Sevgilim evi terk etti.

Ben şiddet kısmında sonrasını okuyamadım. Düzenli temiz diye bunlara katlanmak mi ?
Kimseye bisey diyemem o yüzden Allah bana sabır versin ...

Bazen undugunu bulamiyor insan bu iyidir diyemiyoruz sans meselesi bunlar oda yuzde 15 flan denk gelir siz hayatinizi anlatarak tanistignz insana hata yaptnz kim olursa olsun dulum demeyin aaa bakti dul evide var ailede yokk ohhhh tamam iste erkeklerin aradigi askkk herseyi de yasarm yaparm nolckk yapmsta ztn bi dusunun insan sevdigine kıyabilirmi ya baktin bi tokat mi atti zaten gerisi gelecektir vur tekmeyi gitsin kavgalar mi var e tmm defolsun sen olmzsan guzelim baska dul kadin mi yok die dusundu smdi mısıl mısıl rht rahat uyuyo kendisi olan gene sana oldu..yapamayin bunu kendinize bazen dur demeyi bilmemz gerek hayat cok kisa ve oyle bir dunyadayiz ki keske 10 yil oncesne gdebilsek anne babaya saygi olan ese saygi olan bi dnyaya smdi evladi gectm hayvana bile tecavuz ediyolr o yuzdn aileden baska kimseye guvenmeyin..

Daha öncede iş bulmuşsunuz, yine bulursunuz. Sevgi emek vermektir, kırmaktan, incitmekten korkmaktır. Siz ona o kadar iyilik yapmışsınız o yediği kaba pislemis. Atalarımız boşuna dememiş iyilikten maraz doğar diye. Siz kendinize ve hayatınıza odaklanın. Sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…