Öncelikle bu konuyu içine dert edebildiğine göre hakikaten duyarlı birisin sen.. bu cepte sonra "onu" anlatışın bile çok şık, hanım hanımcık... bu da cepte ama bir de beyefendiye bakalım... ağzına geleni düşünmeden söyleyen... bu cepte üstelik de -burçlara takık değilimdir ama çevremde çok örneği var- KOÇ BURCU bu da cepte
Yani özetle ruhu güzel, eminim kendi de güzel bir arkadaşımız olarak sen, bu kişiye fazlasın canım benim... Koç Burçları ilişkilerde dışarıya dönük, çapkın, hırslı, para harcamayı seven (ama dışarıya ve gösteriş olsun diye, yani sana değil maalesef), cinsel enerjisi yüksek ve karşıdan da fiziksel olarak da ruhsal olarak da bunları bekleyen bir yapıdadırlar.. Ha, bu kötü mü? Elbette bu minvalde birisi ile beraber olurlarsa denk oldukları için kötü değil. Ama genelde bunların üstesinden gelen kızlarımız; fettan, taht oyunlarını bilen, işveli, bakımlı ve hatta onlar kadar gözü dışarıda olan yapıda olurlar. Bu ise bir yay olarak seni aşar. Sen de enerjiksin, gezmeyi tozmayı, hareketi seversin ama onunkisi ile aynı değil inan bana.
O yüzden yol yakınken, ileride de "ben bu adama yemedim yedirdim içmedim içirdim, neden beni dımdızlak bıraktı" dememek için, hemen ayrıl ondan. Ayrıldıktan sonra kaybetme içgüdüsü ile peşine düşecektir, hah onu da şuraya yazıyorum. Ama asla gardın düşmesin. Süslü sözlerine aldanma. Çünkü bil ki, o da kötü biri değil, ama siz doğanız gereği denk değilsiniz. Sana şöyle enerjisi senin gibi güzel bir Kova lazım aslında
Konuyla alakasi Yok ama kova erkeklere nasil sence asla aramiyir msj atmiyor ama evlerine gittigimde gozu surekli ustumdr (aile dostunun oglu)