Sevgilim evlatlık ya da babası farklı

Bir de ben katılmıyorum sizi ilgilendirmez muhabbetine. Belki amcanızın çocuğu. Ya da sizin kardeşiniz ya da çocuklarınız olunca birbirleriyle evlilik falan. Bence ilgilendirmesi lazım. Bunun için de en net dna testi lazım.

Bizim kadim(!) Anadolu kulturu eve birtakim adamlar girip cikiyordu cumlesini direkt fuhus / zina adina ne diyorsaniz oyle yorumlar halbuki. Sizinkisi cok fazla kahrolasi aynasizlar hikayesi izlemekten olmus biraz :)

Bizim kadim(!) Anadolu kulturu eve birtakim adamlar girip cikiyordu cumlesini direkt fuhus / zina adina ne diyorsaniz oyle yorumlar halbuki. Sizinkisi cok fazla kahrolasi aynasizlar hikayesi izlemekten olmus biraz :)
Beynim sulandı demek ki, bir de çözülmemiş olaylar realty programlarina sardım. Ben çok teori üretmeden kaçayım başlıktan. :))

Evlatlik demiyor zaten, nerenizle okuyorsunuz
Mustakbel kaynananin evine degisik degisik adamlar gelirmis zamaninda, kaynana baskasindan yapmis cocugu diyor

Konu sahibi valla senin . Gibi gelinlerdeen korkulur, bilmeden etmeden iftira etmek agir
Cezasi gelir sana allah tarafindan.

Nasil insanlarsiniz ya sana ne aileye girmeden ne namius biraktin ne tip insanlarda

Mustakbel kaynananin evine degisik degisik adamlar gelirmis zamaninda, kaynana baskasindan yapmis cocugu diyor

Edepli konuş. Başlıkta bile evlatlık yazıyor. Konu içeriğinde de evlatlık vs yazıyor. Siz farklı yerleriniz ile görüyorsunuz herkesi öyle sanıyorsunuz.

Eklentiler

• D852CFC7-D9B2-4F2E-B018-6B42D82C79D0.jpeg
    122,5 KB · Görüntüleme: 55
Okuduğunu anlayamayan siz için kırmızı ile çizdim, yazık kimin çocuğuysanız vah vah
Siz konu sahibinin demek istedigini anlamiyosunuz demek istedigim bu tamda.

linc yememek icin evlatlik yada babasi baska diyor,
asil demek istedigi anne eve degisik degisik adamlar aliyormus sulaleyede benzemiyormus adam. Baba baska diyor

Yurt disinda dogmus biri olarak bazen yurdum insaninin zekasina yazip okumasina
sasiyorum cidden. 3. sinif terk galiba

Anladım ben,annesini eve erkek alması hakkında da yorum yaptım zaten, siz bana kafayı takmadan okusanız o yorumu da görürdünüz.

Sizi aşağılayınca gülecek kadar ‘şey’ olmanız da karakterinizi belli ediyor.

Yurtdışında olup ülkemizi utandıran tiplerden olduğunuz belli.

Bunu anlayacağınızı sanmıyorum ama muhattabım değilsiniz yazmayın.

Muhattab mi? Kahkaha attim
Asil sen yazma

Valla daha evlenmeden evladimin evlatlık olduğunu düşünen bir hanım kıza yada bir oğlana denk gelmiyim kötü olur sonu..Umarım ailesine bu fikirleri acmadiniz.Birde eve erkekler gelip gidiyor derken bu sevgiliniz annesini birşey ilemi itham ediyor .Kan gruplarını nasıl öğrendiniz bilmiyorum ama ikiside 0 onların çocuğu değil olmaz Erkek arkadaşınız test yaptırsın anlasın.Fazla samimi olmuşsunuz hicbirsey değilsiniz sevgiliden başka ya nasip Allah istemezse evlenemezsiniz de.Hic beğenmedim tavrinizi düşüncelerinizi.Aile de böyle düşünüyorsa sizi istemedikleri için böyle davranıyor olabilirler

Maddi konularına laf etmiyorum, evlatlık vs diye ayrım yapılıyor gibi. Bu noktada ya açıklasınlar ya da çocuğa hem yük olup hem de hayatını mahvetmesinler diye. Ön yargılarınızla konuşmayın

Sen olsan aşık olduğun adamın hem hiç değer görmemesini hem de bu denli kullanılmasını izleyebilir misin
Yerinizde olsam ailesiyle arama mesafe koyarım evlerine gidip gelmem, ileride evlenirseniz sınır koymadığınız için çok pişman olursunuz.
Diğer konuya gelince evlatlık veya değil, evlat ayırımı yapıyorlar ya da yapmıyorlar bu meseleye karışmayın çünkü ailesi tarafından maddi manevi mağdur edildiğini düşündüğünüz sevgiliniz evlenince 180 derece döner, annem de annem babam da babam, canım kardeşlerim der, siz ama senden maddi beklentileri var evlenirken hiç yardım etmediler dersiniz, bir anda sizi ailesinin düşmanı ilan eder.

Belki çocuğun şuan baba bildiği adam kadını pazarladı? Belki kadına tanıdıkları biri tecavüz etti. Şaka mısınız cidden. Direkt tanımadığınız kadını suçluyorsunu bir şey bilmeden.

evet sevgilisi bariz o anlamda söylemiş
ben öyle anladım
hatta ve hatta, eve farklı adamlar gelip gidiyordu derken babam belli değil hani o kadar çok aday var ki belli değil bak annem de böyle böyle yapıyordu anlamı bile çıkıyor, çıkmıyor değil
evlatlık alıp verme muhabbetleri oluyor bazen bazı insanlarda, para karşılığı falan ama
bunlarda o durum var mıdır bilemedim
kanıtlanmadığı sürece bu bi iftiradır
diyelim ki gerçekten çocuğun düşündüğü gibi gerçekte de. e insan sevgilisine söyler mi böyle ?
gider ailesiyle yüzleşir onlarla konuşur. sevgiliyi bu kadar detaylı konuya karıştırmak saçma

valla bana çok şerefsizliği dokundu
her lafı söyledim ama asla annesiyle ilgili bişi demedim. istesem bir tek cümlemle darmadağın ederdim onu
ama asla yapmadım çünkü biliyorum o konudan üstüne gidersem inanılmaz koyar ona
çünkü biliyorum ki onun annesiyle alakalı zaten bi yarası vardı. ben bi yara daha açmak istemedim
gerek yok
dediğin gibi aile hassas

Kan grubunu bilemem de ben karayim kocam kara .pek şahane de değiliz ama çocuğum sarı ,renkli gözlü ,düz saçlı .bizim dalgalı falan. Valla çocuk kocamdan :))) şaka yollu da olsa ilk başlarda takılıyorlardi yakın arkadaşlarım DNA diye tuttumustum ki sezeryan doğum değildi .yanj dogurur doğurmaz gördüğüm benden çıkan evladımdan şüphe ettirdiler lohusayken. Bunu da niye anlattım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…