- 23 Kasım 2024
- 71
- 14
- 3
- 23
- Konu Sahibi meribalamazan
-
Sizin adiniza üzüldüm ama bence pozitif bakin. Böyle serefiz yalanci bir adamdan kurtulmussunuz. Size söyledigi de yalan. Kesinlikle aileden kurtulmak icin falan degil. Zaten evlenecekmis. Sizi de el altinda tutmus bir nevi. Bos verin. Hicte iyi biri degilmis. Daha iyileriyle karsilasir adini bile unutursunuz. Irtibatinizi tamamen kesin kesmediyseniz ve engelleyin. Böyleleri evliyken bile gözü disarda olabiliyor. Zaafinizi kullanip, size ulasmasin. Her sey gönlünzce olsun. Üzülmeyin derim.Bana yoğun olacağını söyledi ben de hep anlayışla karşıladım ben onu özlerken tekrar buluşmanın hayalini kurarken meğer son buluşmada onu son kez görmüşüm haberim bile olmadan.Onu son kez gördüğümün bile farkında değildim.Bana ailesinin ona kız bulduğunu ailesinden kurtulmak amaçlı evleneceğini söyledi. Ablam da okumadı evlendi aile yapımı biliyordun dedi.Tüm saf ve masum duygularımı kaybetmiş gibi hissediyorum ilk kez birini sevip sevgili yapmıştım onun sonu da hüsran oldu.1 yıldır her gün konuştuğum kişinin boşluğunu ve eksikliğini çok hissetmem.Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.2 gündür durmadan ağlıyorum evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum .Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olucak
Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olu
Birkaç gün önce evlensek seni böyle yaşatırım dedi bana verdiği sözleri başkasına yaşatcak.Bu süreçte benim hislerimi önemsemedi bileBunlar için ağlıyorsunuz sanırım.
Sevgili senin neyine o zaman şerefli (!) demedin miAblam da okumadı evlendi aile yapımı biliyordun dedi.
Bir yılda en fazla 10 kez bulustuk her gün çalıştığını söyledi ben de anlayışla karşıladı buluşmaların lafını yapmadım bir nevi manipule edilmişim.Eli işe yatkın parasi olan bir tip olsa ne olmasa ne . Bir yildir hergun görüştüğü kıza kazık atan bir serefsiz ve ikiyuzlu olmakla beraber aile sözü ile hareket edecek kadar da beyinden yoksun bir muhallebi . Daha iyilerine layıksın canım inan erkeginde erkeği var hiç gözünde büyütme bu çakali
Teşekkürler motive ettiSizin adiniza üzüldüm ama bence pozitif bakin. Böyle serefiz yalanci bir adamdan kurtulmussunuz. Size söyledigi de yalan. Kesinlikle aileden kurtulmak icin falan degil. Zaten evlenecekmis. Sizi de el altinda tutmus bir nevi. Bos verin. Hicte iyi biri degilmis. Daha iyileriyle karsilasir adini bile unutursunuz. Irtibatinizi tamamen kesin kesmediyseniz ve engelleyin. Böyleleri evliyken bile gözü disarda olabiliyor. Zaafinizi kullanip, size ulasmasin. Her sey gönlünzce olsun. Üzülmeyin derim.
Karaktersizmis ama.Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.
Pardon hergun konustugum yazmışsın. Gerçi ne farkeder haticeye değil neticeye bakmak lazım . Sence bu adam güvenilir bir erkek mi? Hem seni kazikliyor hem evleneceği kızı .Bir yılda en fazla 10 kez bulustuk her gün çalıştığını söyledi ben de anlayışla karşıladı buluşmaların lafını yapmadım bir nevi manipule edilmişim.
Neler çektiğimi bilsen hak verirdin diyor her türlü kendisini haklı çıkartıyorEli işe yatkın parasi olan bir tip olsa ne olmasa ne . Bir yildir hergun görüştüğü kıza kazık atan bir serefsiz ve ikiyuzlu olmakla beraber aile sözü ile hareket edecek kadar da beyinden yoksun bir muhallebi . Daha iyilerine layıksın canım inan erkeginde erkeği var hiç gözünde büyütme bu çakali
Iki iliskiyi ayni anda yurutmek yogun oluyordur tabi. Minimum iki tabi bizim bildigimiz.Bir yılda en fazla 10 kez bulustuk her gün çalıştığını söyledi ben de anlayışla karşıladı buluşmaların lafını yapmadım bir nevi manipule edilmişim.
Cünkü egoist ve yalanci. Gönül eglendiren ve kendini cok adam sanip ortada gezen sap gibi biri. Bos verin. Evlenecegi kisi üzülsün böyle sacma bir tip adama denk geldim diye.Birkaç gün önce evlensek seni böyle yaşatırım dedi bana verdiği sözleri başkasına yaşatcak.Bu süreçte benim hislerimi önemsemedi bile
İnandınızmı? Bu dediğiniz kızlar için olabilir ancak etkeklerin %90 ı kendi evleneceği kızı tercih ediyor.Bana yoğun olacağını söyledi ben de hep anlayışla karşıladım ben onu özlerken tekrar buluşmanın hayalini kurarken meğer son buluşmada onu son kez görmüşüm haberim bile olmadan.Onu son kez gördüğümün bile farkında değildim.Bana ailesinin ona kız bulduğunu ailesinden kurtulmak amaçlı evleneceğini söyledi. Ablam da okumadı evlendi aile yapımı biliyordun dedi.Tüm saf ve masum duygularımı kaybetmiş gibi hissediyorum ilk kez birini sevip sevgili yapmıştım onun sonu da hüsran oldu.1 yıldır her gün konuştuğum kişinin boşluğunu ve eksikliğini çok hissetmem.Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.2 gündür durmadan ağlıyorum evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum .Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olucak
Pardon hergun konustugum yazmışsın. Gerçi ne farkeder haticeye değil neticeye bakmak lazım . Sence bu adam güvenilir bir erkek mi? Hem seni kazikliyor hem evleneceği kızı
O kızla daha önce hiç görüşmediğini söyledi tanıdıkmış annesi aileye en uygun o kızı bulmuş.Kızın ailesi olumlu dönüş yapınca benle ayrılmak istedigini söyledi.Dışardan o yüzünü göremedim hiç bana hep iyi yönlerini yansıttı gerektigi zaman destek olduKaraktersizmis ama.
Sizi aldatmis, o kizi da aldatmis ve aldatmaya devam edicek. Uzulmeye degmeyecek bir adam. Yatin kalkin dua edin sukur namazinizi kilin bu adamla evlenen siz olmadiginiz icin.
Evlilik kararı öyle hemen verilebilecek bir karar değil, sizi üzmek istemem ama muhtemelen eski sevgiliniz sizinle birlikteyken evleneceği kızla da sevgiliydi, maalesef sizi onla, onu sizle aldatmış. Hiçbir erkek sırf ailemden kurtulayım diye evlenmez, bu bahaneye çocuklar bile gülerBana yoğun olacağını söyledi ben de hep anlayışla karşıladım ben onu özlerken tekrar buluşmanın hayalini kurarken meğer son buluşmada onu son kez görmüşüm haberim bile olmadan.Onu son kez gördüğümün bile farkında değildim.Bana ailesinin ona kız bulduğunu ailesinden kurtulmak amaçlı evleneceğini söyledi. Ablam da okumadı evlendi aile yapımı biliyordun dedi.Tüm saf ve masum duygularımı kaybetmiş gibi hissediyorum ilk kez birini sevip sevgili yapmıştım onun sonu da hüsran oldu.1 yıldır her gün konuştuğum kişinin boşluğunu ve eksikliğini çok hissetmem.Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.2 gündür durmadan ağlıyorum evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum .Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olucak
Bende öyle düşündüm zorla erkeğin evlendirildiği nerde görülmüş eskiden kızlara oluyormuş ama şimdi kızlara da fikrini soruyorlarİnandınızmı? Bu dediğiniz kızlar için olabilir ancak etkeklerin %90 ı kendi evleneceği kızı tercih ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?