sevgilim hep güzel olamamı istiyor

Allah'ın yarattığı hiç bir canlı çirkin değildir. Hepimizin vücudun da orantısızlıklar var maddi durumunuz iyi ise beğenmediğiniz yerleri operasyon ile değiştirebilirsiniz, tıp o kadar gelişti ki. Sevgilinize gelince bence ayrılın sizi dış görünüşünüz ile rencide eden biri ile bir ömür geçiremezsiniz hayatınız boyunca istediğiniz başarılara imza atın ona istediğiniz kadar yaranmaya çalışın tartıştığınızda her zaman sizi kötü hissettirecek bir şeyler bulacaktır. Bunları söylemesinin sorumlusu siz değilsiniz kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyor bence.

Kendine göre Güzel bir kadından gördüğü azıcık sempati sizden vazgeçmesine sebep olacak zaten yakın zamanda olur o sizi bırakır bu gidişle,

Canım çok güzel olan kadınlar bile aldatılıyor mesela ,demekki çok güzel olmak yetmiyor,güzellik okadar önemli olan bişey değil, önemli olan vijdan,insanlık duygusu,bi insanın içinde sevgi ve iyi niyet varsa, zaten her halinle sever ve saygı duyar sana, saygısı olmayan birine yüz verme,kendi deyerinide hiç kimse için ,küçümseme,her insan değerli ve özeldir

Son düzenleme:

Yakın zamanda evlenmeyi düşünüyormuşsunuz. Yani seni sevmiyor olsa neden evlilik kararı alsın adam. Benim de eski sevgilim öyle biraz gelişine konuşan bi adamdı. Ama iyi niyetli olduğunu bildiğim için çok takılmazdım. Yani belki kendisini uyarabilirsin. Ayrılık kararı almadan evvel böylece bi şans vermiş olursun. Mutlu olacaksınız belki fevri davranma derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…