- 17 Haziran 2019
- 1.875
- 6.052
- Konu Sahibi Gulenyuzlerrr
Allah ıslah etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşamasin)))Hatta yasasin konu sahibi
Vallahi bilmiyorumya cok guldum alemsınız
kazen isabella curly bunlar kım bılmıyor musunuz
Curly de erkek ve kazen ve isabelle evli. Yani ben böyle biliyorum. Dogru mu kızlarVallahi bilmiyorum
Curly de erkek ve kazen ve isabelle evli. Yani ben böyle biliyorum. Dogru mu kızlar
Ben eski çalıştığım iş yerinde çok gördüm böylelerini.adam evli üç çocuğu vardı kadın evliydi karı kocacılık oynuyolardı iş yerinde akşamda bişey olmamış gibi evlerine eşkerinin yataklarına giriyolar allah böylelerini kahretsin.1 bucuk senedir evli biriyle beraberim ve ayrılamıyoruz her bıraktığımda oda beni bırakmıyor onu gerçekten seviyorum eve gitmeyip beynimle kaldığı günler çok ayrılmasını istemiyorum çocuğunu çok seviyor bunu biliyorum ama son zamanlarda iletişimimiz azaldı ama hep yanlış düşünüyorsun diyor whatsapta birileriyle konusuyor beni bazen 1 gün aramadığı oluyor ben ç. İçiykem kimle konusuyorsun diye hesap soruyor bana fazla güveniyor kıskançlıkları çok nadir çünki hiç yalan söylemedim ne zaman arasa bakıyorum aramızda ki ilişkide asla maddi bir durum söz konusu değil bu uda biliyor hiç bir isteğim olmadı bu zamana kadar ki durumu iyi ailesinden iş yerinden bizi bilenler var ben üzülünce hemen ilgileniyor yada ufak tartısmalar oluyor ama sadece kaldığımız günler var önceden dısarı çıkardık bunlar azaldı şimdi diyeceksiniz bu adam zaten eşini aldatıyor seni mi aldatmasın bilmiyorum öyle bir his olustu sadece cinsellik olmaya başladı sanki yada bana öyle geliyor ben ondan. Başka hiç kimseyi göremiyorum tip olarak hiç tarzım değildi gerçekten güzel bir kadınım aşkın gözü körmüş sonu yok biliyorum tüm acıyı üzüntüyü tek başıma yaşıyorum onlar hayatına devam ediyor ayrılsamda mahfolurum aldatılıyor muyum bilmem lazım. Geç saatte whatsapp gündüz öyle başkası olsa ben 1 bucuk yıldır nasıl olayım ayrılmıyoruzda hep heyecanla yanımda kavga etsemde sakinleştirir ki çok dırdır biriyim şimdiye kadar yeter derdi bilmiyorum saçma bir haldeyim
Konus sahibi bu ise bilerek girmis aldatilmis olmuyor kendisi. Adam evlilik yeminini konu sahibine degil esine etmis. Durumdan habersiz olan da esi.Karisiyla da konu sahibini aldatiyor. Yataklarimiz ayri bile demistir. Adam iki kadini da aldatiyor iste. Kadinlarda ask diye dileniyor.
Evet aldatan kocalar en büyük suçlu haklısın abi ama adamın evli olduğunu bilmesine rağmen adamla birlikte olan kadın da en az adam kadar suçludur. Herşeyden önce bi kadın olarak kendi gurur ve haysiyetini çöpe atar. Evli olduğunu öğrenince adamdan uzaklaşması gerekirdi konu sahibinin. Ben bir kadın olarak, herşeyden habersiz evde kocasını bekleyen kadını hiç sayıp kocasıyla beraber olan metresi haksız bulurum abi.Ahlâk yoksunu, karaktersiz, aldatmaya meğilli kocaların faturasını kadınlara kesmeniz çok ilginç.