Son birkac gundur oyle yapiyorum zaten. 2 ya da 3 gunde bir oylesine yaziyorum. Cevap alma beklentisinden coktan siyrildim.Zor zamanlar geçiriyor belli ki kendi içinde, bu zamanlarında sizi yanında isteseydi böyle itmezdi.
Daha fazla üstüne gitmeyin, henüz yeniymiş ilişkiniz zaten. Bırakın, kendisi nasıl çözmek istiyorsa öyle çözsün. Uğraşmayın
Son dediginize katiliyorum. Isin kotusu ben de antidepresan kullaniyorum bir aydir, major depresyon teshisi konmustu bana. Zaten ugrastigim bir sikintim var, onu da dusunmeden edemiyorum ister istemez. Tabi ki bu gunler gecene kadar tek dilegim umudumun sonmemesi. Bilmiyorum ya erkeklerin cektigi yukun agirligi simdi daha cok rahatsiz ediyor beni.üzüldüm erkek arkadaşınızın durumuna işsizlik ne demek çok iyi bilirim berbat bi psikoloju
erkek olarak daha da zordur sizle buluşmaya kalksa parasız nereye kadar gururlu çocukmuş
yine de çok üstüne gitmeden yanında olun derim
insan zor gününde yanında kim var unutmuyo hiç
Cok sancili bir surec, ama insan o zamanlarda belli oluyormus.Ekonomik sıkıntı çok büyük sorun.
Adamın bunalıma girmesi çok normal.
Beklemekten başka çare yok maalesef.
Sana eski degeri vermiyor
Belki de sevgisi bitti
Ayrilmak icin bahane ariyor
Zaten ayrilmanin mesajlarini da vermis
3 gun aramamak ne demek
Herkesin derdi var
O zaman herkes ayrilsim sevgilisinden derdi var diye
Bence arama sorma
O da zatem aramayacak
Benim icin hava hos. En son dun gece ilk mesaji attim kendisine, bugun cevaplamis. Bu kez konusmanin devamini getirmedim, artik sogudum. Iteklemeyle bir yere kadar.bence üzerine gitmeyin. belli ki depresif bir dönemden geçiyor. senin yanındayım demişsiniz en başta. şimdi biraz köşeye çekilip bekleme zamanı. ama baktınız ki zaman geçiyor ne arıyor ne soruyor, o zaman siz de kendi hayatınıza bakarsınız. ayrıca 5 aylık bir ilişkide henüz tam bağlanma olmamış da olabilir onun açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?