sevgilim hep güzel olamamı istiyor

Sizinde sevgiliniz eşiniz nişanlınız sizi eleştiriyor mu?
Ben çoook güzel bi kız değilim fiziğim saçlarım güzel fena değil ama yüzüm güzel değil kabul ediyorum gülünce damaklarım gözükür gözlerimin altı çok mor ve çukur çok hemde yanaklarıma kadae cukur diyim yani burnumda büyük ve uzun güzel bulmuyorum kendimi ama sevimli buluyorum birazcık işte oda bazım resimlerde yanaklarım dudaklarım sevimli cıkıo saçlarımda gür ve sarı dümdüz olduğu için bazı fotolarda sevimli cıkabiliyorum arasa :)

Onun dışında kesinlikle yüzgüzeli bebek yüzlü bi kız değilim kusursuz değilim kabul ediyorum..

Yaşım 29 üni meZunuyum iyi bir işim kariyerim var.. bütün arkadaşlarım evlendi bi ben bekar kaldım.. 4 ay önce ortak arkdaş ortamında yakışıklı biri ile tanıştım aynı ünide okumıuşuz işinde gücünde iyi biri çok etkilendim ve sevgili olduk anlaşırsak ta devam ederse ekim kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz annesi beni beğenmiş maddi durumları pek yok hatta benden daha az maaş alıyor ama gelecek vaad eden bir işte çalıştığı için o kısmını takmıyorum pek birşey istemiyorum masraflı şeyler düğünde... e yaşımda geldi birazda mantık var işin içinde gönlüm de ısındı gözümde beğendi okumuş etmiş benim gibi diyorum anlaşırız diyorum ve yuvamı kurmak istiyorum bende

Fakat aklıma takılıan birşey var kendisi koç burcu ben yay eleştirmeyi çok sevio bende komplekse giriyorum dış görünüşümü eleştiriyor dün gece bana ilk görüştüğümüZde gözüme çok bakımsı çirkin gelmiştin konuştukça ısınmıştım dedi üzüldüm buna kavfa cıkardım.. eskiden hoşlandığı kızdan bahsetmişti bana bende ona bahsetmiştim eskilerden sen daha yakışıkşısn dedim oda sen daha güzelsin dedi demesine ama kız taş taş bişdiğin ben ondan güzel değilim baktım insgrmdn resimlerine kızın..
bana sürekli çirkin sin ev halin hiç çekilmio felan die bakımsız gördüğü zaman hemen eleştiriyor bep süslü bakımlı olcan
Bazen foto çekip oynuyorum bilerek foto ile lekeleri siliom felan gönderiom bayılıo ozaman iltifarlar yağdırıyo bana
Yani beğenince beğendim diyo beğenmeyincede çok kırıcı oluo içinee saklamıo
Komplkse girdim ömür boyu bakımlu makyajlımı gezicem beğensin hep die hiç mi ev halinde gezemicem

Ayrılmayı düşünüyorum ama seviyorumda şuan kavga ettiğimiz için konuşmuuoeuz kafasını dinlicelmil az çok üstüne gittim sen beni beğenmiyorsın sevmiyprsun dedim
Ne yapmalıyım
Benim eşimde koç burcu hiç böyle biri değil süsü püsü sevmez yapay bulur hatta doğal güzellik onun için daha hoş gelir bence karşınızda kişi ne kadar yakışıklı olsada aşağılık kompleksi olan biri sizin moralinizi bozarak kendini yükseltiyor bu adamla olmaz

Herkes öncelikle dış görünüşe bakar ama sonra sevdikçe umursamaz.
Bu adamın sevmeye niyeti yok gibi.
İlk görüş önemlidir sizi o zaman etkileyici bulmadığı için hep kıyaslıyor.
O densiz densiz konuştukça siz de fotoshoplarla ilgisini çekmeye çalıştığınız, yani o fikrini destekler şekilde davrandığınız için yerleşmiş o fikir onda.
Bu kişi evlendiğinizde her noktanızı görecek ki insan vücudu asla ve asla kusursuz olamaz.
O zaman nasıl güveninizi kaybedeceğinizi düşündünüz mü hiç?
Siz de onda eleştirecek şey bulup bunu ona söylediğinizde o size ciddi anlamda tepki gösterir ve ayrılırdı.
Siz de bir daha asla yapmazdınız değil mi?
Kısacası adam olgunlaşmamış ve sizi de insan ya da hayat arkadaşı olarak göremiyor. Madde gibi güzelseniz sizinle ilgili değilseniz tü kaka. Ama hayat bu değil ki.
Burcu ile de alakalı bir durum değil, yetişme ve görgü ile alakalı böyle şeyler.
Çok ciddi düşünmelisiniz.

Ben çoook güzel bi kız değilim fiziğim saçlarım güzel fena değil ama yüzüm güzel değil kabul ediyorum gülünce damaklarım gözükür gözlerimin altı çok mor ve çukur çok hemde yanaklarıma kadae cukur diyim yani burnumda büyük ve uzun güzel bulmuyorum kendimi ama sevimli buluyorum birazcık işte oda bazım resimlerde yanaklarım dudaklarım sevimli cıkıo saçlarımda gür ve sarı dümdüz olduğu için bazı fotolarda sevimli cıkabiliyorum arasa :)

Onun dışında kesinlikle yüzgüzeli bebek yüzlü bi kız değilim kusursuz değilim kabul ediyorum..

Yaşım 29 üni meZunuyum iyi bir işim kariyerim var.. bütün arkadaşlarım evlendi bi ben bekar kaldım.. 4 ay önce ortak arkdaş ortamında yakışıklı biri ile tanıştım aynı ünide okumıuşuz işinde gücünde iyi biri çok etkilendim ve sevgili olduk anlaşırsak ta devam ederse ekim kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz annesi beni beğenmiş maddi durumları pek yok hatta benden daha az maaş alıyor ama gelecek vaad eden bir işte çalıştığı için o kısmını takmıyorum pek birşey istemiyorum masraflı şeyler düğünde... e yaşımda geldi birazda mantık var işin içinde gönlüm de ısındı gözümde beğendi okumuş etmiş benim gibi diyorum anlaşırız diyorum ve yuvamı kurmak istiyorum bende

Fakat aklıma takılıan birşey var kendisi koç burcu ben yay eleştirmeyi çok sevio bende komplekse giriyorum dış görünüşümü eleştiriyor dün gece bana ilk görüştüğümüZde gözüme çok bakımsı çirkin gelmiştin konuştukça ısınmıştım dedi üzüldüm buna kavfa cıkardım.. eskiden hoşlandığı kızdan bahsetmişti bana bende ona bahsetmiştim eskilerden sen daha yakışıkşısn dedim oda sen daha güzelsin dedi demesine ama kız taş taş bişdiğin ben ondan güzel değilim baktım insgrmdn resimlerine kızın..
bana sürekli çirkin sin ev halin hiç çekilmio felan die bakımsız gördüğü zaman hemen eleştiriyor bep süslü bakımlı olcan
Bazen foto çekip oynuyorum bilerek foto ile lekeleri siliom felan gönderiom bayılıo ozaman iltifarlar yağdırıyo bana
Komplkse girdim ömür boyu bakımlu makyajlımı gezicem beğensin hep die hiç mi ev halinde gezemicem

Ayrılmayı düşünüyorum ama seviyorumda şuan kavga ettiğimiz için konuşmuuoeuz kafasını dinlicelmil az çok üstüne gittim sen beni beğenmiyorsın sevmiyprsun dedim
Ne yapmalıyım
Bu yazdiklarinizdan erkek arkadasiniza biz bile sinir olduysak, siz iyi bile tahammül ediyorsunuz.

Iste bu yuzden iki ogluma da yuz guzelligi onemli degil, onemli olan kalbinin temizligi diyorum. Tabi beni ne kadar dinliyorlar onu bilemem.

Erkek arkadasinizin davranislari cok itici evlendikten sonra kafa olarak sizi cok yorar.

Onu zor buldum kızlar dahada kimseyi bulamam ben :KK43: istiyorum ki beni hep beğensin hiç eleştirmesin

Onu zor buldum kızlar dahada kimseyi bulamam ben :KK43: istiyorum ki beni hep beğensin hiç eleştirmesin
Öyle bir formül yok. Olsaydı öyle yorumlar gelirdi.
Kimse değişmez. Siz kaybetmek istemiyorsanız gece uyurken bile her yerinizi fondötenle kapatarak uyuyun ve o uyanmadan tekrar sürün.
Bu yaşta iyi bir kariyeri olan birinin böyle mantıksız düşünmesi de çok saçma.
Gerçeklere yüzünüzü döndüğünüzde o size çok sağlam tokat atıyor.
Tecrübesiz olmanız mantıksızca hareket etmenizi gerektirmiyor.
Bu kadar kadın olmaz diyorsa bir bildikleri vardır demek.

Fakat boyle yaparsaniz cabuk yorulur ve bikarsiniz, sonra bir de bakmissiniz sizi begensin diye ugrastiginiz adamdan bir anda nefret edersiniz, tabi kendinizden de bu kadar deger verdiginiz icin ..

Yuh yani dediği şeyleri nasıl sindirebiliyorsunuz bence ayrılmak en mantiklisi. Ortada sevgi yok çünkü. Seven insan her halini bal börek görür. 8 aylık hamileyim aynada bakıyorum afedersiniz dana gibiyim yüzüm de olmuş bazlama gibi, eşim hala "çok güzelsin kızım sen ya" deyip yüzümü gözümü tükürük icinde birakana kadar öpüyo, ben bilmiyor muyum şu an çok çirkin gorundugumu, biliyorum. Ama o öyle görüyor.

Evlenince bir de hep en doğal halini görecek, hep şık sıkırdım olamazsın ki. Seni çamaşır sulu tişörtle de görcek yağlı saçla da. Kim bilir o zaman edeceği hakaretler ne boyutta olacak bi düşün. Ayrıl bacım sen boşver gitsin bulsun manken gibi bi kız, o da sömürsün iliğini kemiğini 3 günde bir kuaför parası ödetsin her yıl ayrı bi yerine estetik yaptırsın. Sana erkek mı yok yav

Sadece dış görünüş odaklı bir ilişkiden hayır gelmez bence her zaman güzel görünmeniz mümkün değil.hasta olacaksınız,doğum yapacaksınız,yaşlanacaksınız.sevdikten sonra zaten insanın sevdiği gözüne güzel,sevimli gözükür.sevmiyorsan ağızıyla kuş tutsa yaranamaz zaten.

Of evde kendini nasıl salacaksın zengin türk dizilerindeki gibi evde makyajlı gezecek değilsinya :KK70: valla ben nişanlıyken salmıştım kendimi eve geldiğinde makyaj saç yapmadım saldım iyice şimdi de kilo alıyorum banane :) bu çocukla evlenme canım özgüvenin gider

Ne yapmalıyım
Ayy koc burcu aman aman .
Cok bilmiş elestirici yönlendirici baskici ates elementlerinden bi su olarak hazetmem

Bir şarkı vardı guzelligin beş para etmez bu bndeki aşk olmasa Die seni sevene dünya güzeli olursun herkes sevdigine güzel ben sevmedigini düşünüyorum bence ayril yarın bigün hasta olacan doğum yapacan bırak bakimi cirkinlesecen hastayken filan hep seni ezecekmi

A Y R I L
Bu tarz bir yorum ilk kez yapıyorum ama insan sevdiyse sever bunun ev hali sokak hali yoktur, hadi olmadı yapıcı eleştiri yapar. Senin beyfendi yıkıcı eleştiri yapıyor belli ki, şaka mısın hala berabersiniz, korkunç..

Ayrılın bence. Sevgilim en bakımsız en rezil hallerimi de gördü en güzel makyajlı bakımlı hallerimi de. Bir kere bile çirkinsin demeyi bırak ima edecek bir şey bile söylemedi. Beğenmeyerek bakmadı. Çirkinsin dese hem çok üzülür hem çok bozulurdum. Zaten büyük bir aşk yokmuş, sırf yaşım geldi diye böyle biriyle evlenmeyin lütfen. Özgüveninizi yerle bir eder.

Vallahi ister kusura bak ister bakma ama herif hamşonun teki. Artı hadsiz yani. Yol ver gitsin. Allah elbette hayirli kısmetini verir, yeterki O'na guven.
Ve sende kendinle barışmalısın, gülüşüne kadar kendini yerden yere vurmussun, gülüşünü dahi kafaya takıyorsan gülmenin manası ne? Heleki eski sevgilisine bakmak falan bunlar çoluk çocuk işi. Once dedigim gibi kendini sev ve elin barzosunun seni boyle hadsizce elestirmesine asla izin verme.

Yani daha bunun hamileliği var lohusalığı var lohusa topuzu var uykusuz gecelerden kalma tükenmişlik var da var... Sizi seven her halinizle sevmeli doğumdan sonra 10 gün hastanede yattım annem ve eşim baktı eşim görüp görebileciği en kötü halimi gördü ateşim çok yüksekti ayaktan soğuk uygulaması yapıyorlardı eşim öperek yapıyordu...

Lütfen her yönden düşünün çok bi birlikteliğiniz olmamış zaten

Yani daha bunun hamileliği var lohusalığı var lohusa topuzu var uykusuz gecelerden kalma tükenmişlik var da var... Sizi seven her halinizle sevmeli doğumdan sonra 10 gün hastanede yattım annem ve eşim baktı eşim görüp görebileciği en kötü halimi gördü ateşim çok yüksekti ayaktan soğuk uygulaması yapıyorlardı eşim öperek yapıyordu...

Lütfen her yönden düşünün çok bi birlikteliğiniz olmamış zaten
Ayy ne güzel benimkide elestirci ve hakaretcidir malesef. Sakincasi yoksa esinizin burcu nedir

X