sevgilim hep güzel olamamı istiyor

Öncelikle bu konuyu içine dert edebildiğine göre hakikaten duyarlı birisin sen.. bu cepte :KK66: sonra "onu" anlatışın bile çok şık, hanım hanımcık... bu da cepte :KK66: ama bir de beyefendiye bakalım... ağzına geleni düşünmeden söyleyen... bu cepte :KK66: üstelik de -burçlara takık değilimdir ama çevremde çok örneği var- KOÇ BURCU :duduk: bu da cepte :KK66:

Yani özetle ruhu güzel, eminim kendi de güzel bir arkadaşımız olarak sen, bu kişiye fazlasın canım benim... Koç Burçları ilişkilerde dışarıya dönük, çapkın, hırslı, para harcamayı seven (ama dışarıya ve gösteriş olsun diye, yani sana değil :KK43: maalesef), cinsel enerjisi yüksek ve karşıdan da fiziksel olarak da ruhsal olarak da bunları bekleyen bir yapıdadırlar.. Ha, bu kötü mü? Elbette bu minvalde birisi ile beraber olurlarsa denk oldukları için kötü değil. Ama genelde bunların üstesinden gelen kızlarımız; fettan, taht oyunlarını bilen, işveli, bakımlı ve hatta onlar kadar gözü dışarıda olan yapıda olurlar. Bu ise bir yay olarak seni aşar. Sen de enerjiksin, gezmeyi tozmayı, hareketi seversin ama onunkisi ile aynı değil inan bana.

O yüzden yol yakınken, ileride de "ben bu adama yemedim yedirdim içmedim içirdim, neden beni dımdızlak bıraktı" dememek için, hemen ayrıl ondan. Ayrıldıktan sonra kaybetme içgüdüsü ile peşine düşecektir, hah onu da şuraya yazıyorum. Ama asla gardın düşmesin. Süslü sözlerine aldanma. Çünkü bil ki, o da kötü biri değil, ama siz doğanız gereği denk değilsiniz. Sana şöyle enerjisi senin gibi güzel bir Kova lazım aslında :KK66:

Konuyla alakasi Yok ama kova erkeklere nasil sence asla aramiyir msj atmiyor ama evlerine gittigimde gozu surekli ustumdr (aile dostunun oglu)

Yaptık bacım yaptım adım evliya çelebiye cıktı herkz beni ne kadar çok gezdiğim ile hafızalarına kazıdı.. artık yalnızlıktan çok bıktım 20 li yaşlarım yalnız geçti bari 30 lu yaşlarım yalnız geçmesin die evlenmeye karar verdim sevmeden ısınmadan da olmuyo tamam ölüp bitmesemde sevdim ısındım kıskanıyorum onu çok.. böyle yaptıkça daha çok kıskanıyorum onu güzel kızlardan..

ama sana müstehak o zaman :KK70: şaka bir yana, yahu anlatamadık... 30'lu yaşların bu adamla başlasa da... sonra yalnız geçecek... demedi deme... ah ya!

Başak burcu eşim çok iyidir ama eleştiri yönü fazladır. Sevgi saygı çok farklı bişey yoksa eşimde çok pimpiriklidir ev düzeni konusunda çok titizdir eğer bir eksiğim olursa ya söyler kırmadan yada kendi yapar
Benim eşim ikizler. Ben akrebim. Ikizler çok eleştiricidir. Ve bunu yaparken insani intihara sürükleyebilir. Bu nedenle ayrilmayi dusunuyoruz. Ve baska odalara gelir pesimden kapidan beynimi yer gider. Yani ikizlerin elestirisi yıkıcı ve aciz bir şekilde.

Ama bildigime göre basak yapici sizin daha iyi olmaniz icin elestiri yapiyor olmali. Yani nefret tohumlari ekmeden öyle degil mi ? Aaa ne guzel bide inat etmeyip kendi yapiyor. Benim esim bir seyi 1 ay soyler ama alipta ben kaldirayim demez. Sadece soyler. Sözde cok seviyor.
InşaAllah hep böyle sevgi ve saygı dolu olsun aileniz

Öncelikle bu konuyu içine dert edebildiğine göre hakikaten duyarlı birisin sen.. bu cepte :KK66: sonra "onu" anlatışın bile çok şık, hanım hanımcık... bu da cepte :KK66: ama bir de beyefendiye bakalım... ağzına geleni düşünmeden söyleyen... bu cepte :KK66: üstelik de -burçlara takık değilimdir ama çevremde çok örneği var- KOÇ BURCU :duduk: bu da cepte :KK66:

Yani özetle ruhu güzel, eminim kendi de güzel bir arkadaşımız olarak sen, bu kişiye fazlasın canım benim... Koç Burçları ilişkilerde dışarıya dönük, çapkın, hırslı, para harcamayı seven (ama dışarıya ve gösteriş olsun diye, yani sana değil :KK43: maalesef), cinsel enerjisi yüksek ve karşıdan da fiziksel olarak da ruhsal olarak da bunları bekleyen bir yapıdadırlar.. Ha, bu kötü mü? Elbette bu minvalde birisi ile beraber olurlarsa denk oldukları için kötü değil. Ama genelde bunların üstesinden gelen kızlarımız; fettan, taht oyunlarını bilen, işveli, bakımlı ve hatta onlar kadar gözü dışarıda olan yapıda olurlar. Bu ise bir yay olarak seni aşar. Sen de enerjiksin, gezmeyi tozmayı, hareketi seversin ama onunkisi ile aynı değil inan bana.

O yüzden yol yakınken, ileride de "ben bu adama yemedim yedirdim içmedim içirdim, neden beni dımdızlak bıraktı" dememek için, hemen ayrıl ondan. Ayrıldıktan sonra kaybetme içgüdüsü ile peşine düşecektir, hah onu da şuraya yazıyorum. Ama asla gardın düşmesin. Süslü sözlerine aldanma. Çünkü bil ki, o da kötü biri değil, ama siz doğanız gereği denk değilsiniz. Sana şöyle enerjisi senin gibi güzel bir Kova lazım aslında :KK66:

Koç burcu erkegini ne kadar net tanimlamissiniz, aynen de boyleler ya.. onlara kendileri gibi biri gerekir.

Konuyla alakasi Yok ama kova erkeklere nasil sence asla aramiyir msj atmiyor ama evlerine gittigimde gozu surekli ustumdr (aile dostunun oglu)

bingo! (elbette ki tanımadan etmeden cevaplamak zor ama) Kova biraz "kol kırılır yen içinde kalır"lardandır. Şöyle ki; istese en kral çapkınlardan olur, ama işin içinde senin mevzuunda olduğu gibi aile, hürmet, sorumluluk gibi konular var ise, ve karşındakine de -bak burası önemli- değer veriyorsa, kolay kolay açılmaz. Uzun uzun inceler (nasıl tanıdık geldi mi :KK66: )... güvenmek ister bak! Ama bir de güvenirse ve temeli sağlam olursa var ya, mmhhh... tadından yenmez. Artık bir adet size el üstünde tutanınız vardır :))) ama bu güzel yönü... Buna varabilmek için onun entellektüel heyecanından yaşam enerjisine kadar her alanında onu motive edecek güleryüzünüz ve az da olsa donanımınız olmalı. O zaman size her geçen gün bağlanır.

Ama hissiyatımı soracak olursanız, size boş değil... Sizi izlemeye almış. Emin olmak istiyor. Hem kendinden hem sizden... Üstüne aşırı düşmeyin ama tamamen de geri çekilmeyin. Neşeli, fresh fresh olun hep :) aslaaa kıskandırmaya çalışmayın, çok zekilerdir genelde, hemen anlarlar ve ters teper. Onun iyi arkadaşı olun. Ama bunu yaparken de kadın kimliğinizi hiç geri plana atmayın...

Benim eşim ikizler. Ben akrebim. Ikizler çok eleştiricidir. Ve bunu yaparken insani intihara sürükleyebilir. Bu nedenle ayrilmayi dusunuyoruz. Ve baska odalara gelir pesimden kapidan beynimi yer gider. Yani ikizlerin elestirisi yıkıcı ve aciz bir şekilde.

Ama bildigime göre basak yapici sizin daha iyi olmaniz icin elestiri yapiyor olmali. Yani nefret tohumlari ekmeden öyle degil mi ? Aaa ne guzel bide inat etmeyip kendi yapiyor. Benim esim bir seyi 1 ay soyler ama alipta ben kaldirayim demez. Sadece soyler. Sözde cok seviyor.
InşaAllah hep böyle sevgi ve saygı dolu olsun aileniz
Canım ya üzüldüm keşke böyle olmasaydı aslında akışına bırakılsa daha iyi olur hersey erkeğin çok konuşması kaynana gibi de kötü oluyor. Erkeğin fıtratında olmamalı böyle çok fazla eleştirmek konuşmak taş yerin de ağırdır

bingo! (elbette ki tanımadan etmeden cevaplamak zor ama) Kova biraz "kol kırılır yen içinde kalır"lardandır. Şöyle ki; istese en kral çapkınlardan olur, ama işin içinde senin mevzuunda olduğu gibi aile, hürmet, sorumluluk gibi konular var ise, ve karşındakine de -bak burası önemli- değer veriyorsa, kolay kolay açılmaz. Uzun uzun inceler (nasıl tanıdık geldi mi :KK66: )... güvenmek ister bak! Ama bir de güvenirse ve temeli sağlam olursa var ya, mmhhh... tadından yenmez. Artık bir adet size el üstünde tutanınız vardır :))) ama bu güzel yönü... Buna varabilmek için onun entellektüel heyecanından yaşam enerjisine kadar her alanında onu motive edecek güleryüzünüz ve az da olsa donanımınız olmalı. O zaman size her geçen gün bağlanır.

Ama hissiyatımı soracak olursanız, size boş değil... Sizi izlemeye almış. Emin olmak istiyor. Hem kendinden hem sizden... Üstüne aşırı düşmeyin ama tamamen de geri çekilmeyin. Neşeli, fresh fresh olun hep :) aslaaa kıskandırmaya çalışmayın, çok zekilerdir genelde, hemen anlarlar ve ters teper. Onun iyi arkadaşı olun. Ama bunu yaparken de kadın kimliğinizi hiç geri plana atmayın...

Supersin valla astrologlar eline su dokemez Aynen oyle ... Cunku annesi bni ona almak istiyormus galiba ama bunda tik Yok ... Cok mesafeli

Sizinde sevgiliniz eşiniz nişanlınız sizi eleştiriyor mu?
Ben çoook güzel bi kız değilim fiziğim saçlarım güzel fena değil ama yüzüm güzel değil kabul ediyorum gülünce damaklarım gözükür gözlerimin altı çok mor ve çukur çok hemde yanaklarıma kadae cukur diyim yani burnumda büyük ve uzun güzel bulmuyorum kendimi ama sevimli buluyorum birazcık işte oda bazım resimlerde yanaklarım dudaklarım sevimli cıkıo saçlarımda gür ve sarı dümdüz olduğu için bazı fotolarda sevimli cıkabiliyorum arasa :)

Onun dışında kesinlikle yüzgüzeli bebek yüzlü bi kız değilim kusursuz değilim kabul ediyorum..

Yaşım 29 üni meZunuyum iyi bir işim kariyerim var.. bütün arkadaşlarım evlendi bi ben bekar kaldım.. 4 ay önce ortak arkdaş ortamında yakışıklı biri ile tanıştım aynı ünide okumıuşuz işinde gücünde iyi biri çok etkilendim ve sevgili olduk anlaşırsak ta devam ederse ekim kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz annesi beni beğenmiş maddi durumları pek yok hatta benden daha az maaş alıyor ama gelecek vaad eden bir işte çalıştığı için o kısmını takmıyorum pek birşey istemiyorum masraflı şeyler düğünde... e yaşımda geldi birazda mantık var işin içinde gönlüm de ısındı gözümde beğendi okumuş etmiş benim gibi diyorum anlaşırız diyorum ve yuvamı kurmak istiyorum bende

Fakat aklıma takılıan birşey var kendisi koç burcu ben yay eleştirmeyi çok sevio bende komplekse giriyorum dış görünüşümü eleştiriyor dün gece bana ilk görüştüğümüZde gözüme çok bakımsı çirkin gelmiştin konuştukça ısınmıştım dedi üzüldüm buna kavfa cıkardım.. eskiden hoşlandığı kızdan bahsetmişti bana bende ona bahsetmiştim eskilerden sen daha yakışıkşısn dedim oda sen daha güzelsin dedi demesine ama kız taş taş bişdiğin ben ondan güzel değilim baktım insgrmdn resimlerine kızın..
bana sürekli çirkin sin ev halin hiç çekilmio felan die bakımsız gördüğü zaman hemen eleştiriyor bep süslü bakımlı olcan
Bazen foto çekip oynuyorum bilerek foto ile lekeleri siliom felan gönderiom bayılıo ozaman iltifarlar yağdırıyo bana
Yani beğenince beğendim diyo beğenmeyincede çok kırıcı oluo içinee saklamıo
Komplkse girdim ömür boyu bakımlu makyajlımı gezicem beğensin hep die hiç mi ev halinde gezemicem

Ayrılmayı düşünüyorum ama seviyorumda şuan kavga ettiğimiz için konuşmuuoeuz kafasını dinlicelmil az çok üstüne gittim sen beni beğenmiyorsın sevmiyprsun dedim
Ne yapmalıyım
Size çirkin diyen birinin sizi seviyor olma ihtimali yok.iyi bir işin varsa bakımlı olmak çok kolay birkaç estetik ameliyat düşünebilirsin.bence ayrılmak en mantiklisi.erkekler gördüğünü sever kadınlar duyduklarını derler ya işte aynen öyle birşey.ayrıca seven adam sevdiğini kırmaz patavatsız olmaz

Evlenince insan kokusmus kiyafetlerle, dizi cikmis camasir suyu dokulmhs esofmanlarla geziyor. Yeri geliyor ev topuzunu iki gun acmadigin oluyor. Dis fircalamayi bile unutuyor bir sure sonra bu bakimsizlik rutinine alışıyorsun, çunku rahatina gidiyor. Simdiden seni bu kadar uzen bir insanla nasil mutlu olacaksin bilmiyorum. Kör kütük bir aşk yoksa dis görünüş biraz önemli oluyor evet, ama karsi tarafin ozguvenini dusurecek kadar olmamali. Aynica sizin begenmediginiz kusurlarınız bir estetik operasyona bir cilt bakimina bakar. Siz de bu halinizden rahatsizsaniz kucuk operasyonlar gecirebilirsiniz. Sonucta bu sektor insanlarin mutluluğu icin var. Ayrica unutmayin, kendinizi bir begenmemeye baslarsaniz dunyanin en guzeli de olsaniz yine begenmezsiniz. İsş biraz sizde bitiyor.

Ya bu tipine güvenme egosu nedir ya? Adam bakıyor aynaya, yakışıklı bir adam. Telefona bakıyor, kızlar like like like. E adam diyor ki, benim artık seçiçi olmam lazım. Kendi ayarımı bulmam lazım. Ben en iyisini hak ediyorum. Çünkü ben aşırı yakışıklıyım, popülerim ben. Gereksiz bir ego, kendini beğenmeler, herkese tepeden bakmalar.. Siniiiiirrr oluyorum.

Sen ki gayet özgüven sahibi bir kızsın. Kendini eleştirebilen bir kız kendine güveniyordur. Kendiyle barışıktır. Bütünüyle kendini seviyordur zaten. Onun kendini kötü hissetmesini sağlayanlar, işte bu tür erkekler. Bir erkek dünyanın en güzel kadınını bile çirkin hissettirebilir. En çirkin kadınını da dünyalar güzeli hissettirebilir. Tabi eğer o kişiye karşı duygularınız varsa.. Yoksa nötr olduğunuz bir insanı tınlamazsınız. Bu hissiyatları yaşamazsınız. Sadece önemsediğiniz insanın sözleri etkiler sizi. Sizde bu yüzden etkileniyorsunuz. Önemsiyorsunuz. Ama bence deli gibi de aşık değilsiniz. Çünkü bir insandan önce hoşlanırsın, sonra onun karakteri kişiliği onu sevip sevmemeni sağlar. Zaman içinde gerçekleşir. Sizin ki hep negatif ilerlemiş.

Bakımlı ve temiz olmak ayrı şey, makyaj güzeli olmak ayrı. Makyaj yapan bakımlıdır diye bir şey yok, yok, yok. Makyajin esiri olmayin. Bu adam sizi germekten baska bir sey yapmiyor.

Bırakın ne hali varsa görsün. Gitsin bir kuaförle anlaşsın, görüştüğü kızlara sponsor yapsın, yanında habire makyajını tazelesinler ki kadınlardan soğumasın. Siz uzak durun.

Siz kendinize böyle baktıktan sonra adam size napsın sayın konu sahibesi ? :olamaz:

"Yaşım geçiyor, evde kaldım."

Ne demek mesela bu, nedir bu 29 yaşa yüklenen köprüden önceki son çıkış anlamı. :işsiz:

Yahu dünyanın her yerinde 30-40 yaş arası kadınlar deli gibi rağbet görürken bizde 29'u deviren unumu eledim eleğimi astım moduna giriyo. :kızgın:

Tabi dünyada kadınlar o yaşa kendilerini tanıyarak, olgunlaşarak, ilişkiden veya evlilikten ne beklediklerini bilerek geliyolar. Eğlenceliler, kendilerine önem veriyolar ve hayatı dolu dolu yaşıyolar. :KK37::KK37:Siz napıyosunuz, kendinize erken emekli muamelesi yapıyosunuz.:KK20::KK20:

"Artık kimseyi bulamam"

Gayet de bulursunuz, serbest piyasa ekonomisi. :cool::cool:

"Ben güzel değilim."

Yanlış.
Kimsenin her parçası mükemmel değil. Öte yandan herkesin mükemmel en az bi tane parçası var.

Önemli olan mükemmel parçaları ön plana çıkarırken begenmediklerimizi zarifce geri plana itmek. :KK36:

Ve görüntüyü tavırla tanımlamak. Eğer ben o gün o adamın karşısında kendimi dünyanın en seksi/en güzel/en zarif/en sevimli kadını olduguma inandırabiliyosam, o tavra bürünebiliyosam o adam sıkıyosa buna inanmasın. :KK8::KK8:

Bu işin bi boyutu, adam katlanılmaz bi hal aldıysa şutlamanıza hicbir engel yook yani özetle. :KK73:

Öte yandan ben adamın koşarak kaçılması gereken bi insan oldugunu düsünmedim.

Evet pis bi huyu var hatta iki tane var: şekilcinin önde gideni ve beyniyle dili arasında yeterli mesafe yok o nedenle de her düsündügünü söylemesi gerekiyo zannediyo. :olamaz: Yazık vitrin meraklısı nezaket yoksunu garibim. :KK70:

Ama hayatta hiçbir partner kusursuz halde kargoyla eve teslim edilmiyor bu da bi gerçek. Sizin de pek ayrılasınız yok bu da başka bi gerçek. O halde herkesin kötü huyları var, mesele bu huy ne kadar tolere edilebilir, ne kadar yontulabilir, iliskiyi ne kadar yıpratır, kişi kendini düzeltebilir mi bunları tartmak sanırım.

Güzel bakımlı gittiğim zaman yanına çok tatlısın diyor yüzümü okşuyor felan ellermi öpüyo felan ellerim güzel çünkü bende beğeniyorum oda söylüyor hep ellerin çok güzel diye.. ama ona resim attım mesela çok tipsizim bugun die bana dediki dudakların kurtarıyo.. yani evet çirkinsin ama dudakların güzel... beğenmiyor işte beni

Mesela bu diyalogu hiç sizin anladıgınız gibi anlamadım ben. Bana sevimli bile geldi :KK23: Kötü, ucuz ve klişe bi yalanla sizi pohpohlamamış; aksine esprili ve hoş bi yanıt vermiş. Hatta bu diyalogun devamını öyle bi getirebilirdiniz ki alev alırdı oralar :KK70::KK70: Adam size dudaktan orta yapmış, siz ne yaptınız kim bilir :bicak:

Onu zor buldum kızlar dahada kimseyi bulamam ben :KK43: istiyorum ki beni hep beğensin hiç eleştirmesin

Son olarak o hep sizi bakımlı görmek istiyo, öyyle bi sey mümkın degil. Siz hic elestirilmemek hep begenilmek istiyosunuz, e o da mümkün degil. Karsılıklı beklentileri bi tık düsürseniz olurunuz var bence. :p

Supersin valla astrologlar eline su dokemez Aynen oyle ... Cunku annesi bni ona almak istiyormus galiba ama bunda tik Yok ... Cok mesafeli

çok teşekkürler güzel sözlerin için :) estağfurullah diyeyim O:)

ama var ya şahane bir gelişme, eğer senin de gönlün var ise... emin ol o mesafeli oluşu aslında olumluluk... ay inşallah ikiniz için de hayırlıdır da sonucu da güzel olur ve bir yastıkta kocarsınız :KK200:

Canım ya üzüldüm keşke böyle olmasaydı aslında akışına bırakılsa daha iyi olur hersey erkeğin çok konuşması kaynana gibi de kötü oluyor. Erkeğin fıtratında olmamalı böyle çok fazla eleştirmek konuşmak taş yerin de ağırdır
Kesinlikle oyle canim sagol.
Zaten muhabbet etmez konusmaz sadece elestiri yaparken. Kizdigim zaman elimde degil durduramiyorum cenemi ne yapicam ben bilmiyorum diyor.. birbirimizi uzdugumuz icin ayrilmak en iyisi. Zaman yol haritamizi cizecektir. Hayirlisi olsun :/

Seni kusarken ya da çok hasta görse boşar bu
Gitsin kendine manken bulsun
Aynen iyi günde herkes beğenir mutlu olur önemli olan hastalaginda zor gününde hala seni sevmesi yanında olması önemli ki anlattığına göre de hiç yanında olacak birisi değil gözünü doyurmazsan yaninda olmayacak gibi

Bu kadar elestiren bir insana nasil tahamul ediyorsunuz. Farkindaysaniz sizi dogal halinizde begenmiyor. Bendede big smile var, yuzumde lekeler var birde mordu o damaklarim veeee kiloluydum. Genede sevgili kisileri beni elestiremedi .ama komple rahatsiz oldugum ne varsa degistirdim suanda. Sizde bu hakki vermeyin kimseye makyajsizda bakimli olabiliyorsunuz. Birde kimsenin sizin ozguveninizi kirmasina izin vermeyin. Eski sevgililer eskide kaldi devam etseydi ederlerdi ve siz olmazdiniz

Benim de boyle bir erkek arkadasim vardi dis gorunusumden pek memnun olmayan mesela 1 kilo alsam carcar kafami sisiren.

Simdi esim beni her halimle begeniyor, hamileylen kilo aldim aliyorum yine memnun. Mesela benim boyum kisa ama ayaklarim buyuk. Diger mal dalga bile gecerdi (yani inanamiyorum nasil izin verdim boyle bir seye) simdi esim ayaklarimi bile hep sever oksar minik ayaklim der :KK70: biliyorum gercek degil ama hosuma gidiyor.

Anlayacagin bu 2 erkek arasindaki farki net birsekilde gordugum icin diyorum ki salla bu adami moralini daha da bozmasina izin vermee. Ha belki seviyordur seni sever ona birsey demiyorum amaa hep bakimli mi olacaksin yqni sikar insani.

Zor ve hoş olmayan bir durum. Sizi bir ömür eleştirmesine tahammül edeceğinizi düşünüyorsanız devam edersiniz. Sırf onun beğenisini kazanmak için fotoğraflarınızla oynamanız hoş değil neden kendinizi bu duruma düşürüyorsunuz ki? Yaşınız küçük de değil. Ama evlilik için de çok geç kalmış değilsiniz. Kendinize sorun bu adamla bir ömür geçirebilir miyim diye. Eğer cevabınız ne olursa olsun evetse bize bir şey demek düşmez. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Onu zor buldum kızlar dahada kimseyi bulamam ben :KK43: istiyorum ki beni hep beğensin hiç eleştirmesin
Zor buldum ne ya. Bulunmaz hint kumaşı mı bu herif? Ben de 29 yaşındayım ve evet arada üzülüyorum ama böyle biriyle evlenmek yerine bekar ölmeyi tercih ederim. Okumuş etmiş insansınız,kaldırmayın şu pislik heriflerin g... nü. Buradaki boşanma hikayelerini okuyun. Belki sever diye yapılan evlilikler,çok aşık olup evlenenler,parası yenen kadınlar... Daha niceleri var. Çok severek evlenenler bile boşanmış. Bu adam sizinle uzun süre evli kalmaz, kalsa da paranız için kalır. Önce kendinize çirkin demekten vazgeçin.Siz kendinizi ne kadar değerli görürseniz karşı taraf da o kadar değerli görür.

Son düzenleme:
X