Sevgilim hiç sürpriz yapmıyor.

Severken bırakmak olmuyor ama artık bu umursamazlığının bende bir şeyler eksilttiğini fark ediyorum.
seni çok iyi anlıyorum emin ol :KK66: ama bir süre sonra canının yandığını hissedince hersey rutine dönünce sadece hayatında bir zorunluluk gibi hissetmene neden olup üzebilir

Eşimle 15 yıldır beraberim bir kere iş yerime çiçek gönderdi onu da birlikte çalıştığımız bir abla demiş bizim ofiste çalışanlara çiçek gönderîlir diye o da göndermiş

Onun dışında hiç çiçek almadı yerden koparıp dahi vermedi

Bunu sorun etmek de hiç aklıma gelmedi ama

Başka bir zaman böyle küçük jestlere ihtiyacınız olduğunu açıkça söyleyin o zaman

Hamileydim herkes eşine birşeyler alıyor dedim ben seçemem daha çok bozulursun sen al dedi düşündüm haklı idi zor beğenirim kendim bile saatlerce gezip öyle aldım

Beklentinizi düşürün ya da diyalog ile halledin

7 yıl da şimdi... Yahu çok uzun bir süre. Bir de evlenip kaç tane 7 yıl daha geçirmeyi düşünüyorsunuz. Allah başka dert vermesin, önce o dilekte bulunayım da onun yerinde olsam ben de yapmazdım sürpriz falan. Yapısı öyleyse yapacak birşey yok tabi. Sıradanlaşmıştır belki artık. Siz de yapmayın sürpriz falan ona. Belli ki adam bu işlerin adamı değil. Ben bayan olduğum halde sevmiyorum sürprizleri, herkese de tavsiye ederim. En azından bir dertten kurtulmuş olursunuz. :)

Odun iste:-) bence sende o kadar ozenme, cunku insan ozenerek bisey yapinca ister istemez karsi taraftanda biseyler beklio

Her şeyi bizim yapmamönemsemiyor ki yıpratmıyor mu artık az da olsa küçük şeyler göremeyi hak etmiyor muyuz?
Yıpranıyoruz tabiki ama bu karşı tarafın yapısıyla ilgili. Yani adam onemsemiyor ki çiçeği falan. (Esim aşina söylüyorum ). Maddiyatla ilgisi yok. Ben niye almiyosun dediğim zaman hep almayı düşündüğünü söylerdi . Çiçek için söylüyorum. Bende alistim artik galiba almamasına. Beklenti içine girmiyorum :mad::mad:

Bende sürprizlere çok önem veririm. Şaşırtılmak isterim. Bana göre sevgiyi göstermenin en güzel yollarından biri. Ama böyle düşünürken ne yaptım? buldum bir tane odun aylardır yontmakla uğraşıyorum :KK70: Mesela taktik değiştirdim ben, ona küçük hediyeler almaya başladım ki belki utanır diye :) Ben çabalıyorum çünkü bizim ki yeni bir ilişki sayılır. Sonuçta karşımdaki benim beklentilerimi tam olarak bilemiyor. Ama seninki 7 yıllık bir ilişkiymiş, illa ki sevgilin senin beklentilerini, nasıl mutlu olacağını öğrenmiştir. Bu saatten sonra çok değişeceğini düşünmüyorum maalesef.

Ya resmen kendi sevilimi gordum anlattklarinda :-)
Tatlim yapi meselesi bu.
Yani sevgiyle falan hic alakasi yok.
Evet biz kadinlar daha derin dusunurz boyle meselelerde ama erkekler cok umursamaz.
Onlar icin cok sacmadir cicege para vermek.
Benimkide ayni .
Dogum gununde, yildonumumuzde, sevgililer gununde hediye alirdim hep supriz yapmaya calisirdim ama baktim ondan karsiligi gelmiyor bende koyverdim gitti :KK70:
Artik sadece telefonda kutluyoruz o kadar. :KK70:
Sende bos yere sikma canini.. Bu konu yuzunden sevginde eksilme olmasin :-)

Ne yazık ki para odun bir erkeği romantik yapmaya yetmiyor. Ne yazık ki onu böyle kabul etmeniz lazım. 7 yıldır yontulamamışsa bu saatten sonra da çok zor görünüyor.

Eğer bu durumdan çok rahatsızsanız ve sizi mutsuz ediyorsa iş evlilikle sonuçlanmadan yolları ayırmak en mantıklısı:KK51:

cnmbenim bendede var bi öküz değişmez bunlar elim adamları çatır çatır özel günde bişeyler alır bizimki her özelgünde kavga öyleyken yine almaz yani anlican kesinlikle değişmez doğumda çok bekledim en azından o zaman çiçek gönderir diye herkesten geldi ondan gelmedi lohusa halimle çok kırılmıştım ya hiç beklentiye girmiceksin çünkü değişmiyolar ki ...beklentiyede bayansın nihayetinde giriyosun ayrıl sen bu öküzden çünkü ilerde kendini çok değersiz hissediyorsun...:KK43:

Romantik bi evlilik teklifi beklemeyin bence:-)
Sevgililer gunu hediyesini bile"annem sana bunu almis"diyorsa annesi gelip sizi isteyecektir:oops:

askerde nasıl yapsın diye Düşünme
eşim askerdeyken doğum günüm için birisiyle pasta ve mektup gönderdi . oradan yapabileceği en iyi şey buydu bence
eğer azıcık düşünceliyse yapması Lazım ama 7 senedir yapmayan biri de şimdi yapar mı pek sanmıyorum
doğumgününde Beraber olamadığınız için çok çok üzgün Olduğunu hissettir şimdiden belki işe yarar bi ihtimal.
anneye hediye aldırmak nedir ya

Arkadaşlar 7 yıllık bir ilişkim var 24 yaşındayım. İlişkimizi tüm aile fertleri biliyor ve onaylıyorlar. yani ciddi giden evliliği düşündüğümüz bir ilişki. Erkek arkadaşım şuan askerde ve gelmesine 18 gün kaldı inşallah.

Ancak benim şöyle bir sorunum var. Erkek arkadaşım hiç sürpriz yapmıyor. Üniversiteyide ayrı şehirlerde okumamızdan dolayı çok ayrı kaldık ve herzaman birlikte olamadık.

7 yılda bir kez bile doğum günümde birlikte değildik.
Yıldönümlerimizde hiç özel bişey yapmadık. Ben onun doğum günlerini her zaman kutladım yani doğum gününde genelde birlikte olurduk pasta falan alır sürpriz yapardım. Ama o daha hiç bana böyle birşey yapmadı. Son doğum gününde bile ben ona şeker hamurundan kalpli pasta yaptım çok uğraştım ama ondan hiç öyle bir hareket görmüyorum.

7 yılda sadece bana 3 kere çiçek aldı ilk 2 si bir tane gül. sonuncusu da artık söylenmeme dayanamadığı için mezuniyetimde gönderdiği çiçek.

3 gün sonra doğum günüm var. Tamam o şuan askerde ama askerde olmasına rağmen sevgilisine sürpriz yapan birçok erkek var. Hatta inanırmısınız geçen gün sırf ona hatırlatmak için facebooktan sahte bir hesap açtım ve çiçek reklamı yapan mesajlar gönderdim ama baktığımda o mesajları silmiş bile.

Yani anlayacağınız artık bu umursamazlığını anlamıyorum sorduğumda beni deliler gibi seviyor güya seviyor ama bu böyle davrandıkça bende birşeylerin eksildiğini hissediyorm. Ve biz bu konunun tartışmasını çok yaptık yıllarca ama hala böyle. kaç yıldır doğum gnüm yada sevgililer gününde her hediyesini annesine aldırıyor ve annem sana bunu aldı diyor. Artık bu kadar gözünde nasıl önemsizleştiğimi anlamıyorum.

Artık bu çocuğun bana evlenme teklif edeceğini düşünemiyorum bile etse dünyanın sonu gelir heralde.
Hem beni sevip hem de bu kadar önemsiz davranması sizce ne kızlar. Ve böyle bir durumda kafasının etini yiyiceğimi de biliyor çünkü yıllarca sesimi çıkarmadım ama artık çıkartıyorum

Artık direkt bana çiçek alda diyemem ki. Geçen yıl bile yıl dönümümüzde yemeğe çıkalım dedim tamam dedi ama o gün hiç bir şey yapmadı artık haliyle bazı şeylere özeniyorum. Sabahtan beri ağlyorum artık napıcamı bilmiyorum. Eminim doğum günümde sadece bir mesaj atıcak.

Bu arada maddi durumu da iyi kızlar ve parasal yönden hiçbir sorunu yok.
:mad:

canım biraz onun açısından bak o askerde daha çok ilgiye ihtiyacı var 18 gün kalmış gelmesine iyice bunalmıştır çocuk odan beklediklerini siz na yapın bence tabi o yapmalı snuçta erkek ama seviyorsanız kaybetmek istemıyorsanız ve daha renkli bir ilişki istiyrsanız siz öncelikle yapın o yaptıgında ise sevindiğinizi hissettirin onun ruhunu okşayın daha sonra sizin için olmasa da kendini iyi hissetmek için sizi benimser ve üstünüze titrer evlenmeden önce halledin bu sorunu evlenince basını alamassınız bir sürprizi olmaz siz bunları yapıyorsanız ve hala aynı devam ediyorsa siz de öyle soguk davranın o da zamanla size ayrılmak mı istiyırsun vs vs derse dökün içinizdekileri sonra zamana bırakın mutlaka birşeyler yapar

Benim merak ettiğim neden " süpriz" beklediğiniz. Yani sevgiliniz size süpriz yaptığında doğum gününüzü kalpli böcekli pastalarla ya da çiçekle kutlayınca ve ya hediye alınca ne gibi bir fark oluyor?? Önemli olan kutlaması değil mi. Yapısında olmayabilir kutlamaları sevmiyor olabilir. Siz her seferinde özel günlerde kutlama yapıyorsunuz ama sordunuz mu hiç sen bunlar seviyor musun diye ?? Bu kadar isteksiz olma sebebi acaba hoşlanmıyor olması olabilir mi ?? Parası olabilir ama karakteri değildir ondan dolayı sevmiyordur. Süpriz yapmıyordur size göre belki sadece 1 mesaj atıp geçiyordur ama hatırlıyordur en azından. Sizi sevdiğini hediyelerle değil farklı yollarla gösteriyordur diye düşünüyorum. Bence süprizlere ve hediyelere bu kadar anlam yüklemeyin.

bütün yorumlari okumadim
olay bi sürprizse, sevgisinden süphe etmene gerek yok cünki bazi insanlarin yapisinda yok
bence umursamadigindan degil. benim kardesimin nisanlisida öyle hediye felan alir dogum günü yildönümlerinde ama sürprizdi cicekti gereksiz bulur. hediyeyi de gereksiz bulurda kardesimin korkusundan mecbur aliyo :KK48:

öküz gillerden oldugu için hiç yadırganacak bir durum değil :110: bu familyadaki canlılar genel itibariyle böyledir:KK12:

Allah canını almasin :KK70::KK70::KK70:
anacim benimki de bana 3 yıldır bir kere çiçek aldı. Sağolsun doğum günümde pasta alır hediye alirda süpriz durumu yok yani. Bagajdan çıkarıyor pastayı, al kız gidince mumunu üfle sonra yeriz birlikte kuşim filan der :KK70: hediye de alır ekmek almış gibi uzatır sonra bir milyon kere sorar beğendin mi begendinmi. Ayilip bayilmazsam tatmin olmuyor deli mi ne anlamadım :KK70: yani benimki orta halli. Bir güne bir gün 14 Şubat sabaaaahi bir cicekle süpriz yapsın bir hediye alsın o da yok. Doğum gününden doğum gününe pasta hediye. Ona da şükür. Olamadık söyle kapisina çiçek cikolat gelenlerden. Kısmet valla

Bari doğum günü hediyesini kendinisi özenle seçsin ya. Ne demek annem sana bunu aldı. Bu da öküzlüğün daniskası olmuş.

Belki 7 yıldır yorulmuştur. 17 yaşında daha çok gençken hatta toyken başlamışsınız.
Herkeste aynı karakterde olmuyor demek ki sevmiyor böyle şeyleri. Bazı şeyler zorlamayla olmaz maalesef

X