Aklını başına al kendini gelistir çalış gerek var mı arastirmadan vasıfsız birini hayatına almaya hatta öyle düzene köy ki hayatını ailen ile görüş erkek erkek diye ölecek bu kadınlar dövüyorlar sizi anlamiyor musunuz hele ki ailesi ile görüşmeyen birinin gözünün yaşına bakmazlarŞuan ailemle pek görüşmüyorum. Hiç arkadaşımda yok. Derdimi anlatacağım. Evin içinde kısılıp 4 duvarla kaldım. Bende o yüzden sizden bir büyüklük kardeşlik akılı almak için yardim istiyorum. Biliyorum ki ben bu süreçte sağlıklı düşünemiyorum. Siz bana doğru yolu bir abla kardeş anne olarak söyleyin anlatın rica ediyorum
Sizin gibilere her şey müstehak. Hiç kusura bakmayın daha hafifini bulamadım. Şiddet görüyosunuz ve bunları yazıyosunuz. Artık bu kk yüzünden kadın cinayeti okurken bile aklımın ucuna hep geliyor acaba bile bile göz göre göre mi gitti ölüme diye. Bu kadar aciz olmayın kendinize insanlığınıza saygı duyun. Bir kere şiddet bile ayrılmaya yeterliyken defalarca şiddete maruz kalmışsınız. Psikologa gidin devlet hastanesinde de var tedavi olun.Merhaba bayanlar.Yaşım 25 2020 senesinde boşandım. Ailemin yanına dönmek zor olacağı için kendime başka bir semtten ev kiraladım. Benim için maddi manevi çok zor oldu. Ailem yardım etmedi. Bütün herşeyi kendim yaptım. O ara işim yoktu. Birikmiş param vardı. Onlarla yaptım. Daha sonra günlük evlere temizliğe gittim. Ekmek paramı öyle çıkardım kiramı onla ödüyorrum zorda olsa geçiriyordum. Buradan anlatması kolay gibi gelitor ama yalnızlık ve hayata yalnız sarılmak çok zor. 5 ay sonra internetten birisyiiyle tanıştım aklımda tanışmak yoktu ama oluverdi. Kendisi benim doğup büyüdüğüm semteydi. Belkide o yüzden konuşmak istedim bilmiyorum. Biz birkaç hafta sonra buluştuk kendisine boşandığımı söylemedim bekarım dedim. 2 hafta sonra onu gece 12 de arayıp gelmeeini istedim. Oda çıktı geldi sahile gittik. Ona herşeyi anlattım. Eski kocamdan şiddet gördüğümü vs o yüzden boşandığımı. Kendisi bekardı... Beni anlayışla karşıladı kabul etti. Sabaha kadar sahile güneşin doğuşunu izledik rüya gibiydi. Aylar geçti eve gidip geliyordu. Ben çağırıyordum. Ama daha sonra rahatsız oldum. Kendimi tuhaf hissettim. Eğer benimle ciddi isen yanıma gelirsin beraber yaşarız dedim. Oda ben seninle ciddiyim dedi ve aile evinden yanıma taşındı. Kendisi nasıl biri diye sorarsanız muhtemelen linç yicem. İşi olmayan pek eski hayatında eve uğramayan illegal iş yapan biriymiş ben bunu daha sonradan öğrendim kendisi söyledi. Eski hayatı günlük gülüstanlıkmış. Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim. Başardım da. Onu o semtten yanıma aldım. Baktım beraber yedik içtik. Eş hayatı yaşıyorduk. Ona iş buldum fabrikada. Keza kendime de. Düzenli saatlerimiz vardı akşam 6 da evimizde oluyorduk. Çok güzeldi. Eve Bana yardım ederdi. Yemek yapardı çok titiz bir erkekti. Elinden her iş gelirdi. Ben dağınık bir insanım ama o çok düzenli bir erkekti. Ürününü bile kendi yapardı. Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında olmadık şeyler kurardı. Ve bana şiddet uygulardı. Gerçekten çok zoruma gidiyordu. Canımın acısını geçerdim. Ona onca iyilik emek yaptığım şeyler canımı daha fazla yakardı. Ve bu kavgalar son 2 aydır arttı. Birbirimizi öldürecek noktaya gelmiştik. Cuma günü oturduk konuştuk. İlişkimiz olmuyor hep kavga şiddet. Binaya rezil olduk. 2 defa polis geldi eve. Evet birbirimizi çok seviyoruz. Ama anlaşamıyoruz. Ben ona emir verirmiş gibi konuşuyormuşum. Erkekmiş gibi rol yapıyormuşum. Bunu kendine yediremiyormuş. Bende kavgalardan bıktığum için şiddetten bıktığum için ayrılalım dedim. Oda eşyalarını toparladı erkek kardeşini aradı gitti. Ailesi benibiliyor ama tanışmamıştık. Sadece erkek kardeşi ile tanışmıştık. Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat. Ama bizim ilişkimizi yıkan. Saygısızlığımız ve Şiddet Kıskançlık. Anlayışlı olmama. Ben şuan çok kötü durumdayım. Ona mesaj attım dün kötüyüm diye. Yine evinden 1.5 saatlik yol geldi. Konuştuk yeniden sarıldım ağladım oda ağladı. Ama olmuyor sende görüyosun dedi. Evet görüyorum herşeyin farkındayım ama çok seviyorum onu başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum. Kendisi gerçekten evlenilecek bir adam değil. Ne kadar düzenli tertipli bana yardım eden bir adam olsada. Bana şirinlik hep o yapardı hep o gelir öperdi sarılırdı. Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
İşte bu ilişkilerin en toksik olanı. İki üç mutlu anı sevgi adı verilen tuhaf duruma bakıp seviyordum şirinlik yaptı öperdi dayanamam falan diyorsunuz. Ama ilişki böyle bir şey değil. Emir verirmişsiniz gibi hissediyorsa böyle konuşma rahatsız oluyorum denir. Kavgalık şiddetlik bir durum yok ortada. Çocukluk bence bu olmamışlık. İletişim yok hayvan gibi dövüşerek anlaşmak sorunca sevgi dersin. Siz adam nasıl uyuyor diye düşünmeyin cinayete kurban gitmediğinize haberlere konu olmadığınıza şükredin.Merhaba bayanlar.Yaşım 25 2020 senesinde boşandım. Ailemin yanına dönmek zor olacağı için kendime başka bir semtten ev kiraladım. Benim için maddi manevi çok zor oldu. Ailem yardım etmedi. Bütün herşeyi kendim yaptım. O ara işim yoktu. Birikmiş param vardı. Onlarla yaptım. Daha sonra günlük evlere temizliğe gittim. Ekmek paramı öyle çıkardım kiramı onla ödüyorrum zorda olsa geçiriyordum. Buradan anlatması kolay gibi gelitor ama yalnızlık ve hayata yalnız sarılmak çok zor. 5 ay sonra internetten birisyiiyle tanıştım aklımda tanışmak yoktu ama oluverdi. Kendisi benim doğup büyüdüğüm semteydi. Belkide o yüzden konuşmak istedim bilmiyorum. Biz birkaç hafta sonra buluştuk kendisine boşandığımı söylemedim bekarım dedim. 2 hafta sonra onu gece 12 de arayıp gelmeeini istedim. Oda çıktı geldi sahile gittik. Ona herşeyi anlattım. Eski kocamdan şiddet gördüğümü vs o yüzden boşandığımı. Kendisi bekardı... Beni anlayışla karşıladı kabul etti. Sabaha kadar sahile güneşin doğuşunu izledik rüya gibiydi. Aylar geçti eve gidip geliyordu. Ben çağırıyordum. Ama daha sonra rahatsız oldum. Kendimi tuhaf hissettim. Eğer benimle ciddi isen yanıma gelirsin beraber yaşarız dedim. Oda ben seninle ciddiyim dedi ve aile evinden yanıma taşındı. Kendisi nasıl biri diye sorarsanız muhtemelen linç yicem. İşi olmayan pek eski hayatında eve uğramayan illegal iş yapan biriymiş ben bunu daha sonradan öğrendim kendisi söyledi. Eski hayatı günlük gülüstanlıkmış. Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim. Başardım da. Onu o semtten yanıma aldım. Baktım beraber yedik içtik. Eş hayatı yaşıyorduk. Ona iş buldum fabrikada. Keza kendime de. Düzenli saatlerimiz vardı akşam 6 da evimizde oluyorduk. Çok güzeldi. Eve Bana yardım ederdi. Yemek yapardı çok titiz bir erkekti. Elinden her iş gelirdi. Ben dağınık bir insanım ama o çok düzenli bir erkekti. Ürününü bile kendi yapardı. Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında olmadık şeyler kurardı. Ve bana şiddet uygulardı. Gerçekten çok zoruma gidiyordu. Canımın acısını geçerdim. Ona onca iyilik emek yaptığım şeyler canımı daha fazla yakardı. Ve bu kavgalar son 2 aydır arttı. Birbirimizi öldürecek noktaya gelmiştik. Cuma günü oturduk konuştuk. İlişkimiz olmuyor hep kavga şiddet. Binaya rezil olduk. 2 defa polis geldi eve. Evet birbirimizi çok seviyoruz. Ama anlaşamıyoruz. Ben ona emir verirmiş gibi konuşuyormuşum. Erkekmiş gibi rol yapıyormuşum. Bunu kendine yediremiyormuş. Bende kavgalardan bıktığum için şiddetten bıktığum için ayrılalım dedim. Oda eşyalarını toparladı erkek kardeşini aradı gitti. Ailesi benibiliyor ama tanışmamıştık. Sadece erkek kardeşi ile tanışmıştık. Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat. Ama bizim ilişkimizi yıkan. Saygısızlığımız ve Şiddet Kıskançlık. Anlayışlı olmama. Ben şuan çok kötü durumdayım. Ona mesaj attım dün kötüyüm diye. Yine evinden 1.5 saatlik yol geldi. Konuştuk yeniden sarıldım ağladım oda ağladı. Ama olmuyor sende görüyosun dedi. Evet görüyorum herşeyin farkındayım ama çok seviyorum onu başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum. Kendisi gerçekten evlenilecek bir adam değil. Ne kadar düzenli tertipli bana yardım eden bir adam olsada. Bana şirinlik hep o yapardı hep o gelir öperdi sarılırdı. Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
Yabancı fabrika da dediğim gibi temizlik görevlisiydim şartlarım çok güzeldi servisi vardı. Maaşım çok iyiydi. Ama dediğim gibi onun yüzünden devamsizlik yaptığım için işten ayrıldım
Biraz öyle olmuş valla. Hala da elini üzerinden çekmiyor, yoklukta lazım olursun diye. O sırıtıyorsa sen de sırıt, insanlar ile muhabbet et gözünün önünde, devam et hayatına. En güzel intikam bu olur.Bugün iş yerine istifasını vericekti. Ama o işe çalışmaya gitmiş. Kendi oturduğu evden yol süresi 1.5 saat. Benim evimden 15 dk oysaki. Bu adam ne yapmaya çalışıyor. Utanmadan beni kandırıyor. Telefonda da seni istemiyorum çık git hayatımdan sende hayatına bak oturduk konuştuk ayrıldık. Sonu hiç iyi olmıcaktı seni istemiyorum dedi. O zaman neden işi bırakıcam diyip de hala işe gidiyor. Bu ne yapmanın peşinde deli oluyorum. Birde utanmadan karşımda pişkin pişkin gülüyor. Bu saatten sonra benim ne yaptığım seni ilgilendirmez seninde ne yaptığın beni ilgilendirmez diyor. Deli oluyorum ya bu resmen beni kullanıp kandı mi. Üstüne birde onca şiddeti ben bir hiç uğuruna mi çektim yazıklar olsun bana
Çok üzüldüm haline . Gerçekten bak . Tarif edemiyorum duygularımı , kızsam olmuyor , desteklesem olmuyor . Hiç mi kimsen yok ? Konu komşu, eş dost , kuzen vs . Seni tanıyan birileri ile görüşmen lazım, sonrasında da destek al bir uzmandan .Bugün iş yerine istifasını vericekti. Ama o işe çalışmaya gitmiş. Kendi oturduğu evden yol süresi 1.5 saat. Benim evimden 15 dk oysaki. Bu adam ne yapmaya çalışıyor. Utanmadan beni kandırıyor. Telefonda da seni istemiyorum çık git hayatımdan sende hayatına bak oturduk konuştuk ayrıldık. Sonu hiç iyi olmıcaktı seni istemiyorum dedi. O zaman neden işi bırakıcam diyip de hala işe gidiyor. Bu ne yapmanın peşinde deli oluyorum. Birde utanmadan karşımda pişkin pişkin gülüyor. Bu saatten sonra benim ne yaptığım seni ilgilendirmez seninde ne yaptığın beni ilgilendirmez diyor. Deli oluyorum ya bu resmen beni kullanıp kandı mi. Üstüne birde onca şiddeti ben bir hiç uğuruna mi çektim yazıklar olsun bana
Bu bilgiyi annesinden öğrendim annesi sabah kaldırıp işe gitmiş nasıl 1.5 saat yol çekicem diyip düşünüyormuş. Annesiyle telefonda 2 saat boyunca konuştum. Kadının tabi bu şiddet olayından haberi yok. Ama bana ısrarla oğlum çok sinirli burada bile kırmadık yer pencere kapı bırakmadı benim oğullarım böyle bana bile saygısızlık yapıyor sanada yapıyordur. Saygı olmayan yerde sevgi de olmaz dedi. Bunun babası da böyle ben çok çektim aramızda kocamla artık ne sevgi var ne saygı sadece nefret var dedi kadıncağız. Hakli dopru söylüyor biliyorum oda çekmiş çekiyor da ama eski kadınlar dayanıyor çekiyor işte. Kadın bile beni uyarıyor.Biraz öyle olmuş valla. Hala da elini üzerinden çekmiyor, yoklukta lazım olursun diye. O sırıtıyorsa sen de sırıt, insanlar ile muhabbet et gözünün önünde, devam et hayatına. En güzel intikam bu olur.
Ne yazıkki kimsem yok. Çok kötü durumdayım konuşacağım birisi keşke olsa kendimi gerçekren o zaman daha iyi hissedicem biliyorum. Belki hemen toparlanıcam. Bu evde onunla yaşadığımız ev beni Daha çok boğuyor. İyi yaşadığımız yada kötü yaşadığımız herşey gözümün önüne geliyor. Yatağa tek yattığım zaman boğuluyorum. Kendisi sanki hiçbirşey olmamış gibi işe gitmiş. Nasıl bu kadar rahat davrana biliyor. Ben gece ciğerim parçalama kadar ağlıyorum bana günah değil mi. Onun için yaptığım şeyler bana reva mı. O bana anca şiddet küfür saygısızlık şimdi de gitti. Birde işi bırakmıyor. Hayatına nasıl birşey olmamış gibi devam edebiliyor.Çok üzüldüm haline . Gerçekten bak . Tarif edemiyorum duygularımı , kızsam olmuyor , desteklesem olmuyor . Hiç mi kimsen yok ? Konu komşu, eş dost , kuzen vs . Seni tanıyan birileri ile görüşmen lazım, sonrasında da destek al bir uzmandan .
1,5 saat yola pek dayanamaz. Yakında ayrılır inşallah. Sen de izin kullanabiliyorsan izne ayrıl bir süre . Unutmanız kolaylaşır belki .
Pişman oldu tabi daha iş bile kurulmadan efelenip gittiğine. Kendi anası çekemiyor, kadın al başımdan şunu diye ağzının içine bakıyor resmen.Bu bilgiyi annesinden öğrendim annesi sabah kaldırıp işe gitmiş nasıl 1.5 saat yol çekicem diyip düşünüyormuş. Annesiyle telefonda 2 saat boyunca konuştum. Kadının tabi bu şiddet olayından haberi yok. Ama bana ısrarla oğlum çok sinirli burada bile kırmadık yer pencere kapı bırakmadı benim oğullarım böyle bana bile saygısızlık yapıyor sanada yapıyordur. Saygı olmayan yerde sevgi de olmaz dedi. Bunun babası da böyle ben çok çektim aramızda kocamla artık ne sevgi var ne saygı sadece nefret var dedi kadıncağız. Hakli dopru söylüyor biliyorum oda çekmiş çekiyor da ama eski kadınlar dayanıyor çekiyor işte. Kadın bile beni uyarıyor.
Pişman olmadı ki nereden çıkardın. Kadında yollamıyor zaten. Kadın bana gerçekleri söylüyorPişman oldu tabi daha iş bile kurulmadan efelenip gittiğine. Kendi anası çekemiyor, kadın al başımdan şunu diye ağzının içine bakıyor resmen.
Canım ne kadar naifsin sen öyle. Gözünü aç gözünü.Pişman olmadı ki nereden çıkardın. Kadında yollamıyor zaten. Kadın bana gerçekleri söylüyor
Utusumu acabaYa ben bısey sorcam.ürününü kendi yapardı demıssınız ya o nedemek soracam soracam kac saattir unutuyorum hep
size o kadar şey söylendi ama hala aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz. hiç birşey olmamış gibi nasıl hayatına devam ediyor, yok nasıl bu kadar rahat davranabiliyor..... Sürekli aynı cümleler. Ne bekliyorsunuz bu adamdan anlamadım? Siz normal bir ilişki yaşamak istemiyorsunuz. Şiddete, hakarete alışmışsınız. Bu kafayla bundan sonraki ilişkileriniz de normal olmaz. Bu gidişle bir gün birinin elinde kalırsınız.Ne yazıkki kimsem yok. Çok kötü durumdayım konuşacağım birisi keşke olsa kendimi gerçekren o zaman daha iyi hissedicem biliyorum. Belki hemen toparlanıcam. Bu evde onunla yaşadığımız ev beni Daha çok boğuyor. İyi yaşadığımız yada kötü yaşadığımız herşey gözümün önüne geliyor. Yatağa tek yattığım zaman boğuluyorum. Kendisi sanki hiçbirşey olmamış gibi işe gitmiş. Nasıl bu kadar rahat davrana biliyor. Ben gece ciğerim parçalama kadar ağlıyorum bana günah değil mi. Onun için yaptığım şeyler bana reva mı. O bana anca şiddet küfür saygısızlık şimdi de gitti. Birde işi bırakmıyor. Hayatına nasıl birşey olmamış gibi devam edebiliyor.
Ya herseyi gectımde işe gitmesinı nasıl söz konusu edebiliyorsunuz. Tabıkı gidecek. Ilıskı bitince ise gıdılmeyecek olunsa ekonomi batardı.ılgınc dusunyorsunuz. Demekkı o sizden daha guclu ve mantıklı. Yanı ben onun cok etkilendiği sanmıyorum bu ayrılıktan ama yınede her insanda bir alıskanlık oluyordur. Duygusallaşsa bıle işe gıtmemesı gerektigini dusunmenız cok tuhaf saskınlıkla okudum. Bıde bu pandemi de bu ıssızlıkteNe yazıkki kimsem yok. Çok kötü durumdayım konuşacağım birisi keşke olsa kendimi gerçekren o zaman daha iyi hissedicem biliyorum. Belki hemen toparlanıcam. Bu evde onunla yaşadığımız ev beni Daha çok boğuyor. İyi yaşadığımız yada kötü yaşadığımız herşey gözümün önüne geliyor. Yatağa tek yattığım zaman boğuluyorum. Kendisi sanki hiçbirşey olmamış gibi işe gitmiş. Nasıl bu kadar rahat davrana biliyor. Ben gece ciğerim parçalama kadar ağlıyorum bana günah değil mi. Onun için yaptığım şeyler bana reva mı. O bana anca şiddet küfür saygısızlık şimdi de gitti. Birde işi bırakmıyor. Hayatına nasıl birşey olmamış gibi devam edebiliyor.
Evet utuymusUtusumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?