"Sevgilim" evliymis..

Çok güzel yılan hikayesi tadında bir konu olmuş.Tüm trajediler var üyeler sana yüklensin diye güzel detaylar da eklemişsin.Yani üyelik tarihin bugün ve ilk mesajdan böyle bir konu atıyorsun.Senin yüzünden belki gerçekten böyle şeyler yaşamış insanlara da inancımkalmadı.Ben de yeni bir üye olmama rağ,en gına geldi 'evet aldatıyorum,bakirelik bilmemnesi,evli birine aşığım' tarzı konulardan..

Küçük bir ihtimalle de olsa konun gerçektir diye belirteyim,sen haksızsın.

Nerede ikinci kadın var hepside ne hikmettir bilmem "Çok mutlular müthiş bir aşk "yaşıyorlar.
Ne zaman adam "tekmeyi basar" o zaman "günahıma girdi beni kandırdı"
YERSEN.
Bir kere düşün hamile bıraktığı kadına sahip çıkmayan adamdan ne beklenir.

Efendim" zor zamanlarda destek olmuş"
Onu benim külahıma anlat.

Son düzenleme:
adamın eşine bütün bu olanları anlat derim... eşi böyle bir pislikten kurtulsun..o da harem kurmamayı öğrenir belki

Bu hayatta Aşk'tan daha önemli şeyler var.En başka insanın kendine olan saygısı.Sen şuan benim gözümde bir birey değilsin üzgünüm.Büyük konuşmak istemem,ama bazen gerçekten kendisine saygısını yitiricek kadar boş yaşayan insanlara tahammül edemiyorum.Hiç kimse sınanmadığı günahın masumuda değildir,ama ''Sana Müstehak'' demekten başka bişey geçmiyo içimden.Bi insan neden bu kadar zavallı olur ki? Aşk'tan ölen hiç olmamış,ama sen bir aşk uğruna kendini çoktan ayağa düşürmüşsün.Başka birinden çocuğu olması bile yeterliydi,sonrasında olanlar sana süpriz olmamalıydı bence o yüzden.Aklı başında bir insan olmanı tavsiye ederim,genç olduğun Aşikar.Ne başkasıyla evli bir adama kendini harcat,ki bu yıllar sonra önüne çıkar çok utanç verici bir durum.Nede bigün başka kadınlara aynı şeyi yapıcak kadar basit bir adamla evlen.Bence kendinize biraz saygınız olsun.Sizin ihtiyacınız olan tek şey bu.

Doğdunda bebeğin resmini gönderdi dedin..Sonrada aslında 1 sene önce doğmuş bebek dedin..Peki sen 1 yaşında çocukla,yeni doğmuş bebek arasındaki farkı bilmiyormusun? Resime bakınca nasıl anlayamadın o çocuğun yeni doğmadığını?

Eski resimleri göndermiş yenı doğduğu zaman cekılen

Bu kadar körü körüne nasıl bağlanıyorsunuz anlamıyorum ki, adamın sağlam pabuç olmadığı zaten en başından belliymiş...

Hahaha :) Herşeyede bir kılıf bulmuş konu sahibi..Kurgu biraz daha iyi olmuş bu sefer..Boşlukları dolduruyor
Dı mı Basta kızıyordum ben de her konuya sahte dıye cıgırtkanlık yapanlara da artık benım de sınırım bozuldu ıslerı mı yok buraya boyle yazıyorlar, eglenıyorlar. Tabıi bu konu ıcın demiyorum, gercek olabılır ama bundan daha garıp olanlar da var. Yıne de ben yorumumu yazarım en azından aynı durumda olan baskaları olabılır onlar okur onlara care olabılır

Bazı konuları okurken daha birkaç cümle okuyorum ve fake olduğunu anlıyorum..Bir his geliyor içime böyle nedense..Sonra bakıyorum zaten yöneticiler çıkartıyor ortaya,konu kapanıyor..Bazen paranoyak demesinler diye yorum yapmıyorum fake diye ama gerçektende fake çıkıyor hepsi

bir kadın onca yalana rağmen nasıl "ama hala aşığım, çok seviyorum" der anlamıyorum. hiç aşık olmamış olsam yerdim bu lafı. bence de konu sahte. kendince bir masal uydurup yazmış işte...

Ve senin konu sahibi bir an bile nüfus cüzdanına bakmak gelmedi öyle mi . Ayrıca o kız çocuğu sevgilisinden olsa ne farkeder karısından olsa ne farkeder . Adamın çocuğu var mı var nokta .
Artık konulara yorum yapmak bile içimden gelmiyor bu aralar bir fake fırtınasıdır gidiyor ama umarım senin konun fake dir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…