olmaz.eğer bu huyundan vazgeçebileceğini düşünüyorsan seçim senin.ben ileride biteceğine şimdi bitsin dedim ve bitirdim...

kusurabakma ama aldatmaya girmiormu sevgilisi varken başkasıyla konuşması CıNSELKONULAR HEMDE??? NOLUR KUSURABAKMA AMA:(BıRAZ DÜŞÜN BENCE AL KARŞINA KONUŞ YAŞINIZ 27 ARTIK BAZI ŞEYLERı HEYCANLARI GENÇLıK DÖNEMLERı GEÇMESı LAZIMKEN BıLEMıORUM HAIYRLISI OLSN

bencede ..sanki alışkanlık olmuş gibi bide..
can sıkıntısı falan bahane bebek gibi sürekli onlamı ilgileneceksin..
elbet ayrı kalıcak yanlız kalıcak ..zaten ozaman ne yaptığı önemli ..yanınızda zaten bişi yapamaz ama yanlızken butür şeyler yapması hiçte hoş değil...
bana göre aldatma ve affedilecek bişi değil bu .kusura bakma ama ben öğle düşünüyorum...yarın evlenirsen bunların ozaman karşına geleceğini düşün...

eğer bir şans daha vericeksen al karşına konuş ..ve gerçekleri ve ne yaptığından haberin olduğunu anlat ..
hayat senin hayatın ama güven bir kere sarsıldımı bir daha zor yerine gelir..
zaten sen hep şüpe duyarsın sevgilin yanlızken acaba napiyo ...
hayat senin hayatın en iyisini kendin düşünürsün...

Son düzenleme:
başkalarıyla cinsel içerikli konuşması tabi ki hoş diil fakat sadece o maksatla konuşmuyor sanırım.. kötü bir alışkanlık edinmiş veya pratik yapmak için falan chatleşiyor.. konunun bu kısmına girmeden, sadece bilgisayarla fazla vakit geçirdiği için üzüldüğünden bahset bence.. hatta mümkünse beraber bir dans kursuna filan yazılın, bu onu sana daha çok bağlar.. hem de paylaşımınız artar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back