• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evlilik yoluna girmis başkasıyla

O kızla daha önce hiç görüşmediğini söyledi tanıdıkmış annesi aileye en uygun o kızı bulmuş.Kızın ailesi olumlu dönüş yapınca benle ayrılmak istedigini söyledi.Dışardan o yüzünü göremedim hiç bana hep iyi yönlerini yansıttı gerektigi zaman destek oldu
Neden bu adamin agzindan cikan seylere inaniyorsunuz? Bariz yalan soyluyor, yapmayin allah askina.

Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olucak
Sizin ailenin bulduğu,
onunda ayakta uyuttuğu kız olmasını tercih etmezdiniz sanıyorum.

İkinize de yazık.
En azından neye bulaşmaktan kurtulduğunuzu biliyorsunuz.
O kız ise neye bulaştığını bile bilmiyor.

Evet tab
Neler çektiğimi bilsen hak verirdin diyor her türlü kendisini haklı çıkartıyor
Evet tabi kafasına silah dayayıp gerdeğe gireceksin demişlerdir muhtemelen kızı hiç görmedi hiç konusmadi ilk nikah masasinda görecek falan (!) .

Birkaç gün önce evlensek seni böyle yaşatırım dedi bana verdiği sözleri başkasına yaşatcak.Bu süreçte benim hislerimi önemsemedi bile

Adam sizi aldatmış siz hala beni şöyle böyle yaşayacaktı diye dert yanıyorsunuz. Aldatılmakatan çok, başkasına yaşatacak hayat sizi özdüğüne göre her şeyi önceden biliyor olduğunuz anlamına geliyor.

Bana yoğun olacağını söyledi ben de hep anlayışla karşıladım ben onu özlerken tekrar buluşmanın hayalini kurarken meğer son buluşmada onu son kez görmüşüm haberim bile olmadan.Onu son kez gördüğümün bile farkında değildim.Bana ailesinin ona kız bulduğunu ailesinden kurtulmak amaçlı evleneceğini söyledi. Ablam da okumadı evlendi aile yapımı biliyordun dedi.Tüm saf ve masum duygularımı kaybetmiş gibi hissediyorum ilk kez birini sevip sevgili yapmıştım onun sonu da hüsran oldu.1 yıldır her gün konuştuğum kişinin boşluğunu ve eksikliğini çok hissetmem.Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.2 gündür durmadan ağlıyorum evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum .Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olucak
Son cümleyi anlamadım birden oraya nasıl geçiş yaptınız?
Parası çok eşini iyi şartlarda yaşatacak diye dertlenmişsiniz sorun bu mu sorun sizi hiç sevmemiş öylesine vakit geçirmiş birisi var ortada

O kızla daha önce hiç görüşmediğini söyledi tanıdıkmış annesi aileye en uygun o kızı bulmuş.Kızın ailesi olumlu dönüş yapınca benle ayrılmak istedigini söyledi.Dışardan o yüzünü göremedim hiç bana hep iyi yönlerini yansıttı gerektigi zaman destek oldu
Ben bu yazdığını okumadan yorum yazmışım 😁sen inanıyor musun hiç gormedigine gerçekten ??

Araştırma daha fazla gerek yok. Düşündükçe kendini yıpratırsın. Her dediğine de inanma yok ailesi bulmuş o yüzden ayrılmış. Çocuk mu kandırıyor Allah aşkına buna inandım demeyin. Teorik olarak ikinizi de aldatmış sen kurtulmussun diğer kız ise sadakatsiz bir adamla olacak kazançlı olan taraf olduğunu duygu yoğunluğun azalınca anlayacaksın.

Birkaç gün önce evlensek seni böyle yaşatırım dedi bana verdiği sözleri başkasına yaşatcak.Bu süreçte benim hislerimi önemsemedi bile
Size vaadettigi mükemmel yaşam şekli de yalan. Evleneceği kıza nasıl bir hayat yaşatacak bilemeyiz ama afedersiniz böyle gevşek bir adam eşinin hayatını da zehir eder. İnsanlara bu kadar çabuk inanmayın.

Bir yılda en fazla 10 kez bulustuk her gün çalıştığını söyledi ben de anlayışla karşıladı buluşmaların lafını yapmadım bir nevi manipule edilmişim.
Çünkü diğer günlerde gerçek sevgilisi ile birlikteydi, ağzınıza bir parmak bal çalmış yedekte tutmuş sizi ve maalesef sizi sevgilisi olarak bile görmemiş, yazdıklarım size sert gelebilir ama bence durum bu.

Adam "yazın kırmızı kar yağdı" dese ona da inanacakmışsınız. Her türlü palavrasina inanmışsınız.

Bana yoğun olacağını söyledi ben de hep anlayışla karşıladım ben onu özlerken tekrar buluşmanın hayalini kurarken meğer son buluşmada onu son kez görmüşüm haberim bile olmadan.Onu son kez gördüğümün bile farkında değildim.Bana ailesinin ona kız bulduğunu ailesinden kurtulmak amaçlı evleneceğini söyledi. Ablam da okumadı evlendi aile yapımı biliyordun dedi.Tüm saf ve masum duygularımı kaybetmiş gibi hissediyorum ilk kez birini sevip sevgili yapmıştım onun sonu da hüsran oldu.1 yıldır her gün konuştuğum kişinin boşluğunu ve eksikliğini çok hissetmem.Son derece kabiliyetli eli her işe yatkındı.Insanlarla iletişimi iyi tip olarak çekici biriydi.2 gündür durmadan ağlıyorum evdekilere çaktırmamaya çalışıyorum .Eşini de iyi şartlarda yaşatcaktir parası çok hem maddi hem manevi anlamda eşi çok rahat olucak
Eşini de iyi yaşatmaz seni de :) adam bencil, evleneceği hatuna ayrı sana ayrı hikayeler anlatmış. Rol yapmış, fakat iyi oynamış ki hâlâ eşini iyi yaşatır falan diyorsun. Senin yaşadıkların yeşilçam değil kendine gel. Böyle dolandırıcı kılıklı sözünün eri olmayan adamdan kurtulduğuna dua et

Senin sevgilin yok ki. Sevgilin yok senin. Beni deli etmek mi istiyorsun. Senin sev gi lin yoookkk.
Dürüstçe davranmayı becerememiş itin uğursuzun teki demek ki. Şu saatten sonra diğer kıza üzülmelisin bence.

Pollyannanın vücut bulup aşık olmuş versiyonu gibisin şekerim. Uyan uyan. Sen nasıl bir yokluktasın ki kendini bu adama müptezel ettin. Ayılmamışsın hala. Adam seni kekliyor. Seni idare etmiş belki senle birlikte başkasını da idare etti. Nikahına da başkasını aldı. Belki de ailem tanıştırdı diyor esas kız oydu?? Hiç düşündün mü senle buluşmayan adam esas sevgilisi ile görüşüyordur belki de?

Back