Sevgilim evlilikten bahsetmiyor

Evlenme…İnan bana baba evi çok çok daha güzel.Ya da sen bilirsin evlen yaşayarak gör.
Aslında benim de keyfim gayet yerinde evde illa sonu olsun da demiyorum ama böyle sadece zaman geçirilmesi ciddi bir konu konuşulmaması kafamda soru işareti yaratıyor

Hmm ketum biri o zaman. Bu şekilde adamı da ailesini de çözmek zor olmuyor mu?

Ay biri poposuyla gülerek kaçsa seyretsek be güzel bir görsel olur gözümde canlandı hehehe. Yani bir seçenek beğenebilir beğenmeyebilir

Aslında benim de keyfim gayet yerinde evde illa sonu olsun da demiyorum ama böyle sadece zaman geçirilmesi ciddi bir konu konuşulmaması kafamda soru işareti yaratıyor
Seni anlıyorum canım.Benim dediklerime de takılma.Şuan canım çok sıkkın ondan öyle yazdım.Açık açık konuş abes bi durum değil.9 aydır görüşüyorsunuz evlilikle ilgili fikrini sorman gayet doğal.Evlilik düşünüyorsan.

9 ay çok ya bence de ciddiye binmeli. Açık açık sor ben yuva kurmak evlenmek istiyorum de...

Her neyse sorun sıkma canını. Yarın yeni bir gün. Allah huzur mutluluk versin :)

Gelecekle ılgılı sorular sorduğumuzda insanlar avam evlılık meraklısı gıbı yaftalar takıyor. Hiç de katılmıyorum. Karsındakı insan evlılık istemıyoda olabılır. Sana uyarsa devam edersın uymazsa yoluna bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…