Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Bunda ne var diyenlerin sanırım hayatında yakın olduğu biri yok ya da empati kuramıyorlar. Bazılarına anlatamıyorum. Diğer cvplarımı da okudum. Katılıyorum sana ama laf sokup da daha da kendimi düşürmek istemiyorum böyle bir insan karşısında. Bunun gibiler sadece hayattan çıkarılmalı, kendi tavırlarıyla cevap verilmeli bence.Uzun yazmış demişler de o insana değer vermiş ama değmeyin biri olduğunu yeni gördü işte...Gorustugumuz değer verdiğimiz insanlar olmalı hayatımızda...Arkadaşlar birbirine değer vermeli..insanları kalbimize kendimiz koyarız bazen kader .Ama orda kalmak emek işidir...
Tam tersine, gayet de rahat ve kafaya birşey takmaz biriyim. İnsan çok değer verdiği birinden böyle görünce takıyor. Sizin varsa en yakın arkadaşlarınız durduk yere böyle yapsa farkına bile varmazsınız galiba, bu da bana garip geliyor. İnsan sevdiklerine darılırmış, bu da öyle birşey. Ama artık sevmiyorum gerçi. Cevap vermesi abes olacak kadar geç görmedi, başından beri de böyle değil. Keyfi birşeydi onunkisi. Ben de üstesinden gelip takmamaya çalışıyorum. Teşekkürler yorumunuza.Oooo siz bu hayatta herseyi bu kadar ince dusunurseniz yasayamazsiniz. Takilmayin. O kadar emek harcayip yazmissiniz ama anlamsiz hic onemli degil ne greke var bu kadar uzmeye kendinizi. Benim aklima soyle bisey geldi okurken. Ben de telefonla konusmayi ya da gereksiz yazismayi sevmem. Cevremden de acikcasi tepki alirim. En son yazdiklarinizi gec gormustur. Gec goruncede nasilsin sorusuna cevap vermek anlamsiz oluyor. Onemsememistir. Basindan beri boyleyse hele hic takilmayin.
Hee bu, begenemedin mi?Küçücük bir meseleyi ne kadarda uzun uzun yazmışsınız bunaldım hepsini okuyamadım. ... Sanırım hiç derdiniz yok ve dert arıyorsunuz. Kuzen cevap yazmamış bumu yani...
Ben oyle cok kuzenle gorusen biri degilim. Zaten uzak yasiyoruz ve hepsiyle cok yas farki vardir. Bununla da 11 yas var (o buyuk), ama bayagi kafa dengiydik, oyle oyle ozel biri olmustu hayatimda. Yakin arkadasimdan biri de o olmustu yani. Ama degmezmis. Koskoca kadinin hareketlere bak . Ben de yazdikca geriliyorum burda yahu.Bu kuzenler hep boyle heralde, bende baska sehirden kuzenime giderdim sanki ilk defa gormus gibi arkadaslarinin k.cinin dibinden ayrilmazdi ay yine sinir oldum hatirlayinca. Valla yakin arkadas kuzenden daha hayirli tecrubeyle sabit
Ben oyle cok kuzenle gorusen biri degilim. Zaten uzak yasiyoruz ve hepsiyle cok yas farki vardir. Bununla da 11 yas var (o buyuk), ama bayagi kafa dengiydik, oyle oyle ozel biri olmustu hayatimda. Yakin arkadasimdan biri de o olmustu yani. Ama degmezmis. Koskoca kadinin hareketlere bak . Ben de yazdikca geriliyorum burda yahu.
Genel olarak kuzenlere onyargim yok ama :)
Oo yanliz yasi baya buyukmus, gerci siz kac yasindasiniz bilmiyorum ama. Acaba sizi cocuk mu goruyoki
Degmedigini sonra anladim iste. En ufak birseyi takmam, ama insan deger verdigine kiriliyor haliyle. Bir de eskiden cok iyi biriydi, beklemiyor insan. Aynen dediginiz gibi der belki haklisiniz. Ona benim kadar deger veren yoktu cunku, kendisi de dile getirirdi bunlari arada. Fazla deger gorunce kendini vazgecilmez sandi galiba, tavirlar 180 derece degisti. Ne diyim, ben de asmaya calisiyorum simdi bu durumu.Bence değmeyecek birini bu kadar kafaya takmak yanlış.Siz de kim nasılsa size karşı öyle olun bu hayatta böyle en ufak şeyi bile takarsa insan, zaten ömrü yetmez.İnanın o kuzeniniz onu bu kadar kafaya taktığınız bilse "Vay be ben neymişim yahu" der yani.
Yok. Ben 25, o 36. Yok canim, cocuk gormuyor, eskiden gormezdi daha dogrusu. Bayagi sirdas filan olmustuk. Saatlerce sohbet ederdik bir araya gelince. Birbirimizin derdini dinlerdik, benden akil istedigi olurdu, benim de ondan. Arkadas gibiydik yani. Ama sorun cikinca surekli ben buyugum havalari var. Ben buyugum, saygi hakederim filan tavirlari... Sanirim benden buyuk olmasinin egosu nasil varsa, benim de kocaman yetiskin bir insan oldugumun farkinda degil bu konularda. Eskiden boyle degildi, son 6 aydir bu kadar tuhaf ve saygisiz.
Gercek hayatta da yakin oldugum ama mesafelerden dolayi bir araya gelemedigim kisilerle gorusmek icin facebook nimet aslinda bana gore. Bu internetten bulunan bir arkadas degil sonucta, hem akraba, hem samimi oldugum biri (idi). Duygular karsi tarafa tam ulasmadigi icin insan biraz daha hassas olmak mecburiyetinde oluyor. Bu kisi disinda sorun yasamadim yazistigim arkadaslarimla, ki 9 yildir ABD'deyim. Hicbirsey bu sekilde muamele gormeyi aciklamiyor ama gozumde. Uzak durmali, dogru.Kuzenler hakkında fikir vermek istemem ama internet üzerinden yazışmalarda düşünceler ve duygular tam olarak karşı tarafa ulaşamadığından zamanla bu tür problemler mutlaka oluyor. Hele facebook tam bir saçmalık insanı hem duyarsızlaştıran hem asosyalleştiren hem de iletişimin tüm doğallığını öldüren bir yer. Zamanla farkedersiniz farketmediysenizde. Uzak durmalı.