Bu şimdiden böyleyse evlendikten sonra nolucak acaba. ve benim onun için ne kadar çok şey yaptığımı da görüyor.öküz gillerden oldugu için hiç yadırganacak bir durum değilbu familyadaki canlılar genel itibariyle böyledir
Sürenin bizi yıprattığının farkındayım ama başından beri böyle ki24 yasinda 7 yildir berabersiniz. 34 yasinda 17 yildir beraber olmus olacaksiniz.
Cok erken baslamissiniz uzun bir iliski icin.
O yüzden belki de 7 yilin verdigi bir siradanlasma vardir..
''ben evlenmeden önce de böyleydim'' deyip kenara çekilecek ne olacak? maalesef bizim kadar önemsemiyorlar özel günleri. ne kadar az beklenti,o kadar huzurBu şimdiden böyleyse evlendikten sonra nolucak acaba. ve benim onun için ne kadar çok şey yaptığımı da görüyor.
Biz daha evlemedik bile ve artık söylememe rağmen bazı şeylere özendiğimi düşünmesi gerekmezmibenim eşimde anlamaz pek elinden geldiğince yapmaya çalışır hediye alsada ekmek poşetiyle birlikte ekmeklerle hediyeyide aynı anda verirnapıyım ağlıyım mı . bende diyorum şunu beğendim al bana alıyor idare ediyoruz bi şekilde :)
Valla inanın beklentilerim o kadar düşükki yüksek olsa bu kadar katlanamzdım heralde. Ama çevremde sürekli böyle çiftler gördükçe de kıskanıyorum haliyle''ben evlenmeden önce de böyleydim'' deyip kenara çekilecek ne olacak? maalesef bizim kadar önemsemiyorlar özel günleri. ne kadar az beklenti,o kadar huzur
ben beklentilerimi çöpe attım huzurluyum valla. ayda yılda bi ot bulur getirirse çok mutlu oluyorum
Sürenin bizi yıprattığının farkındayım ama başından beri böyle ki
Ah Ah vallahi sahte hesap için anlaşılmasın diye günlerce uğraştım bir de baktım mesajı silmiş bile. Hiç mi 1 dk bile aklına gelmez acaba bu kızın 3 gün sonra doğum günü yanında değilim diye. Gerçekten bu konu hakkında çok konuştuk ama anlamaması için bi sorunu olması lazım heraldeEğer adamın yapısı buysa, sadece sana değil herkese karşı böyle odunsa, meseleyi kişisel algılamanın bi alemi yok.
Bi de, bunkonu hakkında 'tartışmayın'. Sakince 'konuşun'. Belki tam olarak kendini ifade edemediysen, senin bu konuya fazlaca kırıldığının bile farkında değildir.
Ayrıca sahte hesap azmini takdir ettim.
Önemli olduğundan değil kolay olduğundan sonuçta mağazaya giidp bana birşey seçmeyecek. Ama genede bir kadının hoşuna gitmezmi bir çiçek alınmasıcicek almasa nolur be canim,kendini bunun icin üzmeye deger mi,fake hesap yapip cicek reklami bile yapmissin,neden bu kadar önemli cicek...
Bakalım artık artık kalıcı olmadığımı hatırlatmam lazım sanırım.7 yıldır birlikte olduğunuza göre gerçekten ne kadar erken başlamışsınız... Huyu öyledir ama değişebilir pekala. Bence açık açık konuşun. İlişkinizi monoton bulduğunuzu söyleyin, gençliğinizden dem vurun. Biraz da sizi kaybedebileceğini hatırlasın. Düzelecektir.
Her şey iyi hoş diye erkeklerin böyle boşvermelerine de sinir oluyorum.
Bakalım artık geldikten sonra ilişkimiz ne alemde olucak bende çok merak ediyorum.çoook uzun süren ilişkilerde monotonlaşıyor haliyle. ama belki askerden geldiğinde tazelenirsiniz belli mi olur
Severken bırakmak olmuyor ama artık bu umursamazlığının bende bir şeyler eksilttiğini fark ediyorum.kimseyi değiştiremezsin canım
boşver gitsin
seni mutlu etmiyorsa bırak gitsin