"Sevgilim" evliymis..

İnsan nasıl bu kadar göremez bazı şeyleri adamın çocuğu olmuş bu kadarmı kör ediyor

Cok berbat bir durum gercekten. Yasi kac bu adamin acaba? Toplam ne kadar süre habersiz bi sekilde birlikteydin onunla? Tam bi serefsizmis. Bence herseyi anlat esine o adi serefsizin, böyle yillarca kandirmak neymis görsün pislik!

valla okur okumaz kitap yazarı olup olmaman dikkatimi çekti ya da gerçekten psikloji okuyorsun da bu da bir tür ödev gibi bir şey mi. hiç inanamadım kusura bakma

Cok berbat bir durum gercekten. Yasi kac bu adamin acaba? Toplam ne kadar süre habersiz bi sekilde birlikteydin onunla?

zipzip ya burada yaşı ne yapacaksın? ikinci soru mantıklı da şu konuda bari yaşı sorma adamın pisliğin teki olması yaşla mı ilgili

ha konuyu açan kişinin yaşı sorulur ama bak

Unutun o adamı acınız gecicektir daha bi iki hafta olmus bu konu fake degilse tek demek stedigim unut yani bundan sonrası hayırlı degil önceside degil gerci

Seviyorsanız akan sular durur tabi, tüm iğrençliği örter. Midem bulanıyor artık bu tarz şeylerden. Konu sahte olsa da olmasa da içim kalktı, tiksindim.

hamile oldugunu bildiğin bir başka sevgilisi vardı ara biraz soğudu ama yine görüştün sonra sana sahip oldu.

böyle bir dizimi vardı ne

ne yazalım adamamı yüklenelim sana mı

her ikinizde birbirinizden kalır yanınız yok

eğer hafızam bana oyun oynamıyorsa aynı konu aynı şekilde bir kaç ay öncede açılmıştı.çok ciddiyim

Doğrudur inanırım.

Bu aralar neredeyse açılan her konu yeni (ikinci-üçüncü-beşinci) üyelerin.

Aynı konuyu dokuz farklı üyelikle soruyorlar.

Yönetim ikinci üyelik için esneklik tanıdıkça...

"Sakızı patlatırken burnuma yapıştı, ne yapmalıyım" diye konular açılıyor ikinci üyeliklerle.

Yaprak Dökümü
Tek eksik 'meğer o kişi ablammış' dememesi.

ondan sonra bu tip konulara acaba sahte mi diye yaklaşınca da anlamsız tepkiler alıyoruz üyeler tarafından.

Yaprak Dökümü
Tek eksik 'meğer o kişi ablammış' dememesi.

gerçekten böyle bir dizi vardı ya

adam ağaydı şehirde lüks içinde eşi vardı güzellik salonlarından çıkmıyordu.birde memleketin de köyde eşi vardı.

hatırlıyamadım.

bunlar hep şu soğuk kış günlerinin suçu herkes eve kapanıp dizi izliyor sonra bu tarz konular buraya yansıyor.

bi de konuyu açıp yok oluyor bu sahte bacılar ne hikmetse,sırlar dünyası zaar

ay bu konu daha kapanmadı mı? bu haftada amma çiğ köfte soğan yaptı haa. madem geldim yorumu yapmadan geçmeyeyim.
çok araştırmacı gördüm seni konu sahibi. adamın yalanlarını yutacak kadar saf ama Hercule Poirot kadar kıvrak zekalısın, tebrik ederim ama sorulara cevap vermede biraz zayıfsın sanırım, daha bir yoruma cevap yazdığını görmedim, millet destan döşemiş.

Konu gercekse kandirilmamissin bile bile kanmak istemişsin. Insan olan bebek lafini duyunca cekip giderdi. Umarim psikoloji okuyan boyle bir kadin gercek degildir kimlere emanet edecegiz sizlere mi ruh karisikliklarimizi:-( gerceksen de layigini yasiyorsun!

dunyada erkek mi yok ki, cok uzuluyorum boyle durumda olanlara, insan ne ederse kendine edermis derler dogru
coktan yapman gerekeni yapmamissin ama artik ne olursa olsun o adamla olan bagini kopar
seviyorum, asigim, onsuz olamam falan deme, ask acisi bircok aciyin yaninda hicbirseydir
gozunde buyutursun buyur, gozunde buyutme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…