Sevgilim evi terk etti.

Aman Allahim yaaaa yuzune gozune vurup morartacak kadarmı yuz verdin

Siz bu kisiyi adam etmek icin cabalayacaginiza biraz yalnız yaşamayı ve tek başınıza ayakta kalmayi öğrenin. En cok kendinize deger verin, siz ne kadar özgüvenli olursanız ona göre size yakisan erkek karsiniza çıkar. Gerekirse yalniz kalın ama huzurunuzu hic bir seye degismeyin daha cok gencsiniz.

Yok bugün bu konuyu açtım çok yardim ettiler bazı kişiler akıl verdiler büyüklük yaptılar gerçekleri görmemi sağladılar gerçekten Allah razı olsun o insanlardan. Benim acımı derdimi okuyup yorum yapma gereğinde bulunmaları bile beni çok iyi hissettirdi çok sağolsunlar.

Bende bu saatten sonra öyle yapacağım. İnşllah tekrardan güzel bir iş bulup çalışacağım maddi manevi kendimi geliştireceğim. Kendim için kendi mutluluğum için yaşayacağım kendimi mutlu edeceğim.

Kendinizi bir şekilde ayağa kaldırın. İş bulmaya çalışın. Bir uğeaşınız olursa bu kadar kafanıza takmazsınız
Öyle yapıcam ev kirası harcamalar da bir yandan var. Mecbur iş bulmak çalışmak zorundayım. Olmadı eskisi gibi evlere temizliğe gidicem paramı öyle kazanıcam. Allah büyüktür inşallah hayırlı bir iş çıkarır. Fazla parada gözüm yoktur evi karşılayım yeter.

Neden elalemin boş beleş çocuklarını adam etmeye uğraşıyorsunuz hiç anlamadım.
Keşke önce kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğrenseydiniz. Bu bağımlılık size zarar, acaba bir uzmana mı danışsanız.

Inanin isteyen ve emek veren birisi mutlaka ayakta kalir
Evet bu donemde is bulmak da zor ama sizde bu azmi gordum inşallah her sey gönlünüzce olsun

Millete kızmışsınız ama adam sizi öldüreceğini söylemiş, bunu gerçekten anlamadınız mı?

Ya ben bısey sorcam.ürününü kendi yapardı demıssınız ya o nedemek soracam soracam kac saattir unutuyorum hep

Ben zaten ayaklarımın üzerinde durdum ve duruyorum. Konuyu iyice okuyun derim.
Konuyu iyice okudum.
Yalnızlık çok zor diyip elalemin boş adamını eve alan sizsiniz yani.
Dayak yediğiniz halde o adamı bırakmayan da sizsiniz. Üzgünüm ayakta durmak teriminin anlamı bu değil, bu şekilde ayakta durmuş olmuyorsunuz.
Bir an önce kendinizi kurtarmaya, çocuğu unutmaya bakın yoksa adam bu adam sizi öldürür. Sinyallerini vermiş bile.

Yalniz kaldığım için evime kimseyi almadım. Tanıştıktan kaç ay sonra tek yaşadığımı söyledim. Oda bana bir namussuzluk şerefsizlik yapıp kandırmadı. yapmadı. Bana yaptığı en büyük hatası şiddet idi. Ben bunu inkar etmiyorum. Oda bunun farkında olduğu için işlerin kötü yerlere gideceğini bildiği için ayrılmak istedik

Şu andan itibaren bıle tehlıke.yakında başlar tehditlere.

Kusura bakmayin ama ne yasiyorsaniz hakediyorsunuz.ilk esinizden siddet gormussunuz ama hic akillanmamissiniz.sizde siddet sevdasi var heralde.allah askina bu iliskiden ne bekliyorsunuz.daha yeni tanidiginiz adami eve alip beslemissiniz yetmemis siddet gostermis.kendisi ayrilmak istemis yoksa siz hala bu adamla yasayip siddete boyun egecektiniz.

Bu kadınlarda genel demeyeyim de hatri sayılır bir yüzde ile var. Elindeki den daha kelegine mum olma. Eşi ilgisiz diye gidip evli biri ile görüştü bir tanıdığım. Görüştüğünun kendi karısına Hayri yoktu ona olsun çok ilginç hadi diyelim adam seni boşladı hadi diyelim şaşar beşer insanız bir hata yaptın ikinci seçimin nasıl ilkindende beter olabiliyor

Kusura bakma ama aşırı salaksin Şiddet uygulayan bir erkek için hala ay seviyoruz birbirimizi diyorsun hadi ilkinden boşandın tekrar ne diye aynı tipte biri ile üstelik evlenmeden aynı evde kaldın kadınların bu kadar aciz olması beni sinir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…