- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.667
Benim eşimde koç burcu hiç böyle biri değil süsü püsü sevmez yapay bulur hatta doğal güzellik onun için daha hoş gelir bence karşınızda kişi ne kadar yakışıklı olsada aşağılık kompleksi olan biri sizin moralinizi bozarak kendini yükseltiyor bu adamla olmazSizinde sevgiliniz eşiniz nişanlınız sizi eleştiriyor mu?
Ben çoook güzel bi kız değilim fiziğim saçlarım güzel fena değil ama yüzüm güzel değil kabul ediyorum gülünce damaklarım gözükür gözlerimin altı çok mor ve çukur çok hemde yanaklarıma kadae cukur diyim yani burnumda büyük ve uzun güzel bulmuyorum kendimi ama sevimli buluyorum birazcık işte oda bazım resimlerde yanaklarım dudaklarım sevimli cıkıo saçlarımda gür ve sarı dümdüz olduğu için bazı fotolarda sevimli cıkabiliyorum arasa :)
Onun dışında kesinlikle yüzgüzeli bebek yüzlü bi kız değilim kusursuz değilim kabul ediyorum..
Yaşım 29 üni meZunuyum iyi bir işim kariyerim var.. bütün arkadaşlarım evlendi bi ben bekar kaldım.. 4 ay önce ortak arkdaş ortamında yakışıklı biri ile tanıştım aynı ünide okumıuşuz işinde gücünde iyi biri çok etkilendim ve sevgili olduk anlaşırsak ta devam ederse ekim kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz annesi beni beğenmiş maddi durumları pek yok hatta benden daha az maaş alıyor ama gelecek vaad eden bir işte çalıştığı için o kısmını takmıyorum pek birşey istemiyorum masraflı şeyler düğünde... e yaşımda geldi birazda mantık var işin içinde gönlüm de ısındı gözümde beğendi okumuş etmiş benim gibi diyorum anlaşırız diyorum ve yuvamı kurmak istiyorum bende
Fakat aklıma takılıan birşey var kendisi koç burcu ben yay eleştirmeyi çok sevio bende komplekse giriyorum dış görünüşümü eleştiriyor dün gece bana ilk görüştüğümüZde gözüme çok bakımsı çirkin gelmiştin konuştukça ısınmıştım dedi üzüldüm buna kavfa cıkardım.. eskiden hoşlandığı kızdan bahsetmişti bana bende ona bahsetmiştim eskilerden sen daha yakışıkşısn dedim oda sen daha güzelsin dedi demesine ama kız taş taş bişdiğin ben ondan güzel değilim baktım insgrmdn resimlerine kızın..
bana sürekli çirkin sin ev halin hiç çekilmio felan die bakımsız gördüğü zaman hemen eleştiriyor bep süslü bakımlı olcan
Bazen foto çekip oynuyorum bilerek foto ile lekeleri siliom felan gönderiom bayılıo ozaman iltifarlar yağdırıyo bana
Yani beğenince beğendim diyo beğenmeyincede çok kırıcı oluo içinee saklamıo
Komplkse girdim ömür boyu bakımlu makyajlımı gezicem beğensin hep die hiç mi ev halinde gezemicem
Ayrılmayı düşünüyorum ama seviyorumda şuan kavga ettiğimiz için konuşmuuoeuz kafasını dinlicelmil az çok üstüne gittim sen beni beğenmiyorsın sevmiyprsun dedim
Ne yapmalıyım