sevgilim evli çıktı :(

Bunu unutamam onu unutmam yaşadıklarımızı unutamam diye düşünme. Böyle düşündükçe asıl unutamıycaksın. Takıntı haline getirme bence o adamı. Tabikşde sen nerden bilebilirdin o adamın sana yalan söylediğini. Bence her yerden sil engelle onu. Ulaşamasın. Çünkü bu işin sonu iyi dğil. Onu kısa sürede unutçağına eminim. Hiç düşünmemeye çalış.

Şu an duyguların öyle yoğun olmalı ki hata yapmaya çok meyilli olabileceğini düşünüyorum. Lütfen bir psikoloğa git hemen ki hata yapmadan durumu bir an evvel kafanda bitirmene yardımcı olsun.Kendi hayatının o kadın gibi olduğunu bir hayal et lütfen evlenmişsin 2 çocuğun var ve eşin başka birisiyle görüşüyor sonra kız öğrenmiş durumu AMA HALA GÖRÜŞÜYORLAR? olsun istemezsin değil mi...O yüzden kendi başına gelsin istemediğin şeyi sen de asla yapma yoksa döner dolaşır yine seni bulur bu gerçekten bak inan buna..Şimdi çekip gidersen eğer ki o zaman çok asilce bir davranışta bulunmuş olacaksın ve o sefil zavallı adamdan kurtulmuş olacaksın.Zaman acını geçirince de(şimdi mümkün değil gibi gelse de evet geçecek) yeniden aşık olup gerçekten hakeden kişiyle düzgün bir hayat kurarsın inşallah..Olur mu şu an mantıklı düşünmekte zorlanabilirsin o yüzden lütfen yardım almayı ihmal etme.Bir büyüğünle de konuşup dertleşebilirsin ama bu daha zordur o yüzden mutlaka bir psikologla konuş derim..

Ooofff ( Okudum için cızz etti züldüm tatlım senin adına yaa.Allahım kmseye böyle bişey yaşatmasın..Kalbinin kaptırırken haberin yoktu ki snn hiç bi suçun yok..Ayrılırım falan demiş acaba gerçekten mi seviyo diye düşünüyosun ama sana böyle ustaca yalan söyleyen biri ilerde senle olsa sanada yalan söyler.O yüzden unutacaksın başka çaren yok.Seni kaybetmemek için yalan söylemş olması çok saçma en baştan niye başlamş ki böyle bişeye utanmaz adam!!.Kendine hakim ol ve onu unutmaya çalış üzme kendinide..

Arkana bakmadan uzaklaş, bu adamdan size hayır gelmez. 3 ay bilemedin 6 ay aşk acısı çekersin sonra da unutursun. Ama bu ilişkiye devam edersen 2. kadın yuva yıkan kadın damgasını yiyeceksiniz. Siz kendinizi 2. kadın olmaya layık görüyor musunuz?
2 çocuğunun anasını aldatan 3-5 gün sonra size de aynısını yapar.

gorustugunuz insan her nekadar `evliyim ama sevmiyorum beraber bile uyumuyoruz` diyorsa da inanmayin..sizinleyken karisindan ayrilmadigina gore karisi olmadan da nefes alamiyor demek ki..
bide bi laf vardir `yuva yikanin yuvasi olmaz` diye..birakin siz sebebi olmayin bu yuvanin yikilmasinda.genceciksiniz,kimsenin ahinin ustune gelecek kurmaya calismayin..
kandirildim,benim duygularimla oynadi,ben nolcam diye sormussunuz birakin o adamda Allahindan bulsun.
guvendiginiz icin ozel seyler paylasmis olabilirsiniz ama bu durum sizi ona mahkum kilmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…