- 7 Şubat 2025
- 34
- 72
- 3
- 20
- Konu Sahibi meribalamazan
-
Bu sizin ilk ilişkindinizdi daha kimler gelip kimler geçicek. Her biri icin de "ayyy bu adam şahane biri anası resmen benim icin doğurmuş" diyeceksiniz. Dikis tutturamaz da ayrılırsanız birkaç hafta ağlayıp sonra gerisingeri kendinize geleceksiniz. O derin duygular kotalı değil, merak etmeyin.Bilmiyorum kolay unutabilir miyim am her zaman aklımda olcak.Derin duygular beslediğim biriydi
Ben de aynı fikirdeyim. Bence bu ailem buldu zorla evleniyoruz yalanını da siz sosyal medyadan kızı bulup işi patlatmayın diye söylemiştirBen Karadenizliyim eşim doğulu hepsi aynı değil 7 yıl görüştük biz ve evlendik sonunda ben inanmıyorum niyeyse. 1 sene de 10 kez buluşma sevgililik gibi gelmiyor bence o kızla uzun süredir sevgili sizi kandırdı kıza ulaşsanıza ssleri atın böyle biriyle evlisin haberin olsun deyin bakalım gerçekten görücü mü yoksa yıllardır sevgilisi mi
Bilmiyorum dediğim gibi inandırıcı gelmedi ama doğru bile olsa ne değişir ya bosversene böyleleri için tek bir göz yaşı akıtma bu gün bunu yaşadın yarın çok daha iyilerini yaşarsın ama şunu bil aynı şehirde olan insanlar sevgiliyse canım haftada 1 görüşür mutlaka bunu seni yermek için söylemiyorum yanlış anlama bana biraz safiyane iyi niyetli geldi 10 kere 1 senede buluştuğun biriyle sevgili olduğuna inanman o yüzden söylüyorum ayrıca insanlardan her şey beklenir sizi saklıyorsa paylaşmıyorsa kimsenin sizden haberi yoksa bi durun bi sorgulayınDaha istemeye gitmemisler ve kızın hakkında hiçbir şey bilmiyorum
Sosyal medya hesaplarinda ekli kadın yok o kızın sosyal medya hesabının olmaması büyük ihtimal.Bulsam bile o da benim aileme şikayet ederBen de aynı fikirdeyim. Bence bu ailem buldu zorla evleniyoruz yalanını da siz sosyal medyadan kızı bulup işi patlatmayın diye söylemiştir
Aynı şehirde değildik ama ikimizin semti birbirine 40 dk uzaklıktadır sürekli birikim yapcam diyip çalışıyordu bana da o saatlerde işten fotolar atıyordu.Manipulasyon fazlaydı bunu ya o başarılı şekilde yaptı ya da ben kolay kandırıldım.Bilmiyorum dediğim gibi inandırıcı gelmedi ama doğru bile olsa ne değişir ya bosversene böyleleri için tek bir göz yaşı akıtma bu gün bunu yaşadın yarın çok daha iyilerini yaşarsın ama şunu bil aynı şehirde olan insanlar sevgiliyse canım haftada 1 görüşür mutlaka bunu seni yermek için söylemiyorum yanlış anlama bana biraz safiyane iyi niyetli geldi 10 kere 1 senede buluştuğun biriyle sevgili olduğuna inanman o yüzden söylüyorum ayrıca insanlardan her şey beklenir sizi saklıyorsa paylaşmıyorsa kimsenin sizden haberi yoksa bi durun bi sorgulayın
Kazık kadar herif aile yapısı mi kalmış.dua et bu sünepe seninle evlenmeye kalkmamış.Bana yoğun olacağını söyledi ben de hep anlayışla karşıladım ben onu özlerken tekrar buluşmanın hayalini kurarken meğer son buluşmada onu son kez görmüşüm haberim bile olmadan.Onu son kez gördüğümün bile farkında değildim.Bana ailesinin ona kız bulduğunu ailesinden kurtulmak amaçlı evleneceğini söyledi. Ablam da okumadı evlendi aile yapımı biliyordun dedi.Tüm saf ve masum duygularımı kaybetmiş gibi hissediyorum ilk kez birini sevip sevgili yapmıştım onun sonu da hüsran oldu.1 yıldır her gün konuştuğum kişinin boşluğunu ve eksikliğini çok hissetmem.Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.2 gündür durmadan ağlıyorum evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum .Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olucak
Eşi rahat falan olmayacak.karaktersizin biriyle evlenecek.Bana yoğun olacağını söyledi ben de hep anlayışla karşıladım ben onu özlerken tekrar buluşmanın hayalini kurarken meğer son buluşmada onu son kez görmüşüm haberim bile olmadan.Onu son kez gördüğümün bile farkında değildim.Bana ailesinin ona kız bulduğunu ailesinden kurtulmak amaçlı evleneceğini söyledi. Ablam da okumadı evlendi aile yapımı biliyordun dedi.Tüm saf ve masum duygularımı kaybetmiş gibi hissediyorum ilk kez birini sevip sevgili yapmıştım onun sonu da hüsran oldu.1 yıldır her gün konuştuğum kişinin boşluğunu ve eksikliğini çok hissetmem.Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.2 gündür durmadan ağlıyorum evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum .Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olucak
Valla ben ailesi için evlendiğine inanıyorum.hâlâ çok var bu tarz şeyler.iş güç durumu da aileyle bağlantılıysa karşı çıkamıyorlar.eee bu yaşta maddi durumu da iyiymiş.maaşlı çalışan olacak hâli yok.Sizin adiniza üzüldüm ama bence pozitif bakin. Böyle serefiz yalanci bir adamdan kurtulmussunuz. Size söyledigi de yalan. Kesinlikle aileden kurtulmak icin falan degil. Zaten evlenecekmis. Sizi de el altinda tutmus bir nevi. Bos verin. Hicte iyi biri degilmis. Daha iyileriyle karsilasir adini bile unutursunuz. Irtibatinizi tamamen kesin kesmediyseniz ve engelleyin. Böyleleri evliyken bile gözü disarda olabiliyor. Zaafinizi kullanip, size ulasmasin. Her sey gönlünzce olsun. Üzülmeyin derim.
Bunlar için ağlıyorsunuz sanırım.
Bana sadece tanıdığını daha önce hiç konuşmadığını söyledi dediklerine göre kızın ailesine teklif etmeye annesi gitmişkesinlikle böyle bir durum var konu sahibinde.
yani teraziye koyunca, sevgiden çok kıskanma durumu var. çok insani bir duygu durumu buarada.
ama sevgili konu sahibi, söylediği şeylere inanma, o kız hayatında vardı ya da yeni oldu. Evlenmeyi kendi seçti onunla.
Olur böyle şeyler, şuan zor geliyor biliyorum ama 1 sene sonra bugün gülüp geçeceksiniz.
Başkası asla o kadar iyi olmucakmış asla bu kadar sevemicek gibi hissediyorumHızlıca sallayıp kendinize daha güzel yol çiziniz. Beyin onu elde edemediği için hep pişirip pişirip önünüze koyacaktır o sebeple buna karşı hazır olun ve iyi biriyle tanışıp yeni bir başlangıcla eskiyi silin.
Ailesiyle işinin bağlantısı yok ama ailem kalabalık kardeşlerimle uğraşmaktan bıktım evlenince sadece 1 kişiyle uğraşmış olcam dediValla ben ailesi için evlendiğine inanıyorum.hâlâ çok var bu tarz şeyler.iş güç durumu da aileyle bağlantılıysa karşı çıkamıyorlar.eee bu yaşta maddi durumu da iyiymiş.maaşlı çalışan olacak hâli yok.
Şu an ki nişanlısını seninle aldatmış , bence kıza ulaşın öyle bir imkanınız var ise . Herşeyi anlatın kimsenin başını yakamasın dürzü.Bir yılda en fazla 10 kez bulustuk her gün çalıştığını söyledi ben de anlayışla karşıladı buluşmaların lafını yapmadım bir nevi manipule edilmişim.
Kız hakkında hiçbir şey bilmiyorum dediğine göre kızın ailesi o iş olur demiş daha kızla görüşmemiş.Sosyal medyadan bulma şansım da yok eski sevgilim hesabına kız eklemediŞu an ki nişanlısını seninle aldatmış , bence kıza ulaşın öyle bir imkanınız var ise . Herşeyi anlatın kimsenin başını yakamasın dürzü.
Flörtünüzle ne kadar çıktınız ve unutman kolay oldu mu?geçmişte bir flörtüm vardı çok iyi zaman geçiriyorduk herşey güzeldi.
Birgün ailesinin onu zorla nişanlayacağından kızında akrabaları olduğundan bahsetti beraber üzüldük. Çözüm bulmaya çalıştık.
Bir süre sonra beni abisi aradı (hiçbir aile üyesini tanımıyordum). Bizim oğlan evli çocukları oluyor peşini bırak dedi
Bende önce abisine bana sıktığı palavraları anlattım. Sonrada o gevş.ğin canına okuyup defteri kapadım. Buda böyle bir anımdır. Dikkat etmek ve herkese inanmamak lazım
Ortak arkadaşlarınız falan yok mu elbet çıkar bir yerlerdenKız hakkında hiçbir şey bilmiyorum dediğine göre kızın ailesi o iş olur demiş daha kızla görüşmemiş.Sosyal medyadan bulma şansım da yok eski sevgilim hesabına kız eklemedi
Bana yalan söyleyen beni kandıran insanların gözünde yuva yıkan konumuna düşüren insana üzülmek için bir saniyem bile yok ben ve hayatım onun kalitesizliği altında ezilemezdiFlörtünüzle ne kadar çıktınız ve unutman kolay oldu mu?
Var 1 tane ama ikimizde yakın değiliz ve herkese anlatan tip değil.Ağzı iyi laf yapıyor kız elbette ona inanırOrtak arkadaşlarınız falan yok mu elbet çıkar bir yerlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?