sevgilim evli çıktı :(

cerenxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
12
1
36
Ankara
kızlar uzun süredir giden bir ilişkim vardı birbirimizi çok seviyorduk ben ona herşeyimi bütün dürstlüğümle anlatmıştım iyi kötü ne varsa oda bana birşeyler anlatmıştı bende sazan gibi onu herşeye inanmışım ne kadar dürüst bir çocuk diyordum dahada seviyordum ama bazı şeylerdende şüpeleniyordum evde telefonunu açmaması gece konuşamamız nebiliyim böyle şeyler hep dikkatimi çekti hatta bi ara sordum şakayla karışık evlimisin ya sen gece sıkılıyorum sesini duymak istiyorum ama açmıyorsun dedim yok dedi inkar etti,neyse bi ara telini karıştırırken 2 çocuk resmi gördüm bunlar kim dedim yiğenlerim dedi tabiki inandım onuda kendim gibi görüyordum çünkü ama taktım kafama var bir şeyyy bi ara bir yerde içki içelim dedim sarhoş edip agzından laf alcam,biziki sarhoş oldu ve çok üstüne gittim okadarda yemin etti ama sonra evet evlendim boşandım 2 tane çocugum var dedi ama eşimden boşandım dedi tabiki bende büyük bir şok ben anlıyorumki tamam herşeyi itiraf etti boşanmış vs nabıyım dedim souçta evli değil sadece bu kadar zaman neden bana söylemediğini kızdım utandım vs dedi affettim çünkü seviyorum onu araştrmayı kafama taktım tc nosundan hala evli oldugunu anladım evli yazıyordu bir şok daha yaşadım megerki benle görüştükten sonra karısıyla kucaklaşıp yatıyormuş yüzleştik çagırdım hemen yok aynı yatakta dahi yatmıyorum yok sevmiyorumseni kaybeymemek için söylemedim aşık oldum sana kaybeymek istemedim vb vb bir sürü şey tabi ben agladım şuan ona çok kızgınım okadar güzel yalan söylemişki bana ne hikayeler anlatmıştı karısıyla ilgili okadar inandırıcı anlattıki çocuk itirafından sonra meger herşeyi yalanmış evinin adresi bile yalanmışş neden neden diyorum nasılda benim dürüstlüğümle hislerimle oynamış ben kime ne yaptım bilmiyorum şunu sormak istiyorum acaba bana olan sevgisidemi yalanmış ben heyecenmıymışım onun gözünde onada sordum istersen boşanırım dedi kulun köpegin oluyum sensiz nefes alamam dedi bunlardamı yalan acaba çok vahim durumdayım şuan görüşmüyoruz ama o sürekli arıyor allah kahretsin hala seviyorum :'( :'( yoksa bende biliyordum her türlü resti çekmeyi lütfen bana yardımcı olun kızlar

kesinlikle uzak dur derim. boşansa o çocuklara yazık. devam etsen karısına yazık hem yuva yıkanın yuvası olmaz derler. hem karımı sevmiyorum falan hikaye aldatmak karakter meselesidir daha doğrusu karaktersizlik karısını aldattı seni aldatmayacak diye bir şey yok ona yaptıysa sanada yapar üstelik çocukları varken yapmış mantıklı davran derim senin duyguların masum çocukların felaketi mi olacak?

Yaşlarınız kaç ve nerde tanıştınız onla. Çok kötü bi durummuş. Ondan uzak durmalısın. Bunu sende gayet şyi biliyosun bence. Erkekler böyle kısa süreli heyecanlar arıyo bazıları malesef. İnş bi daha bu durumlara düşmezsin. Onu unutman ikiniz içinde en iyisi.

ben zaten boşanmasını desteklemem böyle birşeyde istemem benim sıkıntım enayi yerine konmam duygularım ve dürütlüğümle dalga geçmiş olması ama onun tek bahanesi seni kaybetmemek için söyleyemedim dedi ama bu ne kadar güzel bir oyunculuktur nasıl bir şeydir anlayamadım,duygularım onun çocuklarının felaketi olmayacak ama bazen öyle hırslanıyorum aç telefnu yada git evine göster resimleri demekten kendimi alamıyorum utancımdan kimseyede söyleyemiyorum içim içimi yiyorr

benmki 21 onun 30

Daha gençsin. Unutursun onu. Ayrılmanız en hayırlısı. Aksi halde senin başına gelseydi ve kocanın bi başka kızla olduğunu duysaydın nasıl kötü hissederdin. Bu yüzden yapçağın en iyi şeyi bence sen biliyosun

çok kötü bir duygu bu yaşadıklarım beni sevdiğinide hissediyorum sonumuz yok ama onuda biliyorum nerdeyse kendime zarar vericem o haldeyim başkasıyla birlikte olup unutmaya çalışıyorum başkasını gözüm görmüyor herkez abi amca kardeş olmuş bana unutmuşum herkezi kaldım böyle bir başıma :'(

"hala seviyorum "şu son cümlende beni yıktı adamın bir eli yağda bir eli balda, böyle çapraz ilişkiler miıdemi bulandırmıştır hep aşk bence daha dürüst ve temiz olmalı bu kirlenmiş,haberin olsun !

bugün senin için başkasını bırakan yarın başkası için seni bırakr.

Bu konu gibi bir sürü konu okudum burda ve duydum. Böyle kandırılan kızlar hep genelde şöyle düşünüyo' ben onu çok seviyorum o da beni seviyo'. Ama bir zamanlar karısınıda çok seviyodu ve belki halen çok seviyodur. O adam bence kendine bi heyecan aramış. Ve ne yazıkki masum birini yakmış . Umarım çabuk atlatırsın bu durumu. Artk sevgililerini daha iyi bi araştır çıkmadan önce bence.

kötü bir durum evet ama unutmaktan başka çaren yok sanırım intikam almak olanları da değiştirmez daha kötü hissedersin eğer o çocuklara bir şey olursa. o yüzden bırak Allah'ından bulsun

Bu arada ne kadar süredir çıkıyodunuz?

1 sene oldu ve ona çok güvendiğim için hiç yaşamam dediğim şeyleri yaşadım beraber uyuyabilmek için hayatımda ilk defa otele gittim bir erkekle düşünün güvenmesem sevmesem gitmezdim ve bunun gibi niceleri var yaşadıklarım arasında beni bunlar çok üzüyor şimdi aman yuvası yıkılmasın aman çocuklarıyla başına bir iş gelmesin diyorsunuz ama benim duygularım benim dünyam yıkıldı ben nerden bilicektim evli oldugunu bana yazık değilmi benimde bir anne baba var bende bir evladım hep benmi düşünücem herşeyi :'(

Herşeyi ben mi düşünecem ne demek fazla bencillik ediyorsun madem boşanmasıni istemiyorum diyorsun ne istiyorsun Peki intikam mi?

o boşanma asla olmaz. masal hep işleri güçleri.
boşanmayı göze alan zaten zamanında boşanırdı.
ayrı yatıyorlarmış da, falan filan...hep aynı hikayeler

hem o yuva yıkılacak olsa bile ( sanmam) senın yüzünden olmasın.
o adam sen olmasan hayatında başka birini bulacak
ama sebep sen olma, vebalinden kurtulamazsın adamın her dediğine inanma
evdekı ınsana da yazık

21 yaşındasın
30 yaşında 2 çocuklu bir de karısını aldatan bir adamı senin ayaklarına kapansa bile ne yapacaksın???
Ben olsam lanet olsun böyle aşka der, hayatımdan silerim.
Hatta çocukları olmasa rezil rüsva da ederim ama çocukların psikolojilerine yazık.

şu anda sen o adamla devam etsen ve adamın eşi seni öğrense sana maddi tazminat davası açabilir.

Son düzenleme:
ilk başta bilmiyordun ama artık biliyorsun

seviyorumun ardına saklanıp devam edersen sana ne diyeceklerini de biliyorsun

namus önemli o adam tamam namussuz ama sen de öyle misin bunu sor kendine

bundan sonra sen de temiz kalamazsın devam edersen lütfen ayrıl emin ol ki o kadının hiçbir şeyden haberi yok

ve sen hevessin karısı senı öğrenincde o adam gidip o zamanda karısının ayaklarına kapanacak bi hevesti diye ve karısı da affedecek

sen ne olcaksın peki?

kendini düşün arkadaşım sen beş para etmez bi adama layık mısın?

aşk dediğin gelir geçer sen seviyorsun tamam da peki ya o çocuklar bak iki çocuğun hakkına girmek kolay değil..

bunun öte dünyası da var yakana yapışırlarsa öte dünyada ne yapacaksın?

senın kalp kırıklığın iki adet hayatı mahvolmuş çocuktan daha toparlanabilir bir durum

kendini değil o bebekleri düşün.

Bilemezdin ama otele gitmek de senin tercihin sonuçta zor ile olmamış istemişsin gitmişsin.

O insanın eşinden ayrılacağını hiç sanmıyorum benzer çok olaylar gördük burada da okuyoruz yaşın daha genç birlikte yaşadıklarınıza bakma sana yaşattığı bu acıya bak yolunu ayır daha mutlu daha güzel günler seni bekliyor. Psikolojik destek de alabilirsin inan daha iyi olur hatta bunu yapman. Karşında ki adam olsaydı bu gün sen bu halde olmazdın unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…