- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.615
- 32
- Konu Sahibi Gulenyuzlerrr
Bütün sayfaları okumadım ama yanlışının farkındasın, ayrılamıyorum ne demek bunun mantıklı bi açıklaması yok bana göre, ne kadar acı çekebilirsin ki kaç gün ,kaç ay.
Hayatında başka birimi var diye endişe ederken canın yanıyor eşinin yerine koy kendini o kadın ne kadar acı çekiyor acaba.
Seviyorum diyorsun da kusura bakma seven insan böyle devam edemez , karısının koynunda yatıyor onunla da birlikte oluyor bunu nasıl miden alıyor????
Nasıl kıskançlık duygun devreye girmiyor. Gururun sevgiden üstün gelmesi gerekıyor senin durumunda.
Hakaret edenler haklı, evli olsan kocan senı aldatsa neler yapardın bi düşün.
Ayrıl sonucu ne olursa olsun ,kendini bu duruma düşürme ,o adamın gözünde kendini kıymetli mi sanıyorsun .
Çok hazık çook.
Vebali tarafa bırakmışsın belli ki bari gururun olsun.
Sizin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor midesizliğin alemi yok.
Çok uzun oldu ama çok kızdım size.
Hayatında başka birimi var diye endişe ederken canın yanıyor eşinin yerine koy kendini o kadın ne kadar acı çekiyor acaba.
Seviyorum diyorsun da kusura bakma seven insan böyle devam edemez , karısının koynunda yatıyor onunla da birlikte oluyor bunu nasıl miden alıyor????
Nasıl kıskançlık duygun devreye girmiyor. Gururun sevgiden üstün gelmesi gerekıyor senin durumunda.
Hakaret edenler haklı, evli olsan kocan senı aldatsa neler yapardın bi düşün.
Ayrıl sonucu ne olursa olsun ,kendini bu duruma düşürme ,o adamın gözünde kendini kıymetli mi sanıyorsun .
Çok hazık çook.
Vebali tarafa bırakmışsın belli ki bari gururun olsun.
Sizin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor midesizliğin alemi yok.
Çok uzun oldu ama çok kızdım size.