Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bir ilişkim var. Ve sevgilimin ailesiyle akrabalarıyla tanısıgım. Sevgilimin ailesinde gördüğüm kadarıyla çirkin ve baskın genlere sahipler. Fakat erkek arkadaşım hem ten hem saç hem göz vücut her şeyiyle ailesinden akrabalarından çok ayrılıyor. Karakter olarakta çok farklılardı. Ve bana bir keresinde evde babası yokken küçüklüğünde eve adamların gelip gittiğini gördüğünü söylemişti ama baya küçükmüş o nedenle çok sonradan fark edince de bir şey dememiş kimseye. Bende çok önemli bir detay fark ettim. Anne 0+ baba 0+ kan grubuna sahip fakat sevgilim A+ grubundan. Yani ya babası değil ya da evlatlık. Şu anda da biz ileriye dönük kararlar almaya çalışıyoruz ama ailesi hiç destek olmuyor hatta ondan beklentileri var bu yüzden de biz kendi hayatımızı kuramıyoruz. Diğer çocuklarına hiç para hesabı yapmıyorlar ama sevgilime gelince hep bir para hesabı. Hiç yardımcı olduklarını da görmedim. Bu durumda da haliyle artık gidip gelmek de istemiyorum içten içe. Aramda kötü olmaya başladı, ne yapacağımı bilmiyorum siz ne tavsiye edersiniz