sevgilim hep güzel olamamı istiyor

Hulya411

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
62
10
35
Sizinde sevgiliniz eşiniz nişanlınız sizi eleştiriyor mu?
Ben çoook güzel bi kız değilim fiziğim saçlarım güzel fena değil ama yüzüm güzel değil kabul ediyorum gülünce damaklarım gözükür gözlerimin altı çok mor ve çukur çok hemde yanaklarıma kadae cukur diyim yani burnumda büyük ve uzun güzel bulmuyorum kendimi ama sevimli buluyorum birazcık işte oda bazım resimlerde yanaklarım dudaklarım sevimli cıkıo saçlarımda gür ve sarı dümdüz olduğu için bazı fotolarda sevimli cıkabiliyorum arasa :)

Onun dışında kesinlikle yüzgüzeli bebek yüzlü bi kız değilim kusursuz değilim kabul ediyorum..

Yaşım 29 üni meZunuyum iyi bir işim kariyerim var.. bütün arkadaşlarım evlendi bi ben bekar kaldım.. 4 ay önce ortak arkdaş ortamında yakışıklı biri ile tanıştım aynı ünide okumıuşuz işinde gücünde iyi biri çok etkilendim ve sevgili olduk anlaşırsak ta devam ederse ekim kasım gibi evlenmeyi düşünüyoruz annesi beni beğenmiş maddi durumları pek yok hatta benden daha az maaş alıyor ama gelecek vaad eden bir işte çalıştığı için o kısmını takmıyorum pek birşey istemiyorum masraflı şeyler düğünde... e yaşımda geldi birazda mantık var işin içinde gönlüm de ısındı gözümde beğendi okumuş etmiş benim gibi diyorum anlaşırız diyorum ve yuvamı kurmak istiyorum bende

Fakat aklıma takılıan birşey var kendisi koç burcu ben yay eleştirmeyi çok sevio bende komplekse giriyorum dış görünüşümü eleştiriyor dün gece bana ilk görüştüğümüZde gözüme çok bakımsı çirkin gelmiştin konuştukça ısınmıştım dedi üzüldüm buna kavfa cıkardım.. eskiden hoşlandığı kızdan bahsetmişti bana bende ona bahsetmiştim eskilerden sen daha yakışıkşısn dedim oda sen daha güzelsin dedi demesine ama kız taş taş bişdiğin ben ondan güzel değilim baktım insgrmdn resimlerine kızın..
bana sürekli çirkin sin ev halin hiç çekilmio felan die bakımsız gördüğü zaman hemen eleştiriyor bep süslü bakımlı olcan
Bazen foto çekip oynuyorum bilerek foto ile lekeleri siliom felan gönderiom bayılıo ozaman iltifarlar yağdırıyo bana
Yani beğenince beğendim diyo beğenmeyincede çok kırıcı oluo içinee saklamıo
Komplkse girdim ömür boyu bakımlu makyajlımı gezicem beğensin hep die hiç mi ev halinde gezemicem

Ayrılmayı düşünüyorum ama seviyorumda şuan kavga ettiğimiz için konuşmuuoeuz kafasını dinlicelmil az çok üstüne gittim sen beni beğenmiyorsın sevmiyprsun dedim
Ne yapmalıyım

Böyle adamla evlenilmez kardeşim.

Uyumadan önce yatağa pür makyaj girip sabahında da o bozulmayan makyajla yataktan kalkmayacağına göre?

Ayrılmayı düşünüyormuşsun zaten mantıklı bir karar bir an önce ayrıl seni sadece dış görünüşün için sevmeyen bir erkek bulursun elbet.

Valla ..cirkinsin ev halin de hic cekilmiyor..diyen bir adamla evlenilir mi? Bilemedim.

Daha simdiden psikolojini bozmus senin.

Biraz gozunu korkut acikca konus.
Beni cirkin buluyorsan nasil evleneceksin?
Ben buyum
Bunu surekli yuzume vuracaksan bu evlilik olmaz olursa da omur boyu kalmaz..diye konus.

Benim pek hosuma gitmedi bu iliski valla.

Hiç kimse kusursuz hatlara sahip değil. Bu kadar da eleştiri çok fazla. Sabahın köründe uyanıp işe gitme halimiz i düşününce ben kendimden korkuyorum:) Evlilik için çok iyi düşünün çünkü bu kadar eleştiri hiç çekilmez.

Düştü zaten özgüvenim kendimden soğudum kavga cıkardım ben ozaman beğenmemiştim şimdi beğeniyorum çok tatllusın sen dedi.. 5 sene bi kızla cıkmış ünideyken oda çok güzel bi kız değil onu nasıl sevmiş bilmem madem paket düşkünü

İnsan sevdiğine çirkinsin demez. Sizi sürekli endişe içinde bırakacak insan mutlu etmez. Her giyiminizde acaba beni elestirir mi, tüh makyaj yapamadım beğenmeyecek mi vs. E bunun evlenince ev hali var hamileliği var çocuk bakması var insan saçını taramaya vakit bulamıyor. Bunları düşünüp kararınızı verin ki zaten ayrılık düşünüyormussunuz daha az üzülürsünüz.

böyle biri ile evlenilmez... bunun yaşlılığı var, kilo alması var, hamile kalıp kilo üstüne kilo eklemesi var. herşeyi bırakın hayatta kazalar belalar da var o zaman bir yerinize telafi edilemeyecek birşey olsa bırakıp gidecek demekki... hem işiniz gücünüzde var gerek yok böyle biri ile evliliğe yatırım yapmak yerine kendinize yatırım yapın... beğenmediğiniz yerlerinizi yaptırırsınız yada kendinizi böyle beğeniyorsanızda hiç gerek bile yok... geçekten sizi sevmiş olsaydı sizi çirkin ya da bakımsız göremezdi o gözleri sadece aşkla bakar güzellikleri görürdü.

İnsan, kendi evinde eşofmanla,dağınık saçla gezemeyecek mi!
O zaman ne anlamı var ki.
Ben evimde rahat edemeyeceksem,pijamalarımla yatıp yuvarlanamayacaksam hiç evlenmem.
Ne o öyle, her an düğüne gidecekmiş gibi süslenip mi oturacağız.
Seni her halinle sevecek biri çıkacaktır mutlaka karşına.
Evlensen de mutlu olamazsın,acele etme.Ne varmış yaşında!

Bende sizi sevdigini dusunmuyorum. Arkadaslarin dedigi sabah kalktigimizda full sac makyaj olmuyor. E bunun hastaligi var hamileligi var dogumu , lohusaligi asil cekilmez olan kendisi. Pazar pazar cekmisim esorfmanlarimi ustume bagladim sacimi oh mis. O da süs kopegi alsin bnce kendine

Nasıl size böyle şeyler söylemesine izin veriyorsunuz ? Ben bir dakika bile durmam böyle bir insanın yanında . Okumakla adam olunmuyor maalesef . İnsan karşısındakine nasıl davranması gerektiğini nasıl konuşması gerektiğini bilecek ki özellikle bu evlenmeyi düşündüğüm insansa . Beni beğenmiyorsan çık git kardeşim derim. Ne bu böyle sanki zorla tutuyorsunuz yanınızda . İlişkilerde eski beraberlikleri açmak da yanlış bir kere . O sizi eleştiriyor ama siz ise kendinizden maddi durumu yetersiz olduğu halde kabul ediyorsunuz . Ne gereği var . Çok özür diliyorum ama karakter tam oturmamış gibi karşınızdaki insanın . Sizi rencide etmesine izin vermeyin kimsenin . Ayrıca siz de kendinize olumsuz eleştirilerde bulunmayın lütfen . KendiniZde beğenmediğiniz şeyler varsa düzeltme yoluna gidin ama sadece kendiniz için . Bir başkası için asla ..Ayrıca her allah ın günü de barbi bebek gibi olmamızı bekliyorlar . Haha gülüyorum ben bunlara.

E neden seninle beraber ozaman ?
Demek ki o da mantıken yaklaşıyor ilişkiye .
Amaan bu ne böyle ya çirkinsin denir mi bir kadına ? Şutla gitsin .

Güzel bakımlı gittiğim zaman yanına çok tatlısın diyor yüzümü okşuyor felan ellermi öpüyo felan ellerim güzel çünkü bende beğeniyorum oda söylüyor hep ellerin çok güzel diye.. ama ona resim attım mesela çok tipsizim bugun die bana dediki dudakların kurtarıyo.. yani evet çirkinsin ama dudakların güzel... beğenmiyor işte beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…