Sevgilim hiç sürpriz yapmıyor.

Nerozey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
264
82
33
Arkadaşlar 7 yıllık bir ilişkim var 24 yaşındayım. İlişkimizi tüm aile fertleri biliyor ve onaylıyorlar. yani ciddi giden evliliği düşündüğümüz bir ilişki. Erkek arkadaşım şuan askerde ve gelmesine 18 gün kaldı inşallah.

Ancak benim şöyle bir sorunum var. Erkek arkadaşım hiç sürpriz yapmıyor. Üniversiteyide ayrı şehirlerde okumamızdan dolayı çok ayrı kaldık ve herzaman birlikte olamadık.

7 yılda bir kez bile doğum günümde birlikte değildik.
Yıldönümlerimizde hiç özel bişey yapmadık. Ben onun doğum günlerini her zaman kutladım yani doğum gününde genelde birlikte olurduk pasta falan alır sürpriz yapardım. Ama o daha hiç bana böyle birşey yapmadı. Son doğum gününde bile ben ona şeker hamurundan kalpli pasta yaptım çok uğraştım ama ondan hiç öyle bir hareket görmüyorum.

7 yılda sadece bana 3 kere çiçek aldı ilk 2 si bir tane gül. sonuncusu da artık söylenmeme dayanamadığı için mezuniyetimde gönderdiği çiçek.

3 gün sonra doğum günüm var. Tamam o şuan askerde ama askerde olmasına rağmen sevgilisine sürpriz yapan birçok erkek var. Hatta inanırmısınız geçen gün sırf ona hatırlatmak için facebooktan sahte bir hesap açtım ve çiçek reklamı yapan mesajlar gönderdim ama baktığımda o mesajları silmiş bile.

Yani anlayacağınız artık bu umursamazlığını anlamıyorum sorduğumda beni deliler gibi seviyor güya seviyor ama bu böyle davrandıkça bende birşeylerin eksildiğini hissediyorm. Ve biz bu konunun tartışmasını çok yaptık yıllarca ama hala böyle. kaç yıldır doğum gnüm yada sevgililer gününde her hediyesini annesine aldırıyor ve annem sana bunu aldı diyor. Artık bu kadar gözünde nasıl önemsizleştiğimi anlamıyorum.

Artık bu çocuğun bana evlenme teklif edeceğini düşünemiyorum bile etse dünyanın sonu gelir heralde.
Hem beni sevip hem de bu kadar önemsiz davranması sizce ne kızlar. Ve böyle bir durumda kafasının etini yiyiceğimi de biliyor çünkü yıllarca sesimi çıkarmadım ama artık çıkartıyorum

Artık direkt bana çiçek alda diyemem ki. Geçen yıl bile yıl dönümümüzde yemeğe çıkalım dedim tamam dedi ama o gün hiç bir şey yapmadı artık haliyle bazı şeylere özeniyorum. Sabahtan beri ağlyorum artık napıcamı bilmiyorum. Eminim doğum günümde sadece bir mesaj atıcak.

Bu arada maddi durumu da iyi kızlar ve parasal yönden hiçbir sorunu yok.

benim eşimde anlamaz pek elinden geldiğince yapmaya çalışır hediye alsada ekmek poşetiyle birlikte ekmeklerle hediyeyide aynı anda verir napıyım ağlıyım mı . bende diyorum şunu beğendim al bana alıyor idare ediyoruz bi şekilde :)

24 yasinda 7 yildir berabersiniz. 34 yasinda 17 yildir beraber olmus olacaksiniz.
Cok erken baslamissiniz uzun bir iliski icin.
O yüzden belki de 7 yilin verdigi bir siradanlasma vardir..

24 yasinda 7 yildir berabersiniz. 34 yasinda 17 yildir beraber olmus olacaksiniz.
Cok erken baslamissiniz uzun bir iliski icin.
O yüzden belki de 7 yilin verdigi bir siradanlasma vardir..
Sürenin bizi yıprattığının farkındayım ama başından beri böyle ki

Bu şimdiden böyleyse evlendikten sonra nolucak acaba. ve benim onun için ne kadar çok şey yaptığımı da görüyor.
''ben evlenmeden önce de böyleydim'' deyip kenara çekilecek ne olacak? maalesef bizim kadar önemsemiyorlar özel günleri. ne kadar az beklenti,o kadar huzur

ben beklentilerimi çöpe attım huzurluyum valla. ayda yılda bi ot bulur getirirse çok mutlu oluyorum

Biz daha evlemedik bile ve artık söylememe rağmen bazı şeylere özendiğimi düşünmesi gerekmezmi

Valla inanın beklentilerim o kadar düşükki yüksek olsa bu kadar katlanamzdım heralde. Ama çevremde sürekli böyle çiftler gördükçe de kıskanıyorum haliyle

Eğer adamın yapısı buysa, sadece sana değil herkese karşı böyle odunsa, meseleyi kişisel algılamanın bi alemi yok.
Bi de, bunkonu hakkında 'tartışmayın'. Sakince 'konuşun'. Belki tam olarak kendini ifade edemediysen, senin bu konuya fazlaca kırıldığının bile farkında değildir.
Ayrıca sahte hesap azmini takdir ettim.

Sürenin bizi yıprattığının farkındayım ama başından beri böyle ki

Oluruna birakmak lazim. Olmuyorsa sizin zorunuzla olsa ne olur ki?? Onemli olan icinden gelerek yapmasi. Biz de ozel gunleri onemsemeyiz, her günun tadi ayri... Pek beklenti icinde olmamak lazim..

7 yıldır birlikte olduğunuza göre gerçekten ne kadar erken başlamışsınız... Huyu öyledir ama değişebilir pekala. Bence açık açık konuşun. İlişkinizi monoton bulduğunuzu söyleyin, gençliğinizden dem vurun. Biraz da sizi kaybedebileceğini hatırlasın. Düzelecektir.
Her şey iyi hoş diye erkeklerin böyle boşvermelerine de sinir oluyorum.

cicek almasa nolur be canim,kendini bunun icin üzmeye deger mi,fake hesap yapip cicek reklami bile yapmissin,neden bu kadar önemli cicek...

kimseyi değiştiremezsin canım
boşver gitsin
seni mutlu etmiyorsa bırak gitsin

Ah Ah vallahi sahte hesap için anlaşılmasın diye günlerce uğraştım bir de baktım mesajı silmiş bile. Hiç mi 1 dk bile aklına gelmez acaba bu kızın 3 gün sonra doğum günü yanında değilim diye. Gerçekten bu konu hakkında çok konuştuk ama anlamaması için bi sorunu olması lazım heralde

cicek almasa nolur be canim,kendini bunun icin üzmeye deger mi,fake hesap yapip cicek reklami bile yapmissin,neden bu kadar önemli cicek...
Önemli olduğundan değil kolay olduğundan sonuçta mağazaya giidp bana birşey seçmeyecek. Ama genede bir kadının hoşuna gitmezmi bir çiçek alınması

Bakalım artık artık kalıcı olmadığımı hatırlatmam lazım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…