- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
-
- Konu Sahibi Gulenyuzlerrr
Aşk maalesef böyle bazen evli adamla bile olabiliyor keşke hiç başlamasaymışsınız çünkü çokta yıpratıcıdır eğer ki aldatıldığınıza dair bir şüpheniz ya da ilgisinin azaldığına dair bir an önce bu işi bitirin çünkü evli erkekler ne olursa olsun eşlerinden asla boşanmazlar daha fazla yıpranırsınız1 bucuk senedir evli biriyle beraberim ve ayrılamıyoruz her bıraktığımda oda beni bırakmıyor onu gerçekten seviyorum eve gitmeyip beynimle kaldığı günler çok ayrılmasını istemiyorum çocuğunu çok seviyor bunu biliyorum ama son zamanlarda iletişimimiz azaldı ama hep yanlış düşünüyorsun diyor whatsapta birileriyle konusuyor beni bazen 1 gün aramadığı oluyor ben ç. İçiykem kimle konusuyorsun diye hesap soruyor bana fazla güveniyor kıskançlıkları çok nadir çünki hiç yalan söylemedim ne zaman arasa bakıyorum aramızda ki ilişkide asla maddi bir durum söz konusu değil bu uda biliyor hiç bir isteğim olmadı bu zamana kadar ki durumu iyi ailesinden iş yerinden bizi bilenler var ben üzülünce hemen ilgileniyor yada ufak tartısmalar oluyor ama sadece kaldığımız günler var önceden dısarı çıkardık bunlar azaldı şimdi diyeceksiniz bu adam zaten eşini aldatıyor seni mi aldatmasın bilmiyorum öyle bir his olustu sadece cinsellik olmaya başladı sanki yada bana öyle geliyor ben ondan. Başka hiç kimseyi göremiyorum tip olarak hiç tarzım değildi gerçekten güzel bir kadınım aşkın gözü körmüş sonu yok biliyorum tüm acıyı üzüntüyü tek başıma yaşıyorum onlar hayatına devam ediyor ayrılsamda mahfolurum aldatılıyor muyum bilmem lazım. Geç saatte whatsapp gündüz öyle başkası olsa ben 1 bucuk yıldır nasıl olayım ayrılmıyoruzda hep heyecanla yanımda kavga etsemde sakinleştirir ki çok dırdır biriyim şimdiye kadar yeter derdi bilmiyorum saçma bir haldeyim
Bence o da evli erkekle beraber bir ............ Diye düşünüyorum, boşluğu istediğiniz gibi doldurunSenin yorumlarının hepside yuva yıkan kadınları tutucu yorumlar biz yani benim gibi düşünenler erkekler suçsuz demiyoruz o adamı savunmuyoruz biz bile bile evli adamla birlikte olan olmayı devam ettiren böyle yaparak değerini düşüren kadına yorum yapıyoruz o bile kendi itiraf ederken artık cinsellik için benle sanki diye buna ragmen devam ediyorsa kusura bakma konuyu açan kadın sonuna kadar suçlu kendini kullandırtan ve buna razı olan kendisi sen daha neyini savunuyorsun bu kadının durumuna göre yorum yapanlara cevap vermekten kadına tek bir söz söylememişsin.
Mazallah ellerine düşsen Yaradandan önce ceza kesmeye kalkarlar...bizim kadinlarimiz böyle dertlerinizi paylasabileceginiz tarzda degil bence başınızı agrittinizKadını suçlayıp, adama hiçbir sorumluluk vermiyoruz. Yok kadının 100 nefsi var hepsini tutar, adam bir tanesini tutamaz.Yok erkek hayır diyemez.Kadın edepli olmalı, kadın kuyruk sallamasa erkek gelmez...
Sanki erkek beyni olmayan, vicdanı olmayan, ahlakı olmayan öyle boş bir yaratık.
Çok kızıyorum kadınlara. Kadının kadına yaptığını kimse yapmaz lafı saçma gelirdi. Görüyorum ki doğru. Kadını yerden yere vuran, herşeyden tek kadını sorumlu tutan ve suçlayan gene kadın...
Evli adamların yavşamalarını gördüm. Kur yapmalarını, kıza kahvaltı ısmarlamalarını, hatta abi ayağı yapmalarını...
Bu ilişkilerde kuyruk sallayan yok, ahlaksız, vicdansız, şerefsiz bir erkek, ve kendini prenses sanan süzme salak bir kadın var. Çok yüksek oranda olay bu. Para yiyen kadınlar ayrı bir kategori. (Allah akıl versin, yardım etsin) Onların ne olduğunu biliyoruz. Onlara gitmemesi gereken ama giden erkeklerin de onlardan hiç bir farkı yok.
1 bucuk senedir evli biriyle beraberim ve ayrılamıyoruz her bıraktığımda oda beni bırakmıyor onu gerçekten seviyorum eve gitmeyip beynimle kaldığı günler çok ayrılmasını istemiyorum çocuğunu çok seviyor bunu biliyorum ama son zamanlarda iletişimimiz azaldı ama hep yanlış düşünüyorsun diyor whatsapta birileriyle konusuyor beni bazen 1 gün aramadığı oluyor ben ç. İçiykem kimle konusuyorsun diye hesap soruyor bana fazla güveniyor kıskançlıkları çok nadir çünki hiç yalan söylemedim ne zaman arasa bakıyorum aramızda ki ilişkide asla maddi bir durum söz konusu değil bu uda biliyor hiç bir isteğim olmadı bu zamana kadar ki durumu iyi ailesinden iş yerinden bizi bilenler var ben üzülünce hemen ilgileniyor yada ufak tartısmalar oluyor ama sadece kaldığımız günler var önceden dısarı çıkardık bunlar azaldı şimdi diyeceksiniz bu adam zaten eşini aldatıyor seni mi aldatmasın bilmiyorum öyle bir his olustu sadece cinsellik olmaya başladı sanki yada bana öyle geliyor ben ondan. Başka hiç kimseyi göremiyorum tip olarak hiç tarzım değildi gerçekten güzel bir kadınım aşkın gözü körmüş sonu yok biliyorum tüm acıyı üzüntüyü tek başıma yaşıyorum onlar hayatına devam ediyor ayrılsamda mahfolurum aldatılıyor muyum bilmem lazım. Geç saatte whatsapp gündüz öyle başkası olsa ben 1 bucuk yıldır nasıl olayım ayrılmıyoruzda hep heyecanla yanımda kavga etsemde sakinleştirir ki çok dırdır biriyim şimdiye kadar yeter derdi bilmiyorum saçma bir haldeyim
Kesinlikle hak veriyorumKadını suçlayıp, adama hiçbir sorumluluk vermiyoruz. Yok kadının 100 nefsi var hepsini tutar, adam bir tanesini tutamaz.Yok erkek hayır diyemez.Kadın edepli olmalı, kadın kuyruk sallamasa erkek gelmez...
Sanki erkek beyni olmayan, vicdanı olmayan, ahlakı olmayan öyle boş bir yaratık.
Çok kızıyorum kadınlara. Kadının kadına yaptığını kimse yapmaz lafı saçma gelirdi. Görüyorum ki doğru. Kadını yerden yere vuran, herşeyden tek kadını sorumlu tutan ve suçlayan gene kadın...
Evli adamların yavşamalarını gördüm. Kur yapmalarını, kıza kahvaltı ısmarlamalarını, hatta abi ayağı yapmalarını...
Bu ilişkilerde kuyruk sallayan yok, ahlaksız, vicdansız, şerefsiz bir erkek, ve kendini prenses sanan süzme salak bir kadın var. Çok yüksek oranda olay bu. Para yiyen kadınlar ayrı bir kategori. (Allah akıl versin, yardım etsin) Onların ne olduğunu biliyoruz. Onlara gitmemesi gereken ama giden erkeklerin de onlardan hiç bir farkı yok.
Aldatılan adam affedilir ama ya kadın? Size katılıyorum...Kesinlikle hak veriyorum
Evli adama laf söylüyoruz kadınada laf söylüyoruz diyorlar ama öyle olmuyor
Sadece kadını toplumdan dışlıyorsunuz
Sadece kadına namussuz diyorsunuz
Aldatan erkeğide en affetmeyeni iki gün kapıda bırakıp üçüncü gün içeri alıyor
Aman ne laf söyleme ne laf söyleme
Erkeklerin bu kadar sırtı sıvazlanmasa açık açık aldatma peşinde koşabilirler mi acaba
Adamın karısını kabul etmiş de, üçüncü bir kişi var mıdır onu soruyor olabilir.Aldatılıyor muyum derken
1 bucuk senedir evli biriyle beraberim ve ayrılamıyoruz her bıraktığımda oda beni bırakmıyor onu gerçekten seviyorum eve gitmeyip beynimle kaldığı günler çok ayrılmasını istemiyorum çocuğunu çok seviyor bunu biliyorum ama son zamanlarda iletişimimiz azaldı ama hep yanlış düşünüyorsun diyor whatsapta birileriyle konusuyor beni bazen 1 gün aramadığı oluyor ben ç. İçiykem kimle konusuyorsun diye hesap soruyor bana fazla güveniyor kıskançlıkları çok nadir çünki hiç yalan söylemedim ne zaman arasa bakıyorum aramızda ki ilişkide asla maddi bir durum söz konusu değil bu uda biliyor hiç bir isteğim olmadı bu zamana kadar ki durumu iyi ailesinden iş yerinden bizi bilenler var ben üzülünce hemen ilgileniyor yada ufak tartısmalar oluyor ama sadece kaldığımız günler var önceden dısarı çıkardık bunlar azaldı şimdi diyeceksiniz bu adam zaten eşini aldatıyor seni mi aldatmasın bilmiyorum öyle bir his olustu sadece cinsellik olmaya başladı sanki yada bana öyle geliyor ben ondan. Başka hiç kimseyi göremiyorum tip olarak hiç tarzım değildi gerçekten güzel bir kadınım aşkın gözü körmüş sonu yok biliyorum tüm acıyı üzüntüyü tek başıma yaşıyorum onlar hayatına devam ediyor ayrılsamda mahfolurum aldatılıyor muyum bilmem lazım. Geç saatte whatsapp gündüz öyle başkası olsa ben 1 bucuk yıldır nasıl olayım ayrılmıyoruzda hep heyecanla yanımda kavga etsemde sakinleştirir ki çok dırdır biriyim şimdiye kadar yeter derdi bilmiyorum saçma bir haldeyim