• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayip artik

Tamam iste bakin, hemen ben buyugum havalarina giriyor :) demekki sizde cekemedigi biseyler var ben öyle hissettim en iyisi mesafe koymak
Gecen ay o tatliya bagladigimiz meseleyi konusurken birseyin komplekslerini yasadigini cok belli etti bana. Kendisine soylemedim ama, belliydi. Galiba buyuk oldugu icin kendine herseyi hak goruyor, ama kendisine fazla saygi bekliyor. Ya da bu sekilde ezerek uste cikmaya calisiyor, gereksiz bir kompleks. Ama artik saygi da deger de haketmiyor bence. Cok tuhaf biri, normal degil hareketleri.

Özlemenin ve özlenmenin tadı bir başka değil mi sizce de sevde hanım. İnsanlar artık birbirini merak etmiyor internetten bakıyor ne yapıp ne yapmadığına tamam işte bu kadar.

Özlemenin ve özlenmenin tadı bir başka değil mi sizce de sevde hanım. İnsanlar artık birbirini merak etmiyor internetten bakıyor ne yapıp ne yapmadığına tamam işte bu kadar.
Yok ben ederim. Ama benim el mahkum. ABD'de yasiyorum. Internet ve telefondan baska secenegim yok. Yilda bir kere arkadaslarimla gorusup gezmek icin gidiyorum iste te burdan Turkiye'ye. :) Ayni sehirde yasasak gorusuruz hepsiyle.

Degmedigini sonra anladim iste. En ufak birseyi takmam, ama insan deger verdigine kiriliyor haliyle. Bir de eskiden cok iyi biriydi, beklemiyor insan. Aynen dediginiz gibi der belki haklisiniz. Ona benim kadar deger veren yoktu cunku, kendisi de dile getirirdi bunlari arada. Fazla deger gorunce kendini vazgecilmez sandi galiba, tavirlar 180 derece degisti. Ne diyim, ben de asmaya calisiyorum simdi bu durumu.
Bence kimse bir anda değişmediği için belki de hayatında belli bir dönemden geçiyor olabilir.Her şey olabilir.Ya da basit bir şekilde artık sizinle eskisi gibi olmak istemiyor olabilir.Keşke daha açık ve net olsa herkes de bizler de böyle "Acaba sorun ne?" Diye kafa patlatmak zorunda kalmasak.Ama işte dedim ya en iyisi hiç düşünmeyip sallamak maalesef her tipten insan var.

Bence kimse bir anda değişmediği için belki de hayatında belli bir dönemden geçiyor olabilir.Her şey olabilir.Ya da basit bir şekilde artık sizinle eskisi gibi olmak istemiyor olabilir.Keşke daha açık ve net olsa herkes de bizler de böyle "Acaba sorun ne?" Diye kafa patlatmak zorunda kalmasak.Ama işte dedim ya en iyisi hiç düşünmeyip sallamak maalesef her tipten insan var.
Iste o dediginiz gibi "acaba sorun ne" diyemiyorum bu kisiye. Kendi kendime dusunuyorum, oyle mi, boyle mi, birsey mi yaptim, birsey mi oldu da donmedi, vs vs... Hal hatir sormaya bile hic muamelesi yapan insan, derdini mi anlatacak? Iletisim kuramayan insani anlamaya calismak cok zor, ve bir yerden sonra hem kabak tadi veriyor, hem yipratiyor insani. Boyle insanlara sabir yetmiyor bence ve hayattan cikarilmali. Ben de cikardim. Hic bir sey, ama hic bir sey, karsindaki insani yok saymaya bahane olamaz benim gozumde. Hergun kac kere facebook'a giriyorsun, sana 3 hafta once mesaj atmisim, okuyali cok olmus, ama cevap vermeye tenezzul etmiyorsun. Karsindakini adam yerine koymuyorsun, gerek gormuyorsun. Sanki ben taciz ediyormusum gibi. Bu nasil birseydir ya? Yazdikca da sinirleniyorum zaten burda. Dusunmemek lazim tabii, mantiken hayatimdan cikardim, ama bu hissettiklerimin gitmesi zaman alacak. Ben de burda yazarak, fikir alarak rahatliyorum iste. Tesekkur ederim.

Iste o dediginiz gibi "acaba sorun ne" diyemiyorum bu kisiye. Kendi kendime dusunuyorum, oyle mi, boyle mi, birsey mi yaptim, birsey mi oldu da donmedi, vs vs... Hal hatir sormaya bile hic muamelesi yapan insan, derdini mi anlatacak? Iletisim kuramayan insani anlamaya calismak cok zor, ve bir yerden sonra hem kabak tadi veriyor, hem yipratiyor insani. Boyle insanlara sabir yetmiyor bence ve hayattan cikarilmali. Ben de cikardim. Hic bir sey, ama hic bir sey, karsindaki insani yok saymaya bahane olamaz benim gozumde. Hergun kac kere facebook'a giriyorsun, sana 3 hafta once mesaj atmisim, okuyali cok olmus, ama cevap vermeye tenezzul etmiyorsun. Karsindakini adam yerine koymuyorsun, gerek gormuyorsun. Sanki ben taciz ediyormusum gibi. Bu nasil birseydir ya? Yazdikca da sinirleniyorum zaten burda. Dusunmemek lazim tabii, mantiken hayatimdan cikardim, ama bu hissettiklerimin gitmesi zaman alacak. Ben de burda yazarak, fikir alarak rahatliyorum iste. Tesekkur ederim.
Rica ederim.Siz belli ki vefalı bir insansınız.Onun kaybı olur sizinle görüşmemek.Yurtdışında yaşamak da bu tür dostluk akrabalık ilişkilerini daha da ehemmiyetli hale getiriyordur sizin için daha da kırgınlaşıyordur insan.İşiniz hayırlı olsun bu arada.

Belki o an meşguldü ya da iyi hissetmiyordu sonra yazarım diye düşünüp yazmadı.
Sonra da unuttu, tekrar mesaj kutusuna bakmadığı için görmedi.

Zaten eskisi kadar samimi olmadığınız için kendiliğinden de aklına düşmedi.

Ben olsam aynen buraya yazdığın gibi ( azıcık daha kısa :) ) yazarım.
Konuşmak istemiyorsan belirt, hal hatır da sormam ama net ol diye çıkış bence.

Back