Düşünüyorum gece düşünüyorum sabah da düşünüyorum. Ama çok canım yanıyor. Ona yaptığım şeylerin karşılığı Bumuydu. 1 günde nasıl silip arıyor. 1 sene çok büyük bir zaman değil. Ama onu pis sokağından ben aldım. Hayatı boyunca sigortalı helal para kazanmış bir insan değildi. Ben ona o işi buldum. 2 mizde işimize gider geliriz mutlu bir hayatımız olur diye plan yaptım. Öylede gidiyor du ama sonra değişti ve Kabusa döndü. Ben sevdim onu en başta hoşlandım çok da mutluydum. Evet ilk eşim de görmediğim tatmadığım herşeyi onda gördüm. Onunla bütün özelliklerimiz bütün zevklerimiz aynıydı. Ne kadar kötü bir insan olsada. O benim evime geldi ben çağırdım kendimi kötü hissettiğim için oda ailesinin evini bırakıp gelmişti. Ona onca iyilik yaptım şiddet uyguladı yine bazı zamanlar sustum. Ama daha sonra bende bıktım şiddetinden. Gerçekten normalinde çok delikanlı çok iyi bir insan. Ama keşke bu siniri bu canavar gibi oluşu özelliği olmasa KEŞKE. Tedavi görelim dedim parası neyse verelim. İkimiz gidelim dedim. Kabul etmedi. Keşke kendisini değiştirebilir. Bir yandan da umut ettim bekledim. Ama olmadı değişmedi. Cuma günü beraber oturup konuştuk. Ayrılalım çünkü seni üzüyorum dedi bana. Sana o an öyle davrandığım zaman bende üzülüyorum dedi. İlişkimiz aslında çok iyi birbirimizi çok iyi tamamlıyorduk gerçekten. Ama onun siniri benim onun üstüne gitmem kıskanmam olayları daha da büyüttü büyüttü. Canavara dönüştüğü zaman bambaşka bir insan oluyor du tanıyamıyordum onu. Ama bir sıkıntı olmadığı zaman çok iyiydi. Şimdi ise seni istemiyorum hayatımdan git bitti.. Demesi çok ağırıma gidiyor dokunuyor. Kadınım duygularım var hem işin içinde sevgide var şiddette var. Emeklerde var. Kısacası onun o lafları dokunuyor. Olmuyordu sonu iyi olmıcaktı diyor. Doğru söylüyor. Bana gerçekten birşey olucaktı onu bende çok iyi biliyorum. Benim tek isteğim keşke kendisini değiştirebilseydi Keşke..Ayrıca evini değiştirebiliyorsan değiştir, yeniden başla. Apartmandaki insanlara da rezil olduk demişsin. Kendine yeni bir sayfa aç. Bir kere başardığını şimdi yine başarırsın. Tek engel kendinsin. Kurban olma, aslan ol. Kalk ayağa, sil göz yaşını. Sen önce duygusal değil, mantıklı davranmaya başla. Üç günlük dünya. O umursamıyor diye, sen battıkça batıyorsun.
Halbuki bir oturup sakin kafayla düşünsen, ben bu salak için mi göz yaşı döktüm diyeceksin ve ayağa kalkıp hayatına devam edeceksin.
Mutluluk sadece bir karar kadar uzaktadır.
Ben mutluyum dediğin anda mutlusundur.
Biraz kendini düşün be kardeşim.
Bir erkek için insan kendine bunu yapar mı?
Evet o daha güçlü hareket ediyor. Kendi duygularını göstermiyor. Ben o yönden çok zayıf karakterdeyim kendime küsüyorum yatağa tıkılıp kalıyorum. Evet belki şuan bir işim olsaydı büyük ihtimalle bir kaç gün izin alacaktım çok doğru tespit ettiniz. Ben ilk başlarda çok etkileniyorum. Ama bi zamandan sonra sanki hiç yaşamamış gibi hayatıma bakıyorum. Onun bu rahat hareketleri bana çok dokunuyor. Sanki hiç birşey yaşanmamış hiç birşey olmamış gibi davranması çok gücüme gidiyor. Kızıyorum kendi kendime. Size belki şaka gibi geliyor ama çevremde keşke bir dostum arkadaşım olsaydı konuşabilseydim. Bugün annesiyle telefonla 2 saat boyunca konuştum o bile bana çok iyi geldi. Belkide bu yüzden toparlayamıyorum. Keşke eski işim olsaydı gider gelirdim kafamı dağıtırdım. Oda yok ne yazıkki. Maddi gücüm şuan çok iyi değil ama 2 3 ay idare edebilirim. Daha sonrada o sıkıntı başlayacak. Mağlum pandemi iş yok. Ailemden destek almam ben almak istemiyorum. Zaten pek aramda yok ailemle. Keşke annem gelse kalsa evimde bana manevi olarak destek olsa. Arkadaş olsa az çok derdimi sıkıntımı anlatabilsem. Ama yok. Gel diyorum vürüsden korkuyor gelemem diyor. Bilmiyorum belkide bahane yapıyor. Biz erkek arkadaşımla sadece Sevgili değildik birbirimize eş anne baba da olmuştuk. Çünkü oda ailesiyle kötü Benim gibi. Beraber yaşamıyorken. Kaç kere hastanelik oldum merdivenlerden düştüm vs vs. 2 Saatlik yolu Her seferinde hiç düşünmeden geldi. Borç harç aldı taksiyle geliverdi. Bir gün. Dışarıda buluşturan sonra eve gitmek için yola çıktı. Bende kendi evime gelmiştim. Birden bire banyoda kaydım düştüm burnumun üstüne burnum kırıldı çatlamış diyim. Hemen onu aradım. Tam eve girecekken geri döndü kapıdan koşarak geldi hemen yine. Sevmeyen bir insan yapmazdı bunların hiç birini. Beni sevmediğini kandırdığını düşünmüyorum. Keza beraber yaşıyorkende ben hasta olduğum zaman önceden de dediğim gibi yemek yapardı bakardı bir dediğimi 2 etmezdi. İmkânı olmasa da gider bulur yapardı. Annesi tabağını kaldırmayan bir insandı dedi. Ama beraberken banada çok yardımcı oldu her konuda. Aslında çok iyi bir eş çok iyi bir dost ama keşke bu Onu yiyip bitiren SİNİRİ ÖFKESİ olmasa... Keşke.Ya herseyi gectımde işe gitmesinı nasıl söz konusu edebiliyorsunuz. Tabıkı gidecek. Ilıskı bitince ise gıdılmeyecek olunsa ekonomi batardı.ılgınc dusunyorsunuz. Demekkı o sizden daha guclu ve mantıklı. Yanı ben onun cok etkilendiği sanmıyorum bu ayrılıktan ama yınede her insanda bir alıskanlık oluyordur. Duygusallaşsa bıle işe gıtmemesı gerektigini dusunmenız cok tuhaf saskınlıkla okudum. Bıde bu pandemi de bu ıssızlıkteInsanın fikri neyse zıkrıde odur. Demekkı siz suan calısıyor olsaydınız ise gıtmeyecektınız sizinle okadar konustuk ettık sızde hak verdim dediniz ama hala aynı tas.. Aslında ben biliyordum sızın R yapacağınızı size soyledım zaten bunu dun. Neyse hakkınız hayırlısı olsun.
Evet utuymus
Arkadasim bize şaka gibi gelmiyor. Seni cok ıyı anlıyorum... Yanı ben bu platformda sızın gıbı insanları anlayamıyorum. Nedenmi? Hani diyorsunuz ya size saka geliyor diye.. Nerden biliyorsunuz size yorum yapan insanlarında bir zamanlar buna benzer seyler yasamadıgını yada cevresınde cok yakınında buna benzer ılıskıleri görup sahit olmadıgını? Yanı buna benzer seylerı bir tek yasayan siz kendiniz mi zannediyorsunuz?? Sızın gibisini yasayan yokmu? Yada hatta daha beterini diyeyim.....Evet o daha güçlü hareket ediyor. Kendi duygularını göstermiyor. Ben o yönden çok zayıf karakterdeyim kendime küsüyorum yatağa tıkılıp kalıyorum. Evet belki şuan bir işim olsaydı büyük ihtimalle bir kaç gün izin alacaktım çok doğru tespit ettiniz. Ben ilk başlarda çok etkileniyorum. Ama bi zamandan sonra sanki hiç yaşamamış gibi hayatıma bakıyorum. Onun bu rahat hareketleri bana çok dokunuyor. Sanki hiç birşey yaşanmamış hiç birşey olmamış gibi davranması çok gücüme gidiyor. Kızıyorum kendi kendime. Size belki şaka gibi geliyor ama çevremde keşke bir dostum arkadaşım olsaydı konuşabilseydim. Bugün annesiyle telefonla 2 saat boyunca konuştum o bile bana çok iyi geldi. Belkide bu yüzden toparlayamıyorum. Keşke eski işim olsaydı gider gelirdim kafamı dağıtırdım. Oda yok ne yazıkki. Maddi gücüm şuan çok iyi değil ama 2 3 ay idare edebilirim. Daha sonrada o sıkıntı başlayacak. Mağlum pandemi iş yok. Ailemden destek almam ben almak istemiyorum. Zaten pek aramda yok ailemle. Keşke annem gelse kalsa evimde bana manevi olarak destek olsa. Arkadaş olsa az çok derdimi sıkıntımı anlatabilsem. Ama yok. Gel diyorum vürüsden korkuyor gelemem diyor. Bilmiyorum belkide bahane yapıyor. Biz erkek arkadaşımla sadece Sevgili değildik birbirimize eş anne baba da olmuştuk. Çünkü oda ailesiyle kötü Benim gibi. Beraber yaşamıyorken. Kaç kere hastanelik oldum merdivenlerden düştüm vs vs. 2 Saatlik yolu Her seferinde hiç düşünmeden geldi. Borç harç aldı taksiyle geliverdi. Bir gün. Dışarıda buluşturan sonra eve gitmek için yola çıktı. Bende kendi evime gelmiştim. Birden bire banyoda kaydım düştüm burnumun üstüne burnum kırıldı çatlamış diyim. Hemen onu aradım. Tam eve girecekken geri döndü kapıdan koşarak geldi hemen yine. Sevmeyen bir insan yapmazdı bunların hiç birini. Beni sevmediğini kandırdığını düşünmüyorum. Keza beraber yaşıyorkende ben hasta olduğum zaman önceden de dediğim gibi yemek yapardı bakardı bir dediğimi 2 etmezdi. İmkânı olmasa da gider bulur yapardı. Annesi tabağını kaldırmayan bir insandı dedi. Ama beraberken banada çok yardımcı oldu her konuda. Aslında çok iyi bir eş çok iyi bir dost ama keşke bu Onu yiyip bitiren SİNİRİ ÖFKESİ olmasa... Keşke.
vallahı dogru dedın..yok bosanıyorumda cekemıyorumda ..bı kavga edıyolar konu acıyolar kımse ayrılacagından değilYa herseyi gectımde işe gitmesinı nasıl söz konusu edebiliyorsunuz. Tabıkı gidecek. Ilıskı bitince ise gıdılmeyecek olunsa ekonomi batardı.ılgınc dusunyorsunuz. Demekkı o sizden daha guclu ve mantıklı. Yanı ben onun cok etkilendiği sanmıyorum bu ayrılıktan ama yınede her insanda bir alıskanlık oluyordur. Duygusallaşsa bıle işe gıtmemesı gerektigini dusunmenız cok tuhaf saskınlıkla okudum. Bıde bu pandemi de bu ıssızlıkteInsanın fikri neyse zıkrıde odur. Demekkı siz suan calısıyor olsaydınız ise gıtmeyecektınız sizinle okadar konustuk ettık sızde hak verdim dediniz ama hala aynı tas.. Aslında ben biliyordum sızın R yapacağınızı size soyledım zaten bunu dun. Neyse hakkınız hayırlısı olsun.
Evet utuymus
Ya Tmm anlatabiliyorum insanları ama herseyi kabul ettim onerıleri dınlyecegım deyıpte sonrada geri vites yapıyolar. Hadi bunuda anlarım da bari ötesini yazmayın. Burdaki insanların fikri belli daha ne denmesini bekliyorlar anlamıyorum. madem dinlemiyorsun dınlemıceksın vazgecemiyorsun ozaman yazma artık sus git barış daha ne diyelimvallahı dogru dedın..yok bosanıyorumda cekemıyorumda ..bı kavga edıyolar konu acıyolar kımse ayrılacagından değil
Çünkü ailesinin yaninda yalnız değil.Merhaba bayanlar.Yaşım 25 2020 senesinde boşandım. Ailemin yanına dönmek zor olacağı için kendime başka bir semtten ev kiraladım. Benim için maddi manevi çok zor oldu. Ailem yardım etmedi. Bütün herşeyi kendim yaptım. O ara işim yoktu. Birikmiş param vardı. Onlarla yaptım. Daha sonra günlük evlere temizliğe gittim. Ekmek paramı öyle çıkardım kiramı onla ödüyorrum zorda olsa geçiriyordum. Buradan anlatması kolay gibi gelitor ama yalnızlık ve hayata yalnız sarılmak çok zor. 5 ay sonra internetten birisyiiyle tanıştım aklımda tanışmak yoktu ama oluverdi. Kendisi benim doğup büyüdüğüm semteydi. Belkide o yüzden konuşmak istedim bilmiyorum. Biz birkaç hafta sonra buluştuk kendisine boşandığımı söylemedim bekarım dedim. 2 hafta sonra onu gece 12 de arayıp gelmeeini istedim. Oda çıktı geldi sahile gittik. Ona herşeyi anlattım. Eski kocamdan şiddet gördüğümü vs o yüzden boşandığımı. Kendisi bekardı... Beni anlayışla karşıladı kabul etti. Sabaha kadar sahile güneşin doğuşunu izledik rüya gibiydi. Aylar geçti eve gidip geliyordu. Ben çağırıyordum. Ama daha sonra rahatsız oldum. Kendimi tuhaf hissettim. Eğer benimle ciddi isen yanıma gelirsin beraber yaşarız dedim. Oda ben seninle ciddiyim dedi ve aile evinden yanıma taşındı. Kendisi nasıl biri diye sorarsanız muhtemelen linç yicem. İşi olmayan pek eski hayatında eve uğramayan illegal iş yapan biriymiş ben bunu daha sonradan öğrendim kendisi söyledi. Eski hayatı günlük gülüstanlıkmış. Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim. Başardım da. Onu o semtten yanıma aldım. Baktım beraber yedik içtik. Eş hayatı yaşıyorduk. Ona iş buldum fabrikada. Keza kendime de. Düzenli saatlerimiz vardı akşam 6 da evimizde oluyorduk. Çok güzeldi. Eve Bana yardım ederdi. Yemek yapardı çok titiz bir erkekti. Elinden her iş gelirdi. Ben dağınık bir insanım ama o çok düzenli bir erkekti. Ürününü bile kendi yapardı. Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında olmadık şeyler kurardı. Ve bana şiddet uygulardı. Gerçekten çok zoruma gidiyordu. Canımın acısını geçerdim. Ona onca iyilik emek yaptığım şeyler canımı daha fazla yakardı. Ve bu kavgalar son 2 aydır arttı. Birbirimizi öldürecek noktaya gelmiştik. Cuma günü oturduk konuştuk. İlişkimiz olmuyor hep kavga şiddet. Binaya rezil olduk. 2 defa polis geldi eve. Evet birbirimizi çok seviyoruz. Ama anlaşamıyoruz. Ben ona emir verirmiş gibi konuşuyormuşum. Erkekmiş gibi rol yapıyormuşum. Bunu kendine yediremiyormuş. Bende kavgalardan bıktığum için şiddetten bıktığum için ayrılalım dedim. Oda eşyalarını toparladı erkek kardeşini aradı gitti. Ailesi benibiliyor ama tanışmamıştık. Sadece erkek kardeşi ile tanışmıştık. Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat. Ama bizim ilişkimizi yıkan. Saygısızlığımız ve Şiddet Kıskançlık. Anlayışlı olmama. Ben şuan çok kötü durumdayım. Ona mesaj attım dün kötüyüm diye. Yine evinden 1.5 saatlik yol geldi. Konuştuk yeniden sarıldım ağladım oda ağladı. Ama olmuyor sende görüyosun dedi. Evet görüyorum herşeyin farkındayım ama çok seviyorum onu başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum. Kendisi gerçekten evlenilecek bir adam değil. Ne kadar düzenli tertipli bana yardım eden bir adam olsada. Bana şirinlik hep o yapardı hep o gelir öperdi sarılırdı. Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
karsılıklı dovus edılmıs olamazmı acabaÇünkü ailesinin yaninda yalnız değil.
BiR insanin yalniz yasamak istemesini anliyorum fakat ailesinden ayri bu kadar zor sartlarda şiddet gördüğü birisi ile yaşama Istegini anlayamıyorum.
Karsimdaki insana hayatımda hiç vurmadım. Bana vuran birisi ile de evli kalmadim. Benim iletisim seklime aykırı.karsılıklı dovus edılmıs olamazmı acaba
konu sahıbıde mazosıst degıldır herhalde karsılıklı kavga dovus hakaret ,,Karsimdaki insana hayatımda hiç vurmadım. Bana vuran birisi ile de evli kalmadim. Benim iletisim seklime aykırı.
Sizde haklisiniz ama ben okuduğuma gore yorum yapabilirim.konu sahıbıde mazosıst degıldır herhalde karsılıklı kavga dovus hakaret ,,
bazen kadınlarda tek taraflı anlatabılıyor..bazen
bayılıyorsunuz ne idüğü belirsiz adamlarla birlikte yaşamaya.Merhaba bayanlar.Yaşım 25 2020 senesinde boşandım. Ailemin yanına dönmek zor olacağı için kendime başka bir semtten ev kiraladım. Benim için maddi manevi çok zor oldu. Ailem yardım etmedi. Bütün herşeyi kendim yaptım. O ara işim yoktu. Birikmiş param vardı. Onlarla yaptım. Daha sonra günlük evlere temizliğe gittim. Ekmek paramı öyle çıkardım kiramı onla ödüyorrum zorda olsa geçiriyordum. Buradan anlatması kolay gibi gelitor ama yalnızlık ve hayata yalnız sarılmak çok zor. 5 ay sonra internetten birisyiiyle tanıştım aklımda tanışmak yoktu ama oluverdi. Kendisi benim doğup büyüdüğüm semteydi. Belkide o yüzden konuşmak istedim bilmiyorum. Biz birkaç hafta sonra buluştuk kendisine boşandığımı söylemedim bekarım dedim. 2 hafta sonra onu gece 12 de arayıp gelmeeini istedim. Oda çıktı geldi sahile gittik. Ona herşeyi anlattım. Eski kocamdan şiddet gördüğümü vs o yüzden boşandığımı. Kendisi bekardı... Beni anlayışla karşıladı kabul etti. Sabaha kadar sahile güneşin doğuşunu izledik rüya gibiydi. Aylar geçti eve gidip geliyordu. Ben çağırıyordum. Ama daha sonra rahatsız oldum. Kendimi tuhaf hissettim. Eğer benimle ciddi isen yanıma gelirsin beraber yaşarız dedim. Oda ben seninle ciddiyim dedi ve aile evinden yanıma taşındı. Kendisi nasıl biri diye sorarsanız muhtemelen linç yicem. İşi olmayan pek eski hayatında eve uğramayan illegal iş yapan biriymiş ben bunu daha sonradan öğrendim kendisi söyledi. Eski hayatı günlük gülüstanlıkmış. Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim. Başardım da. Onu o semtten yanıma aldım. Baktım beraber yedik içtik. Eş hayatı yaşıyorduk. Ona iş buldum fabrikada. Keza kendime de. Düzenli saatlerimiz vardı akşam 6 da evimizde oluyorduk. Çok güzeldi. Eve Bana yardım ederdi. Yemek yapardı çok titiz bir erkekti. Elinden her iş gelirdi. Ben dağınık bir insanım ama o çok düzenli bir erkekti. Ürününü bile kendi yapardı. Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında olmadık şeyler kurardı. Ve bana şiddet uygulardı. Gerçekten çok zoruma gidiyordu. Canımın acısını geçerdim. Ona onca iyilik emek yaptığım şeyler canımı daha fazla yakardı. Ve bu kavgalar son 2 aydır arttı. Birbirimizi öldürecek noktaya gelmiştik. Cuma günü oturduk konuştuk. İlişkimiz olmuyor hep kavga şiddet. Binaya rezil olduk. 2 defa polis geldi eve. Evet birbirimizi çok seviyoruz. Ama anlaşamıyoruz. Ben ona emir verirmiş gibi konuşuyormuşum. Erkekmiş gibi rol yapıyormuşum. Bunu kendine yediremiyormuş. Bende kavgalardan bıktığum için şiddetten bıktığum için ayrılalım dedim. Oda eşyalarını toparladı erkek kardeşini aradı gitti. Ailesi benibiliyor ama tanışmamıştık. Sadece erkek kardeşi ile tanışmıştık. Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat. Ama bizim ilişkimizi yıkan. Saygısızlığımız ve Şiddet Kıskançlık. Anlayışlı olmama. Ben şuan çok kötü durumdayım. Ona mesaj attım dün kötüyüm diye. Yine evinden 1.5 saatlik yol geldi. Konuştuk yeniden sarıldım ağladım oda ağladı. Ama olmuyor sende görüyosun dedi. Evet görüyorum herşeyin farkındayım ama çok seviyorum onu başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum. Kendisi gerçekten evlenilecek bir adam değil. Ne kadar düzenli tertipli bana yardım eden bir adam olsada. Bana şirinlik hep o yapardı hep o gelir öperdi sarılırdı. Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
Başlığı takip eden biri olarak söylediğine göre hiç yaşamadığı duyguları hissettirmiş gerçekten aşkı bulduğuna inanmış kocasından sonraMerakımdan soruyorum eski eşinizin şiddet uyguladığını söylediniz ve boşandınız bu adamda onu daha değerli kılan nedir? Yazık üzüldüm mü hayır demek ki sizde böyle hayatı seviyorsunuz
siz bir tokati bile hak etmiyorsunuz. Tek bir tokat bile birini hayatinizdan silmeniz icin yeterli. Sevgi kavraminizi gozden gecirin lutfen. Sevgiye degil saglikli sevgiye ihtiyaciniz var.Merhaba bayanlar.Yaşım 25 2020 senesinde boşandım. Ailemin yanına dönmek zor olacağı için kendime başka bir semtten ev kiraladım. Benim için maddi manevi çok zor oldu. Ailem yardım etmedi. Bütün herşeyi kendim yaptım. O ara işim yoktu. Birikmiş param vardı. Onlarla yaptım. Daha sonra günlük evlere temizliğe gittim. Ekmek paramı öyle çıkardım kiramı onla ödüyorrum zorda olsa geçiriyordum. Buradan anlatması kolay gibi gelitor ama yalnızlık ve hayata yalnız sarılmak çok zor. 5 ay sonra internetten birisyiiyle tanıştım aklımda tanışmak yoktu ama oluverdi. Kendisi benim doğup büyüdüğüm semteydi. Belkide o yüzden konuşmak istedim bilmiyorum. Biz birkaç hafta sonra buluştuk kendisine boşandığımı söylemedim bekarım dedim. 2 hafta sonra onu gece 12 de arayıp gelmeeini istedim. Oda çıktı geldi sahile gittik. Ona herşeyi anlattım. Eski kocamdan şiddet gördüğümü vs o yüzden boşandığımı. Kendisi bekardı... Beni anlayışla karşıladı kabul etti. Sabaha kadar sahile güneşin doğuşunu izledik rüya gibiydi. Aylar geçti eve gidip geliyordu. Ben çağırıyordum. Ama daha sonra rahatsız oldum. Kendimi tuhaf hissettim. Eğer benimle ciddi isen yanıma gelirsin beraber yaşarız dedim. Oda ben seninle ciddiyim dedi ve aile evinden yanıma taşındı. Kendisi nasıl biri diye sorarsanız muhtemelen linç yicem. İşi olmayan pek eski hayatında eve uğramayan illegal iş yapan biriymiş ben bunu daha sonradan öğrendim kendisi söyledi. Eski hayatı günlük gülüstanlıkmış. Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim. Başardım da. Onu o semtten yanıma aldım. Baktım beraber yedik içtik. Eş hayatı yaşıyorduk. Ona iş buldum fabrikada. Keza kendime de. Düzenli saatlerimiz vardı akşam 6 da evimizde oluyorduk. Çok güzeldi. Eve Bana yardım ederdi. Yemek yapardı çok titiz bir erkekti. Elinden her iş gelirdi. Ben dağınık bir insanım ama o çok düzenli bir erkekti. Ürününü bile kendi yapardı. Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında olmadık şeyler kurardı. Ve bana şiddet uygulardı. Gerçekten çok zoruma gidiyordu. Canımın acısını geçerdim. Ona onca iyilik emek yaptığım şeyler canımı daha fazla yakardı. Ve bu kavgalar son 2 aydır arttı. Birbirimizi öldürecek noktaya gelmiştik. Cuma günü oturduk konuştuk. İlişkimiz olmuyor hep kavga şiddet. Binaya rezil olduk. 2 defa polis geldi eve. Evet birbirimizi çok seviyoruz. Ama anlaşamıyoruz. Ben ona emir verirmiş gibi konuşuyormuşum. Erkekmiş gibi rol yapıyormuşum. Bunu kendine yediremiyormuş. Bende kavgalardan bıktığum için şiddetten bıktığum için ayrılalım dedim. Oda eşyalarını toparladı erkek kardeşini aradı gitti. Ailesi benibiliyor ama tanışmamıştık. Sadece erkek kardeşi ile tanışmıştık. Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat. Ama bizim ilişkimizi yıkan. Saygısızlığımız ve Şiddet Kıskançlık. Anlayışlı olmama. Ben şuan çok kötü durumdayım. Ona mesaj attım dün kötüyüm diye. Yine evinden 1.5 saatlik yol geldi. Konuştuk yeniden sarıldım ağladım oda ağladı. Ama olmuyor sende görüyosun dedi. Evet görüyorum herşeyin farkındayım ama çok seviyorum onu başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum. Kendisi gerçekten evlenilecek bir adam değil. Ne kadar düzenli tertipli bana yardım eden bir adam olsada. Bana şirinlik hep o yapardı hep o gelir öperdi sarılırdı. Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
Sizinle aynı yaştayım ve yalnızlık duygusunu kendi yaşadıklarımdan dolayı çok iyi biliyorum, olumsuz durumlar yaşadım bende ve birkaç gün önce kitap almak için gezinirken david burns iyi hissetmek kitabını buldum, yalnızlık ve kariyer konusuna da değinmiş ben çok beğendim hem bilimsel hem psikolojik bir kitap yani kişisel gelişim tarzında değil tam olarak, bana çok iyi geldi açıkçası tavsiye ederim, yaşadığınız durumla alakalı da kurtulmuşsunuz diye düşünüyorum, hayatınız dilediğiniz gibi olsun hepNe yazıkki kimsem yok. Çok kötü durumdayım konuşacağım birisi keşke olsa kendimi gerçekren o zaman daha iyi hissedicem biliyorum. Belki hemen toparlanıcam. Bu evde onunla yaşadığımız ev beni Daha çok boğuyor. İyi yaşadığımız yada kötü yaşadığımız herşey gözümün önüne geliyor. Yatağa tek yattığım zaman boğuluyorum. Kendisi sanki hiçbirşey olmamış gibi işe gitmiş. Nasıl bu kadar rahat davrana biliyor. Ben gece ciğerim parçalama kadar ağlıyorum bana günah değil mi. Onun için yaptığım şeyler bana reva mı. O bana anca şiddet küfür saygısızlık şimdi de gitti. Birde işi bırakmıyor. Hayatına nasıl birşey olmamış gibi devam edebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?