kızlar uzun süredir giden bir ilişkim vardı birbirimizi çok seviyorduk ben ona herşeyimi bütün dürstlüğümle anlatmıştım iyi kötü ne varsa oda bana birşeyler anlatmıştı bende sazan gibi onu herşeye inanmışım ne kadar dürüst bir çocuk diyordum dahada seviyordum ama bazı şeylerdende şüpeleniyordum evde telefonunu açmaması gece konuşamamız nebiliyim böyle şeyler hep dikkatimi çekti hatta bi ara sordum şakayla karışık evlimisin ya sen gece sıkılıyorum sesini duymak istiyorum ama açmıyorsun dedim yok dedi inkar etti,neyse bi ara telini karıştırırken 2 çocuk resmi gördüm bunlar kim dedim yiğenlerim dedi tabiki inandım onuda kendim gibi görüyordum çünkü ama taktım kafama var bir şeyyy
bi ara bir yerde içki içelim dedim sarhoş edip agzından laf alcam,biziki sarhoş oldu ve çok üstüne gittim okadarda yemin etti ama sonra evet evlendim boşandım 2 tane çocugum var dedi ama eşimden boşandım dedi tabiki bende büyük bir şok ben anlıyorumki tamam herşeyi itiraf etti boşanmış vs nabıyım dedim souçta evli değil sadece bu kadar zaman neden bana söylemediğini kızdım utandım vs dedi affettim çünkü seviyorum onu araştrmayı kafama taktım tc nosundan hala evli oldugunu anladım evli yazıyordu bir şok daha yaşadım megerki benle görüştükten sonra karısıyla kucaklaşıp yatıyormuş
yüzleştik çagırdım hemen yok aynı yatakta dahi yatmıyorum yok sevmiyorumseni kaybeymemek için söylemedim aşık oldum sana kaybeymek istemedim vb vb bir sürü şey tabi ben agladım şuan ona çok kızgınım okadar güzel yalan söylemişki bana ne hikayeler anlatmıştı karısıyla ilgili okadar inandırıcı anlattıki çocuk itirafından sonra meger herşeyi yalanmış evinin adresi bile yalanmışş neden neden diyorum nasılda benim dürüstlüğümle hislerimle oynamış ben kime ne yaptım bilmiyorum şunu sormak istiyorum acaba bana olan sevgisidemi yalanmış ben heyecenmıymışım onun gözünde onada sordum istersen boşanırım dedi kulun köpegin oluyum sensiz nefes alamam dedi bunlardamı yalan acaba çok vahim durumdayım şuan görüşmüyoruz ama o sürekli arıyor allah kahretsin hala seviyorum :'( :'( yoksa bende biliyordum her türlü resti çekmeyi lütfen bana yardımcı olun kızlar