Sevgilim eski sevgilisine döndü..

UmutsuzKedi

Belki bir gün..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
356
209
53
İstanbul
Dün akşam hiç bi sorun yoktu ailesiyle görüştük çay içtik. Sabah oldu böyle soğuk mesajlar noldu dedim kafam karışık yazdı çok üstelemeden döküldü eski sevgilisine döncekmiş o kadar dokundu ki yani evet uzun bi ilişkimiz yok 2 aylık ve ailesiyle tanıştım ciddi ilişkimiz var diye aşıladı bu sene içinde bişeyler olur adı konuşur diyen insan. Eski sevgilisine dönmüş lütfen beni yadırgamayın ben bilmiyorum hislerim vardı ilgi gösteriyordu böyle bitmemeliydi çok emindim ama yanılmışım. Arkadaşlarıma anlattım o ger döner diyor dönsede kalbi bende hiç olmamış ki diyorum dönse kaç yazar hala yediremiyorım kendime sabahtan beri yemek yiyemedim sinir stresten. Akıl verin nolur yaşım 24

Dün akşam hiç bi sorun yoktu ailesiyle görüştük çay içtik. Sabah oldu böyle soğuk mesajlar noldu dedim kafam karışık yazdı çok üstelemeden döküldü eski sevgilisine döncekmiş o kadar dokundu ki yani evet uzun bi ilişkimiz yok 2 aylık ve ailesiyle tanıştım ciddi ilişkimiz var diye aşıladı bu sene içinde bişeyler olur adı konuşur diyen insan. Eski sevgilisine dönmüş lütfen beni yadırgamayın ben bilmiyorum hislerim vardı ilgi gösteriyordu böyle bitmemeliydi çok emindim ama yanılmışım. Arkadaşlarıma anlattım o ger döner diyor dönsede kalbi bende hiç olmamış ki diyorum dönse kaç yazar hala yediremiyorım kendime sabahtan beri yemek yiyemedim sinir stresten. Akıl verin nolur yaşım 24
Evet döner
Çünkü sizdeyken ötekine dönen kararsız bı adam ondayken de size dönecek .

Fakat bu güvensiz bir adam gordugunuz üzere...

Eski sevgiliyle ne zaman ayrılmış ay mı sene mi

Eskiye donebilir bu durumda evlenende cok denenmisi deneyip pisman olanda cok.cizginizi hic bozmayin takip etmeyin unutmaya bakin karaktersizmis. Siz meden yemek yemiyosunuz o simdi kizi almis cafelerde goturuyodr şiş kebaplari hamburgerleri şaklaban herif yerinizde olsam guzel resimleri atarim sayfama ama gonderme falan amacim olmaz rahtima keyfime bakarim yani. Daha yasin 24 daha bu ne ki

2 ayda ciddiyetten bahsettiğine göre eski sevgilisine nispet olsun diye evlenecekmiş. Bakmış ki eski sevgiliden sinyal var geri dönmüş. Böyle şeylere sinir oluyorum. Nice evlilik bu şekilde yapılıyor yıllarca kadının haberi olmuyor belki de.
Vanilinn konudan bagimsiz ama kilo aldnmi

Dönme ihtimali var elbette ama belli oldugu üzere tam adi bir adam. Eski sevgilisine de yazik bence kalbini başkasina açmis adama geri dönmüş. Hakkinizda hayirlisini diliyorum yaşınız genc eminim daha iyi adamlarla karşılaşacaksiniz

Böyle birisine tek diyeceğim şey zaten bende başkası ile görüşüyordum senide yedekte tutuyordum yolun açık olsun bay bay yapardım

Ai
Ailesiyle tanıştırmış zaten normal yani ciddi olduğunu düşünmeniz. İnsanlar da her tanıdığı insanı ailesiyle mi tanıştırır ya. Aileyle tanıştırmak ilişkinin bir aşama kaydetmesi o insanı aileye sokmak demektir artık. Size geri dönse de kabul etmeyin. Zamanla geçer bu acı evet zor ama zamana bırakın denecek başka bir şey yok gurursuz olmayın

çok güzel cevaplar yazmışsınız şuan cidden şoktayım aklım almıyor inşallah yaşattığını yaşar kabuğuma çekileyim göndermeli sözler bana göre değil

Ai

Ailesiyle tanıştırmış zaten normal yani ciddi olduğunu düşünmeniz. İnsanlar da her tanıdığı insanı ailesiyle mi tanıştırır ya. Aileyle tanıştırmak ilişkinin bir aşama kaydetmesi o insanı aileye sokmak demektir artık. Size geri dönse de kabul etmeyin. Zamanla geçer bu acı evet zor ama zamana bırakın denecek başka bir şey yok gurursuz olmayın
Belkide hayırlısı buymuş. Kendi dedi ailemle tanıştırmamam lazım diye anlamadım neyin kafasında çok iyi yalancıymış saf gibi görünüp

İki aylık ilişkide ailesi ile tanışmaniz çok da sağlıklı olmamış zaten. Başından beri tuhaflık varmış. Geçmiş olsun diyelim yol yakınken kurtulmuşsunuz.
Bende şaşırmıştım tanışmak istemedim ama ne bilim ciddi ki tanıştırıyor demiştim ailesini sevmiştim ama işte

Back