"Sevgilim" evliymis..

Sizdeki mide nasıl bir mide. . Ya hep yazmicam diyorum ama böyle kadınları görünce ağzım bozuluyor içimden şeytan çıkıyor. Sevgilisi hamile ortada bir çocuk sen hâlâ seviyorum derdindesin adamın evli olduğunu ogreniyorsun hâlâ seviyorum. Hı hı o da seni seviyor şu an karısının koynunda kucağında çocuğu ne guluyordur sana...

benim anlamadığım nokta; 1,5 yıldır birliktesiniz aranızda nahoş olaylar yaşanmış eski birliktelik hamilelik çocuk v.b. gibi ama adamla ilgili hiçbir araştırma yapmıyorsunuz. şirketinin websitesine yeni giriyorsunuz, iş adresini yeni öğreniyorsunuz ve arkası geliyor.
yahu benim bildiğim, biz kadınlar aklımıza bir şüphe düştüğünde ki, düşmesine bile gerek yokken tüyüne kadar bir adamı araştırırız. üstelik teknolojinin bu kadar ilerlediği bir zamanda nasıl bu kadar gözünüz kapalı devam ettiniz.

Ben seni cok iyi anliyorum seviyorsun bir kere gercekleri gorsen bile o an goren gozlerin kor oluyor ama sana tavsiyem sakin sakin daha devam etme gorusmeye daha fazla zarar goren sen olursun yalan soyleyen insanlarin sevgisini kullanmaya kalkanlar utansin

Yuva yikanin yuvası olmaz. ya o kadının yerinde sen olsaydın? Yada baban seni başka kadın için terk etseydi? Dünyada bekar adamıkökü kurumadi. Yazık. .

Yuva yikanin yuvası olmaz. ya o kadının yerinde sen olsaydın? Yada baban seni başka kadın için terk etseydi? Dünyada bekar adamıkökü kurumadi. Yazık. .
Bana göre Adam zaten iyj bi ayak degilmis. Benim arkamdan bi adam bunu cevirecekse gitsin daha gelmesin kendim yasarim daha iyi. Burda tek konu sahibinde degil suc, baba ve eş olacak adamda en buyuk suc. Bi insan nasi boyle pis olabilir.

insanlar aynı yastığa baş koyduğu adama güvenemezken sen ne yaptım be kızım bu kadar mı kör etti aşk seni.

o karısını bul söyle bunları madem sana sahip olmuş.. o da birşeyleri kaybetmeli..boş boş durma at face den resimlerinizi filan anlat durumu.

önünü zaten görme gördüğün halinle ne haldesin ..ve evet subliminal mesaj körlük iyimiş...

Bana göre Adam zaten iyj bi ayak degilmis. Benim arkamdan bi adam bunu cevirecekse gitsin daha gelmesin kendim yasarim daha iyi. Burda tek konu sahibinde degil suc, baba ve eş olacak adamda en buyuk suc. Bi insan nasi boyle pis olabilir.

Ya adam tabiki suçlu ama bir kadın bunu nasıl yapar. Ben olsam korkarım çünkü yasattigini yaşamadan ölmez kimse. O kadına bunu yapan, yarın birgün aynısını bana da yapar diye düşünürüm. Allah doğru yoldan ayirmasin kimseyi.

Bu konu benim mantık ağımı allak bullak etti. Dünden beri bişiler yazıyorum sonra göndermeden siliyorum.

Bir kere sen ılıskıye basladıktan ne kadar sonra sevgılısının hamılelıgını ogrendın zaten 7 aylık hamıle kadın varken karısı olmasa nolur olsa noldur..Adam 7 ay once bu kadınla yatmıs demektır..Siz nasıl mıdesız oldunuz da erkekler bu kadar rahat cıftleşir oldu ben de bunu anlamıyorum..! Zaten uzak sehırlerde sacmasapan bı ılıskıymıs acısı da gecer..Cocuk yaptım benle evlenmedı desen daha mı az magdur olurdun sanıyorsun.Demek o kadının yerınde olsan nasıl olacaktın ..Yatmasaydın bılmedıgın adamla.

Son düzenleme:
diğer karı da soğan seviyor muymuş acaba
soğan hikayesine döndü bu

Bu ne saçma bir konu. Adam soyadını saklamış ama şirket ismini vermiş. Ya sizi safsınız diye kandırmış ya da konu uydurma. Uydurmaysa hiç beğenmedim senaryoyu.

Bana da inandırıcı gelmedi bi insan bu kadar aptal olamaz çünkü. 15 yaşında olsa neyse ünvye gidiyormuş koskoca kız bu kadar yenilip yutulmaz her şey. Buna da sevgi aşk demeyin allah aşkına her şeyi yalan üstüne kurulmuş bir ilişkide sevginin aşkın ne işi var. Gerçekse de adam seni kullanmış yatmış kalkmış bunun dışında umrunda bile değilsin kusura bakma. Hala olanları inkar etmesi de sevdiğinden falan değil karısına bulaşma başına bela olma diyedir.

Ben anlamadim
adam aslında baştan beri evli hatta çocuk konu Sahibine söylemeden önce doğmuş ama adam daha masum göstermek için sanki çocuk yüzünden sonradan evlenmek zorunda kalmış gibi mi yansıtmis

Eger böyleyse konu Sahibi ve adamın eşi ne kadar safmis böyle
Bu kadar Dolap çevirmeye göre mutlaka bi açık bulup çok daha önceden yakalanması gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…