sevgilim hep güzel olamamı istiyor

Evliliği takıntı yapma, ehliyetini al arabanı al gez biraz, yurtdışına çıkamıyorum diyorsan tr'de görmediğin şehirlere hit, emin ol o evli arkadaşlarının çoğu senin yerinde olmsk ister. Bu arada güzellik konusunda büyük bir yanılgın var, benim kız kardeşim çok güzel, yüz fizik hepsi tamam ama eski erkek arkadaşı saçının uçları kırık, dizlerin düz ve ellerin çatlak demiş yani kusur arayan buluyor. O da bu sebeple ayrıldı, kendini kimseye ezdirme.
Belki de maddiyat için seni seçti, böyle bir evliliği mi hak ediyorsun?

sana bu hakaretleri yapan adamı seviyosan sen normal değilsin

Kesinlikle ayrilin sizi sevseydi gozune dunyanin en guzel kizi olarak gorulurdunuz.her zamn makyajli bakimli gezmek imkansiz evlendiginiz kisi sabah uyandiginiz halinizle sevmeli.

Koşarak kaç bu adamdan..Benden sana tavsiye kadın her daim güzel bulunmak ister sürekli kendini beğendirme çabası ruhunu yorar psikolojik eziyet bu..Seven insan her halinle sevip gönlünü hoş eder.Bu ne sanıyor ki kendini sürekli onu memnun etme çabası ile kendini kaybedersin hiç düşünme gerçekten çok yıpranırsın

Sana ayrıl yada ayrılma gibi tavsiye vermek benim haddim değil ama söyleyeceğim tek şey bir insan için kafanda acabalar varsa o insan hayatındaki doğru kişi değildir.
Bir diğeri de erkek arkadaşının yapısı bu anladığım kadarıyla onun değiştirebileceğin umuduna kapılma bir insan özellikle erkekler 7 sinde neyse 70'inde odur.

Önce bir, ben güzel değilim kabulünden kurtulun. Kim sonsuza kadar güzel ki, güzel olanlar aldatılmıyor mu? Kime göre neye göre güzel. Yani ortalama insan ömrü, bizlere bahşedilmiş bir 60 70 yıl ve siz bu ömrü güzel miyim çirkin miyim neden çirkinim şeklinde özgüvensizliklerle ve kendinizi kötü hissettiren biriyle geçirmeyi cidden istiyor musunuz?
Hayat sadece güzel olmaktan, hep sevilmekten ibaret değil. Varsın birisi de size deli gibi aşık olmasın. Ama bir can yoldaşınız olsun. İyi günde çirkin hissettiğiniz günlerde, hastalıkta, bakımsızken.
Bu devirde güzel insan kolay bulunuyor ama vefa maalesef çok zor bulunuyor.

Beni de lisedeyken birisi bir yerimi begenmedigi icin cok sevdigi halde bir turlu kabullenememisti. Allahim simdi sokakta gorsem yuzune tukururum igreti bakarim gucluyum cunku. O zamanlar iradesizmisim

Öncelikle bu konuyu içine dert edebildiğine göre hakikaten duyarlı birisin sen.. bu cepte sonra "onu" anlatışın bile çok şık, hanım hanımcık... bu da cepte ama bir de beyefendiye bakalım... ağzına geleni düşünmeden söyleyen... bu cepte üstelik de -burçlara takık değilimdir ama çevremde çok örneği var- KOÇ BURCU bu da cepte

Yani özetle ruhu güzel, eminim kendi de güzel bir arkadaşımız olarak sen, bu kişiye fazlasın canım benim... Koç Burçları ilişkilerde dışarıya dönük, çapkın, hırslı, para harcamayı seven (ama dışarıya ve gösteriş olsun diye, yani sana değil maalesef), cinsel enerjisi yüksek ve karşıdan da fiziksel olarak da ruhsal olarak da bunları bekleyen bir yapıdadırlar.. Ha, bu kötü mü? Elbette bu minvalde birisi ile beraber olurlarsa denk oldukları için kötü değil. Ama genelde bunların üstesinden gelen kızlarımız; fettan, taht oyunlarını bilen, işveli, bakımlı ve hatta onlar kadar gözü dışarıda olan yapıda olurlar. Bu ise bir yay olarak seni aşar. Sen de enerjiksin, gezmeyi tozmayı, hareketi seversin ama onunkisi ile aynı değil inan bana.

O yüzden yol yakınken, ileride de "ben bu adama yemedim yedirdim içmedim içirdim, neden beni dımdızlak bıraktı" dememek için, hemen ayrıl ondan. Ayrıldıktan sonra kaybetme içgüdüsü ile peşine düşecektir, hah onu da şuraya yazıyorum. Ama asla gardın düşmesin. Süslü sözlerine aldanma. Çünkü bil ki, o da kötü biri değil, ama siz doğanız gereği denk değilsiniz. Sana şöyle enerjisi senin gibi güzel bir Kova lazım aslında

Şaka mısınız ? Adam çirkinsin diyor, siz artık başkasıni bulamam diyorsunuz :)

Neden sürekli bir kendinizi beğendirme hali içindesiniz ? Fotoşoplu resim atmalar falan,ne gerek var,bu kadar mı iltifata muhtaçsiniz.

Bu adam sizi sevmiyor , kendini zorluyor ama olmuyor.Annesi de kendisi de maddiyat peşinde.

Oo küçük beyin başka derdi var mıymış?
Ne ayıp... Insan sevdiğine kırılacağini bile bile böyle laflar etmez.
Sen kaç kurtar kendini. Evlenince hayat öyle toz pembe olmuyor. Lohusayken ki bir resmim var maşallah üstüm çarşamba pazarı.. O haldeykeb bile seni güzel görebilecek biri olmalı ki mutlu olasin.

Bu adamla evlenilmez

Boyle dis gorunuse onem veren insanlarla evlenilmez canim hep disariya dönük olurlar.. Eminim karsina seni gerckten her halinle seven bi insan cikicaktir.. Benim esimde makyaj yapinca kizar ev halimi daha cok sever ben kizarim ona ama boylesi daha iyi her an bakimli olamiyosun cunku :))

Ayy ne güzel benimkide elestirci ve hakaretcidir malesef. Sakincasi yoksa esinizin burcu nedir
Başak burcu eşim çok iyidir ama eleştiri yönü fazladır. Sevgi saygı çok farklı bişey yoksa eşimde çok pimpiriklidir ev düzeni konusunda çok titizdir eğer bir eksiğim olursa ya söyler kırmadan yada kendi yapar

Yaptık bacım yaptım adım evliya çelebiye cıktı herkz beni ne kadar çok gezdiğim ile hafızalarına kazıdı.. artık yalnızlıktan çok bıktım 20 li yaşlarım yalnız geçti bari 30 lu yaşlarım yalnız geçmesin die evlenmeye karar verdim sevmeden ısınmadan da olmuyo tamam ölüp bitmesemde sevdim ısındım kıskanıyorum onu çok.. böyle yaptıkça daha çok kıskanıyorum onu güzel kızlardan..

Çalışan bir kadınsınız birikiminiz de var gidin artık her şeyin çözümü var. Göz altlarına aydınlık veren dolgu yapıyorlar. Burnunuzu dişlerinizi yaptırabilirsiniz. Kendiniz için ama. Fakat en başta bu adamdan ayrılın lütfen. Sonra kendinize iyi bir bakım yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…