"Sevgilim" evliymis..

vay be iyi senaryo okurken uykum geldi heeama gerçekse ve sen çocuğu olduğunu bile bile bişeyler yaşadıysan cahillik etmişsin.Ve bunca araştırmanın sonunda hala seviyorum diyosun valla ne diyim bilemedim hakkında hayırlısı

Adamın başkasından çocuğu varken sorun yoktu, gidip imzayı attığını öğrenince mi dünyanız başınıza yıkıldı?

Ben tam olarak katılmıyorum size.

Evlenmiş boşanmış insanların da başkalarından çocukları olabiliyor.

Örnek veriyorum;

Gerçekten 7 aylık hamile bir kadınla 5 aydır ayrı olsalar mesela. Başka biriyle tanışıp aşık olsa. Diğer kişi çocuk yüzünden adamı kabul etmemek zorunda mıdır?

Hadi ordan..duygu somuruleri gunah cikarma...
Bal gibide herseyin farkinda olup yasamissin.
Akil var dimi..sevgiymis..baba oluyor senden ayriliyor.birde utanmadan sana resmini atiyor...ve sen devam ediyorsun.adi bile farkliymis..bu kadarmi saftin..hic inandirici degil.
Bu hikayenin sonu ikinci kadin olarak devam edeceksin daha oncede yaptigin gibi bile bile o mukemmel askini yasayacaksin.

Burada en büyük hata sende,
ortada hamile bir kadının olduğunu bile bile devam etmişsin .
Her söylenene kayıtsız şartsız inanmışsın .
Yurt Dışında Psikoloji okuyorsun, ama bu kadar öngörüsüz bir insansın ..
Sen de inanmak istemişsin,
İlişkiniz 1 yılı geçkin istesen, görmek istesin her şeyi bir güzel de çok çok önceden görürdün.
İnşallah yine inanmak isteyip de o yalancı adama aldanmazsın
.

konu sahte değilse sadece şunu yazmak istiyorum. yurtdışından şehir dışından yaşanan öyle büyük bir aşk olmaz. adamın yüzünü görmüyosun senden ayrı bi hayat yaşıyo, her fırsatta ayrılalım diyo sen yapışıyosun sonra da aslında çok bariz olan birşeyi öğrenince yıkıldım .. böyle olacağı belliymiş

o0ha be .. bir de erkekler yalan söyleyemez derler.. tabi ki neden çünkü saflarla takılırlar. insan birlikte olduğu erkeğin soyadını nasıl bilmez? evli olduğunu nasıl anlamaz ? 80lerde mi yaşıyoruz yahu

adam o çocugu istemiyorsa, tek gecelik aşk sonucu olmuş bile olsa sonuçta ortada doğacak bir çocuk var ve sorumluluğu da onu yapan 2 kişiye ait. evlilik dışı çocuk doğurmak türkiyede doğru birşey değil. bu durumu öğrenen 2. kadın, eğer anne ile babanın evliliklerinde en ufak bir mani bile olma ihtimali varsa ayrılmalıdır. benim fikrim böyle

kimsenin ahı kimse de kalmaz.
öyle bana sahip oldularla acitasyona lüzum yok.

Adam maceralı bi aşk hikayesi yasamak istemiş. yazmış çizmiş sende başrolü oynamıssın. sanki türk filmi izledim.. canım ulaşılmaz şeyler her zaman vazgeçilmezdir hep olmıcak hayaller kurdurur. ne güzel okuyosun bi meslek sahibi olucaksın. güzel bi gelecegin olucak. neden bu gereksiz insanları hayatınızdan çıkarmazsınız. kendini düşün bırak ne hali varsa görsün. sen degerlisin varmı senden başka bu dünyada. akıllı ol tatlım...

o0ha be .. bir de erkekler yalan söyleyemez derler.. tabi ki neden çünkü saflarla takılırlar. insan birlikte olduğu erkeğin soyadını nasıl bilmez? evli olduğunu nasıl anlamaz ? 80lerde mi yaşıyoruz yahu
madur edebiyatı hep bunlar

Bence sende suç yok canım, sen sevmişsin.hep o dangoz adam kandırmış seni.(Not: Cümlemdeki sen ve adamın yerlerini değiştir öyle oku)

Ayy kanim dondu
kinamiyorum tabi
de yani nikahiniz olmadan niye kendini teslim ediyorsun?
Adamin niyeti belliymis yani
istedigini almis .bu kadar saf oldugunuza inanmıyorum.cocugum olcak dediginde uyanmaniz lazimdi.ayrica suda var adam bekarim diye kandırmış olabilir tabi bu mümkün ama senden cinsellok isteyince uyanmaliydin...

Allahtan hamile değilsin.zamanla acın hafifler umarım birdaha asla görüşme o adamla güvenmede geçmiş olsun...

adam da ne zekiymiş.
bebeğinin fotoğraflarını atmış ama bebek gerçekte nerdeyse 1 yaşındaymış meğer.
adam da tutmuş, kızımızı iyice kandırmak için bebeğinin eski fotoğraflarını atmış!!

vay dalavereci adamm...

kızımız mağdur.. çok sevmiş naapsın..
adamın ismi cismi yalan... ilişkiye devam ediliyor..
sözde "eski sevgilisi" hamile.. ilişkiye devam ediliyor...

bir de kendini teslim mi etmiş onu kaçırdım ...

velhasıl konu doğru mu, atmasyon mu bilmiyorum ama kıssadan hisse kızlar gözünüzü dört açın valla, kimseye güvenmeyin kayıtsız şartsız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…