- 24 Ocak 2021
- 11.642
- 26.329
- 548
Adam ağzıyla söylüyor Diyor ki yakamı bırakmazsan seni dayak manyağı yapacam mezarlık olacaksın, belki bu şekilde ne demek istediğini daha iyi idrak edersin ...Benimle yaşarken ailesini hep kötülerdi. Annem bizi küçükken bıraktı gitti. Bana babanem baktı derdi. Ben sokaklarda büyüdüm. Annem bana kahvaltı hazırlamazdı. Sen bana sabah namazında kalkıp kahvaltı hazırladın sen ben annemin yapmadığını yaptın derdi hep. Ama ne olduysa. 3 gün önce ailesi kıymetli oldu. Evet dedi benim çok güzel bir ailem varmış bunun şimdi farkına vardım ben dedi bana. Utanmadan bana öyle söyledi. Beni ailen için. Belirsiz bir iş için satıyormusun. Bırakıyor musun dedim. Ona. Oda Zaten anlaşamıyoruz. Ne istiyorsun sen mezara ben hapisemi gireyim dedi bana.
Yok artık bu cümleleri nereden buluyorsunuzAdam ağzıyla söylüyor Diyor ki yakamı bırakmazsan seni dayak manyağı yapacam mezarlık olacaksın, belki bu şekilde ne demek istediğini daha iyi idrak edersin ...
Ben de temizlik işinden sonra bir Alman firmasında üst düzey bir işe girmesine takılmıştım, sonrasında yorum yapmaya gerek görmedim zaten. Canımız sıkılıyor belli ki..
Ben kabaca tabir ettim ama sevgilin kibarca söylemiş işin sonunun senin ölümüne kadar gidebileceğini ..Yok artık bu cümleleri nereden buluyorsunuz
Evet doğru oda hapishaneye girip bir kaç sene yatıp indirimden faydalanıp çıkacaktı.Ben kabaca tabir ettim ama sevgilin kibarca söylemiş işin sonunun senin ölümüne kadar gidebileceğini ..
Eşinizden görmediğiniz sevgiyi, işve cilveyi ondan görüp bağlanmış olabilirsiniz dünyanın sonu değil kendinize çeki düzen verin kafanızı toplayın. Şu hayatta herkes herkessiz yaşar unutmayın. Olmayacak bir ilişki şiddet vs varken ona bir başkasının dokunması düşüncesi bana çok garip geldi bilemiyorum tabi düşüncenizi amaMerhaba bayanlar.Yaşım 25 2020 senesinde boşandım. Ailemin yanına dönmek zor olacağı için kendime başka bir semtten ev kiraladım. Benim için maddi manevi çok zor oldu. Ailem yardım etmedi. Bütün herşeyi kendim yaptım. O ara işim yoktu. Birikmiş param vardı. Onlarla yaptım. Daha sonra günlük evlere temizliğe gittim. Ekmek paramı öyle çıkardım kiramı onla ödüyorrum zorda olsa geçiriyordum. Buradan anlatması kolay gibi gelitor ama yalnızlık ve hayata yalnız sarılmak çok zor. 5 ay sonra internetten birisyiiyle tanıştım aklımda tanışmak yoktu ama oluverdi. Kendisi benim doğup büyüdüğüm semteydi. Belkide o yüzden konuşmak istedim bilmiyorum. Biz birkaç hafta sonra buluştuk kendisine boşandığımı söylemedim bekarım dedim. 2 hafta sonra onu gece 12 de arayıp gelmeeini istedim. Oda çıktı geldi sahile gittik. Ona herşeyi anlattım. Eski kocamdan şiddet gördüğümü vs o yüzden boşandığımı. Kendisi bekardı... Beni anlayışla karşıladı kabul etti. Sabaha kadar sahile güneşin doğuşunu izledik rüya gibiydi. Aylar geçti eve gidip geliyordu. Ben çağırıyordum. Ama daha sonra rahatsız oldum. Kendimi tuhaf hissettim. Eğer benimle ciddi isen yanıma gelirsin beraber yaşarız dedim. Oda ben seninle ciddiyim dedi ve aile evinden yanıma taşındı. Kendisi nasıl biri diye sorarsanız muhtemelen linç yicem. İşi olmayan pek eski hayatında eve uğramayan illegal iş yapan biriymiş ben bunu daha sonradan öğrendim kendisi söyledi. Eski hayatı günlük gülüstanlıkmış. Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim. Başardım da. Onu o semtten yanıma aldım. Baktım beraber yedik içtik. Eş hayatı yaşıyorduk. Ona iş buldum fabrikada. Keza kendime de. Düzenli saatlerimiz vardı akşam 6 da evimizde oluyorduk. Çok güzeldi. Eve Bana yardım ederdi. Yemek yapardı çok titiz bir erkekti. Elinden her iş gelirdi. Ben dağınık bir insanım ama o çok düzenli bir erkekti. Ürününü bile kendi yapardı. Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında olmadık şeyler kurardı. Ve bana şiddet uygulardı. Gerçekten çok zoruma gidiyordu. Canımın acısını geçerdim. Ona onca iyilik emek yaptığım şeyler canımı daha fazla yakardı. Ve bu kavgalar son 2 aydır arttı. Birbirimizi öldürecek noktaya gelmiştik. Cuma günü oturduk konuştuk. İlişkimiz olmuyor hep kavga şiddet. Binaya rezil olduk. 2 defa polis geldi eve. Evet birbirimizi çok seviyoruz. Ama anlaşamıyoruz. Ben ona emir verirmiş gibi konuşuyormuşum. Erkekmiş gibi rol yapıyormuşum. Bunu kendine yediremiyormuş. Bende kavgalardan bıktığum için şiddetten bıktığum için ayrılalım dedim. Oda eşyalarını toparladı erkek kardeşini aradı gitti. Ailesi benibiliyor ama tanışmamıştık. Sadece erkek kardeşi ile tanışmıştık. Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat. Ama bizim ilişkimizi yıkan. Saygısızlığımız ve Şiddet Kıskançlık. Anlayışlı olmama. Ben şuan çok kötü durumdayım. Ona mesaj attım dün kötüyüm diye. Yine evinden 1.5 saatlik yol geldi. Konuştuk yeniden sarıldım ağladım oda ağladı. Ama olmuyor sende görüyosun dedi. Evet görüyorum herşeyin farkındayım ama çok seviyorum onu başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum. Kendisi gerçekten evlenilecek bir adam değil. Ne kadar düzenli tertipli bana yardım eden bir adam olsada. Bana şirinlik hep o yapardı hep o gelir öperdi sarılırdı. Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
Kendinizi harcatmayın , bu da son sözüm olsun size..Evet doğru oda hapishaneye girip bir kaç sene yatıp indirimden faydalanıp çıkacaktı.
Nasıl bir filmFabrika demişti sanki ama pozisyon üst düzeymiymiş onu görmedim...torpille hertürlü işe girilio gerçi ama Fakat aynı böyle türk filmi var, kadir inanırın....
Yabancı fabrika da dediğim gibi temizlik görevlisiydim şartlarım çok güzeldi servisi vardı. Maaşım çok iyiydi. Ama dediğim gibi onun yüzünden devamsizlik yaptığım için işten ayrıldımFabrika demişti sanki ama pozisyon üst düzeymiymiş onu görmedim...torpille hertürlü işe girilio gerçi ama Fakat aynı böyle türk filmi var, kadir inanırın....
Aynen öyle oldu tam isabet ettiniz. Bağlandık ve sevdim yalan yok. Çünkü ilk aylarda herşey rüya gibiydi o an rüzgarına kapıldım. Ama daha sonra kabusa döndü. Oda bana kötü davrandığının farkında olduğu için beraber ayrılık kararı aldık. Ve bitirdik. Umarım birdaha rahatsız edip pişman olup da gelmez.Eşinizden görmediğiniz sevgiyi, işve cilveyi ondan görüp bağlanmış olabilirsiniz dünyanın sonu değil kendinize çeki düzen verin kafanızı toplayın. Şu hayatta herkes herkessiz yaşar unutmayın. Olmayacak bir ilişki şiddet vs varken ona bir başkasının dokunması düşüncesi bana çok garip geldi bilemiyorum tabi düşüncenizi ama
Valla kurtulmuşsun işte sevinmelisin. Toksik ilişki yaşamaktansa yalnız kalmayı yeğlerim ben olsam. Çalışıyormuşsun kendine düzen kurmuşsun kafana göre yaşa. Bakma arkana falanAynen öyle oldu tam isabet ettiniz. Bağlandık ve sevdim yalan yok. Çünkü ilk aylarda herşey rüya gibiydi o an rüzgarına kapıldım. Ama daha sonra kabusa döndü. Oda bana kötü davrandığının farkında olduğu için beraber ayrılık kararı aldık. Ve bitirdik. Umarım birdaha rahatsız edip pişman olup da gelmez.
Aradı. Benim ağzımı aradı. Sen ne düşünüyorsun dedi. Bende ona Sen benimle dalgamı geçiyorsun biz ayrıldık sen eşyalarını topladın ve evden gittin dedim. İstemiyorum sen yine gelsen biz yine kabga edicez ve sen yine bana şiddet uygulucaksın. Senin tedavi olman lazım. Oda evet haklısın bende öyle düşünüyorum dedi sonra yine R yaptı bana. Benim ağzımı arıyor gel eve dön dememi aradı ama HAYIR dedim..! Birdaha birbirimizi aramayalım yazmayalım dedim. Oda tamam eyw dedi kapattık. 3 saat önce oldu.Aradımı hıc
Şuan işim yok askıda ne yazıkki. Onun yüzünden çok güzel işimden kovuldum diyelim. İşimi kötü yapıyorum diye değil. Şiddet uyguladığı zaman yüzümde morluklar vardı. Ne kadar makyaj yapsamda kapanmadı gidemedim. Ruh halim iyi değil di gidemedim. Ve devamsizlik yaptığım için işten çıkardılar.Valla kurtulmuşsun işte sevinmelisin. Toksik ilişki yaşamaktansa yalnız kalmayı yeğlerim ben olsam. Çalışıyormuşsun kendine düzen kurmuşsun kafana göre yaşa. Bakma arkana falan
Alıştırmaya çalış kendini sonra sen R yapma sakınAradı. Benim ağzımı aradı. Sen ne düşünüyorsun dedi. Bende ona Sen benimle dalgamı geçiyorsun biz ayrıldık sen eşyalarını topladın ve evden gittin dedim. İstemiyorum sen yine gelsen biz yine kabga edicez ve sen yine bana şiddet uygulucaksın. Senin tedavi olman lazım. Oda evet haklısın bende öyle düşünüyorum dedi sonra yine R yaptı bana. Benim ağzımı arıyor gel eve dön dememi aradı ama HAYIR dedim..! Birdaha birbirimizi aramayalım yazmayalım dedim. Oda tamam eyw dedi kapattık. 3 saat önce oldu.
Kendinizi bir şekilde ayağa kaldırın. İş bulmaya çalışın. Bir uğeaşınız olursa bu kadar kafanıza takmazsınızŞuan işim yok askıda ne yazıkki. Onun yüzünden çok güzel işimden kovuldum diyelim. İşimi kötü yapıyorum diye değil. Şiddet uyguladığı zaman yüzümde morluklar vardı. Ne kadar makyaj yapsamda kapanmadı gidemedim. Ruh halim iyi değil di gidemedim. Ve devamsizlik yaptığım için işten çıkardılar.
Elın adamı ıcın ısınden oldunŞuan işim yok askıda ne yazıkki. Onun yüzünden çok güzel işimden kovuldum diyelim. İşimi kötü yapıyorum diye değil. Şiddet uyguladığı zaman yüzümde morluklar vardı. Ne kadar makyaj yapsamda kapanmadı gidemedim. Ruh halim iyi değil di gidemedim. Ve devamsizlik yaptığım için işten çıkardılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?