- 11 Şubat 2015
- 9
- 0
- 36
- Konu Sahibi iremnurxxx
-
Neden sana söyleme gereği duymuş " eski sevgilim aradı hamile falan" diye.
adamın eşine bütün bu olanları anlat derim... eşi böyle bir pislikten kurtulsun..o da harem kurmamayı öğrenir belkihayir, o imza 2010 yilinda atilmis.. kizi 2013 yilinda dunyaya gelmis .. ve bana 2014 yilinda dogmus ve eski sevgilisinden olmus gibi anlatti.. ben kizini görmeyi cok istedim fakat Zamani degil diyip gecistirdi.. bana eski resimler yolladi sanki henüz bir yasina yeni basacak olan resimleri.. kizi neredeyse 2 yasina basacak.
Bu konunun aynisi daha önce açilmamiş miydi?
Eski resimleri göndermiş yenı doğduğu zaman cekılenDoğdunda bebeğin resmini gönderdi dedin..Sonrada aslında 1 sene önce doğmuş bebek dedin..Peki sen 1 yaşında çocukla,yeni doğmuş bebek arasındaki farkı bilmiyormusun? Resime bakınca nasıl anlayamadın o çocuğun yeni doğmadığını?
Ben bu hikayeyi daha önce okuduğumdan eminim.evet ya ilk sayfada yazdım bende hatırlıyorum aynısı vardı demek ki sende hatırladın
Hahaha :) Herşeyede bir kılıf bulmuş konu sahibi..Kurgu biraz daha iyi olmuş bu sefer..Boşlukları dolduruyorEski resimleri göndermiş yenı doğduğu zaman cekılen
Dı mı Basta kızıyordum ben de her konuya sahte dıye cıgırtkanlık yapanlara da artık benım de sınırım bozuldu ıslerı mı yok buraya boyle yazıyorlar, eglenıyorlar. Tabıi bu konu ıcın demiyorum, gercek olabılır ama bundan daha garıp olanlar da var. Yıne de ben yorumumu yazarım en azından aynı durumda olan baskaları olabılır onlar okur onlara care olabılırHahaha :) Herşeyede bir kılıf bulmuş konu sahibi..Kurgu biraz daha iyi olmuş bu sefer..Boşlukları dolduruyor
Bazı konuları okurken daha birkaç cümle okuyorum ve fake olduğunu anlıyorum..Bir his geliyor içime böyle nedense..Sonra bakıyorum zaten yöneticiler çıkartıyor ortaya,konu kapanıyor..Bazen paranoyak demesinler diye yorum yapmıyorum fake diye ama gerçektende fake çıkıyor hepsiDı mı Basta kızıyordum ben de her konuya sahte dıye cıgırtkanlık yapanlara da artık benım de sınırım bozuldu ıslerı mı yok buraya boyle yazıyorlar, eglenıyorlar. Tabıi bu konu ıcın demiyorum, gercek olabılır ama bundan daha garıp olanlar da var. Yıne de ben yorumumu yazarım en azından aynı durumda olan baskaları olabılır onlar okur onlara care olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?