Aman Allahim yaaaa yuzune gozune vurup morartacak kadarmı yuz verdinŞuan işim yok askıda ne yazıkki. Onun yüzünden çok güzel işimden kovuldum diyelim. İşimi kötü yapıyorum diye değil. Şiddet uyguladığı zaman yüzümde morluklar vardı. Ne kadar makyaj yapsamda kapanmadı gidemedim. Ruh halim iyi değil di gidemedim. Ve devamsizlik yaptığım için işten çıkardılar.
Yok bugün bu konuyu açtım çok yardim ettiler bazı kişiler akıl verdiler büyüklük yaptılar gerçekleri görmemi sağladılar gerçekten Allah razı olsun o insanlardan. Benim acımı derdimi okuyup yorum yapma gereğinde bulunmaları bile beni çok iyi hissettirdi çok sağolsunlar.Alıştırmaya çalış kendini sonra sen R yapma sakınyasaklar olmasa gez toz diyecegim ama. O seni arar dürter daha. Ama sakın pas verme. Iyılıgın ıcın yapma bacım. Yarın birgun cocuk felan olur ısın ıcınden hıc cıkamazsın. Yol yakınken dön.
Bende bu saatten sonra öyle yapacağım. İnşllah tekrardan güzel bir iş bulup çalışacağım maddi manevi kendimi geliştireceğim. Kendim için kendi mutluluğum için yaşayacağım kendimi mutlu edeceğim.Siz bu kisiyi adam etmek icin cabalayacaginiza biraz yalnız yaşamayı ve tek başınıza ayakta kalmayi öğrenin. En cok kendinize deger verin, siz ne kadar özgüvenli olursanız ona göre size yakisan erkek karsiniza çıkar. Gerekirse yalniz kalın ama huzurunuzu hic bir seye degismeyin daha cok gencsiniz.
Öyle yapıcam ev kirası harcamalar da bir yandan var. Mecbur iş bulmak çalışmak zorundayım. Olmadı eskisi gibi evlere temizliğe gidicem paramı öyle kazanıcam. Allah büyüktür inşallah hayırlı bir iş çıkarır. Fazla parada gözüm yoktur evi karşılayım yeter.Kendinizi bir şekilde ayağa kaldırın. İş bulmaya çalışın. Bir uğeaşınız olursa bu kadar kafanıza takmazsınız
Ben zaten ayaklarımın üzerinde durdum ve duruyorum. Konuyu iyice okuyun derim.Neden elalemin boş beleş çocuklarını adam etmeye uğraşıyorsunuz hiç anlamadım.
Keşke önce kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenseydiniz.
Inanin isteyen ve emek veren birisi mutlaka ayakta kalirÖyle yapıcam ev kirası harcamalar da bir yandan var. Mecbur iş bulmak çalışmak zorundayım. Olmadı eskisi gibi evlere temizliğe gidicem paramı öyle kazanıcam. Allah büyüktür inşallah hayırlı bir iş çıkarır. Fazla parada gözüm yoktur evi karşılayım yeter.
Millete kızmışsınız ama adam sizi öldüreceğini söylemiş, bunu gerçekten anlamadınız mı?Benimle yaşarken ailesini hep kötülerdi. Annem bizi küçükken bıraktı gitti. Bana babanem baktı derdi. Ben sokaklarda büyüdüm. Annem bana kahvaltı hazırlamazdı. Sen bana sabah namazında kalkıp kahvaltı hazırladın sen ben annemin yapmadığını yaptın derdi hep. Ama ne olduysa. 3 gün önce ailesi kıymetli oldu. Evet dedi benim çok güzel bir ailem varmış bunun şimdi farkına vardım ben dedi bana. Utanmadan bana öyle söyledi. Beni ailen için. Belirsiz bir iş için satıyormusun. Bırakıyor musun dedim. Ona. Oda Zaten anlaşamıyoruz. Ne istiyorsun sen mezara ben hapisemi gireyim dedi bana.
Konuyu iyice okudum.Ben zaten ayaklarımın üzerinde durdum ve duruyorum. Konuyu iyice okuyun derim.
Yalniz kaldığım için evime kimseyi almadım. Tanıştıktan kaç ay sonra tek yaşadığımı söyledim. Oda bana bir namussuzluk şerefsizlik yapıp kandırmadı. yapmadı. Bana yaptığı en büyük hatası şiddet idi. Ben bunu inkar etmiyorum. Oda bunun farkında olduğu için işlerin kötü yerlere gideceğini bildiği için ayrılmak istedikKonuyu iyice okudum.
Yalnızlık çok zor diyip elalemin boş adamını eve alan sizsiniz yani.
Dayak yediğiniz halde o adamı bırakmayan da sizsiniz. Üzgünüm ayakta durmak teriminin anlamı bu değil, bu şekilde ayakta durmuş olmuyorsunuz.
Bir an önce kendinizi kurtarmaya, çocuğu unutmaya bakın yoksa adam bu adam sizi öldürür. Sinyallerini vermiş bile.
Ütüsünü kendisi yapardı. Hasta olduğum zaman temizlik yapardı yemek yapardı. Ben dağınık bir insanım. Ama o çok tertipli düzenli biriydi.Ya ben bısey sorcam.ürününü kendi yapardı demıssınız ya o nedemek soracam soracam kac saattir unutuyorum hep
Şu andan itibaren bıle tehlıke.yakında başlar tehditlere.Konuyu iyice okudum.
Yalnızlık çok zor diyip elalemin boş adamını eve alan sizsiniz yani.
Dayak yediğiniz halde o adamı bırakmayan da sizsiniz. Üzgünüm ayakta durmak teriminin anlamı bu değil, bu şekilde ayakta durmuş olmuyorsunuz.
Bir an önce kendinizi kurtarmaya, çocuğu unutmaya bakın yoksa adam bu adam sizi öldürür. Sinyallerini vermiş bile.
Hımm urununu yazmıs sın da ondan sey ettımÜtüsünü kendisi yapardı. Hasta olduğum zaman temizlik yapardı yemek yapardı. Ben dağınık bir insanım. Ama o çok tertipli düzenli biriydi.
Bu kadınlarda genel demeyeyim de hatri sayılır bir yüzde ile var. Elindeki den daha kelegine mum olma. Eşi ilgisiz diye gidip evli biri ile görüştü bir tanıdığım. Görüştüğünun kendi karısına Hayri yoktu ona olsun çok ilginç hadi diyelim adam seni boşladı hadi diyelim şaşar beşer insanız bir hata yaptın ikinci seçimin nasıl ilkindende beter olabiliyorİlk eşinizden şiddet gördüğünüz için ayrılıp, sevgilinizle aynı şeyleri yaşayıp devam etmek nasıl bir yaşadıklarindan ders çıkarmamaktır?
Siz sevgilinizin annesi değilsiniz, onu yaşadığı ortamdan aldım, şöyle yaptım, böyle yaptım, bakın anne babasının eğitemedigi illegal işler yapan adamdan bir cacık olmuyor, olmamış görmüş oldunuz.
Hala ağlayıp sızlayıp olayı dramatiklestirmeyin.
Kusura bakma ama aşırı salaksin Şiddet uygulayan bir erkek için hala ay seviyoruz birbirimizi diyorsun hadi ilkinden boşandın tekrar ne diye aynı tipte biri ile üstelik evlenmeden aynı evde kaldın kadınların bu kadar aciz olması beni sinir ediyorMerhaba bayanlar.Yaşım 25 2020 senesinde boşandım. Ailemin yanına dönmek zor olacağı için kendime başka bir semtten ev kiraladım. Benim için maddi manevi çok zor oldu. Ailem yardım etmedi. Bütün herşeyi kendim yaptım. O ara işim yoktu. Birikmiş param vardı. Onlarla yaptım. Daha sonra günlük evlere temizliğe gittim. Ekmek paramı öyle çıkardım kiramı onla ödüyorrum zorda olsa geçiriyordum. Buradan anlatması kolay gibi gelitor ama yalnızlık ve hayata yalnız sarılmak çok zor. 5 ay sonra internetten birisyiiyle tanıştım aklımda tanışmak yoktu ama oluverdi. Kendisi benim doğup büyüdüğüm semteydi. Belkide o yüzden konuşmak istedim bilmiyorum. Biz birkaç hafta sonra buluştuk kendisine boşandığımı söylemedim bekarım dedim. 2 hafta sonra onu gece 12 de arayıp gelmeeini istedim. Oda çıktı geldi sahile gittik. Ona herşeyi anlattım. Eski kocamdan şiddet gördüğümü vs o yüzden boşandığımı. Kendisi bekardı... Beni anlayışla karşıladı kabul etti. Sabaha kadar sahile güneşin doğuşunu izledik rüya gibiydi. Aylar geçti eve gidip geliyordu. Ben çağırıyordum. Ama daha sonra rahatsız oldum. Kendimi tuhaf hissettim. Eğer benimle ciddi isen yanıma gelirsin beraber yaşarız dedim. Oda ben seninle ciddiyim dedi ve aile evinden yanıma taşındı. Kendisi nasıl biri diye sorarsanız muhtemelen linç yicem. İşi olmayan pek eski hayatında eve uğramayan illegal iş yapan biriymiş ben bunu daha sonradan öğrendim kendisi söyledi. Eski hayatı günlük gülüstanlıkmış. Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim. Başardım da. Onu o semtten yanıma aldım. Baktım beraber yedik içtik. Eş hayatı yaşıyorduk. Ona iş buldum fabrikada. Keza kendime de. Düzenli saatlerimiz vardı akşam 6 da evimizde oluyorduk. Çok güzeldi. Eve Bana yardım ederdi. Yemek yapardı çok titiz bir erkekti. Elinden her iş gelirdi. Ben dağınık bir insanım ama o çok düzenli bir erkekti. Ürününü bile kendi yapardı. Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında olmadık şeyler kurardı. Ve bana şiddet uygulardı. Gerçekten çok zoruma gidiyordu. Canımın acısını geçerdim. Ona onca iyilik emek yaptığım şeyler canımı daha fazla yakardı. Ve bu kavgalar son 2 aydır arttı. Birbirimizi öldürecek noktaya gelmiştik. Cuma günü oturduk konuştuk. İlişkimiz olmuyor hep kavga şiddet. Binaya rezil olduk. 2 defa polis geldi eve. Evet birbirimizi çok seviyoruz. Ama anlaşamıyoruz. Ben ona emir verirmiş gibi konuşuyormuşum. Erkekmiş gibi rol yapıyormuşum. Bunu kendine yediremiyormuş. Bende kavgalardan bıktığum için şiddetten bıktığum için ayrılalım dedim. Oda eşyalarını toparladı erkek kardeşini aradı gitti. Ailesi benibiliyor ama tanışmamıştık. Sadece erkek kardeşi ile tanışmıştık. Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat. Ama bizim ilişkimizi yıkan. Saygısızlığımız ve Şiddet Kıskançlık. Anlayışlı olmama. Ben şuan çok kötü durumdayım. Ona mesaj attım dün kötüyüm diye. Yine evinden 1.5 saatlik yol geldi. Konuştuk yeniden sarıldım ağladım oda ağladı. Ama olmuyor sende görüyosun dedi. Evet görüyorum herşeyin farkındayım ama çok seviyorum onu başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum. Kendisi gerçekten evlenilecek bir adam değil. Ne kadar düzenli tertipli bana yardım eden bir adam olsada. Bana şirinlik hep o yapardı hep o gelir öperdi sarılırdı. Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?